Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ που είχα 8 βλαστοκύστες μου έβαλαν τις δύο που δυνατές κ λογικά αυτό θα κάνουν κ σε εσενα δεν νομίζω να μπουν στην διαδικασία να σου βάλουν την 2αβ από την στιγμή που εχεισ Κ πιο καλή λογικά θα σου βάλουν την 4ββ.

Με το καλό σου εύχομαι κ να πετύχει αυτή τη φορά  ❤️❤️❤️

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημεραααα!

Καλο μηνα !Αντε να κανουμε βουτιες !

Ματινα καλωσορισες !

Τινακι ενα θα σου πω!Μονο και μονο για τη στιγμη του τοκετου θα εκανα αλλα 4 αν μπορουσα!μοναδικο συναισθημα και ειμαστε ευλογημενες εμεις οι γυναικες που μπορουμε να το ζησουμε!Ναι σε ολα ειχα την ιδια αγωνια και προσμονη αλλα λιγο παραπνω για την κορη!Για ευνοητους λογους!Δικαιολογημενα πιστευω μετα απο 3 γιους!;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλό μήνα!!

Αυτός θα είναι ο μήνας μου!!!

Ματίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!

Κυριακή μου με κάνεις να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο για την στιγμή της γέννας!!

Πένυ και Τζένη που είστε???????? Πείτε μας ένα γεια!

Καλημέρα Κυριακή!!!!

Κάλα είμαι και περιμένωωωωωωωω!!! Λεω στο αγοράκι μου και λίγες μέρες νωρίτερα να θέλει να έρθει δεν πειράζει..:wink:

Σήμερα θα το κάνετε το πάρτυ??

Συγνώμη, επειδή με μπερδεύει το τικεράκι σου, χθες είχατε γενέθλια??????????

Διαφημίσεις

Βρε αστο παιδι να μεινει μεσα οσο θελει!:mrgreen: σε καταλαβαινω κοριτσακι!κανει και ζεστη και η κοιλουμπα δεν αντεχεται αλλο πια!Υπομονη ,αλλα θα δεις που οταν γεννησεις θα σου λειπει η κοιλιτσα σου!

Λοιπον με το τικερακι μου δεν ξερω τι γινεται !εγω κανονικα εχω βαλει τις ημερομηνιες!Σαν σημερα γεννηθηκε η κορακλα μου!Πηγα να το ξαναφτιαξω προχθες και παλι τα ιδια εβγαζε!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Γεια σας κούκλεεεες!!!Χάθηκα εεε? Επεσε ένας κεραυνός την Κυριακή και μας έκαψε το μόντεμ. Μέχρι να δηλώσουμε βλάβη ,να δουμε ότι τελικά είχε καεί το μόντεμ πέρασε μια βδομάδα!! Μου την είχε δώσει τόσες μερες!! Εχω χάσει πολλά...

Τι βλέπω? Κυριακή να χαίρεσαι την κόρη σου!!Όπως επιθυμείς να την καμαρώσεις! Να δούμε φωτό από το πάρτυ αυριο.

Τινάκι πως πας? Βλέπω μπήκες στο μήνα σου! Μπράβο!Να κάνεις κανενα μπανάκι νομίζω βοηθάνε κάπου έχω ακούσει.

Ματίνα καλωσήρθες να σου ζήσει η μπουμπού σου!!

Εμείς την Κυριακή είχαμε τη βάφτιση του ανιψιού μου. Τους τα χάλασε όλα η βροχή γιατί η ταβέρνα μπορούσε να χωρεσει μόνο τους μισούς καλεσμένους μέσα και έτσι οι μισοί κάθισαν στο υπόστεγο έξω. Χάλασε το στολισμό. Μα που να φανταστείς τέτοιο καιρο Ιούνη μήνα!! Ο μικρός μου κρύωσε μετά και ειχαμε τρεξίματα. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ!

Κυριακή πληκτρολογώντας mycraftcenter.blogspot.com θα δείς μόνο δικά μου πράγματα. Ανοιξα blog γιατί δεν προλαβαίνω να τα βάζω παντού αυτά που φτιάχνω. Ετσι τα συγκέντρωσα όλα εκεί. Περιμένω εντυπώσεις... Φιλάκια!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Πένυ, επεισοδιακή η βδομάδα σου ε?

Εγώ δεν έχω κάποιο νέο, τακτοποιώ διάφορες εκκρεμότητες μέχρι να έρθει το μωράκι μου... Χθες πλύναμε τα χαλιά και αύριο θέλω να πάω το σκυλάκι μας για κούρεμα..

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου γειαααα!!!!

Ξερω δηλωσα απουσα για πολυ καιρο αλλα τα βραδυα που μαζευομαι διαβαζω κανενα νεακι σας και πεφτω ξερη!! Αφου τα πρωινα πονανε οι αστραγαλοι μου αποτην κουραση (βεβαια μπορει να φταινε και τα κιλα αλλα εγω το αποδιδω στην κουραση χιχι)

Λοιπον λογω της πολυημερης απουσιας μου κνω πολλαπλα quote και χαρα στο κουραγιο σας να με διαβασετεεεεεε

Τζενάκι όντως 11:00 είναι λίγο νωρίς αλλά δεν πειράζει, όλα θα γίνουν! Ωραίες οι μπομπονιέρες, αλλά πως και δεν διάλεξες κάτι πιο παιδικό?

τελικα το κανονισα για 12 !!! ειπα και μια μικρη δικαιολογια και ο πατερ δεν εφερε αντιρρηση ...λετε να παω στη κολαση μ αυτο :lol::lol::lol: μωρε τινακι θελω κατι να μεινει ..πιο παιδικες θα εινια οι παιδικες χαχα σκεφτομαι κατι μπομπο οδοντοβουρτσες που εχω δει και θα περασω και μηνυμα στα πιτισιρικια σκεφτομαι χαχα

Για να δουμε φέτος θα πάμε διακοπές? Αλήθεια εσείς έχετε κανονίσει τίποτα?

Τζένη πολύ καλή η μπομπό!! Η ελιά μου αρέσει πάρα πολύ για στολίσμο!! Για τα τραπέζια θα σου πρότεινα τσουβαλάκια ή από λινάτσα ή από ταφτά με γλαστράκια με ελίτσες και όπως τύχταμπελάκια φυτευτά με διάφορες ευχές πάνω η, υγεία κλπ. .

για λιγες μερες εμεις στην κρητη αρχες σεπτεβρη..παντρευουμε τον νονο μας και πρεπει να ειμαστε παραγαμπρακια χαχα

τετοια θα ειναι στο τραπεζι αλλα με γαζα και οχι λινατσα για να εινια πιο χρωματιστο !! αυτο με τα ταμπελακια πολυυυυ μ αρεσε !!!! θα το κανω !!!

Καλημέραααα!!!!!

Δείτε το τικεράκι μου!!! Μπήκα στον μήνα μου!!!!!!!!!:D:D:D

Κυριακή μας άφησαν τα δύο μας, γι'αυτό θα πω κι εγώ σε σένα τα νέα μου! Λοιπόν, ο μπεμπίνος μας πήγε 2422γρ., είναι μία χαρά και έχει πάρει θέση!!! Ο γιατρός θα με ξαναδει τώρα στις 19/07, όπου θα ανέβω και για να μείνω! Αυτάαα...

ελα γκρινιαρουλα μας !!!! δεν πιστευω να γεννησες και να το εχασα !!! αν και με τους ρυθμους που μπαινω πια θα παει φανταρος ο μπεμπακος σου !!!

καλησπερα σασ...!!!

ειμαι νεα μανουλα εδω στο parents cafe και θα ηθελα κι εγω να μπω στην παρεα σας. ειμαι απο ναυπλιο και εχω μια κορουλα 9 μηνων.

καλως ηρθες ματινα!!! να χαιρεσαι το κοριτσακι σου !!!! για πες μας λεπτομερειες για το μικρο σου θαυματακι !!

Καλημεραααα!

Καλο μηνα !Αντε να κανουμε βουτιες !

Ματινα καλωσορισες !

Τινακι ενα θα σου πω!Μονο και μονο για τη στιγμη του τοκετου θα εκανα αλλα 4 αν μπορουσα!μοναδικο συναισθημα και ειμαστε ευλογημενες εμεις οι γυναικες που μπορουμε να το ζησουμε!Ναι σε ολα ειχα την ιδια αγωνια και προσμονη αλλα λιγο παραπνω για την κορη!Για ευνοητους λογους!Δικαιολογημενα πιστευω μετα απο 3 γιους!;)

χαχα καναμε κιολας 2 μπανακια!! αληθεια εσεις που τα πατε τα μικρα σας για μπανακι ?????? για πειτε μου και εμενα γιατι η γιατρος μου ειπε να βρω καθαρη θαλασσα αλλα την ωρα που τον παω θελω κατι κοντα !! να μην νυχτωνουμε !!!

συμφωνω απολυτα μην σου πω και 14!!

φοβερο τινακι θα το δεις!!! ειναι σιγουρα ο μηνας σου !!

και η κοιλιτσα super!! απ οτι ειδα στο fb!!

αληθεια ματινα εσυ εχεις fb?? στειλε μην !!!

Πένυ και Τζένη που είστε???????? Πείτε μας ένα γεια!

γειααααααααααααααααααααααααααα:P:p:p:p

Φιλάκια!!!

Γεια σας κούκλεεεες!!!Χάθηκα εεε? Επεσε ένας κεραυνός την Κυριακή και μας έκαψε το μόντεμ. Μέχρι να δηλώσουμε βλάβη ,να δουμε ότι τελικά είχε καεί το μόντεμ πέρασε μια βδομάδα!! Μου την είχε δώσει τόσες μερες!! Εχω χάσει πολλά...

Τι βλέπω? Κυριακή να χαίρεσαι την κόρη σου!!Όπως επιθυμείς να την καμαρώσεις! Να δούμε φωτό από το πάρτυ αυριο.

Τινάκι πως πας? Βλέπω μπήκες στο μήνα σου! Μπράβο!Να κάνεις κανενα μπανάκι νομίζω βοηθάνε κάπου έχω ακούσει.

Ματίνα καλωσήρθες να σου ζήσει η μπουμπού σου!!

Εμείς την Κυριακή είχαμε τη βάφτιση του ανιψιού μου. Τους τα χάλασε όλα η βροχή γιατί η ταβέρνα μπορούσε να χωρεσει μόνο τους μισούς καλεσμένους μέσα και έτσι οι μισοί κάθισαν στο υπόστεγο έξω. Χάλασε το στολισμό. Μα που να φανταστείς τέτοιο καιρο Ιούνη μήνα!! Ο μικρός μου κρύωσε μετά και ειχαμε τρεξίματα. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ!

Κυριακή πληκτρολογώντας mycraftcenter.blogspot.com θα δείς μόνο δικά μου πράγματα. Ανοιξα blog γιατί δεν προλαβαίνω να τα βάζω παντού αυτά που φτιάχνω. Ετσι τα συγκέντρωσα όλα εκεί. Περιμένω εντυπώσεις... Φιλάκια!!!

τα μαθαααα!!! ωραια περασατε ομως εμαθα επισης!!!! να σας ζησει ο νεοφωτιστος !!! και αντε κανονιστε !! ο παππους περιμενεινα ερθετε !!!! χαχαχα

λοιπον νομιζω καπως σας καλυψα ολες ε ?????

οπως ειδατε καναμε και μπανακι και ηταν τελειος ο σκαθαρακος μου !!

τρωμε και οοολη μας την κρεμουλα και μεγαλωνουμε !! αλλα τωρα κανα δυο μερουλες εχουμε θε,ματακι με το εντερακι μας !!! μιλαμε για διαρροιαααα!! ωχ! και εινια η πρωτη φορα που μου αρωσταινει και εχω παθει αμοκ καταλαβαινετε!!! το σκαθαρακι μου ομως εινια ανθεκτικο και δεν εχει χασει ουτε την ορεξη του ουτε την διαθεση του ! απλα αραιωσαμε λιγο την πυκνοτητα του γαλατος μας και συνερχομαστε !!!! αμαν μωρε !!! τον λυπαμαι τον κακομοιρη!!!

νικολ!!! που εισαι ???? βαλε καλε καμια φωτο της μπουμπους!!! να την καμαρωσουμε ! πως τα πατε ??? προσαρμοστηκατε ???

με την βαπτιση ουτε πολυτρελαινομαι αλλα οτε και χαλαρωνω ...ειμαι κλασικη ελληνιδα ..τελευταια στιγμη τα υπολοιπα χαχα θα κανουμε μ,πανακια πρωτα και μετα βλεπουμε !!

πρεπει να βρω και φορεμα και ξαναμανα φοβαμαιααααιιιι λεω !!!!!

σημερα εκατσα σπιτακι και επιτελους εχουν παλι ρουχα οι ντπουλαπες μας !! χαχαχα

και αφου περιμενω να ζεστανει ξανα το σιδερακι και το μικρο μου κοιμαται ειπα να σας πω ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

φιλιαααααααααααααα

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όλα καλά??

Εμείς εδώ ησυχία, κάνουμε καμιά δουλίτσα, καμιά βολτίτσα και αυτά...

Τζενάκι χαίρομαι που είδα νέα σου!!! Εντάξει, αφού θα έχεις και παιδικές μπομπονιέρες μια χαρά!!! Και στις 12 είναι πολύ καλή ώρα!!

Διακοπές στην Κρήτη ε?? Θέλω κι εγώ διακοπές!!!

Ο σκαθαράκος είναι φαγανούλης ε?? Θα γίνει άντρακλας αυτος!!!

Η κοιλίτσα ωραία να την βλέπεις, αλλά λίγο δύσκολο να την κουβαλάς με τέτοια ζέστη βρε φιλενάδα!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Γεια σας κορίτσια? Ελπίζω ο λόγος που χαθήκατε όλες από το cafe να είναι μπάνια στη θάλασσα διακοπές, καφεδάκια κλπ. Επιτέλους άρχισε να κάνει καλό καιρό!

Τινάκι πως τα πάς με την κοιλίτσα σου? Δύκολα τα πράγματα ε? Κουράγιο λίγες μέρες έμειναν και θα χεις το ζουζουνι σου αγκαλιά. Πάντως να ξέρεις πως αυτά που περνάς τώρα είναι το λιγότερο. Κοιτα να χαρείς τις τελευταίες μερες ξενοιασιάς!!

Εμεις έχουμε αρχίσει και χαλαρώνουμε επιτελους. Ο άντρας μου ήδη έβαλε το πλυντήριο σε λειτουργία και κάνει θαύματα!! Επιτέλους θα ανταμοιφθούν οι κόποι του! Βέβαια τώρα ξεκινάμε άλλες διαδικασίες γιατί θα σηκώσουμε κτίριο που μελλοντικά θα ανοίξω και το μαγαζί μου!

Πρόγραμματίσαμε τις διακοπές μας... Στις 25 Ιουλίου σας κουνάω το μαντήλι για Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονηηησι! Πως το περιμένω....

Αυτά τα λίγα... Φιλάκια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όλα καλά??

Εμείς εδώ ησυχία, κάνουμε καμιά δουλίτσα, καμιά βολτίτσα και αυτά...

Τζενάκι χαίρομαι που είδα νέα σου!!! Εντάξει, αφού θα έχεις και παιδικές μπομπονιέρες μια χαρά!!! Και στις 12 είναι πολύ καλή ώρα!!

Διακοπές στην Κρήτη ε?? Θέλω κι εγώ διακοπές!!!

Ο σκαθαράκος είναι φαγανούλης ε?? Θα γίνει άντρακλας αυτος!!!

Η κοιλίτσα ωραία να την βλέπεις, αλλά λίγο δύσκολο να την κουβαλάς με τέτοια ζέστη βρε φιλενάδα!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Εσυ να κατσεις σπιτακι σου να περιμενεις τον πελαργο ...εχει δωρακι φετος !! αντε κοτζαμ κιντερ εκπληξη θες και διακοπες χαχαχα

και με την κοιλιτσα μην νομιζεις και εμενα δεν πολυ απεχει απο το να ημουν εγκυοςςςς και κουβαλαω και τον μπεμπακο 9 και κιλα !!!!

Γεια σας κορίτσια? Ελπίζω ο λόγος που χαθήκατε όλες από το cafe να είναι μπάνια στη θάλασσα διακοπές, καφεδάκια κλπ. Επιτέλους άρχισε να κάνει καλό καιρό!

Τινάκι πως τα πάς με την κοιλίτσα σου? Δύκολα τα πράγματα ε? Κουράγιο λίγες μέρες έμειναν και θα χεις το ζουζουνι σου αγκαλιά. Πάντως να ξέρεις πως αυτά που περνάς τώρα είναι το λιγότερο. Κοιτα να χαρείς τις τελευταίες μερες ξενοιασιάς!!

Εμεις έχουμε αρχίσει και χαλαρώνουμε επιτελους. Ο άντρας μου ήδη έβαλε το πλυντήριο σε λειτουργία και κάνει θαύματα!! Επιτέλους θα ανταμοιφθούν οι κόποι του! Βέβαια τώρα ξεκινάμε άλλες διαδικασίες γιατί θα σηκώσουμε κτίριο που μελλοντικά θα ανοίξω και το μαγαζί μου!

Πρόγραμματίσαμε τις διακοπές μας... Στις 25 Ιουλίου σας κουνάω το μαντήλι για Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονηηησι! Πως το περιμένω....

Αυτά τα λίγα... Φιλάκια!!

επισης να σου το κουνησουμε το μαντηλακι και να περασεις σουπερ στην ποντικοχωρα αλλα θελουμε παιδακι κερκυρεικοοοοοοο εεεε!!! αντε περι μενες τις διακοπες . θα τις κανεις με το καλο αλλα μετα να εισαι συνεπης κοπελιααααααα!!!!!!!!!!!

καλες δουλειεςςςςς!! πες του ξεδελφου και απο εμενα !!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...