Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Να'μαι κ 'γω.Καλε που εισαστε ολες,μονες μας μειναμε γειτονισσα.Τι νεα κοπελιες μου.Τα ζουζουνια σας καλα ειναι ;;Πως τα πατε με το κρυο;Εγω ευτηχως αυτες τις μερες ειχα παρειτσα.Ηρθαν τρεις φιλες μου,αναμεσα τους κ η Πενυ[οπως σας ειπε]κ η πεθερα μου.Το πρωι περιμενω την Πενυ κ μετα το μεσημερι θα ερθει κ η κουμπαρα μου.Να'στε καλα βρε κοριτσια,δν ξερετε πως ειναι για μενα αυτο.Πενυ μου να σε προλαβω,το γλυκο δν το πετυχα,δηστυχως.Θα το φαμε βεβαια απλα δν ειναι οπως το ξερεις.Εφτιαξα ενα εκμεκ[νομιζω ετσι το λενε]αλλα εμεις το λεμε το γλυκο της Βασως.Δν ξερω τι τρωω πια ...........ΑΜΑΝ,ΠΑΛΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Που χαθηκατε κοπελιες μου ολες μαζι.Ελπιζω να ειναι ολα καλα για ολες σας.Καλα οτι κ να πω ειναι λιγο.Το πρωι ειχα παρεα την Πενυ κ την κουμπαρα μου.Με τα μικρα τους φυσικα.Εχετε δει Κωσταντη.Κουκλος.Εγω δν εχω δει πιο ομιλιτικο κ προσχαρο παιδακι.Η βαπτηστηρα μου δε κ κλαματα κ ζηλιες κ ναζια.Γυναικες παιδι μου.Οταν ομως γνωριστηκαν καλυτερα υπηρχαν κατι ματιες κ παιχνιδια ολο νοημα....χαχαχα Τελεια ηταν.Αργοτερα ενω η μικρη ετρωγε με μανια το γλυκο που της εδωσα,της λεω αγαπη μου θα μου δωσεις κ εμενα λιγο;;Η απαντηση της ηταν ΄οκι εν ειναι καλο΄.χαχαχα:-D:grin::-DΤωρα ειναι η φρικη.Ολοι εφυγαν κ τα κοριτσια κ η πεθερα μου.Τωρα τι κανουμε

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας και από μένα!!

Όλες βόλτα είστε εεεεεεεεε? Είδατε καλό καιρό και την κάνατε?????Μόνο εγώ και η γειτόνισσα μείναμε!!!Που σαι βρε γειτόνισσα?????Τι μοναξιές είναι αυτές? Χτες περάσαμε πολύ ωραία!!!Βρήκαμε και νύφη κούκλα (τη βαφτιστήρα της Αντυς).Θα της κάνουμε κόρτε στον παιδικό γιατί δεν μπορούμε τα αδιακριτα βλέματα!!χαχαχα

Αχ!!Και εγώ μέσα σήμερα!Από το πρωί είμαι στην κουζίνα και φτιάχνω την πρώτη τούρτα.Πριν από λίγο τελείωσα αλλά δεν έχω κουράγιο ούτε τα πιάτα να πλύνω!Εχω μια κουζίνα φρίκη!!Θέλω να φύγω και να γυρισω να τα βρω όλα μαζεμένα!!Ευτυχώς έιχαν μαγειρέψει οι δικοί μου και τη γλίτωσα από αυτό!

Λοιπόν να σας ρωτήσω κάτι?Στις 26 Φλεβάρη έχουμε επέτειο.Κλέινουμε 14 χρόνια μαζί με τον αντρα μου. Λέμε φέτος να πάμε στον Κήπο στο Ναυπλιο,έχει πάει καμιά σας?Είναι ωραία? Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?Αλλά θέλω να είναι κάτι ανάλογο της περίστασης όχι ταβέρνα και να χει καλό φαϊ. Το καλοκαίρι φάγαμε μια φολα στην επέτειο του γάμου μας...πήγαμε σε ένα εστιατόριο (δεν θυμαμαι πως το λένε) πριν τον ναυτικό όμιλο.Τοπιο φοβερό, τα τραπέζια δίπλα στη θάλασσα, απέναντι το Μπουρτζι αλλά από φαι μάπα.Δεν τρωγόταν τίποτα!!!!

Αυτά τα νέα μας φιλάκιαααααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Δεν σας εχω ξεχάσει!!!!!!!! Προχθες αποφάσισα ξαφνικά και ανέβηκα στην Αθήνα, χθες δεν είχε internet... Οπότε καταλαβαίνεται...!

Πρέπει να φύγω για δουλειές, αλλά θα μπω αργότερα να σας ξαναγράψω!!!

Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε???

Το αγοράκι μου κι εγώ, είμαστε στην Αθήνα και μάλλον θα γυρίσουμε σπίτι την Τετάρτη! Το Σάββατο ήταν βραδιά γυναικών!!! Πήρα τις δύο κουμπαρούλες μου, πήγαμε σινεμά και μετά Ρουβά-Βίσση!!! Ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!!!!!! Γύρισα σπίτι στις 06:30 το πρωί!!!

Σήμερα είχα δουλίτσες και πήρα και λίγα ρουχαλάκια στον μπεμπάκο μου!!

Πένυ μου δεν ξέρω τα μαγαζιά του Ναυπλίου κι έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Άντυ μου πως τα πας??? Έτσι είμαστε σε αυτό το καφέ, μία χανόμαστε μία μαζευόμαστε!!!

Και τώρα που το λέμε... Άντεεεεεεε μαζευτείτεεεεεεεεεε!!!!!

Καλημερα κοπελιες μου.Ποιος γιορταζει σημερα;;Πενυ μου να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου,χιλιοχρονος,κολοτυχος,παντα υγειης κ ευτυχισμενος.ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΚΟτι στον κοσμο αγαπας να γινετε δικο σου,και να φωτιζουνε χαρες τ'όμορφο προσωπο σου.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

CEebp2.png?9T0iAOMn

Τινακι μου μπραβο.Τελεια η Βισση αλλα κ ο Ρουβας.Ζηλευω αφανταστα.Γυναικοπαρεα,ποτα ,μπουζουκια,ο καλυτερος συνδιασμος.Καλα ψωνια για τον μικρουλη σου.Καλα να περνας κ καλη επιστροφη.φιλακια...:D:D:D

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημέραααααααα!!!!!!

Σαν σήμερα στις 13:10 πριν από 3 χρόνια εμφανίστηκε το μικρό μου μπιζελάκι και έδωσε νόημα στη ζωή μου!!!!

Εχουμε γενέθλιααααααααααα

Αντυ μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!Να σαι καλά και σε λίγους μήνες να κρατάς και εσύ αγκαλίτσα το πριγκηπόπουλό σου!!Και τότε θα δεις ποσο μαγικό είναι να είσαι μαμά!

Πριν από λίγο γυρίσαμε από τον παιδικό που είχαμε πάρτυ!!!

Παρτε μια ιδέα από την τούρτα μας

CIMG1548.jpg

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου να τα εκατοστήσει ο μικρός αγρότης σας!!

empty.gif

images?q=tbn:ANd9GcTc8EgGU_AqCvHqtpBonH1-khgB_FgwKmY9g19LrD6k_5JwRbfL2Q&t=1

HLCL0778.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Πένυ μου να τα εκατοστήσει ο μικρός αγρότης σας!!

empty.gif

images?q=tbn:ANd9GcTc8EgGU_AqCvHqtpBonH1-khgB_FgwKmY9g19LrD6k_5JwRbfL2Q&t=1

HLCL0778.jpg

Στεγια μου σε ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!Να χαίρεσαι και εσύ το ζουζούνι σου!!!!

Είδα φωτό και από πάρτυ σας ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! Και η πινιάτα φοβέρη!!!Και του χρόνου!

Αχ Το δικό μας πάρτυ πότε θα χει τόσα πιτσιρίκια?

Την Κυριακή σας περιμένω!!!!!Λεπτομέρειες έχω βάλει στο fb

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέραααααααα!!

Χρόνια πολλάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πένυ μου να χαίρεσαι τον Κωνσταντή σου!!!!!!!!!!!!!!! Πολύχρονος!!!!!!!! Υγεία, ευτυχία και αγάπη, να έχει πάντα στην ζωή του!!!!!

Τι συγκινητική μέρα ε????

Άντε και του χρόνου να σας τα πούμε από κοντά!!!!

Φιλάκια!!!

Τέλεια η τούρτα σας! Χαλάλι ο κόπος σου Πένυ μου!!

Καλημερα σας κουκλες.Πενυ μου φοβερη η τουρτα σου.Καλα τα καροτα κ το καλαθι με τα φρουτα αλλα κ το κοτετσι ολα τελεια.Την χαζευα ποση ωρα.Μπραβο σου κ του χρονου.Και καλη προετοιμασια για την Κυριακη.:DΕγω σημερα το απογευμα φευγω για Αθηνα,αυριο θα δω το αντρακι μου που εδω κ δυο μερες με εχει ταραξει στις κλωτσιες.Περιμενω πως κ πως.Να δω τι θα μου πει ο γιατρος κ για τον τραχηλο μπας κ βγω καμια βολτιτσα επιτελους.Φιλακιααααα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλησπεραααααααα

Να μαι και γω τα μεσάνυχτα!!! Τινάκι σε ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου!!!

Μόλις τελείωσε η εκπομπή της Ολίβια και είπα να σας γράψω. Είχαν θέμα για τον φυσικό τοκετό στο σπίτι, ευτοκία κλπ. Εσείς θα το κάνατε? Εγώ πάντως ούτε για αστείο!!!Ειδικά για την περιοχή που μένω. Αλλά και Αθήνα να έμενα πάλι δεν θα το δοκίμαζα. Νομίζω πως οι μαίες σε τέτοιου είδους κέντρα δρουν με παρωπίδες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μαμά και μωρό.Μια μαμά γέννησε στο ευτοκία σε 36 ωρες!!!!!!Παναγία μου!!!

Αντυ βλέπω αυριο έχεις ραντεβου με το γιατρό!!!!Αντε θα δεις τον μπουμπούκο σου!!!Τυχερούλα!!Μακαρι να έχετε καλά αποτελέσματα και να σε αφήσει για καμιά βολτούλα.Να ξεφύγεις λίγο!!!

Καλά τι μέρα ήταν αυτή σήμερα???Χαρά Θεού και αντί να είμαι για κανα καφεδάκι εκανα γενική στο σπίτι!!!!Σνιφ

Και να πεις ότι τελείωσα παει στο καλό.Και αυριο έτσι θα τη φαω τη μέρα...

Εσεις το εκμεταλλευτήκατε καθόλου??

Την Κυριακή λέει θα χει καλό καιρό μήπως να κανα το παρτυ στον κήπο??Ωραία θα ταν να παιξουν και τα πιτσιρίκια!Αλλά που να ξεθάψω καρεκλες τραπέζια?Θα δείξει αναλογως τα κέφια....

Ja5zp3.png

D42op3.png

alooooooooooooooooooo

πενυ δεν την ειδα την εκπομπη αλλα αν ηταν να γεννησω παλι οπως με το σκαθαρι μου δλδ μεσα σε 2 ωρες οολα δεν ξερω μπορει και να το ξαναεκανα! αρκει να μην ετρεχα παλι στους δρομους αλλα να ημουν ηδη στο μαιευτηριο και με τον ατρουλι μου μαζι !!!

να σου πω και την μαυρη μου αληθεια νομιζω πως τελικα οι πονοι ειναι και αυτοι που μπορει να αντεξει η καθε γυναικα ..εγω ετσι το εξελαβα

τωρα αν με ρωτας αν θα το επελεγα δεν ξερω .... αλλαωστε στο 2011 ζουμε ξερω και εγω ... γιατι να μην εκμεταλευτουμε ολα οσα μας παρεχονται

αλλωστε αυτο που τελικα εχει σημασια ειναι να ερχονται στο κοσμο υγιει μωρα και να εχουν τις μαμαδες τους διπλα να τους δινουν αγαπη ...οταν δεν υπηρχαν ολα αυτα τα μεσα ποσα μωρα ειχαν χαθει και ποσες μαμαδες ???

δεν λεω καλη κ σοφη η φυση και βεβαια εχει προβλεψει για ολα αλλα μερικες φορες καλο ειναι να μην εχουμε και τετοια "κολληματα" τα παιδακια μας μικρη στην τελικη σημασια εχει ο τροπος που θα τα φερουμε στον κοσμο

δηλαδη μια μαμα η οποια γεννησε με καισαρικη δεν ειναι μαμα ??? δεν ξερω λεω και παλι και δεν ειδα και την εκπομπη ..αλλα ξερετε ξεκινησα και δεν σταματαωωωωωωω

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...