Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια...

Θα κατεβω Ναυπλιο απο 2 Ιουλίου και για μια εβδομάδα...

Θα χαρω να πιουμε καφεδάκι στη πλατεια Συντάγματος που αμολάω και τα πιτσιρικια και ξεσαλώνουν...

Για να οργανωθουμε...:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κούκλες!! Πω πω πόσο μεγάλωσε η παρέα!!!!Νικολ καλωσήρθατε!!Επιτέλους ακούμε τα πιο ευχάριστα νέα των τελευταίων ημερών! Σου εύχομαι να ναι η ζωή σας από εδώ και πέρα μόνο γέλια και χαρές! Στείλε μας πμ σελίδα στο fb αν έχεις και βάλε φωτό της μικρής να τη δούμε.

Εγώ κορίτσια είμαι χάλια σήμερα. Με έπιασε χτες βράδυ η μέση μου και δεν μπορώ να κουνηθώ. Εχασα και το μπάνιο το σημερινό.

Τζένη το έχω πει στην πεθερά μου. Τι να πω μήπως το χει ξεχάσει ,θα της το πω πάλι...

Αγγελούδια τι βλέπω έρχεσαι κάτω? Εχουμε να τα πούμε από τα γενέθλια το μικρού. Εκείνο το Σαββάτο εγώ πρέπει να έχω γάμο. Αν δεν πάμε είμαι μέσα από τώρα!

Τινάκι τις περισσότερες εικονίτσες μου τις έχει δώσει ένας φίλος. Ψάξε στο google και θα βρείς αρκετές.

Αργ κυκλοφορούν ιώσεις ακόμα? Περαστικά να είναι. Εσείς την έχετε κοντά τη θάλασσα θα αναπληρώσετε το κενό. Τι να πω και εγω που θέλω μισή ώρα να πάω? Και καλά όταν πας μετά όμως δεν παλεύεται με τίποτα.

Απάντησα σε όλες! Τι ωραία που μαζευτήκαμε όλες! Τώρα σας αφήνω γιατί πρέπει να τελειώσω το στολισμό της κολυμπύθρας για τη μπέμπα της κουμπάρας μου. Θα βάλω φωτό να ακούσω γνώμες. Φιλιααααα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

τελικα μια μερα κρατησε ο πυρετος μας!Ισως ηταν τα δοντια της!Αυριο παλι μπανακι!:P

Πενυ καμια ιδεα για διακοσμηση γενεθλιων εχεις;

Οσο για τη μεση σου λογικο ειναι να ποναει μετα απο τοση δουλεια!Περαστικα κοριτσακι!

Μια κοπελα απο το αλλο τοπικ θα επισκεφτει το Ναυπλιο το αλλο Σ/Κ και θα μεινει στο περιβολι στα Πυργιωτικα!Μου ζητησε πληροφοριες αλλα εγω δεν το ξερω αυτο το ξενοδοχειο!Εχει καμια σας αποψη απο εσας που μενετε εκει γυρω;Το μονο που της ειπα μονο ειναι να παει οπωσδηποτε για σουβλακι στους Μυλους!:wink:Εκει ημουν σημερα μαζι με τους γονεις μου και τρωγαμε!!!!!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Παρουσα και εγωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ τι τελεια νεα ειναι αυτα //???? αναμενομενα μεν αλλα οταν τα ακους ΠΗΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!!

Εγω αυτο εκανα!! ασε που ενημερωσα και ολους τους δικους μου!! σου λεω το κοριτσακι σου εχει πολυυυ κοσμοοο που το νοιαζεται απο τωρα !!!

κουκλιτσα μου να το χαρεις το μικρο σου πλασματακι στο σπιτακι σας και να μην νιωσεις καμια ενοχη να το εχεις συνεχειααα ομως στην αγκαλιτσα σου και να το τρελανεις στα φιλιαααα!!!

τινακι τι κανεις εσυ γκαστρουλα μας ??? το μπεμπεκι??? ουφ τωρα με την ζεστη πρεπει να εινια μανικι αλλα πεστου η μανουλα αντεχει λιγες μερες εμειναν!!!!

πενυ καλη ξεκουραση (γιατι μαλλον την χρειαζεσαι ) εχεις βαλθει να μας καταπληξεις ολους!! και οσο για το αλλο μαλλον θα το εχει ξεχασει η δεν θα εχει βρει μωρε ακομα !! μην βιαστουμε να την κακολογησουμε ( και δεν της αξιζει σωστα ???)

κυριακη περαστικα να εινια ..μαλλον δοντακι μωρε !! μακρια απο τα παιδακια καθε παλιοιωση!!!

και ποια ξεχασα α???? αααα αγγελουδια με το καλο να κατεβεις και μετα χαρας να κανονισουμε να συναντηθουμε ολες ..θα φερω και το σκαθαρι χαχαχα σαν απειλη ακουστηκε ε????

εμεις κοριτσια ειμαστε μια χαρα !! σημερα την περασαμε οοολη μερα στο κρεβατι μαζι μπαμπας μαμα και σκαθαρι!!! και τωρα ακομα εκει τον εχω..στο γυμναστηριο να βαλω και κανα πλυντηριακι και ειπα ετσι στα κλεφτα να δω τι κανετε !!!

βαπτιση τελος σεπτεβρη , μπομπο βρηκα στην αθηνα http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2365&cat=209&page=1

και κανονισα και τον στολισμο οπως σας ειπα ..δεν θα εχουμε θεμα κτλ αλλα βασικο διακοσμητικο θα εινια η ελια ...... και εινια και οι μπομπο σχετικες , εχω κλεισει φωτογραφο και κεντρο και εκκλησια ...ρε κοριτσια 11 το πρωι δεν εινια πολλυυυυ πρωι????? αλλα ο παππας μου εκανε νερα και υποχωρησα ...θα δω μηπως τον μεταπεισω... ουτε καφε δεν θα εχω πιει εκεινη την ωρα και δεν εινια να με δειτε πρωι χωρις καφε .....απαπαπαπαπαπαπ!!!

ωχ γκρινιαζει...αλλιμονο!!! τον αφησα μονο!!

λογικα θα μπορεσω αργα να επανλθω !!

φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

KALHMERA KORITSIA ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!:D:D

ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑς Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩς ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑς ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩς.

ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΝΙΚΟΛ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΑς ΚΑΙ ΣΕ ΣΑς ΦΥΣΙΚΑ

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΏΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗς ΔΙΝΩ ΠΑΝΤΑ Κ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗς.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΙΑ Κ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩς ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΕΓΩ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΠΑΘΑ Κ ΜΙΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΗΝΗ ΜΑς!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!!

Οι μέρες ευτυχώς περνάνε και το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα μου στη δουλειά και μετά θα με ξαναδούνε μετά από πέντε μήνες!!!!!!!!

Την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό και την Τρίτη μπαίνω στον μήνα μου!!!!

Αααχχ!!! έχω αρχίσει να ανυπομονώ και να νιώθω όλο και πιο έτοιμη!!!

Βάσω περαστικά σας και καλά μπανάκια!

Νικόλ καταλαβαίνω ότι σου έχει πάρει τα μυαλά η μικρή σου πριγκίπισσα, αλλά περιμένουμε νέα για την προσαρμογή σας και καμία φώτο στο fb!!!

Πένυ σε έχει φαει η δουλειά και σε χάσαμε, εε?

Τζενάκι όντως 11:00 είναι λίγο νωρίς αλλά δεν πειράζει, όλα θα γίνουν! Ωραίες οι μπομπονιέρες, αλλά πως και δεν διάλεξες κάτι πιο παιδικό?

Κυριακή πως πάνε τα παιδάκια σου?

Σας φιλώωωωω!!!!

Hi girls!! Ξεκλεψα λίγο χρόνο για να σας γράψω τα νέα μου και να μάθω τα δικά σας! Τινάκι μπαίνεις κιόλας στο μήνα σου? Τι βλέπω νιώθεις ετοιμη??? Εγώ τον τελευταίο μήνα μιλάμε για πολυυυυυ κλάμα από το άγχος μου που δεν ήξερα τι με περιμένει. Οχι πως όταν κάνω δεύτερο που θα ξέρω τη διαδικασία θα αλλάξει κάτι.

Βασω περαστικά και σε σένα και στον άντρα σου. Είναι πολύ νωρίς για να πας τη μπεμπα στη θάλασσα. Του χρόνου με το καλό.

Νικόλ πως τα πάτε με την μπουμπου? Ευχομαι όλα να πηγαίνουν καλά!!

Κυριακή που είσαι? Μηπως σε καμια παραλία με τα μωρά σου? Αχ! Πόσο ζηλεύω που έχετε κοντά σας θάλασσα! Εμείς πρέπει να κάνουμε ταξιδι ολοκληρο για να βρουμε θάλασσα. Για να δουμε φέτος θα πάμε διακοπές? Αλήθεια εσείς έχετε κανονίσει τίποτα?

Όσον αφορά τα γενέθλια της μικρής σου μπορείς να οργανώσεις κάτι με θέμα έναν παιδικό ήρωα που της αρέσει ή θέμα φρούτα, νεράιδες, γοργόνες, ζαχαρωτά υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν ξεχωρίσεις κάτι πες μου για να σκεφτώ διακόσμηση.

Τζένη πολύ καλή η μπομπό!! Η ελιά μου αρέσει πάρα πολύ για στολίσμο!! Για τα τραπέζια θα σου πρότεινα τσουβαλάκια ή από λινάτσα ή από ταφτά με γλαστράκια με ελίτσες και ταμπελάκια φυτευτά με διάφορες ευχές πάνω όπως τύχη, υγεία κλπ. Πρέπει να βγουν πολύ καλά όπως τα φαντάζομαι!!

Κορίτσια εγώ τρέχω σε δεκαπέντε μεριές μαζί. Τα βιβλία μου δόξα το Θεό πάνε πολύ καλά! Οι παραγγελίες μου αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό γιατί μου ζητάνε και για δώρα! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Τώρα έχω αρχίσει και το κυνηγάω περισσότερο. Ταυτόχρονα τρέχω με τις διαδικασίες για το πλυντήριο, τον Κωσταντή, το σπίτι αυτά τα λίγα. Ανακαλύπτω ότι έχω δυνάμεις και αντοχες που ούτε καν τις φανταζόμουν. Αλήθεια σας έχω δώσει το blog μου? Μάλλον όχι! Όλα τα βιβλία μου και όλες οι κατασκευές μου είναι εδώ mycraftcenter.blogspot.com. Πλέον δεν προλαβαίνω να τα βάζω αλλού.

Αυτά τα... λίγα Φιλιαααααααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλημεραααα!

Τινακι αντε τωρα απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου!Παλι καλα που σταματησες πριν αρχισουν οι ζεστες!

Πενυ δεν πηγα για μπανιο αυτη την εβομαδα γιατι ηταν ο καιρος περιεργος!μην τρεχω στους γιατρους καλοκαιριατικα!

Οσο για το παρτι οι γοργονες μου φαινονται μια χαρα!Α!στο μπλοκ πως θα δουμε τη δουλεια σου;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρώτη μέρα από το σπίτι μου!!!!!

Τι κάνετε κούκλες???

Εγώ θα ετοιμαστώ σιγά σιγά, γιατί θα φύγουμε για Αθήνα, έχουμε ραντεβού με τον γιατρό σήμερα!:-D

Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!καλε που χαθηκατε;

Τινακι καλα αποτελεσματα να εχεις περιμενουμε νεα του μπεμπε!:D

Τζενη που χαθηκες;Εχεις μπλεξει με τα κουταλια και τις κρεμες;:D

Κερναω παστιτσιο!κοπιαστε!

ΦΙΛΙΑ!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέραααα!!!!!

Δείτε το τικεράκι μου!!! Μπήκα στον μήνα μου!!!!!!!!!:D:D:D

Κυριακή μας άφησαν τα δύο μας, γι'αυτό θα πω κι εγώ σε σένα τα νέα μου! Λοιπόν, ο μπεμπίνος μας πήγε 2422γρ., είναι μία χαρά και έχει πάρει θέση!!! Ο γιατρός θα με ξαναδει τώρα στις 19/07, όπου θα ανέβω και για να μείνω! Αυτάαα...

Όσο για το παστίτσιο, αν δεν ήμουν μακριά θα σου ερχόμουν!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

Καλημερα!

Τινακι που ακριβως μενεις!Σορι αλλα ειμαι καινουρια στην παρεα.

Μια χαρα ειναι το αγορακι σου!με το καλο!ποτε εχεις Π.Η.Τ?

Καλε που χαθηκατε οι υπολοιπες!:P

1v0n7ypa5y9lur77.png

Κυριακή μου μένω στην Ερμιόνη! ΠΗΤ έχω 29/07, ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να περιμένω ούτε μία μέρα παραπάνω! Θέλω τόσο πολύ να δω και να αγκαλιάσω το μωράκι μου!

Κυριακή εσύ που έχεις τέσσερα παιδάκια, ένιωσες την ίδια ανυπομονεσία για όλα, ή στο πρώτο είναι διαφορετικά?

Εμένα είναι το πρώτο μου...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...