Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

τεσπα ειπα να αλλαξω μυνημα για να μην φαινονται πολλαααα

χαχαχαχα

καλα εσενα δεν σε φοβαμαι πενυ για το παρτυ ! το μονο σιγουρο ειναι πως τελικα δυστυχως δεν θα τα πουμε

απο σημερα ειμαστε και παλι με αντιβιωση!!!!!! βαρεθηκα ρε γμτ !

εκανε πυρετο. εχει βηχα και ειναι μυξιαρηςςςς και γκρινιαρης κ η απορια μου ξερετε ποθα ειναι ?????????/ μα που κολλησε ?? και σ ενα παρτακι που πηγαμε την παρασκευη δεν εκατσε και με πολλα παιδακια ..ολο μαζι μας στον μπουφε ηταν !!!

πηγαμε σημερα στην γιατρο και μας εδωσε τα φαρμακακια μας και μου ειπε να τον δουμε γιατι ειναι στην αρχη ευτυχως δεν εχει κανει βροχιτιδα αλλα να τον παρακολουθησω γιατι και ο λαιμος του ειναι κατακοκκινοσ

και η πλακα ειναι πως λεγαμε με τον παπου χ8ες να ερθουμε και του λεω εγω αν το παιδι ειναι καλα την κυριακη 8α παω ....θες να ερθεις?? και μου λεει ναι!! τι το ηθελα να το γκαντεμεψωωωωωωωωωωωωωωωω?????????

και να σου πω κοπελια ?? γιορταζει και ο μπαμπας σου αυριο ?? η καταλαβα λαθος ??

εμενα γιορταζει ο αντρουλης μου αλλα μας τα εκανε το σκαθαρι ....δεν πειραζει ομως το παιδακι μας να ειναι καλα !!!

τινακι γυρισες????????????

ζηλευωωωωωωωωω λεμε ! εντωμεταξυ η παρεα κανονισε μητροπανο -ζηνα! και εγω με τον δημητρακη λιωνωωωω τον εχω δει πολλες φορες αλλα δεν θα με χαλαγε και αλλη μια ...με χαλασε ομως το αμαξακι μου που ηθελε με το ζορι να του κανω service! βρε καλο μου . βρε χρυσο μου !! τπτ αυτο ανενδοτο ! και ετσι παει ο Δημητρακης κ μας εμεινε το σερβισ !! χαχαχα αν σας πω ποσα εδωσαααααααα και μιλαμε για απλα πραγματακια αλλα βλεπεςι mercedes ηθελα τρομαραααααμουυυυυυυυυυυυυυ

αντυυυυυυυυυυυυ αντε να δεις το αντρακι σου με το καλο !!!

ασε καλε τις βολτες !! κατσε μεσα χειμωνα καιρο !!! χαχαχα

αντε να μας πεις τα νεα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γυρίσαμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Τι κάνετε???

Περάσαμε πολύ ωραία στην Αθήνα!! Και σήμερα (παρόλο που έχω ένα σπίτι αχούρι!) πήρα το αγοράκι μου, την φίλη μου (επιτέλους απέκτησα μία εδώ!) και πήγαμε για καφέ στην λιακάδα!!! Και κορίτσια, ο superman καθισε ήσυχος!! Πρώτη φορά με άφησε να απολαύσω μία βόλτα μαζί του!!! Προς το τέλος άρχισε να γκρινιάζει, αλλά δεν με πείραξε γιατί θα φεύγαμε!

Πένυ μου δεν θα γεννούσα στο σπίτι, εφόσον έχω δυνατότητα να πάω στο νοσοκομείο!

Άντυ τι κάνεις??? Κανένα νέο από τον μπουμπούκο σου????

Τζενάκι έχω να σου πω κάτι! Την επόμενη φορά που θα αρχίσει ο σκαθαράκος να φωνάζει στο αυτοκίνητο, δυνάμωσε αρκετά την μουσική... Για δοκίμασέ το... Εγώ κάποια στιγμή που άρχισε να γκρινιάζει αρκετά στο ταξίδι και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, δυνάμωσα την μουσική και σταμάτησε και μέσα σε ούτε 10 λεπτά κοιμήθηκε!!:roll::shock::shock: Τι να πω... όχι οτι έπιασε όλες τις φορές, αλλά κάτι έγινε...

Φιλάκια κορίτσια μου!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα ήταν η δικιά μου μέρα για δουλειές!! Πήγα τον μπεμπάκο μου, στην πεθερά μου και από τις 10 το πρωι έως τις 18:30 έκανα δουλειές!! Και βεράντες δεν έκανα!! Φανταστείτε πόσο είχα παραμελήσει το σπιτάκι μου... Αλλά με αφήνει και καθόλου ο ταλιμπανάκος μου?? Δεν με αφήνει!!!

Πένυ μου είσαι στο πυρετό τον ετοιμασιών ε????

Και μιας και είπα πυρετό... Τζενάκι ξεχάστηκα χθες και δεν σου είπα περαστικά για το σκαθάρι σου!!! Περαστικά λοιπόν!! Ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα το αγοράκι σου!!

Άντυ μου φαίνεται σου έδωσαε το οκ ο γιατρός και το έχεις ρίξει στις βόλτες ε???:tongue::tongue:

Νικόλ που είσαι?? Σε χάσαμε πάλι!!! Τι κάνει η Αναστασία μας???

Βάσω κι εσύ χάθηκες!!

Φιλάκια κοριτσάρες!!!

Καλησπερα κοριτσια.Χαθηκα αλλα οχι επειδη βολταρω,δυστυχως.Πηγαμε στον γιατρο κ ειδαμε τον μπομπιρακο μας.Ειναι μια χαρα,μεγαλυτερος απο οτι πρεπει 10 μερες κ απο οτι φαινετε βιαζετε πολυ να γεννηθει.Για κακη μου τυχη ομως η ξαπλα δν απεδωσε.Ο τραχηλος χειροτερεψε κ αυριο πρωι πρωι θα με βαλει στο χειρουργειο για περιδεση.Ογιατρος λεει πως δν υπαρχει κινδυνος αλλα εγω κ μονο που ακουω ολικη ναρκωση κατι παθαινω.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Πιστευω την Κυριακη να μπορεσω να μπω να σας πω τα νεα μου.Πενυ μου καλα να περασετε στο παρτυ,θα περιμενω να δω φωτογραφιες.Ευχυθειτε μου καλη τυχη.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

καλημέρααα!!

άντυ μου καλή επιτυχίααααα!!! Μην ανυσηχείς αυτά έιναι πράγματα που αντιμετωπίζουν συνέχεια οι γιατροί!! Όλα θα πάνε καλά!!

Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Τζενάκι έχω να σου πω κάτι! Την επόμενη φορά που θα αρχίσει ο σκαθαράκος να φωνάζει στο αυτοκίνητο, δυνάμωσε αρκετά την μουσική... Για δοκίμασέ το... Εγώ κάποια στιγμή που άρχισε να γκρινιάζει αρκετά στο ταξίδι και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, δυνάμωσα την μουσική και σταμάτησε και μέσα σε ούτε 10 λεπτά κοιμήθηκε!!:roll::shock::shock: Τι να πω... όχι οτι έπιασε όλες τις φορές, αλλά κάτι έγινε...[/quote

το δοκιμασα κοπελιααααα

το δοκιμασα !!!

αλλα ανενδοτος !! μωρε θα τον κλεινω μεσα στο σπιτι και θα φευγωωωωω

γιατι και βολτα που τον παω μετα αρρωσταινει !!! γκρρρρρρρρρ

Καλησπερα κοριτσια.Χαθηκα αλλα οχι επειδη βολταρω,δυστυχως.Πηγαμε στον γιατρο κ ειδαμε τον μπομπιρακο μας.Ειναι μια χαρα,μεγαλυτερος απο οτι πρεπει 10 μερες κ απο οτι φαινετε βιαζετε πολυ να γεννηθει.Για κακη μου τυχη ομως η ξαπλα δν απεδωσε.Ο τραχηλος χειροτερεψε κ αυριο πρωι πρωι θα με βαλει στο χειρουργειο για περιδεση.Ογιατρος λεει πως δν υπαρχει κινδυνος αλλα εγω κ μονο που ακουω ολικη ναρκωση κατι παθαινω.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Πιστευω την Κυριακη να μπορεσω να μπω να σας πω τα νεα μου.Πενυ μου καλα να περασετε στο παρτυ,θα περιμενω να δω φωτογραφιες.Ευχυθειτε μου καλη τυχη.φιλακια

αντυ μου τωρα το ειδα !!

καλη επιτυχια βρεεεεε και μην αγχωνεσαι ! ολα καλα θα πανε η μαλλον ολα πια θα ειναι αναμνηση αφου λες πως θα την εκανες σημρα πρωι

παντως εγω αν ξαναμεινω εγκυος σιγουρα θα την κανω αυτο ειπαμε

δεν ειναι τπτ ρε συ ! οτι σου λεει ο γιατρος σου κανε και ολα 8α πανε καλαααααααα

αντε μπες να μας πεις τα νεα σουυυ

αλλλλοοοο κ απ εμενααααα

εμεις συνεχιζουμε την αντιβιωση και σημερα ειναι η τελευταια μερα

νομιζω παντως πως την περασαμε μαλλον καπως ελεφρα

τον πηγα on time στο γιατρο μαλλον

βεβαια αρχιζει να ενοχλει εμενα η μυτη και ο λαιμος αλλα δεν πειραζει εγω μπορω να αντεξω πολλα το σκαθαρακι μου να ειναι καλα και δεν με νοιαζει!!

σημερα παροτι ειχε πολυ ωραιο καιρο την περασαμε σπιτι , καναμε δουλιτσες και τωρα κανει νανι !! περιμενουμε και τον μπαμπα μας να ερθει απο την δουλιτσα γιατι εχουμε ενα σιδερο αλλλο πραμμμμμμμμμμμμμμμμμααααααααααααααααααααααααα

καμια εθελοντρια ??χαχαχαχα

πενυυυυυυυυυυυυυυ

ξερεις ποσο λυπαμαι που δεν θα ερθουμε?????? λες και το ηξερα η γκαντεμωωωωωωωω

να μας βαλεις φωτοςςςςςςςςςςςςςςςς

και να περασετε ωραιαααα ε????

τινακι χαρηκα πολυ που βρηκες μια κοπελα να κανεις παρεα ..ειδες ολα καλα πανε

και να σου πω και κατι ???

αστον και στην πεθερα δεν πειραζει χωστηνε και αυτη λιγακι !! ακομα και αν ειναι λιγες ωρες θα σου φαινεται πως εκανες πολλα πραγματα

και να σου πω και επισης πως αν ξαναγκρινιαξεις για την ερμιονη θ αερθω εκει και θα σου σπασω το κεφαλιιι

καλα τι φωτος ωραιες ηταν αυτες στο φβ????

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

σημερα το μενου εχει μπιφτεκακια οχι πως ημουν και η καλυτερη αυτη την εβδομαδα ποτυ μας περασε αλλα απο Δευτερα προσηλωση στο στοχο παλιι

φιλιααααααααααααααααααα

Ουφ!!!!! Ψόφησα κορίτσια, αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει!!!Ανέβασα φωτό στο blog μου από τις πρώτες ετοιμασίες!!!!!

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html

Τα υπόλοιπα από Δευτέρα!!!! Πάω να κοιμηθώ γιατί και αυριο έχω δύσκολη μέρα αλλά και πολύ χαρούμενη

Φιλιά πολλά!!!!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kalimeraaaaaaaa

Κάποιος κάνει παρτυ σημερααααααα

Κ θα έχει κ επιτυχία αν κρίνουμε απ αυτά που

μας δείχνει η ΜΑΜΑ του!!!!!

Πενουλα καλά να περασετεεεεεεεεεεεε

Εμείς κλασσικά αρρωστοιιιιιιιι

Θελουμε φωτός εεεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Πάλι με τις μεγάλες ώρες!!!!

Πριν από λίγο τελειώσαμε με το μάζεμα. Πήγαν όλα τέλεια!!!Ο Κωσταντής μου και τα άλλα παιδάκια το κατευχαριστήθηκαν και μαζί με αυτά και εγώ (το μεγάλο παιδάκι). Τελικά τα γενέθλια είναι καλύτερα να γίνονται μεσημέρι.Αυτό σας το λέω σαν συμβουλή.Τα παιδάκια έχουν περισσότερη διάθεση για παιχνίδι γιατί δεν φευγουν από το πρόγραμμά τους.Οι μεγάλοι εχουν πιο πολύ όρεξη για φαι απ΄οτι το βράδυ (περυσι πόσα μου έμειναν...).Τελος μαζευεσαι μέχρι το βράδυ και μπορείς να ξεκουραστείς. Ειδικά εγώ που παλεύω ένα μήνα πριν , μόλις βάλω τα φαγητά στον μπουφέ μου βγαίνει όλη η ενταση και η κούραση και μετά δεν έχω όρεξη για τίποτα.Πολύ καλύτερα πρωί!!!!Είχε και τέλεια μέρα!!

Ο στολισμός μας άρεσε σε όλους και το καταχάρηκα!!!!

Μόνο που ο ανιψιος μου, μου την είπε. Μου λεει "Ουτε ταισαμε τις κότες , ουτε αρμέξαμε αγελάδα που έλεγε η πρόσκληση" Ακούτε??????Και καλά κοτέτσι για εκπαιδευτική εκδρομή έχει ο γείτονας ,αλλά την αγελάδα που να την βρω?????χαχαχα

Τζενάκι μου περαστικά στον σκαθαρακο σου!!!!Του χρόνου να μαστε καλά θα τα πούμε στο πάρτυ οοοολο το parents!!!! χαχαχα

Αυριο δεν κάνω Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!Όλη μέρα θα πίνω καφε!!!Όποια θέλει κερνάω!!!!

Αυτά!!!Φιλιά πολλά σε όλες σας

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!!

Πένυ μου συγχαρητήρια!!!!!! Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά και περάσατε τέλεια!!!!!!!! Καλά, πολύ ωραία όλα όσα είδα στις φώτο. Δεν σου κρύβω όμως πως ξετρελάθηκα με το στάντ για τις φωτογραφίες!!!

Έτσι ο ανιψιός ε???? Χαχαχα!!! Εμ καλά είπε το παιδί!!! Τι τάζεις κυρία μου στα παιδιά???:tongue::tongue:

Και του χρόνουυυυυυυυυ!!!! Άντε να τα καταφέρουμε κι εμείς!!!!

Καλή ξεκούραση!!!!!

Τζενάκι πως τα πας??? Είσαι καλύτερα??

Καλά κι εσύ, αμέσως να έρθεις να με δείρεις!!! Έλα καλύτερα να κεράσω καφέ!!:tongue::tongue:

Εγώ αυτές τις μέρες το έχω ρίξει πολύ έξω!!!! Σήμερα πήγαμε για καφέ και φαγητό έξω με τα πεθερικά μου. Δεν μπορώ να πω, μια χαρά πέρασα!!

Και αύριο, αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός το πρωί, έχουμε πει με την φίλη μου να πάμε καροτσάδα με τον superman!!

Ξέχασα να σας πω, ότι για κάποιους λόγους, τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη, θα πηγαίνω μόνο το Σάββατο για δουλειά.. Μην στεναχωρηθείτε όμως (ξέρω οτι με νοιάζεστε!), είναι κάτι προσωρινό και έχω κάνει τα κουμάντα μου!

Αυτάααα!!! Φιλάκια!!!

Και επειδή ο βήχας μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν μπορώ να κοιμηθώ καθομαι παραμάσχαλα με το laptop και γράφω το κατεβατό μου στο blog μου!!!Όριστε λοιπόν και οι υπόλοιπες φωτό http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/02/blog-post_13.html

Τινάκι βλέπω βολτούλες!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Αντε να δούμε το άλλο Σαββατο που θα μαι free και εγώ θα χει καλό καιρό για καμιά βολτούλα????Ή θα ρίχνει καρέκλες???

Το σταντ για τις φωτό είχε πολύ πλάκα!!! Τα μωράκια όμως φοβόντουσαν να βάλουν το κεφαλάκι τους στην τρύπα. Με λίγες προσπάθειες τα καταφέραμε πάντως!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!

Πένυ είδα και τις υπολοιπες φωτογραφίες!!! Όλα Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!

Σήμερα τελικά δεν είχα και πολύ κέφι για βόλτα κι έτσι έκατσα σπίτι, έκανα κάποιες δουλίτσες και πολύ παιχνίδι με το αγοράκι μου!!! Τωρά κοιμάται και είπα να σας πω μία καλησπέρα!

Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωι για βάφτιση?? Τέλος Ιουνίου θα την κάνουμε...

Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερα Κυριακή μεσημέρι.Ετσι θα είναι και η επόμενη η δική μας (όταν με το καλό....)

Από αυριο θα με χάσετε πάλι!!Ξεκινάει η απογραφή και θα έχω τρέξιμο!!!Αντυ ακούς θα ρθω να σε απογράψω!!!χαχαχα

Όποτε πάω για έρευνα στην Αντυ δεν κάνω άλλη δουλειά ξεμένω εκεί για καφέ!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...