Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Επισης, γιατί να προχωρήσεις με δωρεά αφού κάνετε βλαστοκύστες. Ταλαιπωρηθήκατε μήνες αλλά παίρνεις κάθε μήνα ωάριο. Αν τα βάλω κάτω με την διέγερση μου είναι σαν να έπαιρνα ωάρια για 18 μήνες και κατέληξα με 2 μόνο άριστες βλαστοκύστες. Για την ακρίβεια μια 4ΑΑ και μια 4ΒΑ. Και ήμουν 26 μόνο! 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέραααα!!!!!

Έχουμε γενέθλια σήμερα στο καφέ μας!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ!!!!!!!!!

Τζενάκι στα λεω κι από εδώ! Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι!!! Υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!!

Άντε και του χρόνου με ένα αδελφάκι!!!!

Βάσω μου, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!! Μπράβο που άνοιξε η δουλίτσα σου και νιώθεις κι εσύ καλύτερα!!!

Η Ερμιόνη καλή είναι, αλλά αν έρχεσαι για διακοπές είναι ακόμα καλύτερη!!!! Καταλαβαίνεις τι εννοώ, ε???

Το παιδί μου το κρατάει μέρα παρα μέρα η πεθερά μου και αντίστοιχα η γιαγιά μου! Ναι, η γιαγιά μου! Ένα χρόνο πριν μετακομίσω εδώ, ήρθαν πρώτα η γιαγιά και ο παππούς μου! Στο οικόπεδο που έχουμε, έχει ένα σπίτι στο κέντρο, που μένω εγώ και ενα μικρούλι στην γωνία, που μένουν ο παππους και η γιαγιά μου!! Δεν είμαστε από εδώ, απλά έτυχε και πήρε αυτό το οικόπεδο ο παππούς μου για εξοχικό! Τουλάχιστον έχω δύο πολύ αγαπημένους ανθρώπους κοντά μου!!

Εσύ ξέρω οτι μένεις στο Αργος, αλλά είσαι και από εκεί??

Πένυ μου shopping therapy διαβάζω και ζηλεέεεεεεευω!!!!!

Η δίαιτα παει μια χαρά για την ώρα και είμαι ευχαριστημένη!!! Την Τρίτη που θα ξαναζυγιστώ, θα ενημερώσω και το τικεράκι μου!!! Εγώ πάντως λεω να το βάλεις τώρα σε πρόγραμμα, γιατί τέσσερα κιλά θα τα χάσει γρήγορα και μετά δεν έχεις να το σκέφτεσαι!!!

Συνταγή για το πάρτυ, ε??? Για μπουφέ να φανταστώ, ε?? Θα το σκεφτώ λίγο και θα ξαναγράψω...

Λοιπόν κορίτσια!!! Θέλω να πάμε μία Κυριακή για καφέ!!!!!! Για αρχίστε να σκέφτεστε πότε μπορείτε!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέραααα!!!!!

Έχουμε γενέθλια σήμερα στο καφέ μας!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ!!!!!!!!!

Τζενάκι στα λεω κι από εδώ! Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι!!! Υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!!

Άντε και του χρόνου με ένα αδελφάκι!!!!

Βάσω μου, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!! Μπράβο που άνοιξε η δουλίτσα σου και νιώθεις κι εσύ καλύτερα!!!

Η Ερμιόνη καλή είναι, αλλά αν έρχεσαι για διακοπές είναι ακόμα καλύτερη!!!! Καταλαβαίνεις τι εννοώ, ε???

Το παιδί μου το κρατάει μέρα παρα μέρα η πεθερά μου και αντίστοιχα η γιαγιά μου! Ναι, η γιαγιά μου! Ένα χρόνο πριν μετακομίσω εδώ, ήρθαν πρώτα η γιαγιά και ο παππούς μου! Στο οικόπεδο που έχουμε, έχει ένα σπίτι στο κέντρο, που μένω εγώ και ενα μικρούλι στην γωνία, που μένουν ο παππους και η γιαγιά μου!! Δεν είμαστε από εδώ, απλά έτυχε και πήρε αυτό το οικόπεδο ο παππούς μου για εξοχικό! Τουλάχιστον έχω δύο πολύ αγαπημένους ανθρώπους κοντά μου!!

Εσύ ξέρω οτι μένεις στο Αργος, αλλά είσαι και από εκεί??

Πένυ μου shopping therapy διαβάζω και ζηλεέεεεεεευω!!!!!

Η δίαιτα παει μια χαρά για την ώρα και είμαι ευχαριστημένη!!! Την Τρίτη που θα ξαναζυγιστώ, θα ενημερώσω και το τικεράκι μου!!! Εγώ πάντως λεω να το βάλεις τώρα σε πρόγραμμα, γιατί τέσσερα κιλά θα τα χάσει γρήγορα και μετά δεν έχεις να το σκέφτεσαι!!!

Συνταγή για το πάρτυ, ε??? Για μπουφέ να φανταστώ, ε?? Θα το σκεφτώ λίγο και θα ξαναγράψω...

Λοιπόν κορίτσια!!! Θέλω να πάμε μία Κυριακή για καφέ!!!!!! Για αρχίστε να σκέφτεστε πότε μπορείτε!!!!!

ΑΧ!! Αυτές οι προγιαγιάδες!!!! Θησαυρός είνα!!Και εμένα η γιαγιά μου , μου τον κράταγε καλύτερα και από την μάνα μου παρακαλώ.Και είναι 90 χρονών!!Αλλά πολύ κοτσωνάτη φτου φτου!!Βεβαια μένουμε στο ίδιο οικόπεδο και με την μαμά μου και με την γιαγιά και έιχα την ασφάλεια της μάνας μου. Αλλά η γιαγιά μου τον μεγάλωσε και όχι η μάνα μου!!!

Ασε Τινάκι μου ανεβηκε το ηθικό με τα ψώνια!! Το κατευχαριστήθηκα!!!Χαμός στα μαγαζιά γινόταν και πολύ καλες εκπτώσεις!!

Φέτος ο Αι Βασίλης ήρθε λίγο καθυστερημένα για μενα αλλά άξιζε τον κόπο. Απωθημένο μου ήταν μια τσάντα burberry.Ο αντρας μου ήθελε να μου την πάρει από τα Χριστούγεννα αλλά δεν τον άφηνα. Ηταν κρίμα για 10 μέρες να έδινε τόσα λεφτά. Ετσι προχτές πήγα και την βουτηξα!!!

Όσον αφορά τα κιλά έχεις δίκιο και θα το ράψω!!Ηδη εχω εφοδιαστεί με την μπουκάλα μου με το νερό και το παιζω υγιεινή διατροφή. Λεω να ξεκινήσω περπάτημα πάλι ή ποδήλατο.Καλα θα ηταν...

Να σου πω για το πάρτυ έχω σκεφτει να φτιάξω:

Σαλατες:σιζαρς και ρόκα παρμεζάνα,λιαστή ντομάτα , τονοσαλάτα

Ορεκτικά: κοτομπιφτέκια με τυλιχτό μπεικον, κοτοπιτα ( γιαγια) σπανακοπιτα (πεθερα)

κανα λουκανικοπιτάκι (εγώ) κρέπες (? τις εχω βαρεθεί) πατάτες ντοφινουαζ κλαμπ σάντουιτς, σουτσουκάκια με πουρέ καμιά τορτίγια γεμιστή με τι δεν ξέρω, τζατζικι

Κρεατα : κιουλμπασι (το κανα και περυσι και είχε τρελό σουξε) και κάτι στον φουρνο που δεν ξερω τι (αυτό το κανονιζουν πάντα οι αντρες του σπιτιού και το αναλαμβάνουν).Λέω να βάλω και ένα πανερι ή την πινακοτή μας με διαφορα ψωμάκια κριτσινια αλμυρά κολουράκια ωραία δεν θα ναι?

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερααααααααααααααααααα

ναι ξερω ειμαι αδιορθωτηηη εχω να γραψω εδω μπορει και απο περυσι..αλλα γινεται καφε χωρις εμενα ??? απαπαπαπα!!!

κατ αρχην να σας ευχαριστησω πολυ για τις ευχες για το σκαθαρακι μου και να σας πω, πως χρωσταμε κερασμα!! αντε μαζευτειτε !!! ας περασει και αυτη η εβδομαδα που θα ειναι λεει χειμωνιατικη και τελος !!! μαζευομαστε !!! δεν θυμαμαι να σας πω και την αληθεια ποτε γιορταζει το ξαδελφακι μας ο Κωνσταντινος το πολυ πολυ να το παρατεινουμε μεχρι και η καλη μας Θεια Πενυ τελειωσει εκει με τις δουλιτσες τησ στην υπεροχη φαρμα που ετοιμαζει για το παιδακι της!!

μετα δεν θα δεχτω καμια αναβολη !! και εσυ βασιλικη να τα καταφερεις αυτη την φορα ε???

εμεις περασαμε υπεροχα χθες !! γεμισε το σπιτι μας παιδακια και πολυ το χαρηκα !!!

αν και το σκαθαρι δεν πολυκαταλαβαινει η αληθεια ειναι ( οσο και αν ειναι το εξυπνοτερο παιδακι χαχαχαχα κουκουβααααα) τα παιδακια το καταχαρηκαν και μαζι και εμεις !

εντωμεταξυ του εχουμε παρει και ενα φουσκωτο καστρο σαν αυτα που εχουν οι παιδοτοποι και τα μικρα ξεσαλωσαν !!! αφου με τις φιλες μου ειπαμε θα τους κοβω εισητηριο και θα φερνουν τα μικρα χαχαχαχα

τινακι και πενυ χαιρομαι που κρατατε ζωντανο το καφε μας ! η αληθεια εινια πως εχω ποοολυ τρεξιμο και δουλεια και σκαθαρι και σπιτι και ολα και μπαινω και διαβαζω τα νεα σας αλλα να κοιταξτε τι ωρα ειναι τωρα που γραφω....κ ακουω και το μικρο να ζουζουλαει ελπιζω να μην με κοψει στη μεση !!! και εχω μια διαθεση να γραψω πολλαααααααα

μωρε λετε να με κοψει ο αντμιν ?????

Καλημέρα χαμένες φιλεναδίτσες μου...

Καλή χρονιά!!!! Εύχομαι το 2011 να μας φέρει υγεία, αγάπη και πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια μας!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσατε τέλεια τις γιορτές!!!

Εγώ επέστρεψα στην δουλειά και αυτή την στιγμή είμαι πολύ συγκινημένη, γιατί θυμάμαι, πως όταν σας έγραφα από εδώ, περίμενα ακόμα το μωράκι μου... Αααχχ! Ωραίες στιγμές!!

Μου έχετε λείψει πραγματικά και λυπάμαι που χαθήκαμε έτσι...

Να σας πω την αλήθεια, καταλαβαίνω ότι όλες έχετε γύρω σας τους πραγματικούς σας φίλους και δεν έχετε και ιδιαίτερη ανάγκη την ηλεκτρονική παρέα. Απλά εγώ εδώ, δεν έχω καταφέρει να δημιουργήσω φιλίες που να με καλύπτουν κι έτσι χαίρομαι πολύ με τις ηλεκτρονικές μου παρέες...

Αααχχ!! άτιμη ξενιτιά!!!!:tongue::tongue: Τελικά είναι δύσκολο να φεύγεις από τον τόπο σου..:-(

Φιλάκια κορίτσια μου!!

θα τα παρω λοιπον τα ποστ απο την αρχη ενα ενα και θα τα παρω και μ εσενα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

πολυ καιρο θελω να στο γραψω αλλα τωρα ειπαμε εχω ορεξηηηη

χαλαρωσε μικρη μου !! εχεις την πιο ομορφη παρεα του κοσμου !! το μπεμπονι σου !!!!

και εινια και αυτη η φαση ακονα της προσαρμογης ! μην αφησεις τπτ να σου χαλασει την διαθεση και την ομορφη οικογενεια σου

και για να μην κανω quote δυο φορες ουτε την πεθερουλα ε ???????

το τινακι που γνωρισα εγω δεν μου εδωσε την εικονα αυτη:evil::evil::evil::evil:

Γεια σου Τινάκι!! Μόνο εμείς μειναμε τελικά στο καφέ!!!

Αυτό για όσες δεν το καταλαβαν είναι ΜΠΗΧΤΗ!!!Για μαζευτείτε και οι υπόλοιπες.

Τινάκι μου μην χαλάς τη ζαχαρένια σου για κανέναν!!Σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα χεις την ομορφότερη παρέα!Θα σε καταλαβαίνει ο μπεμπίνος σου και θα κανετε πολλά πράγματα μαζί που θα σε γεμίζουν τόσο , όσο να πήγαινες για καφέ με φίλη σου. Το καλοκαίρι κάναμε με τον Κωσταντή τρελες βόλτες στα μαγαζια, στις κούνιες, για καφέ μόνο οι δυο μας και με γέμιζε περισσότερο απ το να βγώ με φίλη μου! Εξάλλου θα δεις ότι όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει το μωρό δεν θα ρισκάρεις να βγεις με φίλη σου που δεν έχει παιδί. Το δικό σου το μωρό μπορεί να έχει γκρίνια, να πεινάει να διψάει πράγματα που δεν μπορεί να τα καταλάβει άτομο που δεν έχει παιδια. Ετσι για να μην την σπάσεις στους υπόλοιπους θα επιλέγετε να βγείτε οι τρεις σας ή να αφήσετε το μωρό στην πεθερά σου.

Οι ετοιμασίες για το πάρτυ του Κωσταντή έχουν ήδη ξεκινήσει. Το θέμα μας φέτος είναι ΦΑΡΜΑ. Περιβόλια, τρακτέρ (που έχουμε αδυναμία) κότες πρόβατα κλπ. Εχω παραγγειλει πριν τα Χριστούγεννα κάποια πράγματα από το εξωτερικό που περιμένω να μου έρθουν και σημερα θα φτιάξω την πρόσκληση. Μάλιστα φέτος λέω να φτιάξω και την τούρτα μιας και δεν αναλαμβάνει κανέις να μου φτιάξει επικάλυψη ζαχαρόπαστας.Και έχουμε και δυο πάρτυ ένα για τον παιδικό και ένα για το σπίτι.Καταλαβαινεις πόση δουλειά έχω...

ΠΑΡΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

και επανερχομαι

κατι πηραν τα ομορφα τσαχπινικα ματακια μου για μια ομορφη τσαντουλαααααα

πενυυυυυυυυυυυυυυυ καλοριζικη και καλοφορετη !!!! θελω και εγω !!!!

να την ζητησω απο τον ιδιο αγιο λες ??? χαχαχαχα

εμας ηταν εδω και ειναι δλδ ακομα μεχρι το πρωι οι νονοι μας και μας ειπε ο νονουλης πως λογω της δουλειας του για τα επομενα 3 χρονια θα χρειαστει καποιους μηνες να μενει Λονδινοοοοοο καταλαβαινετε τι εχει να γινει ??? πρωτα ο Θεος αφηνουμε το σκαθαρι στη γιαγια και βολταρουμε για ψωνιααααααααααα( καλα το περνω και μαζι αλλα δεν θα ηταν καλυτερα να πομε μονοι μας ??? χαχαχα μανα σου λεει μεταα)

ααα και αρχισα και εγω διαιτα !! καλε ελατε ολες μαζι!!! και παω και γυμναστηριο ηδη κανα τριμηνο αλλα κυριως με βοηθαει στην ψυχολογια ..εκτονονωμαι η γυναικα!!! αυτη την εβδομαδα την χαλασα για να ειμαι ειλικρινης αλλα το εχω βαλει στοχο !! το μαιο πρεπει να εχω χασει τουλαχιστον 15 κιλα !! και θα τα καταφερω!! κανω και δημοσιες δηλωσεις για να μην μπορω να κανω πισω καταλαβατε ?????

τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να αλλαξω και τικερακι!!!

το μωρο μου ειναι ενος ετους !!! ποτε περναει ο καιρος ???? νερακι !!!

εχθες ειχα στο μυαλο μου ολη μερα τι ειχε συμβει εκεινη την ομορφοτερη παρασκευη της ζωης μου !! και ελεγα τωρα εκανα εκεινο , τωρα ειχε συμβει τοαλλο !! και να σας πω και κατι ?? μωρε δεν το ευχαριστηθηκα!!! ξερω ειμαι τρελη αλλα εγιναν ολα τοσο γρηγορααααα και επισης η αλλη μου ομολογια ειναι πως θελω να το ξαναζησω....ηρθε μια φιλη σημερα με την τριων μηνων κορουλα της και ενω μου φαινοταν τοσο μακρινη αυτη η φαση κοριτσια αληθεια την λαχταρουσα !!!! πως να σας το πω καλοπροαιρετα βεβαια αλλα ζηλευα !!! αχ παει εδω δεν προλαβαινω να παρω ανασα θελω και αλλο παιδι !!!

εντωμεταξυ εχουμε και με το σκαθαρι θεμα γιατι γινεται κακομαθημενος και παρτακιας γιατι ειμαστε 10+ ατομα απο πανω του και να δω τι θα κανουμε !! μας εχει ολους για την παρτη του !

την πρωτοχρονια που συναντησαμε την συνομιλικη ξαδελφουλα του και την πηρα αγκαλιτσα εβαλε κατι τσιριδες !!! το κοριτσακι μου εβαλε τα κλαμματα με τον αγροικο !!

σημερα δε με το μωρακι που σας λεω ολο διπλα της ηθελε να ειναι ! και ηταν τοσο καλο παιδακι γιατι τον ειχε κοψει η ζηλια ! μολις εφυγε ξαναοργιασε!!! ασε δε, που χαλαρα μας παιζει δεν το συζητωωωωωωωω μας δουλευει ψιλο γαζι ! και εχω και τους παππουδες και ειδικα τον πατερα μου που με ζαλιζουν ! καλα θες να βαλεις εσυ μυαλο σ ενα παιδακι που δεν καταλαβαινει κτλ και εκει να δειτε μαχες!!!!!!!!!!!!

αντε ας αφησω και κατι να γραψω αυριο χαχαχα

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!

Φέτος ο Αι Βασίλης ήρθε λίγο καθυστερημένα για μενα αλλά άξιζε τον κόπο. Απωθημένο μου ήταν μια τσάντα burberry.Ο αντρας μου ήθελε να μου την πάρει από τα Χριστούγεννα αλλά δεν τον άφηνα. Ηταν κρίμα για 10 μέρες να έδινε τόσα λεφτά. Ετσι προχτές πήγα και την βουτηξα!!!

Με γεια η τσαντούλα!!!!! Καλο φόρετη!!!

Να σου πω για το πάρτυ έχω σκεφτει να φτιάξω:

Σαλατες:σιζαρς και ρόκα παρμεζάνα,λιαστή ντομάτα , τονοσαλάτα

Ορεκτικά: κοτομπιφτέκια με τυλιχτό μπεικον, κοτοπιτα ( γιαγια) σπανακοπιτα (πεθερα)

κανα λουκανικοπιτάκι (εγώ) κρέπες (? τις εχω βαρεθεί) πατάτες ντοφινουαζ κλαμπ σάντουιτς, σουτσουκάκια με πουρέ καμιά τορτίγια γεμιστή με τι δεν ξέρω, τζατζικι

Κρεατα : κιουλμπασι (το κανα και περυσι και είχε τρελό σουξε) και κάτι στον φουρνο που δεν ξερω τι (αυτό το κανονιζουν πάντα οι αντρες του σπιτιού και το αναλαμβάνουν).Λέω να βάλω και ένα πανερι ή την πινακοτή μας με διαφορα ψωμάκια κριτσινια αλμυρά κολουράκια ωραία δεν θα ναι?

Τι μου κάνεις πρωι πρωί!!!!!:roll::lol: Καλά βρε και θέλεις κι άλλες συνταγές?? Μου φάινονται πάρα πολύ ωραία όλα και αρκετά!!! Και φυσικά η ιδέα με το πανέρη/πινακοτή ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου!!

θα τα παρω λοιπον τα ποστ απο την αρχη ενα ενα και θα τα παρω και μ εσενα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

πολυ καιρο θελω να στο γραψω αλλα τωρα ειπαμε εχω ορεξηηηη

χαλαρωσε μικρη μου !! εχεις την πιο ομορφη παρεα του κοσμου !! το μπεμπονι σου !!!!

και εινια και αυτη η φαση ακονα της προσαρμογης ! μην αφησεις τπτ να σου χαλασει την διαθεση και την ομορφη οικογενεια σου

και για να μην κανω quote δυο φορες ουτε την πεθερουλα ε ???????

το τινακι που γνωρισα εγω δεν μου εδωσε την εικονα αυτη:evil::evil::evil::evil:

Τζενάκι μου!!! Καταρχήν χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω μήνυμά σου!!:D:D Δεύτερον σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου και έχεις δίκιο! Όντως έχω την καλύτερη παρέα, αλλα που και που θέλεις και παρέα που να μπορείς να πεις μία γυναικεία σαχλαμαρα ή κάποια ανησυχία σου ή οτιδήποτε άλλο, με κάποιον που έχει περίπου τα ίδια με εσένα στο μυαλό του!:rolleyes: Κι εσύ που είσαι ένας τόσο κοινωνικός άνθρωπος, νομίζω πως πρέπει να με καταλαβαίνεις... Βέβαια όταν το έγραψα αυτό, είχα πάθει μία μεγάλη κρίση, αλλά είμαι πολύ καλύτερα τώρα!! :D

Τώρα όσον αφορά την πεθερά μου, επείδη δεν αλλάζει κι εγώ έχω το κακό να είμαι πολύ απόλυτη, αποφάσισα να προσπαθήσω, να κάνω που και που τα στραβά μάτια, για να μην χαλιέμαι εγώ! Τι λες??

ααα και αρχισα και εγω διαιτα !! καλε ελατε ολες μαζι!!! και παω και γυμναστηριο ηδη κανα τριμηνο αλλα κυριως με βοηθαει στην ψυχολογια ..εκτονονωμαι η γυναικα!!! αυτη την εβδομαδα την χαλασα για να ειμαι ειλικρινης αλλα το εχω βαλει στοχο !! το μαιο πρεπει να εχω χασει τουλαχιστον 15 κιλα !! και θα τα καταφερω!! κανω και δημοσιες δηλωσεις για να μην μπορω να κανω πισω καταλαβατε ?????

χαχαχα!!! Μ'αρέσουν οι δημόσιες δηλώσεις!!! Βάλε και το ανάλογο τικεράκι να σε παρακολουθούμε!! Εγώ μέχρι το Ιούνιο θέλω να χάσω 17!! Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!!

Καινούργια νέα δεν έχω να σας πω! Όλα καλά!!

Καλημεραααααα!!

Ανοιγω και εγώ το παρεντς και εκεί που περιμένω να δω το μηνυμα της Τίνας βλέπω ένα καταιγισμό μηνυματων από την Τζενη!!!Είναι να μην πάρεις φόρα εσύ μου φαινεται χαχαχα

Πολύ χαίρομαι που ξαναμαζευόμαστε στο καφέ μας!!

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα!!Τζενη, η μανα μου το πε ,του χρονου θα γράψει και εκείνη γραμμα στον Αγιο Βασίλη χαχαχα.

Όπως βλέπετε το τικεράκι μου το έβαλα και εγώ, και αφού βλέπω συμπαράσταση έριξα και άλλο τα κιλά.Οπότε αν καταφέρω και χάσω τα 6,5 κιλά θα ναι σουπερ!!Μέχρι το Πασχα πρέπει να τα χω χάσει.Και θα τα καταφέρω!!!!Αφού εχω και παρέα.

Φτάνουν λέτε τα φαγητά για το πάρτυ?Θα χω πάνω από 30 άτομα καλεσμένους και φέτος θα ναι και μεσημέρι. Εννοείται πως σας περιμένω και τις δύο στο πάρτυ, ετσι??????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Όπως βλέπετε το τικεράκι μου το έβαλα και εγώ, και αφού βλέπω συμπαράσταση έριξα και άλλο τα κιλά.Οπότε αν καταφέρω και χάσω τα 6,5 κιλά θα ναι σουπερ!!Μέχρι το Πασχα πρέπει να τα χω χάσει.Και θα τα καταφέρω!!!!Αφού εχω και παρέα.

Φτάνουν λέτε τα φαγητά για το πάρτυ?Θα χω πάνω από 30 άτομα καλεσμένους και φέτος θα ναι και μεσημέρι. Εννοείται πως σας περιμένω και τις δύο στο πάρτυ, ετσι??????

Ουάουυυυ!!!! Είναι το πρώτο παιδικό πάρτι που μας καλούνε!!!!!!! Πω πω!!!! Συγκινήθηκα πάλι!!! Με μεγάλη μου χαρά θα προσπαθήσω να έρθω!!!!

Τα φαγητά μου φαίνονται αρκετά! Ισώς αν ήθελες να προσθέσεις κάτι, να έβαζες και καμιά κρύα σαλάτα ζυμαρικών... Όπως βίδες, με ψιλοκομμένο ζαμπόν, πιπεριές και μαγιονέζα... Τι λες??

Καλή αρχή λοιπόν με την δίαιτα Πένυ μου!!!!!!!!!!! Άντε και καλά μας αποτελέσματα!!!!!!! Εγώ αύριο ζυγίζομαι!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!

Με γεια η τσαντούλα!!!!! Καλο φόρετη!!!

Τι μου κάνεις πρωι πρωί!!!!!:roll::lol: Καλά βρε και θέλεις κι άλλες συνταγές?? Μου φάινονται πάρα πολύ ωραία όλα και αρκετά!!! Και φυσικά η ιδέα με το πανέρη/πινακοτή ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου!!

Τζενάκι μου!!! Καταρχήν χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω μήνυμά σου!!:D:D Δεύτερον σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου και έχεις δίκιο! Όντως έχω την καλύτερη παρέα, αλλα που και που θέλεις και παρέα που να μπορείς να πεις μία γυναικεία σαχλαμαρα ή κάποια ανησυχία σου ή οτιδήποτε άλλο, με κάποιον που έχει περίπου τα ίδια με εσένα στο μυαλό του!:rolleyes: Κι εσύ που είσαι ένας τόσο κοινωνικός άνθρωπος, νομίζω πως πρέπει να με καταλαβαίνεις... Βέβαια όταν το έγραψα αυτό, είχα πάθει μία μεγάλη κρίση, αλλά είμαι πολύ καλύτερα τώρα!! :D

Τώρα όσον αφορά την πεθερά μου, επείδη δεν αλλάζει κι εγώ έχω το κακό να είμαι πολύ απόλυτη, αποφάσισα να προσπαθήσω, να κάνω που και που τα στραβά μάτια, για να μην χαλιέμαι εγώ! Τι λες??

χαχαχα!!! Μ'αρέσουν οι δημόσιες δηλώσεις!!! Βάλε και το ανάλογο τικεράκι να σε παρακολουθούμε!! Εγώ μέχρι το Ιούνιο θέλω να χάσω 17!! Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!!

Καινούργια νέα δεν έχω να σας πω! Όλα καλά!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

σιγα μην βαλω τικερακι !! ασε που δεν θα εχει για τετοια μεγεθθη χαχαχαχα

εκανα την δηλωση μου για να μπορω να εχω προσωπο κοπελια !

αν δεν τα χασω πως θα σας συναντησω??? με τι μουτρα ?? χαχαχα

και για αυτο λεω για εκεινη την ρημαδοσυναντηση ! για να εχετε εικονα του πριν και του μετααααααααα χαχαχαχαχα

Καλημεραααααα!!

Ανοιγω και εγώ το παρεντς και εκεί που περιμένω να δω το μηνυμα της Τίνας βλέπω ένα καταιγισμό μηνυματων από την Τζενη!!!Είναι να μην πάρεις φόρα εσύ μου φαινεται χαχαχα

Πολύ χαίρομαι που ξαναμαζευόμαστε στο καφέ μας!!

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα!!Τζενη, η μανα μου το πε ,του χρονου θα γράψει και εκείνη γραμμα στον Αγιο Βασίλη χαχαχα.

κατ αρχην πες στη μαμα σου να με βαλει καιεμενα στο γραμμα μεσα!!

ποιος ξερει αν το δει 2 φορες μπορει και να με ακουσει ο santa !! αντε θα προσπαθησω να ειμαι και καλο παιδι αυτο το χρονο !! αλλα δεν ξερω αν θα καταφερω να ειμαι σαν και εσενα :tongue: χαχαχαχα

επισης κοπελια ειναι οντως ναμη παρω φορα εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

θυμησε μου ποτε ειναι τα γενεθλια σας ??? μηπως παρω την πενυ και το σκαθαρι και ερθουμε!!! λεω μηπως .......

και τριτο !! ποια κιλα να χασεις ?? μας δουλευεις ετσι ??

αλλα ας ειναι !! θα συμπαραστεκομαστε η μια στην αλληηηηηη

κατ αρχην πες στη μαμα σου να με βαλει καιεμενα στο γραμμα μεσα!!

ποιος ξερει αν το δει 2 φορες μπορει και να με ακουσει ο santa !! αντε θα προσπαθησω να ειμαι και καλο παιδι αυτο το χρονο !! αλλα δεν ξερω αν θα καταφερω να ειμαι σαν και εσενα :tongue: χαχαχαχα

επισης κοπελια ειναι οντως ναμη παρω φορα εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

θυμησε μου ποτε ειναι τα γενεθλια σας ??? μηπως παρω την πενυ και το σκαθαρι και ερθουμε!!! λεω μηπως .......

και τριτο !! ποια κιλα να χασεις ?? μας δουλευεις ετσι ??

αλλα ας ειναι !! θα συμπαραστεκομαστε η μια στην αλληηηηηη

Είδες? Καλή είμαι εγώ !!Σας κάλεσα αλλά μερα και ωρα δεν είπα!!!!Επιεικώς απαράδεκτη!!!!!

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα σβήσουμε τρία ολόκληρα κεριά!!!!!!

Γι αυτό θέλουμε βοήθεια!!!!!

Να μην λες μήπως Τζενάκι!Να λες σίγουρα!!!!!Σας περιμένω όλους!!!!!!Και τον παππού σου με τη γιαγιά σου!!Ξέρεις η Πένυ ήταν και στα πρώτα γενεθλια του Κωσταντη.

Και εσύ Τινάκι παρτε τον μπουμπουκο σας και ελάτε σαν εκδρομούλα.Είναι και μεσημέρι δεν θα βγουν τα πιτσιρίκια και από το πρόγραμμά τους .

Κοπελιά αν εσύ τα κουβαλάς ένα χρόνο τα παραπανίσια κιλά εγώ τα κουβαλάω 3!!!!Πρέπει κάποια στιγμή να τα χάσω!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κορίτσια μου καλημέραααα!!!!

Ζυγίστηκα!!!!!! Έχασα δύο κιλάκια!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!! Ξέρω ότι από εδώ και πέρα δεν θα χάνω τόσο κάθε βδομάδα, αλλά είναι μία καλή αρχή και μου αναπτερώθηκε το ηθικό!!! Επίσης έχασα όλα τα κιλά πλέον της εγκυμοσύνης:D, τα υπόλοιπα είναι προίκα από παλιά!!:oops::oops:

Κορίτσια κρατήστε καλά, να πετύχουμε τους στόχους μας!!!

Τζενάκι αν δεν κάνω λάθος έχει ο Γρηγοράκος γιορτή σήμερα???? Χρόνια πολλά!!!!! Τόσο κοντά στα γενέθλιά του!!!

Πένυ μου, εμένα θα πρέπει να μου στείλεις ένα μήνυμα, με μερικές οδηγίες για το που θα έρθω...

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και ανυπομονώ για την άλλη Τρίτη!!!

Φιλάκιαααα

Καλημερααααααα!!!!

Μπράβο Τινάκι!!! Ετσι συνέχισε και εγώ το χω παρει στα σοβαρά αυτή τη φορά!!Θα το φτάσω το τικεράκι μου στο τέλος!!!!!Εγώ ζυγίζομαι την Κυριακή.

θα σου στείλω πμ με την διαδρομή.

Τζενάκι να χαίρεσαι τον Γρηγοράκο σου!!!

Μαντεψτε!!!Φερνω και άλλο μέλος στην παρέα μας!!! Μια φίλη μου εγκυούλα!!!Οι υπόλοιπες συστάσεις όταν εμφανιστεί στο καφέ από την ίδια!!

Κατα τ'αλλα πολύ κρύο σήμερα!Μόλις 2 βαθμούς είχε το πρωί αλλά τώρα έβγαλε ήλιο. Μακάρι να μας ρίξει κανενα χιονάκι!!!

Αυτά τα νέα μας

Φιλιάαααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...