Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

τι καλά που μαζευτήκαμε πάλι.κ θα κάνει κ καλό καιρό να βρεθούμε

Άντυ όλα καλά θα πάνε μανούλα.ξάπλα όμως ε...

να παρουσιαστώ.Με λένε Νικόλ,μένω Ναύπλιο.έχω ένα θαυματάκι 10 μηνών ,την Αναστασία.είμαι 29χρονών κ λόγω μιας μ@λακιας του γιατρού(δεν ήρθε να κάνει καισαρική)η μικρή μου έπαθε περιγεννετική ασφυξία.τελειόμηνο μωρό να σημειώσω.τρέχουμε στους γιατρούς κ ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.αυτά από εμένα

Γρηγοράκη όταν ΄πάμε βόλτα δεν κλαίμε καλέ μου.Τζένη τι να κάνεις δεν είναι του αυτοκινήτου ο γιός σου μάλλον.

εγώ είμαι με δέκατα από χθές.κάπου την άρπαξα.

αυτά τα νέα μας.σας φιλώ μανουλίνια

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!!

Επιτέλους λίγος ήλιος..!

Λοιπόν έχασα άλλα 700γρ. και είμαι χαρούμενη! Μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά σημασία έχει ότι το νούμερο πέφτει!! Λέτε να τα καταφέρω..?? Επόμενος στόχος να λεει η ζυγαριά 73 έστω και 800.

Άντυ πόσο σε καταλαβαίνω με το άγχος των εξετάσεων!! Ότι και να σου πούμε δεν πρόκειται να το ξεπεράσεις, αλλά να σκέφτεσαι θετικά!! Να μην αφήνεις τον εαυτό σου να φτιάχνει σενάρια!! Όλα θα πάνε καλά!!!! Που θα γεννήσεις?

Εμένα με λένε Σταματίνα για αρκετό κόσμο, Τίνα για γνωστούς και φίλους και Τινάκι για την οικογένεια και τους καλούς μου φίλους, όπως εσεις εδώ που μοιραζόμαστε τα πάντα!! Είμαι από την Αθήνα, αλλά εδώ και πέντε χρόνια μένω μόνιμα στη Ερμιόνη, γιατί παντρεύτηκα εδώ. Έχω εναν σούπερμαν ταλιμπανάκο που λατρεύω!! Α!και είμαι 27 κι εγώ!

Βρε Τζενάκι, είναι τα παιδιά μας έτσι ζόρικα ή εμείς τα έχουμε καλομάθει??? Γιατί κι ο δικός μου στα χνάρια του δικού σου βαδίζει.. Ευτυχώς δεν το κάνει κάθε φορά, αλλά αμα τον πιάσει δεν δέχεται με τίποτα το κάθισμα!!! Κλάμααααα!!! Με το που σταματάμε στην άκρη και τον βγάζουμε όλα καλά! Με το που ξαναβάζουμε κλάμααα! Ευτυχώς έχει να το κάνει καιρό τώρα! Πάντως η μόνη επιλογή είναι λιγότερες μετακινήσεις, γιατί δεν είναι να ρισκάρεις να έχεις το παιδί χωρίς κάθισμα στο αυτοκίνητο! Ξέρω ότι συμφωνείς...

Πένυ σκουλικοτσίμπιδα??? Πέθανα στα γέλια!!:lol::lol: Έχεις δίκιο πάντως, η κίνηση στην Αθήνα δεν υποφέρεται!!! Αλλά έχει και τα καλά της... Όπως κάθε τόπος βέβαια!

Νικόλ μου περαστικάαααα!!!! Και πρόσεχε την Αναστασία μας!

Φιλάκια κοριτσάκια...

Καλημερα κ καλο μηνα σε ολες τις γλυκες μανουλες.jend μου ειμαι στον πεμπτο κ ο τραχηλος μου ειναι 2,2.Μου εδωσε προγεστερονη κ ειμαι ξαπλα ολη μερα.Θυμασε ποσο ηταν ο δικος σου;Σε ποιο μηνα γεννησες;Βλεπω οτι βολταρετε κ πολυ ζηλευω.Μηπως ο μικρουλης σου φοβατε το αυτοκινητο.:?Γειτονησα κ εσυ βολτα.Μια χαρα σας βρισκω.Αλλιμονο απο μενα.Ευχαριστω για την προσκληση,ποιος δν θα'θελε να γευτει τον μπουφε σου κ να θαυμασει τη διακοσμηση[απο τωρα μου τρεχουν τα σαλια]χαχαχα.Να σου ζησει ο πιτσιρικος σου χιλιοχρονος αλλα αν δν μου πει το οκ ο γιατρος δυστυχως δεν θα ερθουμε.Θα ερθω του χρονου με τον υιο μου.[κουλο ε.ξερεις πως μου φαινετε αυτο]:Dnicole περαστικα σου.Δεν ξερω τι ειναι η προγεννετικη ασφυξια αλλα ελπιζω κ ευχομε ν μην ειναι κατι σοβαρο.Να χαιρεσαι την μικρουλα σου:).Τινακι για να λες ταλιμπανακος,καταλαβαινω.Ποσο χρονων ειναι;Εισαι πολυ τυχερη που μενεις στην ερμιονη.Ειναι πολυ ομορφα εκει.Πριν λιγα χρονια ερχομασταν συνεχεια,δουλευε ο αντρας μου στα Διδυμα.Πω πω κοριτσια οπως καταλαβαινετε δν εχω επικοινωνια με τον εξω κοσμο κ την πληρωνετε εσεις.........

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!Εγώ σήμερα δεν έχω κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να φτιάχνω στολίδια για την τούρτα!!! Να δω τι θα ταϊσω τον αντρούλη μου!!! Πάντως 2 τρακτέρ έτοιμα, κουνουπίδια μαρούλια,καρότα ετοιμα σταβλος έτοιμος,γουρούνι ετοιμο.Πρέπει να τελιώσω σήμερα με όλα τα στολίδια να ξεμπερδεύω. Τον Κωσταντή σήμερα τον κράτησα σπίτι για να αναρρώσει και τον είχα για βοηθό.Αφού μου αποκεφάλισε το γουρούνι δυο φορές και μου χάλασε το τρακτερ άλλη μία τον έβαλα για υπνο και ειπα να σας γράψω!!

Τινάκι τι βλέπω χάσαμε σχεδόν ένα κιλάκι? Μπράβο!!Να δω εγώ τι θα χω κάνει την Κυριακή!

Και εσείς θέμα με το αυτοκίνητο? Εγώ πάντως με το που θα τον βάλω τρελαίνεται, από μωρό.Από που θα πάρει το παιδί ? Απο τη μαμά του! (επιτέλους και κάτι από τη μαμά)Ο άντρας μου την έχει βάψει με εμας που έμπλεξε!!

Αντυ εννοείται πως για να έρθεις στο πάρτυ θα δω πρώτα βεβαίωση από τον γιατρό σου!!! χαχαχα Δεν τα βαζω εγώ με τους γιατρούς!!!Πάντως του χρόνου που θα έχετε γεννησει, θα χουν μεγαλώσει τα παιδιά σας κλπ θα κάνω πάρτυ στον γιο μου με θεμα το parents!!! χαχαχα

Αντυ τι έγινε τελικά με τα επιπλα? Βρήκατε αυτά που θέλατε?Το μπεμπε-room θα αρχίζει να ετοιμάζεται?Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ έγκυος το δωματιο το είχα φτιάξει από 5 μηνών!!Μόλις δε, ήρθαν τα αυτοκόλλητα ενω είχαμε πει πως θα το κολήσουμε στο τελος δεν κρατηθήκαμε και τα βάλαμε και αυτά.Μετά όταν ανεβαίναμε στον πάνω όροφο πρώτα περνάγαμε μια βόλτα από το δωμάτιο του μπέμπη και μετά πηγαίναμε στο δικό μας!!

Νικολίτσα περαστικά και εγώ μια από τα ίδια είμαι!!!

Τζενηηηηηη που είσαι και δεν έδωσες το παρόν ακόμα???

Φιλιά πάω να φτιάξω τίποτα για φαϊ γιατί δυστηχώς τα στολίδια δεν τρώγονται και ο αντρας μου μάλλον θα πεινάει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Κρύοοοοοοο!!!

Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι σήμερα!(Καλά όχι ότι τις άλλες μέρες πετάω από την χαρά μου..:tongue:)

Τι κάνετε??

Άντυ νομίζω είσαι η πιο τυχερή από όλες σήμερα, αφού επιβάλεται να μείνεις στο κρεβατάκι σου!!! Ο μικρός μου είναι μόλις εξί μιση μηνών, αλλά με χορεύει από τώρα στο ταψί και γι αυτό λέω ότι είναι ταλιμπανάκος!

Η Ερμιόνη ωραία είναι αλλά πιο πολύ για διακοπές!

Πένυ να βγάλεις πολλές πολλές φωτογραφίες τα δημιουργήματά σου, να τα θαυμάσουμε κι εμείς που δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε...

Κι εγώ θυμάμαι όταν ετοιμάσαμε το δωμάτιο του μπέμπη, όλο εκεί πήγαινα και καθόμουν!

Φιλάκια κοριτσάκια!!!

Καλημερα κ καλο μηνα σε ολες τις γλυκες μανουλες.jend μου ειμαι στον πεμπτο κ ο τραχηλος μου ειναι 2,2.Μου εδωσε προγεστερονη κ ειμαι ξαπλα ολη μερα.Θυμασε ποσο ηταν ο δικος σου;Σε ποιο μηνα γεννησες;Βλεπω οτι βολταρετε κ πολυ ζηλευω.Μηπως ο μικρουλης σου φοβατε το αυτοκινητο.:?.Πω πω κοριτσια οπως καταλαβαινετε δν εχω επικοινωνια με τον εξω κοσμο κ την πληρωνετε εσεις.........

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!

αντυ 22 εβδομαδων στην β επιπεδου ηταν 2,2. στην αρχη απλα μου ειπε να προσεχω αλλα μετα απο περιπου 2 εβδομαδες μου συνεστησε να κατσω ξαπλα , για την ακριβεια μου το επεβαλεε χαχα δοξα τον θεο ομως τον ακουσα και τα καταφεραμε . γεννησα 36 και 6 ημερες ( ηταν οριακα προωρος ) αλλα δεν χρειαστηκε να μπει στη θερμοκοιτιδα και το βαρος του ηταν και παλι χαμηλο σχετικα δλδ 2850! μην κοιτας που μεσα σ ενα χρονο πηρε 10 κιλα χαχαχα

και να σου πω θα μπορουσαμε να τον κρατησουμε και αλλο αλλα η μαμα απ εδω ειχε την φαεινη ιδεα με τραχηλο 0,5 εκατοστα να παρακουσει τον γιατρο καινα βγει να κανει κατι ψωνακιααααα αφου δεν με εβρισε μετα πολυ παλι καλα να λες !

μην αγχωνεσαι ! ξερω πως εινια και σε καταλαβαινω

να κανεις υπομονη για το παιδακι σου και αυτο θα σε ανταμειψει στο τελος

εγω ειχα κανει και κατι ενεσεις κορτιζονης για τα πενευμονακια του αλλα

αυτο θα το κρινει ο γιατρος σου αν πρεπει να τις κανεισ και εσυ η οχι

και επισης η προγεστερονη που επερνα ηταν μια κρεμα vasclor λεγεται και ηταν ενδοκολπικη , γιατι με τα utrogestan δεν ειχαμε δει καιφοβερα αποτελεσματα αλλα σου λεω και παλι μην γενικευουμε ε ??? ακου τον γιατρο σου

εγω εκει που μπορω να σε βοηθησω ειναι μονο να σου δειξω πως δεν εισαι η μονη που τις συμβαινει αυτο και να σου πω πως αν προσεξεις οολα θα πανε καλα ! την μερα που γεννησα διπλα μου ηρθε και μια αλλη κοπελα με το ιδιο προβλημα μ εμας με ενα ομορφο κοριτσακι !! αυτη λεει πως ουτε και τουαλετα δεν πηγαινε ηταν στην κυριολεξια στο κρεβατι

θα δεις πως θα τα ξεχασεις οολα οταν αντικρυσεις το μωρακισουυυυυυυυ

ααα και για αυτο που λες πως μας ζαλιζεις ....εμενα να δεις τα κοριτσια εδω μεσα τι καλη παρεα που μου κρατησαν οοολο αυτο τον καιρο!!!!!

οποτε σου συνιστω ανεπιφυλακτα το parents cafe ααα και κανε και facebook ,,, εχει και παιχνιδια να παιζεις αρκετα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βεβαια αν αντρεξεις πισω θα δεις πως μολις σαραντισαμε και μετα ολο γκρινιαζα να μην καθομαι σπιτι , ολο θα παρουν φωτια οι ροδες του αυτοκινητου ελεγα αλλα τελικα το μικρο μονο αυτο δεν θελει αχαχαχαχαα

πενυ καλες αγροτικες εργασιες σου ευχομαι χαχαχαχαχαχαχα

εισαι θεοτρελη το εχω πει εγω !!! μα που την βρισκεις τοση ενεργεια πες μου σε παρακαλλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αα καλε ΚΑΛΟΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και περαστικα Νικολιτσα μου ! δεν πιστευω να κολλησες και την Αναστασια??

μωρε φερτην εδω να στην κρατησω εγω και να αναρρωσεις με την ηρεμια σου !!!

τινα ταλιμπαν ε ?? τελικα δεν φταινε τα παιδακια ! εμεις φταιμε που τα κακομαθαινουμε !!! χαχαχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι τέλειος καιρός είναι αυτός????Ακύρωσα όλες μου τις εξωτερικές δουλειές και κάθομαι με μια κούπα καφέ δίπλα στο τζάκι!Σιγά μην πάω έξω με αυτό το κρύο και την βροχή!Εχει χουχούλι σημερα!!Μιλάε για πολύ κρύο!!!Μακάρι να το γυρίσει σε χιόνι το βραδακι!

Εσείς τι κάνετε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες!!!

Κι εδώ βρέχει πολύ!!!

Πένυ κερνάς καφέ μπροστά στο τζάκι???

Σε δύο ώρες και κάτι θα παω κι εγω στο σπιτάκι μου....

Πένυ μην με πάρεις με τις πέτρες, αλλά δύο μέρες τώρα που κάνει τόσο ασχημο καιρό δεν έχω όρεξη για δίαιτα...:oops::oops: Οχι ότι το παρακάνω κιόλας... Αλλά...

Σήμερα δεν είναι ότι πρέπει για σουπίτσα...?

Λοιπόν αν έχετε χρόνο απαντήστε στην έρευνά μου!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1888861&posted=1#post1888861

Φιλάκιααα

Καλημεραααααααα.Εξω χιονιζει κοριτσια.Ξαπλα στον καναπε,ζεστη σοκολατα,χιονι κ παρεντς.Τελειο;;Πως ειστε σημερα κοπελιες μου;Jend σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μεχρι πριν λιγες μερες πιστευα οτι ολα τα στραβα τυχαιναν μονο σε μενα.Τελικα βλεπω πως δν ειμαι μονη μου σε ολο αυτο.Πολλες κοπελες εχουν παρομοια προβληματα,αλλα τα αντιμετωπιζουν αισιοδοξα.Ευχομαι να παει καλα κ σε μενα.Να χαιρεσαι τον μπομπιρακο σου.Πενυ μου δν ερχεσαι καμια βολτιτσα για καφεδακι.Θα δεις κ το δωματιο.Το βαψιμο τελειωσε εχθες.Παραγγειλαμε κ τα επιπλα,τελος του μηνα θα ειναι εδω.Δν κρατιεμε.Κοριτσια κ οποια αλλη θελει κερναω καφε.Τινακι δν καταλαβα, τι ερευνα κανεις ακριβως;;

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κορίτσια σας τα πρόλαβε η Αντυ,χιονιζει!!!!Τώρα σταμάτησε αλλά γύρω στις 1:30 που πηγα να πάρω τον Κωσταντή από τον παιδικό έριχνε για τα καλά!!!Όλα τα βουνά γύρω είναι χιονισμένα και ο καιρός κλειστός,λέτε να σηκωθούμε αυριο και να ναι όλα άσπρα?ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Δεν έχω πάιξει χιονοπόλεμο με τον μικρούλη μου!!

Αντυ πολύ ενδιαφέρουσα η προτασή σου θα ελεγα....Θα δω τα κέφια τουν Πανου για baby sitting και θα την κάνω μου φαίνεται!!!Θα τηλεφωνηθούμε

Το βαψατε το δωματιο??? Μπράβο!!Αν ερθουν και τα επιπλα όλο εκεί θα τη βγάζεις!Αχ!!Τέλεια...Αυτή η προσμονή είναι πολύ ωραία...

Τινάκι εσύ που ήσουν βράχος λύγισες???Από αυριο τα κεφάλια μέσα πάλι!!Το προγραμμα που ακολουθείς είναι πολύ αυστηρό?Γιατί εγώ θυμάμαι τότε που πήγαινα στη διαιτολογο είχε κανονικό φαϊ αλλά έχανες λίγο.Να σου πω εγώ δεν έιμαι φίλος αυτου του τύπου δίαιτας.Καλύτερα να πεινάσω και να δω άμεσα αποτέλεσμα παρά να παιζω κάθε βδομάδα με τα γραμμαρια!Πριν από το γάμο μου είχα φτάσει τα 70 κιλά.Αποφάσισα λοιπόν να κανω μια δίαιτα που είχε κάνει και η μάνα μου (Σκαρντειλ λέγεται) που είνα πολύ αυστηρή. Από τον Δεκέμβρη που ξεκίνησα μέχρι τον Ιούνιο είχα φτάσει 58 κιλά.Ενώ στη διατολόγο που πήγα μετά την εγκυμοσυνη και με πήγαινε συντηρητικά κουράστηκα και τα παρατησα στα 5 κιλά γιατί έπαιζα με τα γραμμάρια κάθε 15 μέρες.Επεσαν και στη μέση Χριστούγεννα που με είχε αφήσει ελεύθερη....καταλαβαίνεις

Αυτά!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κορίτσιαααααααα

Τι έγινε?? Που είσαστε όλες? Σας πλάκωσε το πάπλωμα με αυτό το κρύο που έχει σήμερα???

Σήμερα έχω ανάψει καλοριφέρ,τζάκι έχω ντυθεί και σαν το κρεμμύδι και ακόμα κρυώνω!!!Μπρρρρρ

Χτες το απογεύμα έπινα καφεδάκι με την Αντυ!!!!!!Ειδα και το bebe-room!!Είναι τέλειο!!!Αντε να περάσει ο καιρός και να γεμίσει από τον μπουμπούκο της.Αχ!!Τι τέλειες που είναι οι προετοιμασίες, τα ψώνια η διακόσμηση του δωματιου....

Εμείς έιμαστε κατα τ'αλλα μια χαρά!!Μόνο βήχα έχουμε και μόνο τις απογευματινές ώρες.Ελπίζω να κρατήσει αυτό και την άλλη βδομάδα γιατί το όνειρο το είδα και πέρυσι...φτου φτου μακρυα από μας.

Αλήθεια τι θα ντυθείτε φέτος τις αποκριες το έχετε αποφασίσει?

Τινάκι πάω να σου περιγράψω τον τέλειο άντρα!!

Φιλιάαααααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...