Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα έμβρυα που έβαλες είναι στην κατηγορία των δικών μου που μου έμειναν και μου είπαν δεν έχουν πολλές ελπίδες. 4ΒΒ και 3ΒΒ, δεν είναι ότι δεν έχουν καμία αλλά είναι χαμηλή πολύ. 
      Ισως πω χαζομάρα. Μήπως να βάλετε 3η μέρας; Μια δοκιμή έτσι; Λένε ότι μετά την τρίτη μέρα ευθυνεται Το σπερματοζωάριο. 
      μπιτ να το ήξερες ότι πρέπει να παγώσεις ωαρια κορίτσι μου. Τα τελευταία 5 χρόνια ακούγεται και ακόμα δεν το προτείνουν πολύ γιατροί. Που να το ξέρεις. Το ότι είναι σταθερό ίσως να σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό για σένα . Από εκεί και πέρα, έχεις στην οικογένεια σου γυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση; 

Επίσης ξέρω γυναίκα με αμη 0.1 από 40 και μπήκε εμμηνόπαυση στα 48. Τελικά τι ισχύει με αυτήν την αμη;

Πόσες διεγέρσεις έχεις κάνει και τι πρωτόκολλα. Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει πουθενά 

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημέρα χαμένες φιλεναδίτσες μου...

Καλή χρονιά!!!! Εύχομαι το 2011 να μας φέρει υγεία, αγάπη και πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια μας!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσατε τέλεια τις γιορτές!!!

Εγώ επέστρεψα στην δουλειά και αυτή την στιγμή είμαι πολύ συγκινημένη, γιατί θυμάμαι, πως όταν σας έγραφα από εδώ, περίμενα ακόμα το μωράκι μου... Αααχχ! Ωραίες στιγμές!!

Μου έχετε λείψει πραγματικά και λυπάμαι που χαθήκαμε έτσι...

Να σας πω την αλήθεια, καταλαβαίνω ότι όλες έχετε γύρω σας τους πραγματικούς σας φίλους και δεν έχετε και ιδιαίτερη ανάγκη την ηλεκτρονική παρέα. Απλά εγώ εδώ, δεν έχω καταφέρει να δημιουργήσω φιλίες που να με καλύπτουν κι έτσι χαίρομαι πολύ με τις ηλεκτρονικές μου παρέες...

Αααχχ!! άτιμη ξενιτιά!!!!:tongue::tongue: Τελικά είναι δύσκολο να φεύγεις από τον τόπο σου..:-(

Φιλάκια κορίτσια μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλάαααααααα!!!!!

Καλή χρονιά!!!!! Μακάρι το 2011 να έχουμε υγεία και αγάπη!!!!!

Τι έγινε πως τα περάσατε??? Εμείς χαλαρά και οικογενειακά με την ευρύτερη έννοια της λέξης μιας και είχαμε παρέα πολλούς από τους συγγενείς μας!!!

Τελικά η αναμονή είναι όλο το θέμα αφού οι γιορτινές μέρες φεύγουν σα νερακι!!! Πότε στόλιζα και το Σαββατοκύριακο θα ξεστολίζω πάλι!!!

Τώρα θα μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα, αν και είναι πολύ μακρυά!!

Αχ!! Τινάκι είναι πολύ δύσκολο να φεύγεις από ένα μέρος και να πηγαίνεις κάπου που δεν γνωρίζεις κανέναν!!!! Το ίδιο συζητάγαμε με μια φίλη μου χτες που έχει παει Αθηνα και μου έλεγε τα ίδια με σενα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Αποφάσισα, τώρα που μπορώ, να μπαίνω κάθε μέρα και να σας γράφω τα νεα μου!! Έτσι, για ψυχοθεραπεία!!

Πένυ μου κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία!!! Τα χριστούγεννα φάγαμε οικογενειακά στο σπίτι μας. Την Πρωτοχρονιά όμως, ανεβήκαμε Αθήνα, κάναμε αλλαγή και μετά ήρθαν στο σπίτι φίλοι και κουμπάροι και παίξαμε χαρτιά μέχρι τις 07:30 το πρωί!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!!! Και την επόμενη μέρα πήγαμε με τον άντρα μου και την νονά του μικρού, σινεμά!! Ήταν πολύ ωραία...

Να, αυτά στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έχω εδώ, να μαζευόμαστε φίλοι σπίτι και να περνάμε ωραία!!

Τελος πάντων... Στην αρχή δεν με πείραζε τόσο, τώρα έχουν αρχίσει και μου λείπουν όλα!

Α!Έχουμε να περιμένουμε και τις απόκριες!! Τι θα ντύσετε τα παιδάκια σας???

Εγώ ξεστόλισα χθες, φέτος βιάστηκα, γιατί ήθελα να στήσω ένα παρκοκρέβατο του μπεμπίνου και δεν μου χωρούσε.. Όχι οτι με πείραξε βέβαια, τα χάρηκα αρκετά! Σήμερα πρέπει να κάνω καθάρισμα όμως, γιατί δεν πρόλαβα χθες και αύριο που δεν δουλεύω, δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο από το να ασχολούμε με τον μικρό μου!!

Αυτά για την ώρα κορίτσια μου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Αποφάσισα, τώρα που μπορώ, να μπαίνω κάθε μέρα και να σας γράφω τα νεα μου!! Έτσι, για ψυχοθεραπεία!!

Πένυ μου κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία!!! Τα χριστούγεννα φάγαμε οικογενειακά στο σπίτι μας. Την Πρωτοχρονιά όμως, ανεβήκαμε Αθήνα, κάναμε αλλαγή και μετά ήρθαν στο σπίτι φίλοι και κουμπάροι και παίξαμε χαρτιά μέχρι τις 07:30 το πρωί!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!!! Και την επόμενη μέρα πήγαμε με τον άντρα μου και την νονά του μικρού, σινεμά!! Ήταν πολύ ωραία...

Να, αυτά στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έχω εδώ, να μαζευόμαστε φίλοι σπίτι και να περνάμε ωραία!!

Τελος πάντων... Στην αρχή δεν με πείραζε τόσο, τώρα έχουν αρχίσει και μου λείπουν όλα!

Α!Έχουμε να περιμένουμε και τις απόκριες!! Τι θα ντύσετε τα παιδάκια σας???

Εγώ ξεστόλισα χθες, φέτος βιάστηκα, γιατί ήθελα να στήσω ένα παρκοκρέβατο του μπεμπίνου και δεν μου χωρούσε.. Όχι οτι με πείραξε βέβαια, τα χάρηκα αρκετά! Σήμερα πρέπει να κάνω καθάρισμα όμως, γιατί δεν πρόλαβα χθες και αύριο που δεν δουλεύω, δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο από το να ασχολούμε με τον μικρό μου!!

Αυτά για την ώρα κορίτσια μου!!!

Και εγώ θέλω να ξεστολίσω!!! Δεν σε τραβάει μετά την Πρωτοχρονιά!! Παει πέρασαν και τα Χριστούγεννα...Πως το βαριέμαι το ξεστολισμα....

Το τι θα τον ντύσω τις απόκριες δεν έχω αποφασίσει ακόμα γιατί μεσολαβούν τα γενέθλια του και όπως ξερεις εχω πολλές ετοιμασίες!!!

Εμείς τα Χριστούγεννα μαζευτήκαμε καμια 15αρια ατομα φίλοι και συγγενείς φάγαμε το μεσημερι και το βράδυ βγήκαμε σε μια ταβέρνα με ζωντανή μουσική.Πολύ ωραία ήταν!!

Την Πρωτοχρονιά οικογενειακα είχε έρθει και ο αδερφός του άντρα μου με τα πιτσιρίκια και χαζέψαμε.Το ρίξαμε στα ποτάκια μετά και κοιμηθηκαμε κατά τις 2:30!Χαρτιά φέτος δεν παίξαμε.Τρέχαμε τα πιτσιρικια!!!Αλλά και να παιζαμε, πλεον είναι γνωστό πως τα σαβουρώνω όλα εγω!!!!Μα καθε χρόνο!!!!Τόσο που λέω του άντρα μου να με παει στο καζινο να βγάλω το μεροκάματο!!!!Μια φορα παιζαμε χαρτια τους τα πήρα όλα τσαντίστηκαν και το γυρισαμε στην μονοπολη μέχρι τις 5 το πρωι!! Ακόμα και εκεί τους κέρδισα!!!!χαχαχα

Ανήμερα Πρωτοχρονιά είχαμε αλλα 15 άτομα φιλοξενούμενους !!Τετοιες μέρες το σπίτι μας είναι παντα γεματο και μου αρέσει τρελά!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Χθες περάσαμε μία όμορφα ήσυχη μέρα, πήγαμε στα πεθερικά για φαγητό κι ευτυχώς δεν άρχισε να λέει τίποτα από τις γνωστές βλακείες της η πεθερά και δεν εκνευρίστηκα!! Είναι και αυτή η πεθερά μου, περίεργο καράβι και δεν τα βρίσκουμε, που τουλάχιστον θα μπορούσα να κάνω και λίγο παρέα μαζί της, να μην είμαι τελείως μόνη μου. Ενώ δεν είναι κακιά, της αρέσει να ανακατεύεται, άλλα λέει άλλα κάνει, τάζει και πολλές φορές δεν πραγματοποιεί και άλλα, που κάνουν τα νεύρα μου να χτυπάνε κόκκινο!!

Πάντως νομίζω θα αρχίσω να ξεπερνάω την κρίση που με έχει πιάσει, γιατί σκέφτηκα πως "Αφού δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι, τι βασανίζεις τον εαυτό σου, με το να το σκέφτεσαι?? Την επιλογή σου την έκανες και πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτή!!" Και διάφορα άλλα, που πιστεύω πως θα με βγάλουν από αυτή την φάση!!

Πένυ μου, εμένα αντιθέτος δεν με ενοχλεί το ξεστόλισμα, γιατί μετά αλλάζω και λίγο τα διακοσμητικά μου και νιώθω ανανεωμένη!

Πω πω, περιμένω να δω τι αριστουργήματα θα φτιάξεις πάλι για τα γενέθλια του Κωσταντή σου!!!! Έχεις σκεφτεί θέμα???

Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σήμερα σηκώθηκα με το ζόρι για την δουλειά.. Βαριέμαι πολύ!!

Έχω όρεξη για βόλτα και ψώνια!!! Αλλά θα περιοριστώ στο super market!!:tongue:

Επίσης θα μου άρεσε να ερχόμουν Ναύπλιο και να κανονίζαμε όλες μαζί για καφεδάκι!!!

Είναι που είμαι και δίπλα στην θάλασσα, έχει βγάλει κι αυτό τον ήλιο που σε ξεσηκώνει!!!

Φιλάκιααα

Γεια σου Τινάκι!! Μόνο εμείς μειναμε τελικά στο καφέ!!!

Αυτό για όσες δεν το καταλαβαν είναι ΜΠΗΧΤΗ!!!Για μαζευτείτε και οι υπόλοιπες.

Τινάκι μου μην χαλάς τη ζαχαρένια σου για κανέναν!!Σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα χεις την ομορφότερη παρέα!Θα σε καταλαβαίνει ο μπεμπίνος σου και θα κανετε πολλά πράγματα μαζί που θα σε γεμίζουν τόσο , όσο να πήγαινες για καφέ με φίλη σου. Το καλοκαίρι κάναμε με τον Κωσταντή τρελες βόλτες στα μαγαζια, στις κούνιες, για καφέ μόνο οι δυο μας και με γέμιζε περισσότερο απ το να βγώ με φίλη μου! Εξάλλου θα δεις ότι όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει το μωρό δεν θα ρισκάρεις να βγεις με φίλη σου που δεν έχει παιδί. Το δικό σου το μωρό μπορεί να έχει γκρίνια, να πεινάει να διψάει πράγματα που δεν μπορεί να τα καταλάβει άτομο που δεν έχει παιδια. Ετσι για να μην την σπάσεις στους υπόλοιπους θα επιλέγετε να βγείτε οι τρεις σας ή να αφήσετε το μωρό στην πεθερά σου.

Οι ετοιμασίες για το πάρτυ του Κωσταντή έχουν ήδη ξεκινήσει. Το θέμα μας φέτος είναι ΦΑΡΜΑ. Περιβόλια, τρακτέρ (που έχουμε αδυναμία) κότες πρόβατα κλπ. Εχω παραγγειλει πριν τα Χριστούγεννα κάποια πράγματα από το εξωτερικό που περιμένω να μου έρθουν και σημερα θα φτιάξω την πρόσκληση. Μάλιστα φέτος λέω να φτιάξω και την τούρτα μιας και δεν αναλαμβάνει κανέις να μου φτιάξει επικάλυψη ζαχαρόπαστας.Και έχουμε και δυο πάρτυ ένα για τον παιδικό και ένα για το σπίτι.Καταλαβαινεις πόση δουλειά έχω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου έχεις δίκιο! Τα δύο μας μείναμε!

Καλά είδα τις προσκλήσεις στο fb!!!! Μπράβο βρε Πένυ μου, καταπληκτικές!!!!!!! Και ξετρελάθηκα με το κείμενο!!!! Περιμένω με αγωνία να δω και τις υπόλοιπες χειροτεχνίες σου!!!!!!

Καλά περιμένω πως και πως να μεγαλώσει ο μικρός και να πηγαίνουμε βόλτες!!! Επίσης ονειρεύομαι και το άλλο, ότι θα έρχονται τα ξαδερφάκια του (δίδυμα αγοράκια, τρεις μήνες μεγαλυτερά του) να παίζουν μαζί στον κήπο κι εγώ θα τους φτιάχνω χυμούς και σπιτικές λιχουδιές!!! Αααχχ!!Τι ωραίααα!!!

Φιλάκια!!!!!

Καλημέρα στο έρημο cafe!!!!!!!!

Σας είπα? Δεν σας είπα! Άρχισα δίαιτα!!!

Δείτε τικεράκι!! Ναι, είμαι τόσα κιλά η μουλάρα! Δεν φτάνει που είμαι τάπα, θέλω και σχεδόν 80 κιλά πάνω μου!

Θέλω να πάω 60, το οποίο δεν είναι το ιδανικό και καλά, σύμφωνα με το ύψος μου (μόλις 1,57), αλλά τουλάχιστον είμαι πολύ καλή σε αυτά τα κιλά!

Η πρώτη μέρα πήγε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι, γιατί τον Ιούνιο έχουμε και βάφτισηηηη!!!

Α!Είχα σκεφτεί να την κάνω με θέμα τον "πρίγκιπα βάτραχο", αλλά του αντρούλη μου δεν του αρέσει και θέλει να βρούμε κάτι άλλο...:mad: Εγώ όμως θέλω αυτόοοοο!!!! Θα δούμε....

Ο μικρούλης μου είναι μια χαρά! Μεγαλώνει και τον καμαρώνω!!! Τρώμε κρέμα βανίλια, εδώ και 15 μέρες!

Πείτε κανένα νεο βρε κορίτσια!!!

Τι κάνουν τα μικρά σας????

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΧΑΘΗΚΑ δεν μπαινα συχνα αυτο ειναι αληθεια!

Τινακι θυμισε μ που μενεις τωρα ????? φανταζομαι ηρθες στις περιοχες μας λογω του αντρα σου. Ο αντρα σου φανταζομαι θα ειχε καποιες παρεες απο πριν- μεσω αυτου δεν έχετε κανει παρεες???ενταξει δεν εννοω αντροπαρεες με ζευγαρια εννοω. ΔΕν εχετε παρεα κάποιο ζευγαρι που να ταιριαζετε κ εσεις κ να μη νιωθεις μονη σου???ειναι ασχημο το συναισθημα κ ετσι οπως το περιεγραψες μπαινω στη θεση σου κ ειναι σταναχωρο :(

Διαφημίσεις

Καλημέρα στο έρημο cafe!!!!!!!!

Σας είπα? Δεν σας είπα! Άρχισα δίαιτα!!!

Δείτε τικεράκι!! Ναι, είμαι τόσα κιλά η μουλάρα! Δεν φτάνει που είμαι τάπα, θέλω και σχεδόν 80 κιλά πάνω μου!

Θέλω να πάω 60, το οποίο δεν είναι το ιδανικό και καλά, σύμφωνα με το ύψος μου (μόλις 1,57), αλλά τουλάχιστον είμαι πολύ καλή σε αυτά τα κιλά!

Η πρώτη μέρα πήγε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι, γιατί τον Ιούνιο έχουμε και βάφτισηηηη!!!

Α!Είχα σκεφτεί να την κάνω με θέμα τον "πρίγκιπα βάτραχο", αλλά του αντρούλη μου δεν του αρέσει και θέλει να βρούμε κάτι άλλο...:mad: Εγώ όμως θέλω αυτόοοοο!!!! Θα δούμε....

Ο μικρούλης μου είναι μια χαρά! Μεγαλώνει και τον καμαρώνω!!! Τρώμε κρέμα βανίλια, εδώ και 15 μέρες!

Πείτε κανένα νεο βρε κορίτσια!!!

Τι κάνουν τα μικρά σας????

Α!!!τωρα ειδα το τικερακι πολυ πετυχιμενο

Καλη επιτυχια!!!Μονη σου η με διαιτολογο!???????????????

Καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!!

Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!! Ο γιόκας μου κλείνει τους έξι μήνες!!!! Αααχχ!!! Τελικά είναι πολύ ωραίο να είσαι μαμά!!!!!!!!

Βάσω μου καλημέρα!!! Τι κάνεις?? Πως τα πας από ψυχολογία?? Ελπίζω αυτό τον νεο χρόνο να έχεις μονο αισιοδοξία!! Το μωράκι σου καλά????

Καταρχήν σε ευχαριστώ που μου ευχήθηκες καλή επιτυχία για την διαιτά μου! Είχα παει πριν τρια χρόνια σε διαιτολόγο και τώρα ακολουθώ πάλι τις δίαιτες που μου είχε δώσει τότε! Ευτυχώς για την ώρα πάνε όλα καλά!!! Μακάρι να τα καταφέρω!!

Τώρα όσον αφορά τις παρεές, είναι ζόρι! Οι φίλοι του άντρα μου, εκτός του ότι είναι όλοι ανύπαντροι, σχεδόν όλοι έχουν φύγει για την Αθήνα!! Μόνο ένας φίλος του που μένει εδώ, αρραβωνιάστηκε πριν λίγο καιρό, αλλά δεν κάνουμε τόσο παρέα... Βέβαια πιστεύω πως στο μέλλον θα αλλάξουν τα πράγματα και θα πάνε καλύτερα!!! Α!Το εδώ είναι στην Ερμιόνη και ναι, ήρθα για τον άντρα μου!

Πάντως την έχω ξεπεράσει την μεγάλη κρίση που με είχε πιάσει και νιώθω πολύ καλύτερα!!! Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!!!!

Αυτάααα....

Φιλάκια πολλά!!!

Βάσω μου καλημέρα!!! Τι κάνεις?? Πως τα πας από ψυχολογία?? Ελπίζω αυτό τον νεο χρόνο να έχεις μονο αισιοδοξία!! Το μωράκι σου καλά????

Καταρχήν σε ευχαριστώ που μου ευχήθηκες καλή επιτυχία για την διαιτά μου! Είχα παει πριν τρια χρόνια σε διαιτολόγο και τώρα ακολουθώ πάλι τις δίαιτες που μου είχε δώσει τότε! Ευτυχώς για την ώρα πάνε όλα καλά!!! Μακάρι να τα καταφέρω!!

Τώρα όσον αφορά τις παρεές, είναι ζόρι! Οι φίλοι του άντρα μου, εκτός του ότι είναι όλοι ανύπαντροι, σχεδόν όλοι έχουν φύγει για την Αθήνα!! Μόνο ένας φίλος του που μένει εδώ, αρραβωνιάστηκε πριν λίγο καιρό, αλλά δεν κάνουμε τόσο παρέα... Βέβαια πιστεύω πως στο μέλλον θα αλλάξουν τα πράγματα και θα πάνε καλύτερα!!! Α!Το εδώ είναι στην Ερμιόνη και ναι, ήρθα για τον άντρα μου!

Πάντως την έχω ξεπεράσει την μεγάλη κρίση που με είχε πιάσει και νιώθω πολύ καλύτερα!!! Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!!!!

Αυτάααα....

Φιλάκια πολλά!!!

καλημερα τινακι

σ γραφω μ το μωρο στα χερια οποτε δικαιολογησε με για λ΄θη κτλ.

καλα ειμαι δοξα τω θεω το καλο ειαι πως μετη νεα χρονια μ ηρθαν κ παιδια για μαθηματα κ Ετσι εχω λιγη δουλιτσα γιατι ειχα απελπιστει απο τη ανεργια

πάντως σε καταλαβαινω ειναι μεγαλο πραμα κ η παρεα αλλα πανω απο ολα η καλυτερη παρεα ειναι τα παιδια μας κ ο αντρας μας.εισαι κ μακρυα τι να σ κάνω????? ειναι ωραια ομως η ερμιονη--ειδικα καλικαιρι. ευτυχως που εχεις βρει κ δυλεια αλλιως θαταν χειροτερα.

το μικρο σου η πεθερα σ το κρατα??//

φιλια

Γεια σας κορίτσια!!! Να μαι και εγώ!!!

Χαθηκα πάλι γιατί τρεχω με τις ετοιμασίες για το πάρτυ και άλλες κατασκευές.Είχα πάει και Αθηνα 2 μέρες για shopping therapy και εκεί έιμαι αποκομμένη από το pc. Αποτοξίνωση!!!

Τινάκι πως παει η δίαιτα? Ημουν έτοιμη να σου απαντήσω ότι θα έχεις συμμαχο εμένα στη προσπάθεια σου αλλά πάλι καλα που δεν στο γραψα!!!Όλο λέω ότι θα κάνω διαιτα και όλο τρώωωωω!!! Τι θα γίνει με την καταστασή μου δεν ξέρω. Και ενώ χάνω ευκολα και μου τονώνεται το ηθικο δεν το παιρνω απόφαση.Σήμερα ενω εφαγα το σπανακι της δίαιτας το μεσημέρι τώρα έφαγα ένα κρουασαν και το χάλασα και σήμερα!!Από αύριο όμως λέω να ξεκινήσω στα σοβαρά...θα δείξει....Είναι που δεν έχω πολλά κιλά να χάσω (με 4 είμαι μια χαρά) και κάνω σαχλαμάρες.

Κορίτσια πειτε καμια συνταγή για το πάρτυ. Βαρεθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...