Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

και αφου σας εγραψα τις βλακειουλες μου ας το συνεχισωωωωω

ειμαι ορεξατη σημερα οεοεο !!! ασε που παιζει να με εχει πειραξει και η ζεστη στο κεφαλι !!!! αμαν ρε κοριτσια τι κακος πανικος εινια αυτος με την ζεστη !!

εντωμεταξυ την αναποδια μου μεσα και την μαυρη τυχη μου επισης ...οσο καιρο εκανε φθινοπωρο η τζενουλα ανετη και χαλαρη και κυριως χωρις αυτη την παλιο περιοδο . τωρα με τον καυσωνα λες θα παω να κανω και κανα μπανακι να δροσιστω και εγω και ο σκαθαρακος και τσουπ!! νατη η κυρια κουναμενη λυγαμενη να μας επισκεφτει!! κατσε σπιτακι τζενη να λιωνεις απο την ζεστη και οχι τπτ αλλο αλλα να ειναι ππου ειμαι και πολυ γλυκια και δεν μπορω και να ριξω νερακι μηπως και λιωσωωω μπουχαχαχα

τι μου κανετε κοριτσαρες μου ???

αντε μαυρη ερημια στο καφε μας !!!!

εγω τα γνωστα !! τρεχω σαν τον βεγγοοοοοο!!

ο σκαθαρος σημερα εινια στη γιαγια του και μαλλον τρωει τωρα που το σκεφτομαι αυτη την ωρα και σε λιγο θα παει και η μαμα του να τον επισκεφτει !! ετσι το κανω ... παω και τον βλεπω , δεν μπορω μακρια του !!! αντι να παω για κανα καφεδακι πισω απο τον γιο !!!!! μωρε με βλεπω την νουμερο ενα κακια πεθερα !!!!! ωχ!! αν κανω τπτ τετοια να με κυνηγατε ε ???

ευτχως τα κακια μας επανηλθαν!! και τωρα τρωμε πια κανονικα τις κρεμουλες μας και παλι !!! Εχω περιεργεια που θα παμε στη γιατρο μεθαυριο αν θα τον αντεξει η ζυγαρια !!!

με την βαπτιση ειμαι καπως χαλαρη και ολο λεω πως ο Αυγουστος εινια νεκρος μηνας και ολο θα ξεκινησω να κανω διαφορα και ολο το αφηνω !! κλασσικη ελληνιδα μαμα !! χαχα απιστευτος μου φαινεται ο τιτλος να σας πω την αληθεια μου

νικολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που εισαι οεο ???????????????????????

ειδα στις μαμαδες απριλιου πως ειστε καλα αλλα δωσε μας λιγο το παρων κοριτσακι !!! να μαθουμε και εμεις κανενα νεακι ..ολο κελφτρες γινομαστε για εσενα

ααα και να μου φιλησεις το κοριτσακι μας ε ????

παω να μαγειρεψω για αυριο και μετα να δω τον γιο μου !!

φιλιαααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλημεραααααα!

Μπα μπα τι βλεπω;ξαναμαζευτηκαμε;Αντε μπραβο!

Τζενακι μια χαρα σε βρισκω που θα πας στην Κρητη!θα μεινετε πολυ;

Τινακι τι εγινε μηπως γεννησες;

Πενυ καλα να περασετε κι εσεις στην Κερκυρα!και ναι συμφωνω ντου για το δευτερο!Να εχει παρεα και ο Κωστης!Μπραβο και για τη δουλεια του αντρα σου!

Εγω εχθες εστειλα τα δυο απο τα τεσσερα στην πεθερα μου στο χωριο και εχω ηρεμησει!μια εβδομαδα θα λειπουν;λετε να μου λειψουν ;μπα δεν το νομιζω!

φιλιαααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εδώ είμαι και περιμένω!

Κυριακή κοίτα να απολαύσεις την σχετική ησυχία σου!!! Μοναδική ευκαιρία!!

Τζενάκι μια χαρά βολεύεται ο σκαθαράκος σου στην γιαγιά ε?

Έλα σε λίγες μέρες θα ξαναπάς για μπανάκι!!

Πένυ καλά να περάσετε στην Κέρκυρα, είναι πολύ ωραία και όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, περιμένουμε το καινούργιο μπεμπάκι από εκεί!!! Καλές δουλειές για το μαγαζί σας!!!

Την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό και θα μείνω Αθήνα όσπου να γεννήσω! Ενώ ξέρω ότι μένουν το πολύ δύο βδομάδες, ώρες ώρες μου φαίνεται πολύ μακριά... Ειδικά το βράδυ που ζεσταίνομαι και δεν βολεύομαι!

Σήμερα θα μείνω όλη μέρα σπίτι, δεν θα παω πουθενά! Αύριο θα παω να κουρευτώ και το βράδυ θα με παει ο αντρούλης μου βόλτα μιας και θα του φύγω την Δευτέρα.. Την Κυριακή έχω προγραμματίσει δουλειές, για να αφήσω το σπίτι σε μία σχετική τάξη και μάλλον μεσημεριανό φαγητό έξω!

Αυτά τα νέα μου!

Όλες λοιπόν εδώ είμαστε!! Μπράβο!!

Τινάκι δηλαδή είναι οι τελευταίες μερες που τα λέμε? Μετά θα τα ξαναπούμε όταν θα σαι διπλή!! Επιτέλους έφτασε ο καιρός!!

Ευχαριστώ πολύ για το κερκυρέικο μπεμπάκι αλλά μάλλον ακομα δεν θα πάρω. Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσω λίγο από τον Κωσταντή που έχει γίνει ταλιμπάν! Να κάνω τα μπανάκια μου που όταν είσαι έγκυος... δεν μπορείς, να πιω τα καφεδάκια μου που όταν είσαι έγκυος... δεν μπορείς και να φάω ότι θέλω χωρίς καουρες και ταση για εμετό που έχεις όταν είσαι έγκυος... Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η εγκυμοσύνη δεν μου άρεσε καθόλου...Γι αυτό ακομα έχουμε καιρό σας λέω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

πως φτασαμε εδω ομως;σας το χρωσταω......Μεγαλη Παρασκευη απογευμα με πιασαν πονοι...περνω τη γιατρο ο Θεος να την κανει,τηλεφωνο.μου λεει να ανεβω Αθηνα...φτανω 11 το βραδυ στο νοσοκομειο.μπαινω στην αιθουσα τοκετων και με συνδεουν με το νστ ολο το βραδυ.καποια στιγμη στη διαρκεια της νυχτας εχω αλλοιωσεις παλμων(απο 200 επεφταν στους 30 του παιδιου)και ο ειδικευομενος,ο γιατρος εφημεριας και 5-6 μαιες εβλεπαν ολοι το παιδι να λυποθημαει και δεν εκαναν τιποτα...(αυτα τα εμαθα εκ των υστερων φυσικα)η γιατρος αφαντη....το πρωι λοιπον οι μαιες μου ελεγαν να μην σπρωχνω γιατι η γιατρος δεν ειχε ερθει....οταν ηρθε λοιπον γεννησα μεσα σε 10 λεπτα αφου μου εσπασε τα νερα(δεν ειχαν σπασει δυστηχως)το μωρο μου βγηκε σχεδον νεκρο και του καναν αναρρωφηση αμεσως...η εμπειρια ηταν η χειροτερη της ζωης μου εξαιτιας μιας γιατρου που φανηκε τοσο αναισθητη στο γεγονος οτι ηξερε πως επρεπε να ερθει λογω των αλλοιωσεων και να κανει καισαρικη....

κοριτσακια μου δεν σας ξεχνω και εσας....να μου ειστε ολες καλα....εμεις καλα παμε...καλυτερα δηλαδη.....ο καιρος θα δειξει πως θα παει η Αναστασια μας.Τινακι μου με το καλο κοριτσακι μου και με εναν πονο....Τζενη μου μην μου παραπονιεσαι...σας σκεφτομαι ολες....σας φιλω γλυκα ολες και ολους....καλες διακοπες σε οσες θα πανε....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημεραααα!Πατριωτακια χαθηκατε ε;Αντε να περνατε καλα οτι κι αν κανετε!Εγω απο εχθες εχω ενα πονοκεφαλο ...χαλια ειμαι!

Πενυ να τα χιλιασεις κοριτσακι !σου ευχηθηκα και στο φατσομπουκ!Να σαι καλα και να σε χαιρονται οι αντρες σου!Καλα να περασετε στην Κερκυρα!

Νικολ μπραβο στο κοριτσακι σου που παει απο το καλο στο καλυτερο!Ετσι δυνατο το γυναικακι σου;

Τινακι για να εχεις χαθει μαλλον θα εχεις γεννησει δεν εξηγειται αλλιως!Αν ξερει καμια να με ενημερωσει παρακαλω!Παντως αν γεννησες καλως ορισες στο κλαμπ με τις μαμαδεσ και να σου ζησει το αντρακι σου!

Τζενηηηηηηη!πρεπει να εχεις παρει μπαλα τις παραλιες!Πως πανε οι ετοιμασιες για τη βαπτιση?

Αντε καλε πειτε μου κανενα νεο!:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Γεια σας κούκλες!!! Σήμερα κλείνω τα 29 και μπαίνω στα πρώτα άντα! Πω πω μεγάλωσα...

Κυριακή σε ευχαριστώ και από εδώ!! Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου και τον άντρα σου!

Αχ Νικολίτσα μου τι πέρασες!! Καλά δεν μπορώ να καταλάβω ολόκληρο νοσοκομείο δεν υπήρχε κανένας άλλος γιατρός που να ναλλάβει την ευθύνη?Μονο και μόνο γιατί δεν τα τσέπωναν εκείνοι?Σε ποιο νοσοκομείο γέννησες θύμισέ μου? Σημασία έχει ότι το κοριτσάκι σου τώρα έιναι καλά και σου εύχομαι σε λίγο καιρό να είναι μόνο μια κακιά ανάμνηση όλα αυτά...

Εμείς τρέχουμε να μαζέψουμε όλες τις εκρεμμότητες για να φύγουμε ήσυχοι την Κυριακή.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κούκλες!!! Σήμερα κλείνω τα 29 και μπαίνω στα πρώτα άντα! Πω πω μεγάλωσα...

Κυριακή σε ευχαριστώ και από εδώ!! Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου και τον άντρα σου!

Αχ Νικολίτσα μου τι πέρασες!! Καλά δεν μπορώ να καταλάβω ολόκληρο νοσοκομείο δεν υπήρχε κανένας άλλος γιατρός που να ναλλάβει την ευθύνη?Μονο και μόνο γιατί δεν τα τσέπωναν εκείνοι?Σε ποιο νοσοκομείο γέννησες θύμισέ μου? Σημασία έχει ότι το κοριτσάκι σου τώρα έιναι καλά και σου εύχομαι σε λίγο καιρό να είναι μόνο μια κακιά ανάμνηση όλα αυτά...

Εμείς τρέχουμε να μαζέψουμε όλες τις εκρεμμότητες για να φύγουμε ήσυχοι την Κυριακή.

καλημερα...οπως το ειπες...για να τα τσεπωσει αυτος που επρεπε δεν θα με αγγιζε κανεναν ....και οπως μου ειπε γιατρος θα με αφηναν να πεθανω αν δεν ερχοταν αυτος που ηταν να τα τσεπωσει.....Εθνικο Συστημα Υγειας στην Ελλαδα......στο Ελενα γεννησα.....ολοι ετσι λειτουργουν απλα οι αλλοι γιατροι οταν τους περνουν τηλεφωνο να ερθουν ,οταν κατι παρει στραβα ,ερχονται...ο γιατρος μου δεν ηρθε....ειχε δουλειες ο ανθρωπος.....καλα να περασετε!!

Grya.jpgGryap3.png

πως φτασαμε εδω ομως;σας το χρωσταω......Μεγαλη Παρασκευη απογευμα με πιασαν πονοι...περνω τη γιατρο ο Θεος να την κανει,τηλεφωνο.μου λεει να ανεβω Αθηνα...φτανω 11 το βραδυ στο νοσοκομειο.μπαινω στην αιθουσα τοκετων και με συνδεουν με το νστ ολο το βραδυ.καποια στιγμη στη διαρκεια της νυχτας εχω αλλοιωσεις παλμων(απο 200 επεφταν στους 30 του παιδιου)και ο ειδικευομενος,ο γιατρος εφημεριας και 5-6 μαιες εβλεπαν ολοι το παιδι να λυποθημαει και δεν εκαναν τιποτα...(αυτα τα εμαθα εκ των υστερων φυσικα)η γιατρος αφαντη....το πρωι λοιπον οι μαιες μου ελεγαν να μην σπρωχνω γιατι η γιατρος δεν ειχε ερθει....οταν ηρθε λοιπον γεννησα μεσα σε 10 λεπτα αφου μου εσπασε τα νερα(δεν ειχαν σπασει δυστηχως)το μωρο μου βγηκε σχεδον νεκρο και του καναν αναρρωφηση αμεσως...η εμπειρια ηταν η χειροτερη της ζωης μου εξαιτιας μιας γιατρου που φανηκε τοσο αναισθητη στο γεγονος οτι ηξερε πως επρεπε να ερθει λογω των αλλοιωσεων και να κανει καισαρικη....

κοριτσακια μου δεν σας ξεχνω και εσας....να μου ειστε ολες καλα....εμεις καλα παμε...καλυτερα δηλαδη.....ο καιρος θα δειξει πως θα παει η Αναστασια μας.Τινακι μου με το καλο κοριτσακι μου και με εναν πονο....Τζενη μου μην μου παραπονιεσαι...σας σκεφτομαι ολες....σας φιλω γλυκα ολες και ολους....καλες διακοπες σε οσες θα πανε....

Βρε νικόλ μου μονο που ακου την ιστορια σου αντριχιαζω ολοκληρη σου μιλώ ειλικρινα.

όμως πολλες φορες ειπες Ο ΘΕΟΣ ειναι πολυ μεγάλος και γινονται θαυματα. το πιστευω ακραδαντα μεσα και εγω απο διαφορες περιστασεις της ζωής.

Βρε παιδι μου η γιατρος εν τω μεταξυ ενημερωνοταν ????ηξερε την κατασταση ήταν εντος αθηνών ???? κανω τοσες ερωτησηεις γιατι χανω το μυαλο μου με αυτα.

Τις ιδιες ώρες γεννησαμε τελικα. Μ Παρασκευη βραδυ μεσα στον επιταφιο μου εσπασαν τα νερα-κ 2 το πρωι γεννησα με καισαρικη.

Πραγματικα απο ενδιαφερον το λεω αν δεν ειναι κουραστικο για σενα μας ενδιεφερε να μας ενημερωνεις με την εξελιξη της κορουλας σου

σου ευχομαι τα καλύτερα:?

Διαφημίσεις

καλημερα...οπως το ειπες...για να τα τσεπωσει αυτος που επρεπε δεν θα με αγγιζε κανεναν ....και οπως μου ειπε γιατρος θα με αφηναν να πεθανω αν δεν ερχοταν αυτος που ηταν να τα τσεπωσει.....Εθνικο Συστημα Υγειας στην Ελλαδα......στο Ελενα γεννησα.....ολοι ετσι λειτουργουν απλα οι αλλοι γιατροι οταν τους περνουν τηλεφωνο να ερθουν ,οταν κατι παρει στραβα ,ερχονται...ο γιατρος μου δεν ηρθε....ειχε δουλειες ο ανθρωπος.....καλα να περασετε!!

Πάντως πιστεύω ότι τέτοιους ανθρώπους δεν πρέπει να τους αφήνουμε έτσι!! Πρέπει να τους κυνηγάμε!! Τι σας είπε μετά ο γιατρός? Μην μου πεις ότι είχε το θράσσος να ζητήσει και λεφτά???? Και εγώ που έλεγα ότι στα δημόσια νοσοκομεία δεν πρόκειται να σε αφήσουν να πάθεις κάτι... κούνια που με κούναγε...

Αλήθεια πως πάει η μπουμπούκα? Σημασία έχει να γινει καλά και τα παλιά μην τα θυμασαι...όσο μπορείς να μην τα σκέφτεσαι!

Ja5zp3.png

D42op3.png

η μικρη μας παει καλα....εχει μεινει λιγο πισω λογω της εντατικης(1μηνα διασωληνομενη δεν ειναι και λιγο)....ο χρονος θα δειξει πως θα εξεληχθει....η γιατρος στον κοσμο της....μας ελεγε ολα καλα και το παιδι χαροπαλευε.....ο Θεος εχει βοηθησει και εφτασε ως εδω.....με την πιστη ολα ειναι δυνατα.η μικρη Αναστασια εχει εκπληξει ολους τους γιατρους

Grya.jpgGryap3.png

Κοριτσάκια μου γέννησα!!!!!

Στις 20/07, έναν γλύκα 2980γρ.!!!! Είμαστε όλοι τρισευτυχισμένοι και δεν βλέπουμε την ώρα να γυρίσουμε σπίτι μας!!!

Από αύριο μεθαύριο θα τα πούμε καλύτερα!!!

Φιλάκια!!!

TINAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII να σας ζησειιιιι!!!!!!!!!!!!! να εινια γερος και καλοτυχος !!!!!!

αντε με το καλοσπιτακι σας ! σιδερενιοι και καλο σαραντισμο !!

περιμενουμε νεακιααααααααα

φιλια καλη μου και απολαυσε αυτες τις στιγμες ειναι μοναδικες!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...