Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!

Επιτέλους γυρίσαμε σπίτι μας...

Είχαμε τρεχάματα με το αγοράκι μας... Την Παρασκευή το απόγευμα στην αλλαγή της πάνας παρατηρήσαμε ότι ήταν πρησμένος πάνω και δεξιά από το πουλάκι του, παίρνω τον παιδίατρο τηλέφωνο, όποιός μου είπε πως όπως του το περιέγραψα φαίνεται για κήλη και το καλύτερο είναι να τον παω στο Παίδων, να τον δει χειρούργος.

Έτσι τα μαζέψαμε αμέσως και πήγαμε στο Παίδων, όπου μας είπαν ότι όντως είναι κήλη και πρέπει σύντομα να χειρουργηθεί, τους είπαμε ότι μένουμε μακριά και μας κανόνισαν χειρουργείο για Δευτέρα.

Έτσι την Δευτέρα το μωράκι μου χειρουργήθηκε και ευτυχώς πήγαν όλα καλά...

Πάντως, εγώ που μία ζωή είμαι η πιο ψύχραιμη από όλους στα δύσκολα, τώρα με δυσκολία μπορούσα να σκεφτώ και το κλάμα που έριξα δεν το έχω ξαναρίξει ποτέ στην ζωή μου... Τελικά δεν είναι εύκολο να είσαι μάνα...

Φιλάκια πολλά σε όλες...

κοριτσακι μου αλλο και αυτο που σας ετυχε!!!

και ελεγα που εισαι χαμενη ??? τελος καλο ολα καλα τωρα !! παλι καλα που το καταλαβατε !!!! ταλαιπωρηθηκε ο σουπερμαν ???? πως εινια τωρα ???

και θα το παρακολουθειται τωρα ???? τι σας λενε οι γιατροι????

φιλιαααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Επιτέλους γυρίσαμε σπίτι μας...

Είχαμε τρεχάματα με το αγοράκι μας... Την Παρασκευή το απόγευμα στην αλλαγή της πάνας παρατηρήσαμε ότι ήταν πρησμένος πάνω και δεξιά από το πουλάκι του, παίρνω τον παιδίατρο τηλέφωνο, όποιός μου είπε πως όπως του το περιέγραψα φαίνεται για κήλη και το καλύτερο είναι να τον παω στο Παίδων, να τον δει χειρούργος.

Έτσι τα μαζέψαμε αμέσως και πήγαμε στο Παίδων, όπου μας είπαν ότι όντως είναι κήλη και πρέπει σύντομα να χειρουργηθεί, τους είπαμε ότι μένουμε μακριά και μας κανόνισαν χειρουργείο για Δευτέρα.

Έτσι την Δευτέρα το μωράκι μου χειρουργήθηκε και ευτυχώς πήγαν όλα καλά...

Πάντως, εγώ που μία ζωή είμαι η πιο ψύχραιμη από όλους στα δύσκολα, τώρα με δυσκολία μπορούσα να σκεφτώ και το κλάμα που έριξα δεν το έχω ξαναρίξει ποτέ στην ζωή μου... Τελικά δεν είναι εύκολο να είσαι μάνα...

Φιλάκια πολλά σε όλες...

Πω πω τι πάθατε ρε Τινάκι!! Περαστικά να'ναι και σιδερένιος. Εγώ σε κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιώ ότι έχω παιδί και πόσο σημαντικός είναι για μενα.Το κακόμοιρο τι πέρασε... και είναι τόσο μικρούλης.Τώρα έχει ηρεμήσει?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον, για το αγοράκι μου!!!

Είναι γενικά καλά τώρα το μωρούλι μας, αν και έχει ψιλοπονάκια, που δεν είμαι σίγουρη αν είναι από το χειρουργείο ή από κολικούς...

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάτι, μόνο αυτές τις μέρες δεν κάνουμε καλό μπάνιο στην μπανιέρα μας, που μας αρέσει, μέχρι να μας πει ο γιατρός ότι δεν έχει πρόβλημα με την τομή. Α!και πέρνουμε αντιβίωση!

Ευτυχώς του έκαναν πλαστική και δεν φαίνεται πάρα μόνο μία γραμμούλα 2-3 εκατοστών που πιστεύω σιγά σιγά θα σβήσει..

Την Τρίτη έχουμε ραντεβού με τον γιατρό για να τον δει.

Σήμερα σαραντίσαμε και πήραμε την ευχή! Άντε τώρα θα μπορώ να τον πηγαίνω καμιά βόλτα και επίσημα πλέον!

Εσείς τι νεα κορίτσια???

Τζενάκι μην ανησυχείς και πλησιάζει η Τετάρτη!!! Καλα να περάσετε κούκλα!!

Γεια σου Τινάκι! Περαστικά να ναι κοπέλα μου. Αντε να γίνει καλά και να ξεκινήσετε βολτούλες όσο προλαβαίνετε γιατί έρχεται χειμώνας και θα κλειστειτε με τις ιώσεις.

Εμείς είμαστε μια χαρά και τώρα τελευταία το έχουμε ρίξει πολύ στις βόλτες. Εγώ και ογιος μου δηλαδή γιατί ο μπαμπας μας δουλεύει μέχρι αργά τώρα λόγω τρύγου. Εμείς πότε Αργος πότε Κόρινθο το έχουμε ρίξει στο shopping therapy! Από την Τετάρτη ανοίγει ο παιδικός και ο μικρός ανυπομονεί να παει σχολείο!! Πήραμε και τσάντα του Μακουιν και κάθε μερα την προβάρει.

Τζενάκι τι κάνεις? Τι βλέπω διακοπούλες την Τετάρτη ή κανω λάθος? Καποια μηνυματα τώρα τα διάβασα δεν τα είχα δει! Σου άρεσαν αυτά που έφτιαξα στη βάφτιση του Γιαννακη της Στέλλας? Το ευχαριστήθηκα πολύ!Στο καδράκι κολλάω χρυσόσκονη και από πάνω βάζω τρισδιάστατα την κάρτα με το μηνυματάκι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα συντοπίτισσες!!

Τι κάνετε???

Εμείς είμαστε σε γενικές γραμμές πολύ καλά!

Την Δευτέρα ανέβηκα με τον μικρό στην Αθήνα για να πάμε στο γιατρό. Πήγαμε με το αυτοκίνητο τα δυο μας!!! Τον έβαλα στο καθισματάκι του, έβαλα και το καθρεφτάκι πίσω για να τον βλέπω και πήγαμε! Στο ανέβασμα είχα πολύ άγχος, αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά!

Όλα καλά πήγαν και με την επίσκεψή μας στον γιατρό! Τον εξέτασε, μας έβγαλε και την γάζα και μας έστειλε σπίτι μας!!!

Με τον μικρό τα βρίσκω λίγο ζόρικα ώρες ώρες, γιατί έχει αρχίσει να μένει αρκετές ώρες ξύπνιος μέσα στην μέρα και το κακό είναι ότι μόνος του κάθετε ελάχιστα, θέλει όλο αγκαλίτσα και κάποιες φορές μας πιάνει και μία γκρίνια (μάλλον έχουμε πονάκια...) που με εξαντλεί!

Εμείς είμαστε μια χαρά και τώρα τελευταία το έχουμε ρίξει πολύ στις βόλτες. Εγώ και ογιος μου δηλαδή γιατί ο μπαμπας μας δουλεύει μέχρι αργά τώρα λόγω τρύγου. Εμείς πότε Αργος πότε Κόρινθο το έχουμε ρίξει στο shopping therapy! Από την Τετάρτη ανοίγει ο παιδικός και ο μικρός ανυπομονεί να παει σχολείο!! Πήραμε και τσάντα του Μακουιν και κάθε μερα την προβάρει.

Μπράβο Πένυ μου! Περνάτε πολύ ωραία τα δυο σας ε??? Πρώτη φορά θα πάει ο μικρός παιδικό? Πάντως πολύ καλό που το έχει πάρει θετικά!!

Φιλάκια σε όλες!!! Και στην ταξιδιάρα Τζένη, που σήμερα πηγαίνει Κρήτη!!!!!!!!! Καλά να περάσεις Τζενάκι!!!!

Όλα καλά πήγαν και με την επίσκεψή μας στον γιατρό! Τον εξέτασε, μας έβγαλε και την γάζα και μας έστειλε σπίτι μας!!!

Μπράβο! Αντε σιδερένιος και να μην ξαναχρειαστούν τέτοιες επισκέψεις!

Με τον μικρό τα βρίσκω λίγο ζόρικα ώρες ώρες, γιατί έχει αρχίσει να μένει αρκετές ώρες ξύπνιος μέσα στην μέρα και το κακό είναι ότι μόνος του κάθετε ελάχιστα, θέλει όλο αγκαλίτσα και κάποιες φορές μας πιάνει και μία γκρίνια (μάλλον έχουμε πονάκια...) που με εξαντλεί!

Ακου, αστον και λίγο να κλάψει δεν παθαίνει τίποτα! Αν μάθει από τώρα στις αγκαλιές την έβαψες. Σε λίγο δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Βαλ'τον στο ριλάξ και ασ'τον να σε βλέπει αλλά μην τον παιρνεις αγκαλιά με το πρώτο ουα. Ο δικός μου γκρινιαζε λίγο στην αρχή δεν πήγαινα και μετα ή ξανακοιμόταν ή επαιζε μόνος του με τα παιχνίδια ή απλά καθόταν και χάζευε.

Εμείς χτες πήγαμε στον παιδικό να γραφτούμε και ενώ το πρωί μου έλεγε να μην πάμε γιατί φοβάται όταν πήγαμε δεν ήθελε να φύγει και έκλαιγε. Μπουκαρε και μέσα στην τάξη χάζευε με τα παιχνίδια. Ούτε σημασία δεν έδινε στις δασκάλες που του μίλαγαν.Γενικώς κάναμε ένα παιδικό άνω κάτω!! Μακάρι να το πάρει τόσο ψύχραιμα το θέμα!!

Η Τζένη θα γυρίσει από την Κρήτη και θα μας μιλάει όλο με μαντινάδες μου φαίνεται!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοπελιες τι μου κανετε ???

χαχα μπα Πενακι δεν τα καταφερα τοσα χρονια να μαθω μαντιναδες και δεν το βλεπω και τωρα να τα καταφερνω !!

ειμαστε ακομα κρητη και βρηκα free wifi και ειπα να σας πω ενα γεια σας !!

τον παντρεψαμε τον νονουλι μας εχθες και εχουμε και την ιδια μερα επετειο γαμου ! τυχαιο δεν νομιζω ?? χαχαχα

με λιγα λογια ηθελα να σας πω πως ειχαμε επετειο γαμου εχθες ...περασαν κιολας 5 χρονια και ειναι υπεροχα με αποκορυφωμα βεβαια το τελευταιο επταμηνο !!

το σκαθαρι εινια μια χαρα μας ακολουθει παντου και στα μπανια και στις νεροτσουληθρες και βεβαια στο γαμο και το τραπεζι οπου γυρισαμε κατα τις 6 στο ξενοδοχειο, στις 9 ειχε εγερτηριο κ τωρα κοιμαται του καλου καιρου και τον περιμενω να παμε για μπανιο !!

γενικα δεν μας εχει δημιουργησει προβλημα και κυριως οταν ειμαστε σε κοσμο και τζερτζελε ειναι η καλυτερη του

στο δωματιο εχει ενα θεμα χαχα μωρε καλα τον λεω εγω κουτσομπολη !!!

πλεον μπουσουλαει και προσπαθει να στηριχτει μονος του και τα καταφερνει για λιγο και ετσι οταν βλεπει καθισματακι η καροτσι παθεινει κατι και τσιριζει !!!! ααα και σκανε και τα δυο πανω δοντακια μας μαζεμεναααα!!!

τινακι μπραβο κοριτσακι μου !!!!!!!!!!!!!!!! πολυ ωραια νεα !!!! και εγω τον εχω αγχος οταν ειμαστε μονοι μας και ιδιαιτερα πιο μικρουλης που ηταν αλλα εχει νομιζω δικιο η πενυ καλα εινια και πιο εμπειρη μανουλα αλλα σωστα τα λεει !!

οι αλλες που ειστε καλε ?????????// αντε να μπει το φθινοπωρο για τα καλα να μαζευτουμε !!!

ααα και πενυ : ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ !!!! ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧ

πατρίδα καλημέρα.....τι βροχή ήταν αυτή χθές;όλες καλά;εμείς 26 Σεπτέμβρη θα κάνουμε μπλούμ.....ξεκινήσαμε κρέμες και έχουμε αδυναμία στα φρούτα;)έχω αγχωθεί για τα βαπτίσια να πώ την αλήθεια γιατί η μικρή μου θέλει ηρεμία....να δω τι θα γίνει....σας φιλώ γλυκά όλες....

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Νικόλ μου τι καλά!!!! Βαφτίζεστε κι εσείς!!! Να είσαι ήρεμη εσύ και όλα θα πάνε καλά!! Λίγες ώρες είναι θα περάσουν!!! Ξεκινήσατε και τις κρέμες διαβάζω... Γινάτε ολόκληρες κοπέλες!!!!!!

Τζενάκι χρόνια πολλά κοπέλα μου!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Α! και έχουμε κοντά κοντά επέτειο, εμείς 01/09 κλείσαμε τρία χρόνια παντρεμένοι!

Ο μικρός σου πρέπει να είναι απόλαυση!!! Και είσαι πολύ τυχερή που μπορείτε να κάνετε βόλτες χωρίς πρόβλημα! Πω πω, μπουσουλαέι και βγάζει και δοντάκια, γίνετε παιδάκι πια!!!!!! Πότε ήταν που γέννησες.... Αααχ!!! ωραίες στιγμές!!!

Πένυ προσπαθώ να ακολουθήσω την συμβουλή σου, πιστεύω θα τα καταφέρουμε να καθόμαστε και λίγο μόνοι μας...

Περιμένουμε να μας πεις αν τελικά θα του αρέσει του μικρού σου ο παιδικός! Καλή αρχή!!!

Βάσω και Κυριακή που είστε???

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαζευτηκαμε και εμεις ..σπιτι μας γιατι το σπιτι εινια ακομα ασυμαζευτο!! αλλα δεν αγχωνομαι θα βαλω τα πλυντηριακια μου και θα τα τακτοποιησω ολα εν καιρω χαχα

γιατι και το σκαθαρι μου εκανε νουμερακια σημερα ηθελε ολο αγκαλιτσες και χαδια αφου και στο να κοιμηθει ταλαιπωρηθηκαμε με τα ματια κλειστα και να κλαιει!! το αποδιδω στην προσαρμογη γιατι διαφορετικα θα πηδηχτω αποτο παραθυροοοο!!!!!!!!!!!!!!!

και τι σκ@&^@%καιρος ειναι αυτος ε????

τινακι !!!!!!!!!!να ζησετε και εσεις κοριτσαρα μου και να χαιρεστε το παιδακι σας !!! θα δεις ποσο συντομα θα στα κανει και εσενα το αντρακι σας αυτα !! εγω δεν μπορω να πιστεψω ακομα πως περασε ετσι ο καιρος και σκεφτομαι και ποσα εχω να δω ακομα ....

ε πενυ ?? δικιο δεν εχω?? πως τα πηγε ο κωσταντης με το παιδικο ?? αντε !! περιμενουμε νεακια!

νικολ που χαθηκες καλε εσυ ??? την ιδια μερα θα κανουμε μπλουμ και η μαμα δεν εχει ετοιμασει και πολλα πραγματακια! που θα την κανετε την βαπτιση ??

εμεις εδω στον προφητη ηλια ειναι κοντα στο σπιτι μας !! εισαι ετοιμη ???

και δεν το συζητω το κοριτσακι μας εινια πανεμορφο !!!!!!!!!!!!!!!!! ειδα την φωτο στο φατσοβιβλιο !!

Γεια σας κορίτσια!!

Τζενη καλωσόρισες!! Καλο χειμώνα τώρα!Δωσε λίγο χρόνο στον μπέμπη να προσαρμοστεί καλέ! Να προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι οι διακοπές τελείωσαν. Μάλλον σας κάνει παράπονα που γυρίσατε πίσω! Πως τα περάσατε?

Χρονια πολλά για τις επετείους σας Τινάκι και Τζένη!

Εμείς παιδικό πηγαμε και γραφτήκαμε. Θα μας ειδοποιήσουν τέλη Σεπτέμβρη για να πάμε (αν μας πάρουν). Κατα τ' άλλα την "νύφτη" μου την βρήκε ήδη. Διαφορετική κάθε μέρα γιατί όποιο κοριτσάκι βλέπει θέλει να την κάνει νύφτη.

Χτες βράδυ τον καταλάβατε τον σεισμό? Οτι είχα πεσει για υπνο και με το που κάνει σεισμό βάζω τις φωνές πετάγεται και μικρός βάζει τα κλάμματα, χαμός. Μπορεί να ναι ίδιο ο πατέρας του φατσικά αλλά στη συμπεριφορά είναι φτυστός εγώ. Πλάκα είχε που μας λεει κάποιος με κούνησε και φοβήθηκα!

Τινάκι κάνε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθείς! Και να προσπαθήσεις σιγά σιγά να τον βάλεις σε ένα πρόγραμμα. Ο Κωσταντής το μεσημερι θα πάει οπωσδήποτε για υπνο και αν δεν κοιμηθεί (σπανιο) θα βλέπει παιδικα. Το βράδυ 9:30 το καλοκαίρι και 9 το χειμώνα οπωσδήποτε θα ναι στο κρεβάτι ακόμα κα αν έχουμε παρέα. Εκτός αν στην παρέα υπάρχουν παιδάκια. Τότε αλλάζουν τα πράγματα. Το πρόγραμμα χαλάει μόνο αν είμαστε έξω. Πολλές φορές βλέπει παιδικά μέχρι τις 11:30 αλλά δεν θα σηκωθεί από το κρεβάτι αν δεν του πούμε. Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για σενα να ξεκουραστείς μέσα στη μέρα αλλιώς θα κλατάρεις κάποια στιγμή. Εγώ ξέρω πως μπορεί όλη μερα να μου αλλάξει τα φώτα όμως κάποιες ώρες θα ηρεμήσω και θα κάνω τις δουλειές μου.

Νικόλ μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε στη βάφτιση! Θα κλαψει λίγο εκείνη την ώρα αλλά μετά θα πέσει ξερή και από την επόμενη όλα πάλι καλά. Με το καλό και για σενα και για τη Τζένη!!

Τελικά η γιορτή κρασιού στο χωριό μας δεν έγινε λόγω κακοκαιρίας. Τα κρέατα που έμειναν τα φόρτωσα χτες και τα πηγα στο χαμόγελο του παιδιού. Πολύ καλύτερα έτσι. Επιασαν τόπο.Κανένας μας δεν είχε ανάγκη από 1,5 κιλό τζάπα γουρουνοπούλα τα παιδάκια όμως τα είχαν ανάγκη.Επαιζαν με αρκουδάκια χωρίς χέρια και ο δικός μου του παιρνεις κάτι και το σπάει στα 10 λεπτά. Αν σου περισσεύει κάτι αξίζει να το πας εκεί. Ηταν πάνω από 20 παιδάκια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μαζευτηκαμε και εμεις ..σπιτι μας γιατι το σπιτι εινια ακομα ασυμαζευτο!! αλλα δεν αγχωνομαι θα βαλω τα πλυντηριακια μου και θα τα τακτοποιησω ολα εν καιρω χαχα

γιατι και το σκαθαρι μου εκανε νουμερακια σημερα ηθελε ολο αγκαλιτσες και χαδια αφου και στο να κοιμηθει ταλαιπωρηθηκαμε με τα ματια κλειστα και να κλαιει!! το αποδιδω στην προσαρμογη γιατι διαφορετικα θα πηδηχτω αποτο παραθυροοοο!!!!!!!!!!!!!!!

και τι σκ@&^@%καιρος ειναι αυτος ε????

τινακι !!!!!!!!!!να ζησετε και εσεις κοριτσαρα μου και να χαιρεστε το παιδακι σας !!! θα δεις ποσο συντομα θα στα κανει και εσενα το αντρακι σας αυτα !! εγω δεν μπορω να πιστεψω ακομα πως περασε ετσι ο καιρος και σκεφτομαι και ποσα εχω να δω ακομα ....

ε πενυ ?? δικιο δεν εχω?? πως τα πηγε ο κωσταντης με το παιδικο ?? αντε !! περιμενουμε νεακια!

νικολ που χαθηκες καλε εσυ ??? την ιδια μερα θα κανουμε μπλουμ και η μαμα δεν εχει ετοιμασει και πολλα πραγματακια! που θα την κανετε την βαπτιση ??

εμεις εδω στον προφητη ηλια ειναι κοντα στο σπιτι μας !! εισαι ετοιμη ???

και δεν το συζητω το κοριτσακι μας εινια πανεμορφο !!!!!!!!!!!!!!!!! ειδα την φωτο στο φατσοβιβλιο !!

καλημέρα....την βαπτίζουμε στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Καρακαλά αν το έχεις ακουστά....ακόμα να σε πάρω τηλ. η άχριστη....μου ήρθε την ημέρα που έφευγες για Κρήτη αλλά το θυμήθηκα και λέω "ξεκίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι....."οτι να ναι....έτοιμη από πια άποψη;στην τρεχάλα για τα τελευταία πράγματα και ψυχολογικά καθόλου....δεν ξέρω ποιος θα ζοριστεί ποιο πολύ εκείνη την ημέρα....η Αναστασία ή εγώ....θα δείξει....εσύ πως τα πάς;

Grya.jpgGryap3.png

Πένυ μου μακάρι να είναι τόσο εύκολα όσο τα λές...η μικρή μου έχει υπερτονία στα πόδια όταν τσαντίζεται τα τεντώνει και δεν της τα λυγίζεις με τίποτα....να δώ πως θα την βάλει μέσα ο παπάς...:tongue::tongue::tongue:γελάω για να μην κλάψω...άντε να δούμε....τον σεισμό δεν τον κατάλαβα...όσο για το κρέας μάλλον έπιασε τόπο και μπράβο σου για την κίνηση που έκανες....

Τινάκιιιιιιιιιιιιι πως πάς με το γιόκα.;...χαζομαμά να φανταστώ έ;;;;;φιλιααααααααα

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας μανούλες!!

Να 'μαστε κι εμείς!

Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα και δεν με χαλάει καθόλου! Στο σπίτι μου, με το γκρινιάρικο αγοράκι μου... Μια χαρά!

Τις τελευταίες μέρες προσπαθούμε να βάλουμε σε πρόγραμμα τις ώρες του φαγητού και να κόψουμε το "μες στην άργια νύχτα" γεύμα και έχουμε γκρίνια ώρες ώρες... Αλλά θα τα καταφέρουμε, που θα πάει!!!

Εσείς τι κάνετε κορίτσια??

Τζενάκι τι έγινε? Προσαρμόστηκε πάλι ο σκαθαράκος???

Πένυ μπράβο σου κοπέλα μου που σκεφτηκες τα παιδάκια!!! Μακάρι όλος ο κόσμος να σκεφτόταν έτσι!

Ο μικρός ερωτύλος από τώρα ε??? Και ο αδερφός μου, που θυμάμαι, έτσι ήταν και τώρα στα 19 είναι καζανόβας!!! Έχε το νου σου!!! χαχαχα!!!

Ευχαριστώ για τα χρονια πολλά!!

Νικόλ μου καλά τα πάμε με τον μικρό, αλλά ακόμα στην προσαρμογή είμαστε...

Όσο για την μικρή, μην στεναχωριέσαι! Και ο αδερφός μου που δεν είχε υπερτονία, απλά μισούσε το νερο και βαφτισθηκε σχεδόν δύο ετών, άνοιξε τα πόδια διάπλατα και δεν έμπαινε στην κολυμπήθρα!!! Οπότε καταλαβαίνεις συμβαίνουν αυτα!!!!

Φιλάκια σε όλες, ξύπνησε το μαμούνι μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...