Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Επισης, γιατί να προχωρήσεις με δωρεά αφού κάνετε βλαστοκύστες. Ταλαιπωρηθήκατε μήνες αλλά παίρνεις κάθε μήνα ωάριο. Αν τα βάλω κάτω με την διέγερση μου είναι σαν να έπαιρνα ωάρια για 18 μήνες και κατέληξα με 2 μόνο άριστες βλαστοκύστες. Για την ακρίβεια μια 4ΑΑ και μια 4ΒΑ. Και ήμουν 26 μόνο! 

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Όντως Τίνα μου χαθήκαμε.Εχουμε μπει όλοι στα βαθιά και που να προλάβουμε για παρεντσ καφεδάκι!Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ χαρούμενη.Πρέπει σιγά σιγά να οργανώσω τις δουλειές μου και μέχρι το τέλος του μήνα να αρχίσω το στόλισμα.

Στην Αθήνα φαντάζομαι έχουν ήδη αρχίσει το στολισμα.Αχ!! Τελεια εποχή για Αθήνα!! Μόνο εκεί καταλαβαίνεις Χριστουγεννα...

Καθε χρόνο πάμε μια βόλτα.Φέτος θα παρουμε και τον μικρό κοντά...θα χαζέψει!

Όποτε βλέπει του Τζαμπο τη διαφήμιση χαζέυει και όταν τελειώνει χειροκροτάει και φωνάζει ήρθαν τα Χριστούγεννα.Φετος που θα στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο.Αχ!! Πόσο μου αρέσουν τα Χριστούγεννα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι η Ελεάννα από Άργος και έχω ένα μωράκι τεσσάρων μηνών, αγοράκι.Πένυ μου σε βρίσκω και εδώ. Είσαι ταλέντο τελικά! Φαντάζομαι ότι τα Χριστούγεννα θα μεγαλουργήσεις. Και εγώ αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο στο στόλισμα περιμένω με αγωνία τα πρώτα Χριστούγεννα με το μπεμπάκι μας.

Φιλιά σε όλες σας:D

Καλα Πένυ μου, εδώ τρελαίνομαι εγώ με την διαφήμιση του jumbo!!! Είναι η αγαπημένη μου!!!!

Ναι στην Αθήνα έχουν αρχίσει να στολίζουν τα καταστήματα, και οι δήμοι που όμως δεν τα έχουν ανάψει ακόμα..

Εμείς μιας και οι δικοί μου είναι στην Αθήνα κάνουμε Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά εκεί! Φέτος μάλλον θα ανέβουμε για Πρωτοχρονιά.. Σας εξομολογούμε ότι θα ήθελα να γυρίσω στην Αθήνα για πολλούς λόγους...

Δεν μου είπες, ο Κωσταντής ηρέμησε καθόλου??

Ελεάννα καλως ήρθες και σε αυτό το cafe! Κι εγώ είμαι το tinaki από τις μανούλες Ιουλίου! Όλες γύρω γύρω γυρίζουμε λοιπόν!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Ειδατε που σας φέρνω καινούρια πρόσωπα στο καφέ μας? Καλως ήρθες Ελεάννα!

Εχω έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα!! Από το πρωί έτρεχα στην Κορινθο για διάφορες δουλειές και με έχει πιάσει το κεφάλι μου από το πρωί και τώρα ήπια depon.Είμαι μαζόχα, μπορεί να με πονάει 2 μέρες και την τρίτη να πάρω φάρμακο.Σήμερα πήγα Τζαμπο αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας με τα Χριστουγεννιάτικα.Τα ίδια με πέρυσι έχει σχεδόν.Πέρυσι άλλαξα χρωματα στο δέντρο μου. Από κοκκινο-χρυσό που ήταν πάντα και το είχα βαρεθεί το έκανα λευκό με κόκκινο και πιο παιχνιδιάρικο.Ελεγα ότι φέτος θα έιχε φέρει και καινούρια στολίδια παιδικά να το εμπλουτίσω αλλά έχει σχεδόν τα ίδια με πέρυσι.Πέρυσι καθότι πρώτη χρονιά ήταν λίγο άδειο και έλεγα να το γεμίσω φέτος.Οπότε θα κοιτάξω και σε άλλα μαγαζιά.Λέω να ρθω και στο δικό σας Αστρο στο Αργος.

Εχω δει εν τω μεταξύ και κατι κουτιά -δώρα φωτιζόμενα που μου έχουν κάτσει, αλλά η τιμή τους κάνει λίγο τζιζζζζζζ. Ελεγα να τα φτιάξω μόνη μου αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνω οπότε μπορεί και να τα πάρω...

Η μάνα μου πήρε σήμερα στολή του Αγιου Βασιλη να ντυθεί να του φέρει τα δώρα.Πλάκα θα χει!!!Ο μικρούλης μου θα χαζέψει!

Τινάκι ο Κωσταντής έχει γίνει άλλο παιδί από τον παιδικό.Εχει σοβαρέψει και είναι πολύ πιο ήσυχος. Σήμερα μας έδωσαν το πιοηματάκι για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Το μικρούλι μου θα ντυθεί καλικατζαράκι στο σκετς που θα κάνουν. Πάει μεγάλωσε το αντράκι μου...

Ανέβασα στο blog μου τον περσινό μου στολισμό, έτσι για μπούμε στο πνεύμα.

Για πάρτε μια γέυση από Χριστούγεννα έτσι να ανεβούμε λίγο.....

http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/11/2009.html

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι η Ελεάννα από Άργος και έχω ένα μωράκι τεσσάρων μηνών, αγοράκι.Πένυ μου σε βρίσκω και εδώ. Είσαι ταλέντο τελικά! Φαντάζομαι ότι τα Χριστούγεννα θα μεγαλουργήσεις. Και εγώ αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο στο στόλισμα περιμένω με αγωνία τα πρώτα Χριστούγεννα με το μπεμπάκι μας.

Φιλιά σε όλες σας:D

Γεια σου Ελεαννα

καλως ορισες στο μικρο καφε με μικρη συμμετοχη αλλα τα λέμε που κ που καλο ειναι για να μη χανομαστε.

Να συστηθω εγω ειμαι η Βασιλικη κ μενω κ εγω στο Αργος Εχω ενα μωρακι 7,5 μηνων γενησσα τον Απριλη συγκεκριμενα ξημερωμα Μ Σαββατου -Πασχαλιατικο!!!

Να σου ζησει το μωρακι.Πες μας για σενα : που κ ποτε γεννησες πως τα πας με το μωρο σου δουλευεις?????? όλα.....

να μη χαθουμε --αν κ εγω χανομαι συχνα δυστυχώς:(:(

φιλακια

Διαφημίσεις

Γεια σας σε όλα τα κοριτσια

ναι Τινακι και Πενυ ερχονται Χριστουγεννα.Εμεις που εχουμε πρωτη χρονια τα μωρα μας θα ναι διαφορετικα ετσι δεν ειναι κοριτσια??????

Σκεφτομαι φετος μεχρι τα χριστουγεννα η δικια μου βλέπω να μπουσουλάει οποτε όλο προς τα φωτακια κ τα στολίδια του δεντρου να πηγαινει!!!!! Φαντασου να περπατησει φραγμα θα βαλουμε για μην το κατεδαφίσει :P:p:p:p

κατα τα άλλα οι μερες κυλουνε ησυχα με πολλες μυξες η διια μου όλη την ωρα με το ορο στο χερι κ το otrisalin:roll::roll::roll:

Καλησπέρα κορίτσια και μια ξεχωριστή καλησπέρα στη Βασιλική μας που τυχαίνει να γνωριζόμαστε κιόλας.

Φέτος σίγουρα τα Χρίστούγεννα θα είναι διαφορετικά ειδικά για εμάς που αποκτήσαμε φέτος τα πρώτα μας μωράκια! Εύχομαι,πρώτα ο Θεός να μας μείνουν αξέχαστα, γεμάτα γλυκές αναμνήσεις.

Παρεπιπτόντως είμαι μια μανούλα Ιουλίου,σαν το Τινάκι και έχω αγοράκι.

Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω και τις υπόλοιπες και γιατί όχι κάποια στιγμή να βρεθούμε και από κοντά όλες μαζί.

Πολλά φιλιά και να έχουμε όλες μια καλή βδομάδα:P

Καλησπέρα κορίτσια και μια ξεχωριστή καλησπέρα στη Βασιλική μας που τυχαίνει να γνωριζόμαστε κιόλας.

Φέτος σίγουρα τα Χρίστούγεννα θα είναι διαφορετικά ειδικά για εμάς που αποκτήσαμε φέτος τα πρώτα μας μωράκια! Εύχομαι,πρώτα ο Θεός να μας μείνουν αξέχαστα, γεμάτα γλυκές αναμνήσεις.

Παρεπιπτόντως είμαι μια μανούλα Ιουλίου,σαν το Τινάκι και έχω αγοράκι.

Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω και τις υπόλοιπες και γιατί όχι κάποια στιγμή να βρεθούμε και από κοντά όλες μαζί.

Πολλά φιλιά και να έχουμε όλες μια καλή βδομάδα:P

Γεια σου "Ελεαννα" μου με το παραπαλνητικο σου ψευδονυμο με μπερδεψες καλε!!!!!!!!!:P:p:p:p

Τι κανει το αυτοκολλητακι σου ?????ζωηρευει????εμενα δεν στεκεται πουθενα:shock::shock::shock::shock:

ουφφφ

εδω ειμαι καλεεεεεεεεεε

τι να πρωτοσχολιασω απ οσα εχετε πει ( που μεταξυ μας δεν ειναι και πολλααα :P)

να καλωσορισω και εγω την ελεαννα στην παρεα μας και να σου ευχηθω κοριτσακι να χαιρεσαι και εσυ το αντρακι σου !! αλλωστε αν ειναι μωρακι ιουλιου θα εινια ενα ξεχωριστο παιδακι οπως ο πετρακης της τινας αλλα και η αφεντομουτσουναρα μου χιχιι

βασ να σου ζησει τοκοριτσακι σου και να ειναι γερη !!!! και πολυ ομορφο ονοματακι διαλεξατε καλε ..το εχετε στην οικογενεια η ειναι ασχετο?? δεν θυμαμαι καπου να το εχεις πει οποτε ως μεγααααλη κουτσομπολλα καταλαβεσ να μου λυθει η αποριαααα

νικολιτσα ??? που εισαι και εσυ χαμενη ?? σκεφτομαι να σε παρω τηλ αλλα αληθεια το σκεφτομαι μηπως και σας ενοχλησω ......

πενυ καλα η θεια απαιχτη ε ?? την συναντησαμε χθες και μας εφερε και αυτο που σας ειχαμε ζητησει και σε ευχαριστω και εσενα που της το μετεφερες !! και να δεις ο γρηγορης πως την κοιτουσε χαχα το παιδακι μου ειναι εξυπνο ..( καταλαβαινει τους καλους ανθρωπους σαν την μαμα ντε !!!!)

εγω κοριτσια τα ιδια και τα ιδια η μερα φευγει και ο υπνος ερχεται και εινια και βαρυς !!!

ο μικρος μεγαλωνει με ταχεις ρυθμους και σε κιλα και σε δραστηριοτητες

ααα και ολλλλο χορευει ακομα κ λειτουργια να ακουσει στην τηλεοραση αυτος κουναει μεση ποδια κεφαλι οοολααααα αχ θα μου σπασει καμια ωρα χαχαχα

σε κιλα αφηστε καλυτερα να μην σας πω η μηπως να σας πω ?? 11 700!!!!!!!!και φυσικα στην ανωτατατη καμπυλη!!! αχ ξερετε καμια καλη διαιτολογο ?? δεν θα μου τον παιρνει καμια χαχαχα

ελεγα και να στολισω το σ/κ που περασε αλλα μετατιθεται για το επομενο μηπως και κανω καμια δουλεια πριν και στολισω μετα αλλα το πιθανοτερο εινια να φωναξω μια κοπελα να με βοηηθησει γιατι τα εχω παιξει

και αυτη την εβδομαδα βοηθεια δεν θα εχω γιατι η μαμα μου πρεπει να μαζεψει και κατι ελιτσες που εχουμε αρα γιοκ τα γυμναστηρια και θα περναω οολη την μερα με το σκαθαρακι μου

αντε και ετσι που θα κατσω σπιτακι θα ,μπαινω να βλεπω και τι κανετε

ααα και πενυ βελε καμια φωτο να παρουμε καμια ιδεα απο το στολισμο σου

ειμαι σιγουρη πως θα μας καταπληξεις παλι !!!

φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

παω να τσακωθω με το χαλι μας ! επιμενει να λερωνεται!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα στο ερημωμένο καφέ μας!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!! Χρόνια πολλά στα παιδάκια ΜΑΣ!!!

Τι κάνετε συντοπίτισσες?? Είστε όλες στα σπιτάκια σας, με τα μωράκια σας και χουχουλιάζετε??

Εγώ και το αγοράκι μου είμαστε στην Αθήνα!! Καθόμαστε μπροστά στο τζάκι και έξω χιονίζει...! Αααχχ! τι ωραία να μην δουλεύεις... Απόλαμβάνω τις τελευταίες μέρες μου, γιατί από 3 Γενάρη επιστρέφω στην δουλειά... Δεν πειράζει, κάποτε θα ερχόταν η ώρα.. Έστω στις μέρες που διανύουμε έχω ακόμα την δουλειά μου!

Το αγοράκι μου μεγαλώνει συνέχεια και έχει αλλάξει τόσο... Παίζουμε, γελάμε, γκρινιάζουμε κιόλας αλλά τι να γίνει, μωράκι είναι! Την επόμενη φορά που θα πάμε παιδίατρο, θα μας δώσει και οδηγίες για κρέμες!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Η αλήθεια είναι οτι μου έχει λείψει το παρεάκι μας...

Φιλάκια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στο ερημωμένο καφέ μας!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!! Χρόνια πολλά στα παιδάκια ΜΑΣ!!!

Τι κάνετε συντοπίτισσες?? Είστε όλες στα σπιτάκια σας, με τα μωράκια σας και χουχουλιάζετε??

Εγώ και το αγοράκι μου είμαστε στην Αθήνα!! Καθόμαστε μπροστά στο τζάκι και έξω χιονίζει...! Αααχχ! τι ωραία να μην δουλεύεις... Απόλαμβάνω τις τελευταίες μέρες μου, γιατί από 3 Γενάρη επιστρέφω στην δουλειά... Δεν πειράζει, κάποτε θα ερχόταν η ώρα.. Έστω στις μέρες που διανύουμε έχω ακόμα την δουλειά μου!

Το αγοράκι μου μεγαλώνει συνέχεια και έχει αλλάξει τόσο... Παίζουμε, γελάμε, γκρινιάζουμε κιόλας αλλά τι να γίνει, μωράκι είναι! Την επόμενη φορά που θα πάμε παιδίατρο, θα μας δώσει και οδηγίες για κρέμες!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Η αλήθεια είναι οτι μου έχει λείψει το παρεάκι μας...

Φιλάκια πολλά!!!!

γεια σ τινακι

όσο θα μεγαλωνει ο μικρουλης σου θα δεις θα σε ξετρελαινει περισσοτερο γιατι θα γινεται πολυ επικοινωνιακος μαζι σας. αυτα α ναι τα καλυτερα:P:p:p

να λες δοξα τω θεω που σε τετοιες εποχες εχεις κ μια δουλεια υπάρχουν αλλοι --βλεπε εμενα-- που δεν εχουν καθόλου:(:(:(τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα

με τι ασχολεισαι ακριβως??? φιλια

εεεεε χαθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

θα τα πουμε του χρονου παλι ????????

αντε κανονιστε να κανουμε καμια μαζωξη χριστουγεννιατικη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Χρόνια πολλάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!! Καλά χριστούγεννααααα!!!!!

Κορίτσια μου, σας εύχομαι να έχετε εσείς και όσοι αγαπάτε υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελααααααα!!!!!!!

Για μένα είναι τα πιο γλυκά χριστούγεννα της ζωής μου!!!! Τα πρώτα του μωρού μου!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...