Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...

Νικόλ μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!! Η Αναστασία μας είναι μαχήτρια και σίγουρα θα το ξεπεράσει και αυτό!!!! Θα σας σκεφτόμαι και θα περιμένω νέα σας!

Βάσω πως παέι η ψυχολογία? Εγώ όλα καλά για την ώρα! Ο μικρός έχει αρχίσει να ηρεμεί και μαζί του κι εγώ...

Πένυ είδα τις φώτο του Κωσταντή από την γιορτή! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις πάντα! Είναι τέλειος!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! Προσπαθώ ώρα να σας γράψω αλλά ο Κωσταντής δεν με αφήνει!!! Τι θα κάνω η γυναίκα ουτε τον πρωινό καφέ δεν μπορώ να πιω με ηρεμία...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

Νικόλ μου μακάρι να πάνε όλα καλά και να σταματήσει η ταλαιπωρία της μικρούλας σου!!!

Όλες οι ευχές μας για γρήγορη αναρρωση!! Και γρήγορα πίσω έτσι?

Σταματίνα μπήκατε σε σειρά ,ε? Μπράβο!!

Εμείς πάλι το απόλυτο χάος!!!! Το παιδί μου ένας μικρός ταλιμπάν!! Τι να τον κάνω? Προχτες μετά τη γιορτή του παιδικού πηγαμε οι δυο μας να πάρουμε κάτι με τα πόδια στη Νεμέα. Το τι μου έκανε μετα!!! Να μην θέλει να του κρατάω το χέρι ,να τσιρίζει ,να κάθεται κάτω...Μου έσπασε τα νεύρα!!! Το λέω το μεσημέρι στον Παναγιώτη και μου λέει έλα μωρέ παιδί είναι τι περιμένεις. Πάμε μια μέρα μετά στην Κόρινθο όλοι μαζί. Τα έκανε πάλι ΟΛΑ!!! Τα λέγαμε μετά στο σπίτι και μου λέει πω πω κουράστηκα, πως έκανε έτσι?Μου έσπασε τα νεύρα!! Ελα μωρέ του λέω παιδί είναι...χαχαχα

Θα γράψω στις νταντάδες του σκαϊ να τον τιθασεύσουν χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

μανουλίτσες μου πέρασα να σας πώ πως χθές κάναμε εγκεφαλογράφημα και δεν βγήκε καλό δυστηχώς.αύριο παίνουμε για παρακολούθηση στο παίδων και για αγωγή.ελπίζω να μην κάτσουμε μέρες και να πάει καλά το Αναστασάκι μας...σας φιλώ όλες

ανυπομονουμε για νεα και θα σε εχουμε στις προσευχες μας

Γεια σας κορίτσια??? Μη μου τα χώσετε το ξέρω εξαφανίστηκα αλλά δεν προλαβαίνω!! Σήμερα ξεκλεψα λίγο χρόνο να σας γράψω...μέχρι να βράσουν τα μακαρονια...

Τινάκι μου να χαίρεσαι τον άντρα σου και ο σουπερμαν τον μπαμπά του!!! Περιμένετε κόσμο σήμερα?Στην κουζίνα τη βγάζεις? Εγώ κατι τέτοιες μέρες εκεί χάνομαι αλλά μου αρέσει!! Εμενα 28η Οκτωβρίου έχει γενέθλια η μάνα μου και 30-10 η αδερφή μου που δυστηχώς είναι πολυυυ μακριά. Σήμερα όμως γιορτάζει ο κουνιάδος μου!! Να τους χαιρομαστε λοιπόν!!

Βασω υπομονή το ξέρω είναι δύσκολα τα πράγματα... Και εγώ θύμα της κρίσης είμαι μιας που έκλεισε από τον Μαη η ένωση που δούλευα. Βέβαια κάνω κάποιες έρευνες στατιστικές και τα βιβλία από την άλλη και κάτι μου μένει. Μα πάνω απ όλα βγαίνω εκτος σπιτιού που με τρελαίνει να είμαι μέσα!!!

Νικόλ τι κάνει η Αναστασία? Εντάξει με την ιωσούλα που την ταλαιπωρούσε?

Εμείς μετά από 8 μέρες αντιβίωση ΠΑΛΙ βήχουμε και κάνουμε παλι μασκα...Παει έτσι θα πάει φέτος!! Το χω πάρει απόφαση...

Τι είδα στο fb έχεις γενέθλια αυριο? πολύχρονη από εδώ και θα τα πουμε και αυριο!!

Η Τζένη και αυτή χαμένη ε? Τι να κάνει θα τρέχει με τον Γρηγοράκο της!!!

Πάνε τα μακαρόνια!!! Φιλιααααααα!!!

περαστικα στο μικρουλη σου

και εσυ θυμα κρισης ?? πρεπει να ήσουν χαλια τοτε που εκλεισε η ενωση που δουλευες ε??? μπραβο που βρηκες κατι άλλο να κάνεις..

Τι ειναι ακριβώς οι στατιστικες ερευνες που κάνεις?????θα με ενδειεφερε να με νημερωσεις σε πμ.:eek::eek:

Βρε κοριτσια εχετε μαθει λεπτομερεις για το τραγικο γεγονος με την κοπέλα που πέθανε μολις γεννησε???????. Εμαθα οτι περασε αμνιακο υγρο στον πνευμονα της κ επαθε πνευμονικη εμβολη κ πεθανε σε 10λεπτα.Εχω πάθει σοκ...Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!

Αν ξερετε κατι πειτε

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Νικόλ μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!! Η Αναστασία μας είναι μαχήτρια και σίγουρα θα το ξεπεράσει και αυτό!!!! Θα σας σκεφτόμαι και θα περιμένω νέα σας!

Βάσω πως παέι η ψυχολογία? Εγώ όλα καλά για την ώρα! Ο μικρός έχει αρχίσει να ηρεμεί και μαζί του κι εγώ...

Πένυ είδα τις φώτο του Κωσταντή από την γιορτή! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις πάντα! Είναι τέλειος!!

κοριτσακι η ψυχολογία μια ετσι μια αλλιως οταν ασχολουμαι με την προετοιμασια της βαπτισης ξεχνιέμαι μετα πάλι πεφτω δεν μπορω ευκολα να συμβιβαστω στο ποσο έχει ανατραπει η ζωη μου σε όλους τους τομειςαπο τη μια το παιδι που ειναι χαρα αλλα κ ανατροπη μαζι-απο την άλλη η ανεργια χανω τις ισοοροπίες καμια φορα

ας υπάρχει υγεια ομως σε εμας κ τα παιδιακια μας γιατι αν γυρισουμς διπλα μας θα δουμε ενα σωρο αλλα μεγαλυτερα προβληματα --ετσι προσπαθω να σκεφτομαι

σε ευχαριστω για το ενδιαφερον πάντως

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ είμαι μόνη στο σπίτι!!! Ο μικρός πήγε με τον μπαμπά του βόλτα στα πεθερικά μου! Χθες στρώσαμε και μου αρέσει πολύ (για λίγο βέβαια, γιατί μετά θα σκέφτομαι ότι βρώμισαν και θα νευριάζω!)!

Πένυ ζόρικος ο μικρός ε??? Κουράγιο κοριτσάκι!! Στον παιδικό πως συμπεριφέρεται??

Βάσω έχεις δίκιο, η υγεία πάνω από όλα!!! Κρίμα που δεν το συνειδητοποιούμε καθημερινά και στεναχωριόμαστε για πράγματα που δεν αξίζουν!!!

Το μωράκι σας έτυχε ή είχατε αποφασίσει να το κάνετε? Σε ρωτάω, γιατί εγώ που το ήθελα πάρα πολύ, κάποιες στιγμές που νιώθω ότι κάτι με ζορίζει από την αλλαγή που έφερε το μωρό στην ζωή μας, σκέφτομαι ότι εγώ το διάλεξα και το ήθελα και καλμάρω..

Νικόλ περιμένουμε τα νέα σου!

Φιλάκια σε όλες!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ είμαι μόνη στο σπίτι!!! Ο μικρός πήγε με τον μπαμπά του βόλτα στα πεθερικά μου! Χθες στρώσαμε και μου αρέσει πολύ (για λίγο βέβαια, γιατί μετά θα σκέφτομαι ότι βρώμισαν και θα νευριάζω!)!

Πένυ ζόρικος ο μικρός ε??? Κουράγιο κοριτσάκι!! Στον παιδικό πως συμπεριφέρεται??

Βάσω έχεις δίκιο, η υγεία πάνω από όλα!!! Κρίμα που δεν το συνειδητοποιούμε καθημερινά και στεναχωριόμαστε για πράγματα που δεν αξίζουν!!!

Το μωράκι σας έτυχε ή είχατε αποφασίσει να το κάνετε? Σε ρωτάω, γιατί εγώ που το ήθελα πάρα πολύ, κάποιες στιγμές που νιώθω ότι κάτι με ζορίζει από την αλλαγή που έφερε το μωρό στην ζωή μας, σκέφτομαι ότι εγώ το διάλεξα και το ήθελα και καλμάρω..

Νικόλ περιμένουμε τα νέα σου!

Φιλάκια σε όλες!!!

γεια σου τινακι

αχ τις ιδιες σκεψεις καννουμε ...το μωρο το θέλαμε ηταν συνειδητη επιλογη ειδικα μετα την πρωτη αποβολή που ειχα η δευτερη εγκυμοσυνη ηταν χαρα. Παρολα αυτα ειναι πολλες οι στιγμες που κ εγω ζοριζομαι πολυ κ τρελενομαι με το μωρο αλλα οταν ηρεμουν τα πραγματα ηρεμω κ εγω καισκεφτομαι οτι απλα χρειαζεται ηρεμεια κ υπομονη

ετσι δεν ειναι τελικα???

Έτσι είναι...!

Εμένα ο δικός μου πέρασε τρελή γκρίνια και κάποιες στιγμές αγανακτούσα, αλλά τώρα που έχει αρχίσει να ηρεμεί και να κάνει πολλά γελάκια και φωνούλες, είμαι αρκετά ήρεμη μέσα στην μέρα και έχω πολύ μεγαλύτερη υπομονή όταν τον πιάνει και θέλει τα δικά του! Κάθετε και λίγο μόνος του και χαίρεται με τα ζωάκια που γυρίζουν! Πάντως σημασία θέλουν τα μικρά μας!! Έχει τύχει να τον κρατάει ο μπαμπάς του χωρίς όμως να του μιλάει και αρχίσε να γκρινιάζει και με το που τον πήρα εγώ και του έκανα λόγια και παιχνίδια αρχίσε τα χαμόγελα!

Κορίτσια!!! Τι κάνετε? Βλέπω αραιώσαμε στο καφέ μας!! Για να να ανασυνταχτούμε!!!

Λοιπόν τα νέα μου! Από την ίωση της γαστρεντερίτιδας που με ταλαιπωρούσε εδώ και μια βδομάδα σχέδον ,τώρα έχω και φαρυγγιτιδα!!!! Οποια θέλει να ψωνίσει ίωση τις έχω όλες όπως βλέπετε!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

Η προηγούμενη βδομάδα ήταν δύσκολη για μενα γιατί εχασα τον αγαπημένο μου παππού. Τον τελευταίο καιρό ήταν άσχημα στο νοσοκομείο και τελικά δεν τα κατάφερε. Με αυτόν μεγάλωσα, μας υπεραγαπούσε και με πείραξε πολύ!!

Μέσα σε ενάμιση χρόνο μας έχουν συμβεί πολλά... Χάσαμε τον θείο μου από καρκίνο μετά από πολύ ταλαιπωρία και τώρα ο παππούς...

Τι να πω... καλά να ναι εκεί που είναι...

Σας ψυχοπλάκωσα?

Κατα τα αλλα τα ίδια! Τα μωρά σας τι κάνουν?

Κανένα νέο από τη Νικόλ έχετε?

Φιλιά !!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πένυ μου συλληπητήρια... Και περαστικά!! Όλα μαζί σου έτυχαν... Κουράγιο! Ο μικρός τουλάχιστον ηρέμησε??

Βάσω μου εσύ τι κάνεις??

Για την Νικόλ, είχα μάθει από την Τζένη, ότι πήγαινε καλά με το καινούργιο φάρμακο η μικρή και περίμεναν την Παρασκεύη να κάνουν ξανά εγκεφαλογράφημα, για να δουν αν θα βγουν από το Παίδων.. Τώρα δεν ξέρω κάτι νεότερο...

Εμείς καλά ειμαστε, χθες γιόρταζα, την Πέμπτη θα πάμε στην Σπάρτη και την Παρασκευή ανεβαίνουμε στην Αθήνα μέχρι την Τρίτη...

Αυτά... Φιλάκια!

Καλησπέρα κορίτσια!

Πένυ μου συλληπητήρια... Και περαστικά!! Όλα μαζί σου έτυχαν... Κουράγιο! Ο μικρός τουλάχιστον ηρέμησε??

Βάσω μου εσύ τι κάνεις??

Για την Νικόλ, είχα μάθει από την Τζένη, ότι πήγαινε καλά με το καινούργιο φάρμακο η μικρή και περίμεναν την Παρασκεύη να κάνουν ξανά εγκεφαλογράφημα, για να δουν αν θα βγουν από το Παίδων.. Τώρα δεν ξέρω κάτι νεότερο...

Εμείς καλά ειμαστε, χθες γιόρταζα, την Πέμπτη θα πάμε στην Σπάρτη και την Παρασκευή ανεβαίνουμε στην Αθήνα μέχρι την Τρίτη...

Αυτά... Φιλάκια!

Όντως γιόρταζες!!!!Πολύχρονη ότι επιθυμείς!!!Κάνατε γιορτή ή μετξύ σας?

Ωραία όλο βολτούλες κάνει ο μπεμπάκος!!! Καλά να περάσετε!!!

Μακάρι να βγει μια χαρά το εγκεφαλογράφημα της Αναστασούλας μας και να ναι πάλι μαζί μας από Παρασκευή!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Βάσω μου εσύ τι κάνεις??

Αυτά... Φιλάκια!

τινάκι πολύχρονη ν α χαιρεσαι την οικογενεια σου κ το παιδακι σου. το τινακι μηπως βγαινει απο Σταματινα??????

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι έγινε καλέ το διαλύσαμε το cafe μας??? Καμία δεν προλαβαίνει να μπει??

Εμείς επιστρέψαμε στην βάση μας!! Περάσαμε πολύ ωραία στην Αθήνα και ξεφύγαμε λίγο!!

Πήρα στο αγοράκι μου ένα κόκκινο φορμάκι και μία φορμίτσα που γράφουν "my 1st christmas" και ανυπομωνώ να έρθουν οι γιορτές για να του τα βάλω!!!

Βάσω ναι, Σταματίνα με λένε, αλλά το χρησιμοποιώ σε πιο τυπικές καταστάσεις, συνήθως με φωνάζουν Τίνα ή Τινάκι!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Εσύ τι κάνεις??

Πένυ σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα για τα χρόνια πολλά!! Γιορτάσαμε οικογενειακά..

Εσείς τι κάνετε? Ο Κωσταντής?

Τζενάκι χάθηκες!!!

Νικόλ μου κανένα νέο??? Πως είναι η Αναστασία μας??

Κυριακή χρονια πολλά για το αγοράκι σου, που είδα στο φατσοβιβλίο!! Να τα χαίρεσαι όλα!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...