Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 1

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλε που είστε???

Τι μουγκαμάρα είναι αυτή???

Έμεις την Δευτέρα είχαμε μία δύσκολη μέρα, με πολύ γκρίνια, αλλά πέρασε! Σήμερα ήταν καλύτερα τα πράγματα!

Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

εεειιιιειεειειειει κοπελιες !!!!

τι εγινε ερημωσε το δολιο το καφενειακι μας !!!!

περασαμε μια "υπεροχη μερα" σημερααααα

ο γρηγορης σπαραξε στο κλαμα σε μια προσπαθεια να τον παω για καφε και μας ακουσε οοολος ομως ο αγ.πετρος !!! παλι καλα που ηταν καπως ο καιρος και δεν ειχε πολυ κοσμο!!! του ειπα θα τον κλεισω μεσααααααααα

και μετα η μαμα οδοντιατρο για το ετησιο τσεκ απ και καβαντζωσα και ενα σφραγισματακι και νιωθω την μια πλευρα τωρα να αρχιζει να ξεμουδιαζειιιιι

πενυ δεν ηξερα πως θα ερθουν ....αλλα καλα το εκανε ο παπους του ειχα πει πως ηθελα να σας δωσει μπομπο ....οχι οπωσ στην συναντηση που ημουν γαιδουρααααα και δεν πηγα τπτ και τα κοριτσια με γεμισαν αλλα τους ειπα επιφυλασσομαιιι

νικολλλ τι κανει η πριγκιπισσα?? μωρε μας εκανε χειμωνα !! αντε πια !!! απο την μια βαρεθηκα το καλοκαιρι αλλα απο την αλλη δεν θα μπορουμε να βγαινουμεεεε

τινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο σουπερμαν?????σε ταλαιπωρει ??? που εισαι εσυ ???

αντε για πειτε τπτ!!!

Γεια σας μανούλες!!!

Εδώ είμαστε κι εμείς!!

Τζενάκι καλά είδα τις νέες φότο του σκαθαριού στο fb και έπαθα πλάκα! Τρελή φάτσα το αγοράκι σουυυυυ!!

Εμείς, φτου φτου φτου μην το ματιάσω, αυτές τις μέρες έχουμε ηρεμήσει κάπως! Και ο superman έφτιαξε μόνο του ένα πρόγραμμα, να κοιμάται κατα τις 11:30, να ξυπνάει κατα τις 04:00 για κανα δεκάλεπτο:shock: και μετά 05:30 για φαγητό και ξανά ύπνο!:D Το έχει κάνει έχει κάνει 4 βράδια αυτό και ελπίζω να το κρατήσει... Σήμερα θα δούμε, γιατί κοιμήθηκε 4-5 ώρες μέσα στην ημέρα!

Πήγα και στην δουλειά μου να κανονίσω ποτε θα γυρίσω, αλλά τελικά θα τα ξαναπούμε τον άλλο μήνα, αλλά μάλλον θα καθίσω και τον Δεκέμβρη! Που πολύ το θέλω από την μία, αλλά από την άλλη θα προτιμούσα να είχε δουλειά το γραφείο και να τους ήμουν απαραίτητη, γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα από δουλειές...

Αυτά τα νεα μας για την ώρα...

Φιλάκια πολλά!

Γεια σας κορίτσια!!!! Να μαι και εγώ!!! Χαθηκα ε? Μιλάμε όμως για πολύ τρεξιμο!! Μου εχουν πεσει όλα μαζεμένα! Καταρχην ο Κωσταντής είναι ακόμα άρρωστος και μάλιστα τώρα το γύρισε σε ωτίτιδα. Δινουμε μάχη 3 φορές την ημέρα για να πιει την αντιβίωση.

Οι παραγγελίες των βιβλίων συνεχώς αυξάνονται ( δόξα το Θεό γι αυτό δεν παραπονιέμαι) κάνω παράλληλα δύο έρευνες της Στατιστικής και είμαι συνέχεια Κόρινθο.Σπίτι, παιδί, θέλετε κι άλλα????

Τι καιρός είναι αυτός??? Σουπερ!! Εχουμε πολύ κρύο εδώ.Χτες ήθελα να ανάψω το τζάκι. Στρώσατε? Εγώ όχι ακόμα. Αυριο μάλλον θα πλύνω μια μοκέτα που έχω αφήσει άπλυτη (το ξέρω απαράδεκτη είμαι) θα στρώσω και τις άλλες. Να κατεβάσω και τα χειμωνιάτικα...πως βαριέμαι...

Τινάκι άρχισαν να τσινάνε στη δουλειά? Κακό σημάδι αυτό... Ελπίζω να μην πέσεις και εσύ θύμα της κρίσης.

Τζένη ο Γρηγοράκης σου άρχισε να γίνεται ζουζουνι? Καλά που να δείτε ο δικός μου!!!! Ταλιμπάν έχει γινει. Τι επιθετικότητα, τι ξύλο εχω φάει από τότε που πηγε παιδικό? Ασε...Αλλά λεει πως είναι ενα είδος αντίδρασης λόγω του παιδικού. Κάθε Σαββατοκύριακο γκρινια...δεν υποφέρεται! Χιλιες φορές καθημερινή και ας είμαι κάθε μερα στο δρόμο και να ακούω τη μισή γκρινια.

Αυτά... σας ζάλισα...

Πάω να πλυνω πιάτα τωρα....Φιλιά!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσακια!!

Εγώ χθες και σήμερα τακτοποίησα τα χειμωνιάτικα, ρουχα, παπούτσια και τσάντες! Ευτυχώς τα κατάφερα, γιατί είναι μία από τις πιο βαρετές δουλειές! Όμως λεω να στρώσω στο τέλος του μήνα, να αγοράσω και χαλί ή μοκέτα για το δωμάτιο του μπέμπη! Έχω βάλει όμως ένα προσωρινο χαλάκι στο σαλονάκι μου, για να μην είναι τελείως "γδυτό"!

Πένυ περαστικά στον Κωσταντινούλη!!!!!!!! Πόσο θα υποφέρει ο καημένος... Κι εσύ καλό κουράγιο!

Με την δουλειά, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παράπονο από το αφεντικό μου! Και όπως τα συζητήσαμε, κατάλαβα πως δεν θα χάσω την δουλειά μου, αρκεί βέβαια να μείνει ανοιχτό το γραφείο, που για την ώρα δεν σκέφτεται να το κλείσει..

Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

:)

καλησπέραααααααααα...σίδερο ακούω:cool::cool::cool:πέρνα και απο δω...:tongue::tongue::tongue:

Πένυ μου στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να δούμε και εσένα..

Τινάκι μου μια χαρά είναι η Αναστασία,κοινωνήσαμε πρώτη φορά και κοιμώτααααααν...μετά που πήγαμε για καφέ ξύπνησε:lol:

τα αντράκια σας είναι κουκλιά όπως και οι μανούλες....είναι η μόνη κοπέλα της παρέας ή μου φαίνεται;άλλες μανούλες από Αργολίδα δεν έχουμε;:rolleyes:

kai εμεις καλε κοριτσακια ειμαστε και στις 14Νιεμβριου θα πάρουμε ονοματα κι : ΡΑΦΑΗΛΙΑ

εχω χασει πολλα επισοδια-- βρεθηκατε βλέπω αλλα εγω δεν πηρα χαμπάρι γιατι δεν μπαινω συχνα

ελπίζω να ειστε όλες καλα κ συγνωμη που δεν εχω διαβασει νεα σας

τα δικα μας νεα ειναι οτι βγαλαμε 2 διντακια απο κατω :):):)

σας φιλω

Καλημέρα φιλεναδίτσες!!!!!!!!!!!!!

Που χαθήκατε πάλι?????????????????

Εμείς 29/10 θα έρθουμε πάλι Ναύπλιο για το δεύτερο εμβόλιο!

Βάσω με το καλό η βάφτισή σας!! Και τι πρωτότυπο όνομα!!!!!!

Επιτέλους!!! Είπα κι εγώ ότι συννενοηθήκατε όλες μαζί να μην μου ξαναμιλήσετε!!!!

Για ελάτε και οι υπόλοιπες!!!

Νικόλ όλα καλά?? Τι κάνει η κούκλα μας??

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου

ναι οντως ειδικα εγω εχω χαθει

ετοιμαζομαι κ για τη βαπτιση

αλλα αντιμετωπίζω ομως ενα προβλημα με τη δουλεια κ ειμαι τοσο απογοητευμενη που εχω αφησει πισω πολλα πραματα

για να σας πω το πονο μου λίγο :

Στην δουλεια πλεόν δεν με χρειάζοντα για τι δεν πάει καλα καθολου. Εγω δουλευω σε θεραπευτικο κεντρο για παιδια με μαθησιακα προβληματα και ασχολουμαι με το παιδαγωγικο κομματι δηλ δυσκολίες αναγνωσης γραφης γραπτης έκφρασης και παραπλησια θεματα. Τωρα πια όμως τιποτα Τ α τελευται 3 χρονια βεβαια δεν παει καλά αλλα τωρα ειναι τοαποκορυφωμα. Ειμαι στο δρομο για να φυγω και όλες οι πορτες ειναι κλειστες προς το παρον

Νιώθω τοσο απελπισμενη δεν βοηθαω καθολου οικονομικσ στο σπιτι και ο αντρας μου δεν τα καταφερνει παντα με τη δικη του δουλεια

ειμαστε πολυ πολυ στριμωγμενοι σε σημειο να μενουν απληρωτοι λογαριασμοι κ άλλα τετοια

Συγνωμη που σας ζαλισα με τα δικα μου ---ευχομαι όλα καλα εσεις ---σας φιλω

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά αν έχετε κάποιον! Το δικό μας σπίτι γιορτάζει, γιατί Δημήτρη λένε τον αντρούλη μου!

Βάσω πρώτα από όλα μην ξαναπεις ότι μας ζάλισες, με ότι και αν είπες!! Εδώ είμαστε μία παρέα, κι ας μην γνωριζόμαστε κι ας μην τα λέμε συχνά!

Έχεις δίκιο να είσαι απελπισμένη, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι καλά για σενα, τον άντρα σου και το παιδί σας! Ο περισσότερος κόσμος είναι σε τέτοια θέση, αλλά δεν μπορεί, κάτι θα γίνει, κάπως θα φτιάξουν τα πράγματα! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά μηπως βρεις κάποια άλλη δουλειά κι ας μην είναι πάνω στο είδος σου...

Κι εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα φοβάμαι για την δουλειά μου, αλλά πρέπει να είμαι δυνατή γιατί υπάρχει πια μία ψυχούλα που με θέλει χαρούμενη!!

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά αν έχετε κάποιον! Το δικό μας σπίτι γιορτάζει, γιατί Δημήτρη λένε τον αντρούλη μου!

Βάσω πρώτα από όλα μην ξαναπεις ότι μας ζάλισες, με ότι και αν είπες!! Εδώ είμαστε μία παρέα, κι ας μην γνωριζόμαστε κι ας μην τα λέμε συχνά!

Έχεις δίκιο να είσαι απελπισμένη, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι καλά για σενα, τον άντρα σου και το παιδί σας! Ο περισσότερος κόσμος είναι σε τέτοια θέση, αλλά δεν μπορεί, κάτι θα γίνει, κάπως θα φτιάξουν τα πράγματα! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά μηπως βρεις κάποια άλλη δουλειά κι ας μην είναι πάνω στο είδος σου...

Κι εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα φοβάμαι για την δουλειά μου, αλλά πρέπει να είμαι δυνατή γιατί υπάρχει πια μία ψυχούλα που με θέλει χαρούμενη!!

αΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Αλήθεια οταν χαλάει η διαθεση μου που συμβαινει συχνα δεν έχω ορεξη ουτε με το παιδι ναασχοληθω ποσο ασχημα αισθανομαο τοτε!!

Ειναι δυσκολο αν εχεις μαθει να δουλευεις τοσα χρονια κ μετα να σε τρωωει ανεργία --περα απο οικονομικο ειναι κ ψυχολογικο το θεμα-η κλεισουρα στο σπιτι με χτυπάει στο κεφαλι οσο κ να χαιρομαι που εχω το παιδακι μου

εσι πώς εισαι ??/το μωρο σου ???

Γεια σας κορίτσια??? Μη μου τα χώσετε το ξέρω εξαφανίστηκα αλλά δεν προλαβαίνω!! Σήμερα ξεκλεψα λίγο χρόνο να σας γράψω...μέχρι να βράσουν τα μακαρονια...

Τινάκι μου να χαίρεσαι τον άντρα σου και ο σουπερμαν τον μπαμπά του!!! Περιμένετε κόσμο σήμερα?Στην κουζίνα τη βγάζεις? Εγώ κατι τέτοιες μέρες εκεί χάνομαι αλλά μου αρέσει!! Εμενα 28η Οκτωβρίου έχει γενέθλια η μάνα μου και 30-10 η αδερφή μου που δυστηχώς είναι πολυυυ μακριά. Σήμερα όμως γιορτάζει ο κουνιάδος μου!! Να τους χαιρομαστε λοιπόν!!

Βασω υπομονή το ξέρω είναι δύσκολα τα πράγματα... Και εγώ θύμα της κρίσης είμαι μιας που έκλεισε από τον Μαη η ένωση που δούλευα. Βέβαια κάνω κάποιες έρευνες στατιστικές και τα βιβλία από την άλλη και κάτι μου μένει. Μα πάνω απ όλα βγαίνω εκτος σπιτιού που με τρελαίνει να είμαι μέσα!!!

Νικόλ τι κάνει η Αναστασία? Εντάξει με την ιωσούλα που την ταλαιπωρούσε?

Εμείς μετά από 8 μέρες αντιβίωση ΠΑΛΙ βήχουμε και κάνουμε παλι μασκα...Παει έτσι θα πάει φέτος!! Το χω πάρει απόφαση...

Τι είδα στο fb έχεις γενέθλια αυριο? πολύχρονη από εδώ και θα τα πουμε και αυριο!!

Η Τζένη και αυτή χαμένη ε? Τι να κάνει θα τρέχει με τον Γρηγοράκο της!!!

Πάνε τα μακαρόνια!!! Φιλιααααααα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

μανουλίτσες μου πέρασα να σας πώ πως χθές κάναμε εγκεφαλογράφημα και δεν βγήκε καλό δυστηχώς.αύριο παίνουμε για παρακολούθηση στο παίδων και για αγωγή.ελπίζω να μην κάτσουμε μέρες και να πάει καλά το Αναστασάκι μας...σας φιλώ όλες

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...