Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Τι κάνετε???

Εμείς μία χαρά μπορώ να πω! Είναι σχετικά ήσυχο μωράκι το αγοράκι μου και έχει αρχίσει να φτιάχνει ένα δικό του πρόγραμμα..

Βάσω από ξενύχτια δεν μπορώ να πω ότι είναι τραγικά τα πράγματα, το βράδυ μπορεί να κοιμηθεί και πέντε ώρες συνεχόμενα!

Πένυ καλώς ήρθες πίσω! Έχεις δίκιο, η Κέρκυρα είναι υπέροχη! Με τον τοκετό όντως ζορίστικα αρκετά, αλλά πάει, πέρασε! Είχα την μαία μαζί μου, την κυρία Ελένη, η οποία με βοήθησε πολύ και την έχω μέσα στην καρδιά μου! Όχι δεν τον αφήνουν, μου είχε πει η μαία ότι αν γεννήσω νύχτα θα μπορούσε να τον βάλει, αλλά κανονικά όχι.

Ξυπνήσαμε, σας αφήνω, τα ξαναλέμε!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

hello is anybody hereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????

καλα βλεπω να μας το κλεινουν το καφε μας !!!

τι μου κανετε ??? τι ζεστη εινια αυτη βρε ??? εχουμε λιωσει ( καλα μην το παιρνετε και τις μετρητοις γιατι ελεγα μηπως και με την ζεστη φυγει κανα κιλο αλλα τζιφος χαχα)

εμεις καλα ειμαστε ..τρωμε και το ρυζαλευρο μας πια ( σιγα μην του περναγε ) και στεκομαστε και ορθιοι και κοπαναμε και τα κεφαλια μας και πεφτουμε κ απο το κρεβατι!! το τελευταιο τρομαξε λιγο την μαμα μας αλλα τελικα ολα πηγαν καλα και δεν τον ξαναφηνω στο κρεβατι μονο του ποτε πια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πενυ!!! καλως ηρθες !!!!!!!!!! μηπως μας εφερες και κανα μωρακι καινουργιο μαζι ??? γιατι ειχες πει διακοπες και μετα βουρρρρρρρρρρρρρ

τινακι ηρεμησε καθολου το μικρακι σου ???καλα ειναι τελειος και αυτη η φορμα με το ζουπερμαν πολυυυ μ αρεσε!!

νικολιτσα μου ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε μαμα και κορη !! τι κανετε ????

κλεισαμε για κρητη...1-5 σεπτεβρη !! ουαου !! θα παρω και την μαμα μου μαζι !! καλα σε γαμο παμε αλλα θα κανουμε και καμια βουτιτσα !!! αντε να ερθει ο καιρος να φυγουμε !!

Εγώ, εγώ είμαι εδώ!!!

εμεις καλα ειμαστε ..τρωμε και το ρυζαλευρο μας πια ( σιγα μην του περναγε ) και στεκομαστε και ορθιοι και κοπαναμε και τα κεφαλια μας και πεφτουμε κ απο το κρεβατι!! το τελευταιο τρομαξε λιγο την μαμα μας αλλα τελικα ολα πηγαν καλα και δεν τον ξαναφηνω στο κρεβατι μονο του ποτε πια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώ πω βρε φιλενάδα! Φαντάζομαι τρομάρα που πήρες!!!:shock: Καλά πως τα κατάφερε το θηρίο?? Από την κούνια έπεσε??

Μράβο για το ρυζάλευρο και που σκέκεστε όρθιοι! Σε ποιους μήνες μπουσουλάνε τα καμάρια μας??

Καλά το φορμάκι μας το έφεραν δώρο και το τι γέλια κάναμε όταν το είδαμε δεν μπορείς να φανταστείς!!! Γενικά καλός είναι, όλο να τρώει θέλει, αλλά κοιμάται και αρκετά! Έχει πολύ πλάκα όταν σφίγγεται να κάνει κακά του και κάνει και έναν ήχο μαζί, σαν "αα"!

Διακοπές διακοπές!!! Ααααχχχ!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Να μαι και εγωωωω!!Πρωινή πρωινή. Ουτε στον υπνο μου να σας έβλεπα!

Τινάκι κούκλος ο γιος σου και το κορμάκι πραγματικά άπαιχτο!!Απ΄οτι βλέπω είναι ύσηχος. Μπράβο γιατί ο πρώτος καιρος είναι και δύσκολος ξενύχτια, η ψχολογία χάλια σε πολλές περιπτώσεις αν δεν βοηθάει και το μπεμπέ τη βάψαμε!

Τζενάκι όχι δεν φέραμε μπεμπέ από την Κέρκυρα.Βασικά πως να μου το έφερναν έτοιμο. Να μην χρειαζόταν να περάσω τους 9μήνες της εγκυμοσύνης... Τι έγινε σου έπεσε ο μπέμπης από το κρεβάτι. Σε όλες μας έχει συμβεί αυτό.

Νικόλ τι κάνει η μπεμπούλα?

Εμείς είμαστε χάλια! ΑΦού έγινε καλά ο Κωσταντής από την ίωση τώρα κολλήσαμε όλοι οι υπόλοιποι! Μου κακοφαίνεται που επιστρέψαμε στη ρουτίνα! Καλά ήταν στην Κέρκυρα...θελω να πάω πάλι πίσω!!! Εμείς αύριο θα πάμε στους mazoo and the zoo και έχει ο μικρούλης μου πολύ χαρά. Επίσης πρέπει σιγά σιγά να αρχίζω να ετοιμάζω τίποτα για τη γιορτή μας γιατί θα μου πέσουν όλα μαζεμένα.Αυτά τα λίγα...φιλάκια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Άντε με απογοητευσες περίμενα ανηψακιιιιιι. Είμαι κλειδωμενη έξω από το σπίτι στο μπαλκόνι!!!! Κάπου έχασα τα κλειδιά μου. Τουλαχιστον έχει δροσουλα αλλά τρεμω την στιγμη που θα μπω μέσα!!!! Ευτυχώς το παιδί είναι στη ΜΑΜΑ μου!!!!! Αφήστε ρε κορίτσια έσκασαν που έπεσε αλλά μετά λέω είναι μέσα στο προγράμματα κ αυτό........ Σας είπα που βγάλαμε κ 2ο δοντακι;;;;; Ούτε κ αυτό το καταλάβαμε!!!! Μου έμοιασε είναι ανθεκτικος στο πόνο..... Θυμάστε που δεν πρόλαβα να πονεσω στη γέννα ε;;;; Αχ κ εγώ ΠΕΝΥ αυτό θέλω να μείνω έγκυος και μετά από κανά μήνα να γέννησω!!!! Σήμερα έμαθα κ πως ενας Θειος του άνδρα μου δεν είναι κ πολύ καλά..... Τι να κάνω με την βαπτιση αν φύγει;;;; Ποια η γνώμη σας;;;; Άντε πολλά είπα παλι. καληνυχτααααααααααα

Διαφημίσεις

Γειά σας φιλεναδίτσες μου!!!!

Ο μικρός μου κοιμάται και η μαμά χαλαρώνει... Μαμά ε??? Μου φαίνεται ακόμα λίγο περιέργο κι ας το ήθελα τόσο πολύ!!!

Από ψυχολογία αρκετά καλά, αν και κάποιες στιγμές δεν ξέρω και η ίδια τι νιώθω!

Του καημενούλη μάλλον αρχισαν τα πονάκια, γιατί ψιλογκρινιάζουμε σε άσχετες στιγμές, ακόμα και όταν τρώμε και νιώθω στην κοιλίτσα του σαν να γουργουρίζει το αντεράκι του κάποιες στιγμές... Θα περάσει και αυτό...

Πένυ εντάξει με την ίωση?? Πως τα περάσατε στους mazoo and the zoo?? Για ποια γιορτή λες??? Πως παει η δουλειά με τα βιβλία ευχών και τους στολισμούς??

Τζένη τι εγινε τελικά με τα κλειδιά σου, έμεινες πολύ ώρα στο μπαλκόνι?? Και δεν κατάλαβα γιατί έτρεμες την ώρα που θα έμπαινες μέσα, λόγο της ζέστης που θα είχε?? Μπράβο σας για το δεύτερο δοντάκι!!!!!!! Μεγαλώνει μωρέ ο σκαθαράκος!!!!!!!!!

Χμμμ... τώρα για τον θείο τι να πω... ίσως καλύτερα να μην το σκέφτεσαι από τώρα και να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Είναι πολύ σοβαρά ο άνθρωπος?? Τελικά δεν θυμάμαι, ποια ημερομηνία θα την κάνεις την βάφτιση??

Για την εγκυμοσύνη και την γέννα, εγώ θα προτιμούσα να το "κουβαλάω" τους οχτώ μήνες και τον ένατο και την γέννα να τα αναλάβει κάποια άλλη!!!:cool:

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!! Τι καλημέρα δηλαδή μεσημέριασε. Σήμερα είχαμε υπνοθεραπεία με τον Κωσταντή. Ξενυχτήσαμε πολύ αυτές τις μέρες και σήμερα δεν ξυπνάγαμε!!

Στο θέατρο ήταν τέλεια!! Είχε παααρα πολύ κόσμο!! Τα μικρά το κατευχαριστήθηκαν αλλά και εμείς. Ενώ στην αρχή μόνο τα παιδάκια χορευαν και τραγουδούσαν προς το τέλος έβλεπες μικρούς και μεγάλους να τραγουδάνε να χορεύουν!! Θα βάλω φωτό στο fb.

Τζένη εγώ συνέχεια έξω από το σπίτι κλείνομαι!!Είναι υπόθεση ρουτίνας πλέον!!Όσον αφορά το θείο σου τώρα... δικοπο μαχαίρι... ασ'τα όπως έχουν τα πράγματα και βλέπεις στην πορεία...

Τινάκι την Κυριακή γιορτάζω και εγώ και ο άντρας μου και θα κάνω τραπέζι. Παρόλα αυτά δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα! Τα βιβλία ευχών πάνε πολύ καλά!! Ηδη συνεργάζομαι με δύο εταιρείες διοργάνωσης αλλά και μέσω του blog μου κάνω δουλειά. Θα στείλω τώρα και ένα στην Κυπρο!! Μπες στο blog μου να μου πεις αν σου αρέσουν, θα στο στείλω π.μ.

Εγώ το μαμά ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω και εσύ που είσαι φρέσκια?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας, γεια σας κοριτσάκια!!!

Που είσαστε όλες?? Το εγκαταλείψαμε το cafe μας... Τι κάνουν τα παιδάκια σας??

Εμείς μία χαρά! Τρώμε, κάνουμε κακάκια, ψιλογκρινιάζουμε και κοιμόμαστε... Έχουμε πάει και μερικές βολτούλες, όλα καλά..

Πένυ χρόνια πολλά και στους δυο σας!!!!!!!! Να είστε καλά, να χαίρεστε το παιδάκι σας και με το καλό το επόμενο!!!!!!!!

Τα βιβλία ευχών σου είναι απλά τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου!!! Πανέμορφα και το κάθε ένα ξεχωριστό!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!

Να μαι και εγώ!! Χάθηκα ε? Αυτές τις μέρες τα χω βάλει με το σπίτι και τα χω παίξει. Μπροστά εγώ κανω γενική και πίσω ο Κωσταντής ανακατεύει. Απ την άλλη μιλάμε για γκρίνια κορίτσια!! Δεν ξέρω γιατί το παιδί μου έχει γινει τόσο κακομαθημένο...Αν δεν του κάνεις αυτό που θέλει γίνεται σεισμός! Κα επειδή δεν του κάνω τα παράλογα που ζητάει είμαι συνεχώς με τη μουρμούρα του. Του πέρναγε όσο ήμασταν διακοπές και νομίζει ότι θα συνεχιστεί και τώρα αυτό.Πότε θα ρθει ο καιρός να πάει παιδικό μπας και ηρεμήσει λίγο!!Να περάσει και το καλοκαίρι. Ουφ! πολύ κουραστικό! Να ρθει ο χειμώνας να μπούμε σε πρόγραμμα...

Κατα τ'άλλα δεν έχω συνέλθει ακόμα από την ίωση ( και ούτε το βλέπω). Βήχω του σκοτωμού. Από την Δευτέρα είμαι με πονοκεφάλους (ημικρανίες) που δεν παρνάνε με τίποτα και πονάνε τα ούλα μου. Αλλο και αυτό πάλι! Ποτέ δεν με είχαν πιάσει και από την προηγούμενη βδομάδα που έκανα καθαρισμό πονάνε. Λέτε να φταίει αυτό?

Όπως βλέπετε πανε οοοολα καλά!!

Τινάκι σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Να χαιρεσαι και εσύ την οικογένειά σου. Χαίρομαι που σου άρεσαν και τα βιβλία μου! Ευτυχώς που ασχολούμαι και με αυτό που μου αρέσει και περνάω κάποιες ώρες ευχάριστα!

Με τον μπέμπη προσαρμοστήκατε βλέπω. Ξεκινήσατε και τις βόλτες. Μπράβο!

Τζεεεεεενη που είσαι???

Νικοοοοολ και εσύ χάθηκες!

Ελπίζω να περνάτε καλά για να μην έχετε δώσει το παρόν στο καφέ.

Αυτά τα ολίγα... Φιλάκια

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εελλλααααααααααα πατρίδα!!!!!

Εδώ είμαι βρε!! Σας αφήνω μόναχουλες σας εγώ;;;;;

Απλά τα γνωστά να μην τα ξαναλέμε!!! άντε λέω να έρθει ο χειμώνας να μαζευτουμε μέσα!!!!!

Για την βάπτιση δεν έχω κανόνισει τπτ ακόμα περισσότερο, περιμένουμε να μας ετοιμάσει η ΘΕΙΑ μας τις προσκλήσεις κ πρέπει να κάνουμε ένα σωρό αλλά πράγματα ! Να μιλήσουμε για το μενού, να κανονισουμεε τα γλυκά αλλά είπαμε είμαι κλασσικη Ελληνίδα στο παρατσακ ολα! αν κ τελικά σημασία έχει για εμένα να βαπτιστει ο σκαθρακος κ όλα τα υπόλοιπα ας γινουν όπως και να είναι ...... Αλήθεια ΠΕΝΥ πολύ ωραία αυτά που κάνατε με την στέλλα και ειδικά το κεδρακι σούπερ···· πως το κάνατε;;;;

Ωχ ξυπνησεεε

φιλία

Διαφημίσεις

Χρυσοχέρα η Πένυ...

Πένυ σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χρυσοχέρα η Πένυ...

Πένυ σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Στέγια μου!! Να χαίρεσαι το Γιαννάκη σου!!

Εγώ σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Hellooooo!! Is anybody here?????

Μα καλά που χαθήκατε όλες?

Τινάκιιιι, Νικόοοολ , Κυριακηηηη, Τζεεεενη που είστε καλέ?

παρουσααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα περιμενεις και εσυ τετοια μερα να ειναι καμια μεσα ?? χαχα

λεμε να παμε για κανα ποτακι με τον καλο μου σημερα αλλα τωρα γυρισε απο την δουλεια και το κοβω χλωμο..οποτε μεχρι να το αποφασισουμε χαζολογαω εδω μεσα !!

νικολιτσα τελειο τραγουδι ανεβασες στο φατσοβιβλιο

ειπα να παω και στη συναυλια στη τριπολη της χαρουλας αλλα προτιμησα την ρομαντικη βολτιτσα με το καλο μου

αντε το αποφασισαμε !!!! παμε !!!!!!!!!!!!!!!!

φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Γεια σας κορίτσια μου!

Επιτέλους γυρίσαμε σπίτι μας...

Είχαμε τρεχάματα με το αγοράκι μας... Την Παρασκευή το απόγευμα στην αλλαγή της πάνας παρατηρήσαμε ότι ήταν πρησμένος πάνω και δεξιά από το πουλάκι του, παίρνω τον παιδίατρο τηλέφωνο, όποιός μου είπε πως όπως του το περιέγραψα φαίνεται για κήλη και το καλύτερο είναι να τον παω στο Παίδων, να τον δει χειρούργος.

Έτσι τα μαζέψαμε αμέσως και πήγαμε στο Παίδων, όπου μας είπαν ότι όντως είναι κήλη και πρέπει σύντομα να χειρουργηθεί, τους είπαμε ότι μένουμε μακριά και μας κανόνισαν χειρουργείο για Δευτέρα.

Έτσι την Δευτέρα το μωράκι μου χειρουργήθηκε και ευτυχώς πήγαν όλα καλά...

Πάντως, εγώ που μία ζωή είμαι η πιο ψύχραιμη από όλους στα δύσκολα, τώρα με δυσκολία μπορούσα να σκεφτώ και το κλάμα που έριξα δεν το έχω ξαναρίξει ποτέ στην ζωή μου... Τελικά δεν είναι εύκολο να είσαι μάνα...

Φιλάκια πολλά σε όλες...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...