Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ που είχα 8 βλαστοκύστες μου έβαλαν τις δύο που δυνατές κ λογικά αυτό θα κάνουν κ σε εσενα δεν νομίζω να μπουν στην διαδικασία να σου βάλουν την 2αβ από την στιγμή που εχεισ Κ πιο καλή λογικά θα σου βάλουν την 4ββ.

Με το καλό σου εύχομαι κ να πετύχει αυτή τη φορά  ❤️❤️❤️

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

νικολ!! μωρε δεν γκρινιαζω πολυυυ αλλα οπως λεει και η βασω ξερεις καλα πια πως νιωθουμε το παιδακι σου και δικο μας !!! σημασια εχει τελικα να ειναι καλα το κοριτσακι πια..οσο για τους γιατρους εινια καλα να μην σου τυχει νομιζω ......

δεν εχω κατι αλλο να πω ...απλα νομιζω πως δεν θα επρεπε να εχουν ιατρειο αυτοι οι ανθρωποι..αν τελικα λεγονται ανθρωποι.......

ειδατε ??? το τινακι μας γεννησε ...τελικα δεν με ακουγε ο μπεμπακος της ..ηθελε σωνει και καλα να εινια καρκινακι και ευαισθητουλης σαν την μαμα του χαχα

μωρε κοριτσια ειμια τρελη ???? θελω και αλλλοοοοοο μωροοοοοοοο

καλα οχι και τοσο συντομα αλλα τελικα εινια υπεροχο πραγματακι .....να σε κοιτα μεσα στα ματια ........αχχχ λετε να ξεγελασω τον συζυγο χαχαχα

εμεις πηγαμε στη γιατρο μας σημερα .....9400 παρακαλω και 69 ποντους και αρχιζουμε και χορτοσουπα ωρε μανα μου μασες που θα ριξουμε !!

με την βαπτιση κυριακη μου σχεδον τπτ καινουργιο..αυριο θα παω για τα προσκλητηρια αλλα θα τα φτιαξουμε με την γυναικα του αδελφου μου ειναι η δουλεια της και δεν με πολυαγχωνει ..την εμπιστευομαι σ αυτα

τωρα να τολμησω να ζητησω συναντηση ?????? ε??????

νικολ θα μπορειτε να ερθετε η δεν βγαινετε εξω ??? ακομα \??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

νικολ!! μωρε δεν γκρινιαζω πολυυυ αλλα οπως λεει και η βασω ξερεις καλα πια πως νιωθουμε το παιδακι σου και δικο μας !!! σημασια εχει τελικα να ειναι καλα το κοριτσακι πια..οσο για τους γιατρους εινια καλα να μην σου τυχει νομιζω ......

δεν εχω κατι αλλο να πω ...απλα νομιζω πως δεν θα επρεπε να εχουν ιατρειο αυτοι οι ανθρωποι..αν τελικα λεγονται ανθρωποι.......

ειδατε ??? το τινακι μας γεννησε ...τελικα δεν με ακουγε ο μπεμπακος της ..ηθελε σωνει και καλα να εινια καρκινακι και ευαισθητουλης σαν την μαμα του χαχα

μωρε κοριτσια ειμια τρελη ???? θελω και αλλλοοοοοο μωροοοοοοοο

καλα οχι και τοσο συντομα αλλα τελικα εινια υπεροχο πραγματακι .....να σε κοιτα μεσα στα ματια ........αχχχ λετε να ξεγελασω τον συζυγο χαχαχα

εμεις πηγαμε στη γιατρο μας σημερα .....9400 παρακαλω και 69 ποντους και αρχιζουμε και χορτοσουπα ωρε μανα μου μασες που θα ριξουμε !!

με την βαπτιση κυριακη μου σχεδον τπτ καινουργιο..αυριο θα παω για τα προσκλητηρια αλλα θα τα φτιαξουμε με την γυναικα του αδελφου μου ειναι η δουλεια της και δεν με πολυαγχωνει ..την εμπιστευομαι σ αυτα

τωρα να τολμησω να ζητησω συναντηση ?????? ε??????

νικολ θα μπορειτε να ερθετε η δεν βγαινετε εξω ??? ακομα \??????

καλημερα....να μου ειστε καλα ολες και ολοι...Τζενη μου δεν εχουμε ξεκινησει εμβολια ακομα και την εχουμε σε καραντινα μεχρι το Σεπτεμβριο που θα κανουμε το 1ο μας....δεν εχει φτασει ακομα 4κιλα και περιμενουμε να παρει κανενα γραμμαριο....απο Σεπταμβριο θα κανονισουμε καφεδακι σιγουρα....ασε που παει το κλαμα συννεφο γιατι δεν εχει προσαρμοστει τελειως....αυταααααα....Τζενη που μενεις Ναυπλιο;σας φιλω ολες....

Grya.jpgGryap3.png

Κοριτσάκια μου γέννησα!!!!!

Στις 20/07, έναν γλύκα 2980γρ.!!!! Είμαστε όλοι τρισευτυχισμένοι και δεν βλέπουμε την ώρα να γυρίσουμε σπίτι μας!!!

Από αύριο μεθαύριο θα τα πούμε καλύτερα!!!

Φιλάκια!!!

Να σας ζησει κοπέλα μου σιδερένια να εισαι και πάντα χαρές;)

καλημερα....να μου ειστε καλα ολες και ολοι...Τζενη μου δεν εχουμε ξεκινησει εμβολια ακομα και την εχουμε σε καραντινα μεχρι το Σεπτεμβριο που θα κανουμε το 1ο μας....δεν εχει φτασει ακομα 4κιλα και περιμενουμε να παρει κανενα γραμμαριο....απο Σεπταμβριο θα κανονισουμε καφεδακι σιγουρα....ασε που παει το κλαμα συννεφο γιατι δεν εχει προσαρμοστει τελειως....αυταααααα....Τζενη που μενεις Ναυπλιο;σας φιλω ολες....

Κοριτσακι μου μενω αργος αλλα ξερεις διπλα ειμαστε :-D:-D:-D

οκ το καταλαβαινω με την μικρουλα μας για αυτο και σε ρωταω ...αν θες παντως κανονιζουμε και την αφηνεις (αν το αντεχεις ακομα γιατι δεν ξερω) και παμε για καφεδακι μονες μας !!! ασε που μπορει αν παμε μαζι με τα μωρα να σας ερωτευτουμε και να αφησουμε την αλλη κοπελιτσα που η μαμα μας κανονισε να συμπεθεριασουμε απο το καφε το φεβρουαριου χαχαχαχαχα γιατι μας το παιζει και δυσκολη εκεινη !!!

σοβαρα τωρα αν καποια στιγμη θες να ξεσκασεις μην διατασεις !!! και να ξερεις πως τριτη και πεμπτη απογευμα γενικα μου εινια πιο ευκολο γιατι τον αφηνω στη μαμα μου ετσι και αλλιως ..αλλα και οποια αλλη μερα θα το κανονισω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου μενω αργος αλλα ξερεις διπλα ειμαστε :-D:-D:-D

οκ το καταλαβαινω με την μικρουλα μας για αυτο και σε ρωταω ...αν θες παντως κανονιζουμε και την αφηνεις (αν το αντεχεις ακομα γιατι δεν ξερω) και παμε για καφεδακι μονες μας !!! ασε που μπορει αν παμε μαζι με τα μωρα να σας ερωτευτουμε και να αφησουμε την αλλη κοπελιτσα που η μαμα μας κανονισε να συμπεθεριασουμε απο το καφε το φεβρουαριου χαχαχαχαχα γιατι μας το παιζει και δυσκολη εκεινη !!!

σοβαρα τωρα αν καποια στιγμη θες να ξεσκασεις μην διατασεις !!! και να ξερεις πως τριτη και πεμπτη απογευμα γενικα μου εινια πιο ευκολο γιατι τον αφηνω στη μαμα μου ετσι και αλλιως ..αλλα και οποια αλλη μερα θα το κανονισω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακι μου δεν μπορω να την αφησω γιατι δεν τρωει απο αλλον:rolleyes:οποτε μπορεις να ερθεις σπιτι για καφεδακι οποτε θες.....θα σε παρω τηλ...φιλιαααααααααααα....εχουμε λογοδωθει με το Θοδωρη...θα σου πω την ιστορια απο κοντα..:cool:

Grya.jpgGryap3.png

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε που ειστε ???? αχ αναπποδη ειμαι τελικα ! οταν ειστε εδω εγω λειπω και μετα κανω την κουκουβαγια μονη ..να μην πω σαν την καλαμια στον καμπο !!!!

τινακι γυρισατε ?????????????????????????????/ αντε οταν βρεις χρονο μπες να μας πεις νεααα!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε που ειστε ???? αχ αναπποδη ειμαι τελικα ! οταν ειστε εδω εγω λειπω και μετα κανω την κουκουβαγια μονη ..να μην πω σαν την καλαμια στον καμπο !!!!

τινακι γυρισατε ?????????????????????????????/ αντε οταν βρεις χρονο μπες να μας πεις νεααα!!

που εχουν χαθει ολες;Τζενακι καλα;Τινακι περιμενουμε νεα σου.....

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!

Εδώ είμαστε κι εμείς...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!

Την Κυριακή καταφέραμε να γυρίσουμε σπίτι μας και δεν έχουμε τακτοποιηθεί ακόμα καλά καλά... Ο μικρός μας ανέβασε ίκτερο, αλλά τώρα όλα καλά!

Λοιπόν κορίτσια, η εμπειρία μου από τον τοκετό δεν είναι και η καλύτερη, παρόλο που όλα εξελίχθηκαν καλά, θα προτιμούσα να μην το ξαναζήσω. Από την Δευτέρα το βράδυ είχα ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να βολευτώ πουθενά, τα ξημερώματα άρχισα να έχω πονάκια περιόδου και να θέλω όλη την ώρα τσίσα μου, αργότερα τα πονάκια έγιναν έντονοι πόνοι περιόδου και πήγα στο νοσοκομείο, διαστολή δεν είχα ούτε ένα, με έβαλαν στον καρδιοτοκογράφο, όπου μου είπαν πως είναι προπαρασκευαστικοί πόνοι και δεν γεννάω και με έδιωξαν!:evil: Γυρίζω σπίτι και οι πόνοι έγιναν κάθε περίπου 2 λεπτά και με πήρα τα κλάματα και έλεγα πως δεν θέλω να γεννήσω και πως αν αυτοί είναι προπαρασκευαστικοί πόνοι, δεν θα αντέξω την γέννα. Τελικά ξαναπήγα στο νοσοκομείο, όπου με έβαλαν μέσα και από ότι κατάλαβα μου έβαλαν και άλλους πόνους για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, μέχρι να μου κάνουν την επισκληρίδιο δεν επικοινωνούσα εύκολα, αλλά μετά όλα καλά. Η διαστολή από εκεί και πέρα ήρθε γρήγορα και ο μικρούλης μου βγήκε εύκολα! Το μόνο κακό είναι ότι χρειάστηκε να μου κάνει ο γιατρός πάρα πολλά ράμματα, γιατί όπου πήγαινε να με ράψει σκιζόταν το δέρμα και τώρα έχω ένα πιπάκι σκέτο εργόχειρο...:rolleyes: Αυτάαα

Με το θηλασμό το παλεύω, αλλά μάλλον δεν του φτάνει το γάλα μου και του δίνω και συμπλήρωμα...

Κατα τα άλλα είμαι απλά μία χαζομαμά!!!!!!!!!!!

Νικόλ μου διάβασα την ιστορία σου και για μία ακόμα φορά συγκλονίστηκα! Ευτυχώς που η μικρή σας κατάλαβε πόσο πολύ την αγαπάτε και δεν το έβαλε κάτω! Καλό κουράγιο για την συνέχεια, αλλά να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, γιατί η μικρή σας είναι πραγματική αγωνίστρια!!!!!

Τζενάκι ο μικρός μου δεν σου έκανε την χάρη και τελικά θα έχει γενέθλια μαζί με την Πένυ!:tongue::tongue:

Πένυ χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!

Κυριακή τα κατάφερα κι εγώ και μπήκα στο club των μαμάδων!

Βάσω σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!

Και τώρα μπορούμε να πούμε το cafe μας "Μανούλες από την Αργολίδα"!!!!!!!!!

Λοιπόν και η πρώτη μου ερώτηση για σας, σαν μανούλα! Η παιδίατρος, μου είπε να μην τον ξυπνάω για να τον ταϊσω, ακόμα και αν κοιμάται 4 ώρες. Εσείς τι κάνατε στην αρχή??????

Διαφημίσεις

Τινακι και πάλι να σου ζ΄σει κοριτσάκι το παιδάκι σου. όσο για τη γέννα πάνε τελειώσανε όλα.

Οαπιδιατρος μου χε πει τπολύ στις 4 4μιση ώρες να το ξυπνώ το παιδι. Βέβαι εμανα ήταν πολυ μικρο κ έπρε ν α τρωει . οτι σου λεει ο γιατρος θα κάνεις

καλο κουραγιο σε όλα φιλάκια

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!

Εδώ είμαστε κι εμείς...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!

Την Κυριακή καταφέραμε να γυρίσουμε σπίτι μας και δεν έχουμε τακτοποιηθεί ακόμα καλά καλά... Ο μικρός μας ανέβασε ίκτερο, αλλά τώρα όλα καλά!

Λοιπόν κορίτσια, η εμπειρία μου από τον τοκετό δεν είναι και η καλύτερη, παρόλο που όλα εξελίχθηκαν καλά, θα προτιμούσα να μην το ξαναζήσω. Από την Δευτέρα το βράδυ είχα ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να βολευτώ πουθενά, τα ξημερώματα άρχισα να έχω πονάκια περιόδου και να θέλω όλη την ώρα τσίσα μου, αργότερα τα πονάκια έγιναν έντονοι πόνοι περιόδου και πήγα στο νοσοκομείο, διαστολή δεν είχα ούτε ένα, με έβαλαν στον καρδιοτοκογράφο, όπου μου είπαν πως είναι προπαρασκευαστικοί πόνοι και δεν γεννάω και με έδιωξαν!:evil: Γυρίζω σπίτι και οι πόνοι έγιναν κάθε περίπου 2 λεπτά και με πήρα τα κλάματα και έλεγα πως δεν θέλω να γεννήσω και πως αν αυτοί είναι προπαρασκευαστικοί πόνοι, δεν θα αντέξω την γέννα. Τελικά ξαναπήγα στο νοσοκομείο, όπου με έβαλαν μέσα και από ότι κατάλαβα μου έβαλαν και άλλους πόνους για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, μέχρι να μου κάνουν την επισκληρίδιο δεν επικοινωνούσα εύκολα, αλλά μετά όλα καλά. Η διαστολή από εκεί και πέρα ήρθε γρήγορα και ο μικρούλης μου βγήκε εύκολα! Το μόνο κακό είναι ότι χρειάστηκε να μου κάνει ο γιατρός πάρα πολλά ράμματα, γιατί όπου πήγαινε να με ράψει σκιζόταν το δέρμα και τώρα έχω ένα πιπάκι σκέτο εργόχειρο...:rolleyes: Αυτάαα

Με το θηλασμό το παλεύω, αλλά μάλλον δεν του φτάνει το γάλα μου και του δίνω και συμπλήρωμα...

Κατα τα άλλα είμαι απλά μία χαζομαμά!!!!!!!!!!!

Νικόλ μου διάβασα την ιστορία σου και για μία ακόμα φορά συγκλονίστηκα! Ευτυχώς που η μικρή σας κατάλαβε πόσο πολύ την αγαπάτε και δεν το έβαλε κάτω! Καλό κουράγιο για την συνέχεια, αλλά να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, γιατί η μικρή σας είναι πραγματική αγωνίστρια!!!!!

Τζενάκι ο μικρός μου δεν σου έκανε την χάρη και τελικά θα έχει γενέθλια μαζί με την Πένυ!:tongue::tongue:

Πένυ χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!

Κυριακή τα κατάφερα κι εγώ και μπήκα στο club των μαμάδων!

Βάσω σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!

Και τώρα μπορούμε να πούμε το cafe μας "Μανούλες από την Αργολίδα"!!!!!!!!!

Λοιπόν και η πρώτη μου ερώτηση για σας, σαν μανούλα! Η παιδίατρος, μου είπε να μην τον ξυπνάω για να τον ταϊσω, ακόμα και αν κοιμάται 4 ώρες. Εσείς τι κάνατε στην αρχή??????

tinakiiiiii χαχα welcome to the clubbbbbb!!!!!!!!

εκα βρε μην αρχιζεις τα αγχη (εδω μιλαει η πειρααα)

αστο να κοιμαται εγω αυτης της λογικης ημουν και βεβαια δεν το ξεχνουσε το σκαθαρι !! εαν πεινασει θα φαει !!! βεβαια ηταν και μικρουλης θυμασαι ?? γενηθηκε 2850 και τον πηραμε σπιτι 2700, μου ειχε πει μονο να τον βαζω κοντα στο παραθυρο για τον ικτερο και να πινει αρκετα υγρα ετσι και εγω του εδινα και κανα συμπηρωματακι αν ηθελε γιατι με τον θηλασμο δεν ηξερα αν ειχε φαει καλα στην αρχη βεβαια . μετα το .....ξεχασα...ειχε φτιαξει και το χρωματακι του

ακολουθησε τις συμβουλες της γιατρου σου και δωστου χρονο να γνωριστειτε και πανωωωω απ ολαααα κοιτα να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη για να εινια και αυτος ....αλλωστε τωρα μονο εσενα αναγνωριζει !!!!

οσο για την γεννα ..παει περασε και αυτο !! αντε με τον καιρο θα σου μεινει μονο η καλη πλευρα !!!!

καλα ξενυχτια φιλεναδα! πως εινια '??? εινια ησυχουλης???

η πενυ καλοπερναει εμαθααα χτες !! χαχα καλα κανει αλλωστε !!

νικολ περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

χαχα μην σε αγχωνω ..αλλα σου λεω και παλι ακομα και αν θες να αφησεεις καπου την κουκλιτσα σου (αν την αφηνεις δλδ ) και να παμε μια ωριτσα για ενα καφε να ξεσκασεις εγω ειμια εδω!!!

φιλακια παω να τσακωθω με τον σκαθαρο μου ...δεν τρωει με τπτ ομως το ρυζαλευροοοοο τι θα κανω ??? :roll::roll::roll:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Τώρα νιώθω πιο ήρεμη...

Τζενάκι ο μικρός είναι λίγο γκρινιαρούλης, αλλά ελπίζω να προσαρμοστούμε και να ηρεμήσουμε...

Ο φαγανούλης σου δεν τρώει το ριζάλευρο?? Πες του χωρις αυτό, δεν έχει μεζεδάκι! χιχιχι!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εγώ χτες επέστρεψα από διακοπές και ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στην πραγματικότητα!! Η Κερκυρα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα για διακοπές. Φανταστικές παραλίες, νυχτερινή ζωη. Εϊχε και πολύ καλό τουρισμό. Πολλούς Έλληνες, οικογένειες. Μεναμε και σε πολύ καλό ξενοδοχείο, καθαρό (έχω κόλλημα εγώ με κάτι τέτοια).

Τι έγινε ποια έχει σειρά τώρα να της κουνήσω το μαντήλι?

Εμείς σήμερα έχουμε τον Κωσταντή άρρωστο με πυρετό και εμμετούς. Το πουλάκι μου... περίμενε πως και πως να παμε σήμερα για μπάνιο με μια βάρκα που του φεραμε από την Κερκυρα!! (από τις τύψεις μας που δεν τον πήραμε μαζί του κουβαλήσαμε την άμμο της θάλασσας)

Τινάκι μου πως τα πας με το μπεμπέ? Δεν θέλω να απογοητευσω τον άντρα σου αλλά ίδιο εσύ είναι!! Όχι σαν και μενα που με επιασε στον ύπνο. Ζόρικα τα πράγματα στον τοκετό,ε? Είχες και μαία μαζί? Αλήθεια ακόμα δεν αφήνουν το σύζυγο μέσα στον τοκετό?

Νικόλ τι κανει η μπουμπου???

Τζένη ο δικός σου? Τα καταφέρατε με το ρυζάλευρο? Το χει πιασει το νόημα το παιδι! Σου λέει αυτοί τρώνε κοψίδια και μενα το άνοστο ρυζάλευρο??

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...