Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Δεν ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι εμβρυολογοι στα έμβρυα σου 3ων ημερών που να τα χαρακτηρίζουν μη βιώσιμα για εμφύτευση και γενικά είναι κάτι που μόνο αυτοί ξέρουν γιατί έχουν εικόνα. 
      Αλλά θα σου πω το εξής: Εμάς το dfi ήταν 19% αλλά 1ο σπερμοδιάγραμμα 3% μορφολογία με ουρεοπλασμα, 2ο σπερμοδιάγραμμα 4% μορφολογία υποχωρώντας το ουρεοπλασμα εμφανίστηκε ο εντεροκοκκος, 3ο σπερμοδιάγραμμα μετά από αντιβιωσεις και δύο κύκλους βιταμίνες (+διατροφή + κάτι δικά μου ματζούνια) 7% μορφολογία και από 0 ταχεία πρόσθια κινητικότητα 35% λες και τα ξυπνήσαμε, 4ο σπερμοδιάγραμμα (ο άντρας μου έχει γίνει κολλητός με το κυπελάκι) 7% μορφολογία, 32% κινητικότητα ξανά εντεροκοκκος (είναι κατασκευαστικό το θέμα του) πήρε προληπτικά αντιβίωση πριν την ωοληψια και πάλι πήραμε 2 καλεσ βλαστοκύστες από 6 έμβρυα 3ων ημερών. Αντε βγάλε άκρη! Τα νούμερα φτιάχνουν ναι, το ερώτημα όμως μένει, είναι αρκετό να βελτιώσεις τα νούμερα; Βέβαια να πω πως ο άντρας μου είναι φανατικός αντικαπνιστής οπότε κάθε θεραπεία πήγαινε καλά γιατί δεν είχε κάτι να του το χαλάει. Κι Εμεις μικρογονιμοποιηση κάναμε νομίζω πλέον όλοι αυτό κάνουν (θα πρέπει να έχεις 20 ωάρια για να τα ρισκάρουν σε κλασική γονιμοποίηση) αλλά δεν κάνουν όλοι picsi μικρογονιμοποιηση. Ισως είναι κ αυτό κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ωάρια. Έστω και αυτά που είναι! Επίσης με την ΑΜΗ σου να ξέρεις πως μπορεί να είναι σχεδόν 0 και να δίνεις κανονικά ωάρια σε κάθε κύκλο. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί και να βελτιωθεί η ΑΜΗ, δεν ξέρω ειλικρινά αν το πιστεύω αυτό. Νομίζω κάποια κοπέλα μέσα στο φόρουμ το είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι ειδικά όταν πρόκειται για βιταμίνες (εντάξει εκτός από λεφτά αλλά αν είναι να καπνίζεις καλύτερα δώστα σε βιταμίνες ρε παιδί μου, κόψε το τσιγάρο). 

Και μιλώντας για τσιγάρο ευχαρίστως έκανα ένα ολόκληρο πακέτο με μια φωτιά μα το θεό δλδ! Το είχα κόψει πριν 7 χρόνια, το ξεκίνησα λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα 1-2 την ημέρα, από το Σεπτέμβριο δεν το ξανά ακούμπησα. Μην το ξαναρχισεις έχεις λόγο που το έκοψες και μια αναποδιά δεν σημαίνει τίποτα! 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

SΣυντοπιτισες καλησπέρα σε όλες

Συγνωμη έχω χαθει!!! Η μικρη με έχει βγάλει απο το προγραμμμα μου γενικώς. μεγαλώνει κ με θελει συνεχεια διπλα της ή κάποιον να την απασχολει συνεχεια

Διαβασα λίγα.

Τινάκι π'ως ειναι η προσαρμογη με το μικρο???μην ανησυχεις.εμενα ειναι 5 μηνων τωρα και μπρω να πώ μου πηρε κανα 3μηνο (μη πω 4μηνο να προσαρμοστω τελειως στην αλλαγη ειναι μεγαλη ανατροπη ο ερχομος του παιδιου.)ποσα γευματα κάνει τωρα????

Τζενη πώς εισαι?κανατε ομορφες διακοπούλες ειδα

Πένυ καλη αρχη στο παιδικο

Νικολ πάτε πολυ καλα διαβαζω με το παιδακι σου Μπραβο με το καλο η βαφτιση-

Οι πιο έμπειρες μαμαδες ποτε ξεκινησατε κρεμουλα????εγω λέω να την καθηστερησω καμια 20αρια μερες ακομη με αγχωνει.καλα δεν ήμασταν με το γαλατακι????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

καλημέρα....την βαπτίζουμε στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Καρακαλά αν το έχεις ακουστά....ακόμα να σε πάρω τηλ. η άχριστη....μου ήρθε την ημέρα που έφευγες για Κρήτη αλλά το θυμήθηκα και λέω "ξεκίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι....."οτι να ναι....έτοιμη από πια άποψη;στην τρεχάλα για τα τελευταία πράγματα και ψυχολογικά καθόλου....δεν ξέρω ποιος θα ζοριστεί ποιο πολύ εκείνη την ημέρα....η Αναστασία ή εγώ....θα δείξει....εσύ πως τα πάς;

Ειναι πολυ ωραι εκει για βάφτηση

Γιατι όμως έχεις άγχος???/Τοσα μας αγχώνουν όχι και αυτο φιλάκια

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Βάσω μου γενικά καλά τα πάμε, απλά καμία φορά κουράζομαι και με παίρνει από κάτω, αλλά είμαι αισιόδοξη, όλα θα πάνε καλά!!

Εσένα η μικρή σου έχει μπει σε πρόγραμμα?? Πως νιώθεις πέντε μήνες μετά..??

Το θέμα με τον παιδίατρο με ενδιαφέρει κι εμένα κορίτσια, για πείτε...

Εμείς κάναμε μία επίσκεψη στην Καραχάλιου Ελένη στο Ναύπλιο (μην με μαλώσετε που δεν ενημέρωσα, γιατί ανέβηκα αργά το απόγευμα με τον άντρα μου) και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την εξέταση στον μικρό και την ενημέρωση που είχαμε!

Φιλάκια πολλά!!!

Βάσω μου γενικά καλά τα πάμε, απλά καμία φορά κουράζομαι και με παίρνει από κάτω, αλλά είμαι αισιόδοξη, όλα θα πάνε καλά!!

Εμείς κάναμε μία επίσκεψη στην Καραχάλιου Ελένη στο Ναύπλιο (μην με μαλώσετε που δεν ενημέρωσα, γιατί ανέβηκα αργά το απόγευμα με τον άντρα μου) και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την εξέταση στον μικρό και την ενημέρωση που είχαμε!

Φιλάκια πολλά!!!

καλημέρα Τινάκι και σε όλες τις μανουλες και τα μπεμπάκια...την Καραχάλιου την ξέρω κι εγώ.ωστόσο εγώ την πάω στον Μινούση ο οποίος έχει κάνει σε εντατική νεογνών και σίγουρα για μενα είναι πολύ καλό αυτό.είναι πολύ καλός(όσο μπορείς να πείς καλό ένα γιατρό)και δεν σε αγχώνει...άσε που μπορείς να τον πρίξεις ΑΝΕΤΑ.....

Τζένη κοιμήθηκε το καμάρι σου χθές;η δικιά μου είχε τρελά κέφια 2 το βράδυ:rolleyes::rolleyes:

Πένυ μου ευχαριστώ πραγματικά για όλα....και επιφυλάσσομαι :wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Φιλάκια πολλά!!!

για την κουραση σε καταλαβαιν ειναι και σωματικη αλλα κ ψυχικη κουρσαη.αν υπαρχει βοηθεια απο αλλου χρησιμοποιησε την.

εμεις ναι εχουμε προγραμμα. πλεον τρωει 4 φορες την ημερα αλλα καθε γευμα διαρκει 1 εως 1,5 ωρες γιατι ειναι πολυ αργη.

κατα τα αλλα η κλεισουρα στο σπιτι με ριχνει πολυ ψυχολογικα κ στριμοχνωμαι μεσα μου.προσπαθω να την βγαζω βολτα συχνα μας κάνει καλο.

εσεις τι κάνεις θηλάζεις ή οχι?

φιλάκια κ υπομονη

καλημέρα Τινάκι και σε όλες τις μανουλες και τα μπεμπάκια...την Καραχάλιου την ξέρω κι εγώ.ωστόσο εγώ την πάω στον Μινούση ο οποίος έχει κάνει σε εντατική νεογνών και σίγουρα για μενα είναι πολύ καλό αυτό.είναι πολύ καλός(όσο μπορείς να πείς καλό ένα γιατρό)και δεν σε αγχώνει...άσε που μπορείς να τον πρίξεις ΑΝΕΤΑ.....

Τζένη κοιμήθηκε το καμάρι σου χθές;η δικιά μου είχε τρελά κέφια 2 το βράδυ:rolleyes::rolleyes:

Πένυ μου ευχαριστώ πραγματικά για όλα....και επιφυλάσσομαι :wink:

Ναι εχω κ εγω ακουσει καλα λογιΑ για το Μινουση σημαντικο η εμπειρια του στην εντατική. και το σχολιο για τους γιατρους συμφωνω κ επαυξανω:mad:

γεια σας συντοπιτισες !!!

τρεχω λιγακι και εγω αυτο το διαστημα !! με καταλαβαινετε ε????

μου εμειναν λιγα πραγματακια ακομα και τελειωνω.....μην φανταστειτε βαικα ζητηματα οπως να μοιρασω προσκλητηρια ακομα μοιραζω !!! αλλα τους εχω ενημερωσει ολους σχεδον .....

πολυ χαιρομαι που μαζευομαστε σιγα σιγα ..αντε γιατι πολυ ερημια επεσε το καλοκαιρακι !!

βασω μου στον προφητη ηλια στοκουτσοποδι θα την κανουμρ την βαπτιση εινια και κοντα στο σπιτι μας και εινια και ωραια εκκλησια

και στο καρακαλα ειχα παει σε βαπτιση και ηταν πολυ ομορφα ομως νικολ μου και να σου πω μην ανησυχεις για την μικρη να δεις οολα καλα θα πανε !! εγω τον παω στη Διαλιατση εδψ στο Αργος και μια χαρα ικανοποιημενη ειμαι αλλα εχεισ δικιο και κυριως στα σοβαρα φαινεται η αξια του γιατρου, το σημαντικοτερο ομως που μου ειπε ασαραντιστοι οταν ειμασταν ακομα ειναι να ειμαι ψυχραιμη εγω για να ειναι και το μωρο κ σ αυτο την εμπιστευτηκα και νομιζω ειχε απολυτο δικιο

αα δεν θυμαμαι τι αλλο να γραψω γιατι η ερμη μανα ειμια και ξενχτισμενη ...και ναι νικολ και εμεις στις 2 κοιμηθηκαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ μιλαμε τετοια ενεργεια χθες το βραδυ ουτε νεογεννητο και πραγματικα με θαυμασα !! ρε τι αντοχες αποκτασ ξαφνικα!!!!αφου το πρωι ειπα ετσι για εκδικηση να τον ξυπβησω απο τις 7 που σηκωθηκα και να σας πω και την αληθεια το προσπαθησα αλλα με εγραψε κανικοτατατααααα

αντε σας αφηνω για λιγο να κανω και καμια δουλεια .....

τινακι δωσε ενα σβουρηχτο φιλακι στο supermannnnnnn

ΑΑΑΑ! Τι βλέπω? Όλες εδώ και λείπω μόνο εγώ??? Να μαι και εγώ λοιπόν!!

Εμείς τον πάμε σε μια παιδίατρο στην Κόρινθο δεν θα την ξέρετε ότι και να σας πω. Στην αρχή είχαμε μια από τη Νεμέα (ότι είχε ανοίξει το ιατρείο) για να είναι και κοντά. Σχεδόν 2 μηνών ο Κωσταντής αρρώστησε με ίωση και αυτή ενδιαφέρον μηδέν! Μας έστειλε στο νοσκομείο της Κορίνθου 12 η ωρα το βράδυ ,εκεί δεν μας δεχόντουσαν γιατί ήταν πολύ μωρό , αυτή να μην σηκώνει τα τηλέφωνα και εμείς να μην ξέρουμε τι να κάνουμε!! Να της λέω έλα να το δεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και να μην έρχεται.Την παίρνω τηλέφωνο Δευτέρα πρωί ( να μην την ενοχλήσω την κυρία) και με ρώταγε, για το Θεό, να της πω πως βήχει το παιδί!! Πέρναγε απ έξω από το σπίτι μου κάθε μέρα και ούτε καν να περάσει να το δει!!Αυτή που πάμε τώρα ήταν η παιδίατρος της κουμπάρας μου και της τηλεφώνησε και έδειξε απίστευτο ενδιαφέρον χωρίς να έχει πάρει ούτε 1?. Από τότε πάμε στη Στοκίδου. Μεγάλη σε ηλικία με πείρα. Οτι ώρα παρεις θα σηκώσει το τηλέφωνο.Της έχω τηλεφωνήσει 1:30 τη νύχτα.

Αυτά περι παιδιάτρων...

Χτες δεν ήμουν και πολύ καλά ψυχολογικά.Με έιχε πάρει από κατω γιατί ο Κωσταντής ήταν όλη τη μέρα με γκρίνια.Από την ώρα που ξύπνησε.Έφτασα πραγματικά στα όριά μου...

Σήμερα πάλι όλα καλά!! Μας πηραν τηλεφωνο από τον παιδικό.Αυριο ξεκινάμε σχολείο!! Ετοιμασαμε και την τσάντα μας ! Μακάρι να το πάρει θετικά και να μην έχουμε κλαυθμούς και οδυρμούς. Θα σας πω νέα αυριο...

Αυριο μαζί με το σχολείο αρχίζω και εγώ δίαιτα.Το πήρα απόφαση θα το ράψω να χάσω αυτά τα 5 κιλάκια που με ταλαιπωρούν. Είναι ευκαιρία τώρα. Ο Παναγιώτης είναι μέχρι αργά στην δουλειά και τρώει εκεί. Ο Κωσταντής σχολείο τις περισσότερες φορές εκεί θα τρώει αλλά και στο σπίτι να τρώει θα μαγειρεύω ένα κατσαρολάκι. Μακάρι να καταφέρω να το κρατήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ της δίαιτας...

Σας ζάλισα ε? Αντε σας αφήνω...Φιλιαααααα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημέρα μανούλες...τώρα που μαζευτήκαμε να κανονίσουμε καφεδάκι μετά τα βαπτίσια ε;Τζένη με το καλό κοπέλα μου...εγώ δεν τολμάω να την ξυπνήσω σχεδόν ποτέ γιατί μετά γκρινιάζει για ώρα...

Πένυ μου τι έπαθες;υπομονή με το μικρούλη....Όσο για τη Στοκίδου έχω ακούσει τα καλύτερα μιας και έχω τη μαμά μου Κόρινθο και πολλούς φίλους και συγγενείς...Η εμπειρία μετράει σ'ενα γιατρό...

Πάω να ταίσω τη μικρή μου φιλιάαααααααααα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ναι ναι ριξτε ενα σιδερο ηρθα κι εγω....:tongue::tongue::tongue:

Τι μου κανετε?δεν προλαβαινω να διαβασω τωρα ολα τανεα σας.τινακι εμαθα για την περιπετεια του μικρου σου.ολα καλα τελικα.

Εμεις ξεκινησαμε το σχολειο και τρεχουμε πανικοβλητοι.Ο μαριος για προνηπιο εξικοικιωθηκε θα ελεγα ευκολα.

Ολα τα αλλα μια χαρα και με μας.Σας φιλω κοριτσακια μου και αντε κανονιστε καμια συναντηση!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Γεια σας κορίτσια!

Χαίρομαι που δώσαμε όλες το παρόν αυτές τις μέρες!

Λοιπόν ξεκινάω,

Βάσω τον θηλάζω και πίνουμε και λίγο συμπλήρωμα, σχεδόν κάθε φορά..

Κι έχεις δίκιο, η βόλτα βοηθάει πολύ!! Τώρα που ο καιρός ακόμα δεν είναι χάλια, εκμεταλλεύσου το!

Τζενάκι το πήραμε το φιλάκι μας και ανανταποδίδουμε!!! Βρε συ, ακόμα δεν έχεις δώσει όλα τα προσκλητήρια??:lol::lol:

Πένυ περιμένουμε τις εντυπώσεις του Κωσταντή από τον παιδικό!!! Είδα τις φώτο, είναι ένας γλύκας!!!!!!

Νικόλ και γενικά κορίτσια, υπολογίστε κι εμένα με τον superman, για καφέ (αρκεί να μην βρέχει..)!!!!!!!!!!! Θα χαρώ τόσο πολύ να σας γνωρίσω από κοντά!!!

Κυριακή welcome back!!! Όλα καλά τώρα με το μικράκι μου.. Καλή αρχή κι σε σας λοιπόν για τα σχολεία!!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε πριν λίγη ώρα, αλλά δυστυχώς έκανα την βλακεία να τον πιέσω να φάει, ενώ δεν ήθελε άλλο και τελικά μου τα έβγαλε όλα! Τον έπλυνα, τον άλλαξα, τον άφησα να ηρεμήσει, αλλά τελικά μου έφαγε πολύ λίγο και αυτό σημαίνει, σίγουρο ξύπνημα πριν το ξημέρωμα... Καλό μου κουράγιο...

Αυτάαα....

Καλημεεερα!! Και βλέπετε πρωινη πρωινή!! Χτες λοιπόν πρώτη μερα στον παιδικό και είχα ένα μικρό άγχος! Μόλις μπήκαμε μέσα ήταν και άλλα παιδακια που έκλαιγαν και εκεί λέω θα τα μπήξει.Τίποτα όμως (φιουφ). Μόλις του έδειξαν οι δασκαλες που να πάει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!Το θέμα το είχαμε μετά όταν έπρεπε να φύγουμε!!Σε όλο το δρόμο μου έλεγε να τον πάω πίσω.

Σήμερα από τις 8.20 είναι με την τσάντα και περιμένει στην πόρτα!! Σήμερα θα κάτσουμε 2 ολοκληρες ώρες και από Δευτέρα μάλλον κανονικά.

Αυτά τα νέα μας!!

Τινακι υπομονή!!Ξυπνάει ακόμα την νύχτα ε? Θα περάσει λίγος καιρός έμεινε!!

Λοιπόν κορίτσια για να οργανωθούμε για παιδότοπο μετά τις βαφτίσεις των κοριτσιών!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημεεερα!! Και βλέπετε πρωινη πρωινή!! Χτες λοιπόν πρώτη μερα στον παιδικό και είχα ένα μικρό άγχος! Μόλις μπήκαμε μέσα ήταν και άλλα παιδακια που έκλαιγαν και εκεί λέω θα τα μπήξει.Τίποτα όμως (φιουφ). Μόλις του έδειξαν οι δασκαλες που να πάει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!Το θέμα το είχαμε μετά όταν έπρεπε να φύγουμε!!Σε όλο το δρόμο μου έλεγε να τον πάω πίσω.

Σήμερα από τις 8.20 είναι με την τσάντα και περιμένει στην πόρτα!! Σήμερα θα κάτσουμε 2 ολοκληρες ώρες και από Δευτέρα μάλλον κανονικά.

Αυτά τα νέα μας!!

Τινακι υπομονή!!Ξυπνάει ακόμα την νύχτα ε? Θα περάσει λίγος καιρός έμεινε!!

Λοιπόν κορίτσια για να οργανωθούμε για παιδότοπο μετά τις βαφτίσεις των κοριτσιών!!!!!

αυτό θα πεί άντρας.....μπράβο το παιδί μας....καλή χρονιά να έχουν όλα τα παιδάκια....

και μετά τα βαπτίσια θα κανονίσουμε καφεδάκι....

Grya.jpgGryap3.png

geiaaaaaaaaaaaaaaa

εδω καλε ειμαι και εγω!! δεν σας αφηνω και τοσο ευκολα !!

κατ αρχην ενα μεγαλο μπραβο στο Κωσταντη μας που ειναι και πολυ καλο παιδακι και πολυ το χαιρομαι που του αρεσει το σχολειο οχι οτι τον φοβομουν κιολας !!!

νικολιτσα εννοειται καφεδακι και οσο ακομα εινια και καπως ζεστος ο καιρος αν εινια να φερεισ και το κοριτσακι μας μαζι σου !!!

εμεις πηγαμε γιατρο σημερα ! 10 400 το μικρο μας και αν εξαιρεσουμε μια διαροια που εχει παλι αυτες τις μερες μια χαρα ειναιι και κουραζει την γιαγια του !! αντε να τελειωνουμε με τα της βαπτισης να μαζεψω το παιδακι μας στο σπιτι μας !!

εβαλα μερικες φωτο στο αλμπουμ να δειτε και λιγα απο την βαπτιση μας ! βαασικα οτι εχω εγω εδω σας δειχνω !!

φιλια παω να ξεραθω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...