Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

εγω και ο γρηγορακης μου σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!!

να ειστε και εσεις καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας !! και με το καλο να σας δουμε στα γενεθλια του Κωνσταντινου !!

εγω πενυ οδηγιες δεν θελω χαχα θα με φερουν !! το ειπα σημερα στους παπουδες και χαρηκαν να σου πω την αληθεια αλλα και παλι δεν το πολυπιστεψαν ..ξερεις πως ειναι και οι ηλικιωμενοι με το ιντερνετ και το τι κανουμε εδω μεσα χαχαχα

θα δουμε αν τα καταφερω και τους πεισω ...αλλιως θα παρω την πενυ χαχαχα

παντως αν και με κανετε να νιωθω λιγο ασχημα που εγω δεν σας καλεσα θα τιμησω την προσκληση σας και επιφυλασσομαι για του χρονου πιαααα

Σημερα το αντρακι μου εχει την ονομαστικη του αλλα μετα απο τετοια κουραση της εβδομαδας την βγαλαμε πολυυυ χαλαρααα μονο οι προπαππουδες του ηρθαν !!

πηγαμε κ γιατρο καναμε και εμβολιο και ειμαστε μια χαρα παιδακια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Αντε μπράβο σας περιμένω!!!! Εχω αρχίσει και ψιλοαγχώνομαι γιατί δεν έχω κάνει και πολλά πράγματα ακόμα και την άλλη βδομάδα θα μου πέσουν όλα μαζεμένα. Χτες τελείωσα τα δωράκια http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/01/blog-post_26.html#comments

αλλά έχω ακόμα πολυυυυυυ δουλειά....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Χθες είχα πολύ δουλειά και δεν πρόλαβα να σας γράψω..

Πρώτα από όλα, Πένυ τέλεια και τα δωράκια σου!!!

Λοιπόν, προχθές πήγαμε στην παιδίατρο, όλα καλά με τον μικρό μου, κάναμε και το εμβόλιο... ΑΛΛΑ μας απαγόρευσε κατηγορηματικά να πάμε τον μικρό σε πάρτι.... Είναι σε έξαρση οι ιώσεις αυτό τον καιρό και αυτή η παλιο γρίπη και μας είπε ότι στην ηλικία που είναι ο μπεμπούλης, αν αρπάξει τίποτα τέτοιο, το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε στο νοσοκομείο...

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το είχα πει στον άντρα μου και είχε συμφωνήσει να έρθουμε και είναι το πρώτο πάρτι μας και ήθελα τόσο πολύ να σας συναντήσω, αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω...:(

Σου ζητώ πολύ συγνώμη Πένυ μου! Ήταν μεγάλη χαρά που μας κάλεσες στο πάρτι του Κωσταντή... Ελπίζω του χρόνου που θα είμαστε μεγάλα παιδιά, να μας ξανακαλέσεις!!!;)

Παρόλα αυτά, αν θέλετε να κανονίσουμε κάποια Κυριακή για καφέ, που θα είμαστε μεταξύ μας, είμαι μέσα!

Φιλάκια κοριτσάκια μου..

φιλενάδες γειά σας.

κατάφερα να μπώ τελικά αλλά δεν θα σας πώ κανένα νέο γιατί είναι άσχημα.μόνο άσχημα ακούω πια.....φτάνει πια!!!!

η Αναστασία είναι καλά,έβγαλε 2 δόντια κ εμείς βγήκαμε απ τα ρούχα μας απ την γκρίνια της

μου έχετε λείψει όλες κ αν φτιάξει ο καιρός να κανονίσουμε να πάμε για καφεδάκι.

ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μπεμπόνια σας.

θα μπαίνω συχνότερα,υπόσχομαι...

φιλιάαααα μανούλες μου

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα!!!

Μία κρύα, βροχερή μέρα, ότι πρέπει για χουχούλιασμα.... Άντε να σχολάσω να παω στο παιδάκι μου!!!

Νικόλλλλ μου!!!!! Πόσο χαίρομαι που διαβάζω νέα σου μετά από τόσο καιρό!!!

Τώρα ησύχασε το Αναστασάκι???

Έχεις δίκιο, παντού άσχημα νεα! ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί αλλιώς περναέι ο καιρός και το μόνο που μας μένει είναι μία παλιο διάθεση..

Καφέ, καφέ κι εγώ ψηφίζω να πάμε για καφέ!!

Εμείς αύριο θα ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα!!! Για να δούμε...

Καλό Σ/Κ και φιλάκιααα

Διαφημίσεις

αλλοοοοοοο

Νικολιτσα μουυυυυυυυυυυ τι κανεις ???

Μπραβο στο κοριτσακι μας ! ειδα σας εφερε και ο σαντα το δωρακι σας οπως του το ζητησατε !! αφου εισασταν καλα παιδακια βρεεεεε

οσο για τα νεα δεν εχω να πω κατι ..συμφωνω με την τινα !! πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι !!!!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙΙΙ!!

και εμας μας λειψατε ...και τωρα που ξαναμαζευομαστε βρηκε να χαλασει αυτος ο παλιοκαιρος!!

εγω το ξερετε δεν χρειαζεται να σας το ξαναπω ! ειμαι μεσααααα και ο γρηγορακης βεβαια γιατι ειμαστε και μεγαλα παιδακια εμεις χαχαχα

τινα !! αντε καλη αρχη !! καλε μην μεταδιδεις στο παιδι το αγχος !! γιατι να μην την φαει την φρουτοκρεμα??? εδω την τρωει λεμε τωρα ο Γρηγορης . παντως η αληθεια εινια πως ενα θεματακι με τα φρουτα το εχει αλλα το παλευουμε ακομα και οτι περισσευει το τρωει η μαμα ..γιατι εινια και μεσα στη διαιτα ενα φρουτακι στο δεκατιανο αρα εγω τρωω τρια και αλεσμενα χαχαχ

και τωρα που λεω διαιτα εχω χασει και 4 κιλακια ( με τις παρασπονδιες μου βεβαιως βεβαιως ) αλλα ειναι τοσο μακρινος ακομα ο μαιος - ο στοχος μου ντε - που θα τα καταφερω ( ειπαμε το εχω δηλωσειι δημοσια )))

εμεις αυριο πρωτα ο θεος θα ανεβουμε αθηνα , εχει γενεθλια η ξαδελφουλα μας ( κλεινει και αυτη χρονο ) και επισης κατι φιλαρακια μας απο τις μαμαδες φεβρουαριουυυυυ και θα παμε να τους δουμεεεεεεεεεεε

Ο γρηγορης ειναι στη γιαγια του σημερα για να μαζεψει η μαμα τον ασυμαζευτο στο σπιτι και να ετοιμαστει και για αυριοοοοο

Πενυ πως πανε οι ετοιμασιες ?? καλα οχι οτι σε φοβαμαι εσεναααααααααααα

Φιλιαααααααααααααααααααααααααααα

Γεια σας και από μενα!!Τι βλέπω έχουμε απαρτία???

Γεια σου Νικόλ!!!!Αχ αυτά τα δοντακια σας ταλαιπωρούν!!!Υπομονή και θα περάσει.

Τινάκι καταλαβαίνω με τις ιωσεις και σε μας τα ίδια έλεγε η παιδίατρος σχτεικά με τα πάρτυ αλλά παει καιρός και τα χω ξεχάσει!!! χαχαχα

Τώρα το χουμε μόνιμα το προβλήμα.Και σημερα άρρωστοι είμαστε...με λίγο πυρετό αλλά όρεξη δεν μας λείπει!!Δοξα το Θεο!!!Χοροπηδάμε όλη μερα

Εχασα ένα κιλο!!Βέβαια έπρεπε να ζυγιστώ αύριο το πρωί και ζυγίστηκα σήμερα το απόγευμα γιατί θα βγούμε και αυριο θα το αποφύγω να ανέβω στη ζυγαριά. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι λοιπόν στη δεύτερη βδομάδα.Αρκει να χανω και ας είναι και λίγο...

Τζενη χτες ήταν ημερα μαγειρέματος!!!Εφτιαξα ότι ήταν για κατάψυξη και τα έχω βάλει μέσα..Το μόνο που με παιδευει φέτος είναι τα στολίδια.Δεν το περίμενα.Το χα για πιο ευκολο από το περσινό αλλά είναι χειρότερα.Βεβαια δεν θα τους περάσει που θα παει...

Αυτά λοιπόν φιλάκια!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπερα σε ολες σας.Ειμαι η Αντυ,η εγγυουλα που σας ειπε η Πενυ[φιλακια].Ειμαι καινουρια κ οχι μονο στο φορουμ αλλα γενικα σε οτι αφορα ιντερνετ.Να φανταστειτε τοσες μερες σας εψαχνα.Θα γινω για πρωτη φορα μανουλα τον ιουνιο.Πιστευω να ειμαι σαν εσας.Ειστε πολυ γλυκες οταν μιλατε για τα παιδακια σας.Πραγματικα με κανετε να θελω να κλαψω.Αν κ εχουν πολυ γελιο οι διαλογοι σας.Ειδικα οταν λετε για τουρτες κ κιλα.Ελπιζω να τα λεμε απο'δω κ περα κ να με βαλετε στην παρεα σας.Θα χαρω πολυ.Σας χαιρετω προς το παρον.φιλιακια........

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημερούδια!!!!!

Τι βλέπω!! Εμφανίστηκε η Αντυ και η κοιλίτσα της??? Καλώς την!!Μεγαλώνει η παρέα.Τ Ε Λ Ε Ι Α. Ο μπομπιράκος σου τι κάνει?Τον είδατε προχτές? Σας έκανε ναζάκια?

Αντυ απ΄οτι βλέπω από το τικεράκι σου είσαι ακριβώς στη μεση!!!Πως περνάει ο καιρός...

Κορίτσια χτες βράδυ γουρούνιασα!!Με τύψεις βέβαια αλλά γουρούνιασα...Από σήμερα στο πρόγραμμά μας πάλι!! Ο Κωσταντής μου και σήμερα αρρωστος (σνιφ) αλλά σχετικά καλύτερα!Μόνο το βραδυ ανεβάζει πυρετό.Το περίμενα γιατί ο μισός παιδικός λείπει.Τι θα τη γλιτώναμε εμείς????Σιγά...

Αυριο έχει βολτούλα Αθήνα πάλι! Μην φύγει αυτοκίνητο από το οικοπεδο και δεν είμαι μέσα χαχαχα

Τζενάκι θα βγείτε για καφέ με τα κορίτσια από το πάρεντς βλέπω!!Ζηλεύω...Αντε να κανονίζουμε και εμείς γι αυτό το καφεδάκι που λέγαμε...

Αυτά τα νέα μας φιλιά πολλαααααααααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Να'μαι παλι.Πενυ μου εμφανιστηκα, επιτελους τα καταφερα.Απ'οτι βλεπω οι υπολοιπες μανουλες πρεπει να τρεχουν πισω απ'τα παιδακια τους.Εσεις τι κανετε,βλεπω βολτες κ ζηλευω.Περαστικα στον μικρουλη σου.Εμεις πηγαμε στον γιατρο,ειδαμε τον μπομπιρακο μας να χορευει.Εχει πολυ πλακα.Δυστυχως ομως πρεπει να την βγαλω ξαπλα γιατι εχει αρχισει να κονταινει ο τραχηλος κ εχω κ συσπασεις.Πρεπει να προσεχω για να αποφυγουμε τον προωρο τοκετο.Κατα τα αλλα μια χαρα,στο γουρουνιασμα ειμαι πρωτη[καθημερινα]οποτε μην λες για σενα.Για μια μερα δν πειραζει.Σας χαιρετω,παω για υπνο.Φιλακια....

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!!!

Πω πω νεαααα!!!

Άντυ καλως ήρθες στην παρέα μας!!!! Μετά από έξι μήνες εγκυούλα ανάμεσά μας!!! Τι καλά!!! Με το καλό το αγοράκι σας!!! Να προσέχεις και σου εύχομαι να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Πότε θα πάτε για β επιπέδου?? Μένεις κοντά με την Πένυ μας??

Πένυ μου μπράβοοο, καλό το κιλάκι που έχασες! Σου συγχωρώ το χθεσινό σου γουρούνιασμα, αλλά κοίτα μην κάνεις κάνεις δίαιτα και το Σάββατο γουρουνιάζεις!!! Θα σε μαλώσω! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα κουραστείς περισσότερο να τα χάσεις! Πέραστικά στο αγοράκι σου... Με το καλο η βόλτα σου αύριο!

Τζενάκι τώρα θα βολτάρεις στην Αθήνα ε???? Καλά να περνάς κοριτσάκι!!!!

Τέσσερα κιλά!! Μπράβο βρε θηρίο!!!! Εγώ θα ζυγιστώ την Τρίτη! Όλες μαζί θα τα καταφέρουμε!!!!!!!

Λοιπόν εμείς φάγαμε λίγο αχλαδάκι σήμερα και νομίζω μας άρεσε!! Ούτε ξινισμένη μούρη ούτε τίποτα!

Σας φιλώ γλυκά!!!

φιλεναδίτσες μου μαζευτήκαμε πάλι.

Άντυ καλώς μας βρήκες.να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη.πες μας για σενα να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Πένυ είδα φβ τι κάνεις πάλι.μπράβο σου κοριτσάρα μου.είναι υπέροχα.(είμαι πολύ άχρηστη τελικά:tongue:)

Τινάκι μεγάλωσε ο μπόμπιρας μας κ ξεκίνησε κρεμούλες ε;μπράβο το αντράκι μας.

Τζένη να κανονίσουμε καφέ μόλις φτιάξει ο κ@λόκαιρος.

σας φιλώ όλες..

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα κοριτσια.Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες κ το καλωσορισμα.Να'στε καλα κ οτι επιθυμειτε για τα ζουζουνια σας.:D Τωρα λιγα λογια για να γνωριστουμε καλυτερα.Με λενε Αντιγονη,ειμαι 27 χρονων κ ζω στο ιδιο χωριο με την Πενυ.Αρκετα κοντα αφου απ'το σπιτι μου βλεπω τον δευτερο οροφο του σπιτιου της Πενυς.Γνωριζομαστε πολλα χρονια αφου ακομα παιζαμε με κουκλες.Αν κ τοτε επαιζα περισσοτερο με την αδερφη της.Οπως τωρα ετοιμαζει το παρτυ του μικρου της τοτε εκανε τα δικα της.Κ μαντεψτε,παντα η ψυχη του παρτυ:lol:.Ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενη αλλα μετα απο αρκετη ταλαιπωρια τον οκτωβρη καταφερα να μεινω εγγυος.Ειμαι στην 19 εβδομαδα κ πολυ ευτυχισμενη.Βεβαια με τρωει το αγχος των εξετασεων.Την β'επιπεδου θα την κανω τελος του μηνα.Θα μαθω ακριβως στις 10\2 που θα παω στον γιατρο.Δεν ξερω τι αλλο να σας πω.Μην σας τα πολυλογω κιολας.Ρωτηστε με οτι θελετε επιπλεον.Τωρα αν θελετε πειτε μου κ εμενα για σας λιγα λογια.ΦΙΛΑΚΙΑ

CEebp2.png?9T0iAOMn

aloooooooooooooooooooooooooo

τι κανετε τσουπριτσες μου ????

αντυ δεν θυμαμαι αν σε καλοσορισααατο εκανα?? αν παλι οχι Καλως μας ηρθεςςςςςςςςςςςςςςςς και με το καλο το μπεμπονακι σου και εσενα!!!!!

( βασικα βαριεμαι να παω πισω να δβ αν σε καλοσορισα και ειπα τις ευχες οσες φορες κ να τις πουμε καλες ειναι χαχαχα)

διαβσα κοντο τραχηλο???? ειμαι ο ανθρωπος σου σου λεωωωωωωωωωωωωωωωω

και εγω μια απο τα ιδια !! αλλα οπως ειδες ο Γρηογορακης μου ειναι μια χαρα !! οτι θες εδω ! εχω κανει μαστερ σου λεω !!

ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου σου και ξαπλαααααα πολυ ξαπλαααααα εως αηδιας !!! μην κανεις τπτ ! γιατι εγω μια χαρα τα πηγα αλλα μολις δεν τον ακουσα εσκσασε μυτη ο μικρος μου !! ημουν απο την β επιπεδου και μετα στο σπιτι με μπολικη προγεστερονη !!χαχαχα σε καλταλαβαινω κοριτσακι μου !!!

οτι θες πες μου !

τινακι καλες μασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

νικολ δεν ειδες ?? τωρα που ξαναζωντανευει το καφε μας βρηκε να κανει τον χειμωνα που δεν ειχε κανει τοοοοσο καιρο!!!! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

δωσε ενα μεγαλο και ρουφηχτο ζουμερο φιλι στην αναστασιααααααααααααααααααααααααα

πενυ δεν εχω να πω κατι ! εσυ μας εχεις βαλει τα γυαλια σ ολαααααααααααααααααααα

θα τα δω και απο κοντα και θα σου πω χαχαχαχαχα

εμεις ειμαστε καλα ! πηγαμε αθηνα εχθες , πηγαμε στουσ φιλους μας που ειχαν γενεθλια απο το καφε μας και πολλλυυυυυυυυυυυυυ χαρηκα που ειδα τις φιλεναδες μουυυυυυυυυυυυυυυυ

και μετα ειχε γενεθλια η ανηψια μας ! θυμαστε ειχαν γεννηθει μ μια εβδομαδα διαφορα με το σκαθαρι μου !!

απο την βολτα αυτη λοιπον 2-3 συμπερασματα βγαλαμε :

κατ αρχην τα αγορια ειναι πως να το πω κομψα ...τεμπεληδες ! οολα τα κοριτσακια της ηλικιας του γρηγορη περπατανε και τα αγορια ζαμαν φουυυυυυυυυυυυ

επισης ο γρηγορης οτι του δωσεις το τρωειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αρκει να τρωειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχα

και τελος το σημαντικοτερο ! δεν τον ξαναπαω πουθενα!!!! η τελειωτικη του ηταν !!

σ ολη την διαδρομη τσιριζε και εκλαιγεεεεεεεεεεεεεε τα νευρα μου

κ μ αρεσε που φυγαμε και αργα για να κοιμηθει στο δρομο !! το ματι γαριδα και το κλαμα και τα νευρα συννεφοοο!! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ !!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ???????????μεχρι που τον μαλωσα εχθες και απο τα νευρα του και το κλαμα μεχρι και εμετο κοντεψε να κανει !!!

ημουν ετοιμη να το πεταξω απο το παραθυρο ( λεμε τωρααα)

αντυ αν εσυ ειπες πολλα τι να πω και εγω?

ΚΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Πριν από λίγο γυρισαμε από Αθήνα!Απελπισία είναι χωρις μεταφορικά μέσα.Αφου σε καποια στιγμή έλεγα να κατέβω από το ταξί και να πάω με τα πόδια.Τελικά δεν αλλάζω το χωριουδάκι μου με τίποτα λέμε!!!Το καλό είναι οτι πάλι μάζεψα σκουλικοτσίμπιδα για κατασκευές και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω!!!

Που είσαι βρε γειτόνισσα?? Εννοείται ότι σας περιμένω και εσας στα γενέθλια του Κωσταντή!!Δεν θυμαμαι αν στο πα προχτές από τα τοοοοσα που είπαμε στο ξαναλέω λοιπόν,Κυριακή 13/2 και ώρα 12 το μεσημέρι!!!

Νικόοοολ η πρόσκληση ισχύει και για σας!!!! Αν σας το επιτρέπει και σας η παιδίατρος!

Πάντως μην αγχώνεσαι Αντυ με τις εξετάσεις όλα καλά θα πάνε!!Εγώ θυμάμαι ότι έβλεπα στις ειδήσεις περίεργο το έβλεπά μετά και στον ύπνο μου.Εβλεπα στην τηλεόραση ότι έφαγε σκύλος παιδάκι το βράδυ έβλεπα ότι μου έτρωγε η Κίρκη (το σκυλί μου) τον δικό μου. Κλάματα όλη μέρα.Τι να έκανα σταματήσαμε τις ειδήσεις.

Τινάκι μπορεί να έκανα τις παρασπονδίες μου αλλά πάλι μέσα τα κεφάλια!!Είπαμε 5,5 κιλάκια ακόμα!!!Τζάπα τόση πείνα όλη τη βδομάδα?

Τζένη τι έγινε με τον Γρηγόρη θέλει αγκαλίτσες? Αν του περάσει μία θα τον πηγαίνεις αγκαλιά μέχρι το δημοτικό!!!Εγώ το βλέπω με τον δικό μου.Εμένα μου κάνει τα πάντα στον Παναγιώτη που ξέρει ότι δεν του περνάει δεν μπαίνει καν στον κόπο να δοκιμάσει.Αλλά τώρα αγριεψα και εγώ και τα κόψαμε το κακά τα χούγια.Το θέμα ειναι ότι ενώ όταν είμαστε οι τρεις μας είναι πολύ ήσυχος όταν έρχεται κάποιος ή πάμε κάπου και του δώσουν αέρα δεν υπολογίζει ούτε εμάς!Και τι κάνεις τότε?Απλά κόβεις τις επισκέψεις με το παιδί!!!Χώνεις γιαγιάδες και οποιον άλλο περάσει έξω από το σπίτι για να πας μια στις τόσες για καφεδάκι.Δεν είπαμε τις προάλλες να πάμε για έναν καφέ στο Ναύπλιο και μας τον έβγαλε ξινό!!Αφού ο Πάναγιωτης έψαχνε πόση ώρα για περίπτερο να του πάρει μια τυχερή σακούλα να ασχοληθεί έπαιρνε το αυτοκινητάκι και το τσουλαγε στις καρέκλες του ξένου κόσμου.Και πάντα εκει που δεν πρέπει!!!Τι να κανουμε ήπιαμε τον καφέ σαν σφηνάκι και δρόμοοοοο.Και μετά μου λέει η Αντυ να φέρεις και τον Κωσταντη κοντα.... τι μας φταίει το σπίτι της κοπέλας?Ας είναι καλά ο αντρουλης μου που τον κραταει και πάω για κανα καφεδάκι.

Αυτα τα νέα μας!!Σας αφήνω γιατί έχω έναν πονοκέφαλο....έχει και το νησί...καταλαβαίνετε

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...