Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

πατριδααααα που ειστε καλε ???

μπανακι κυριακη ??? καλο !! θα ηταν !! αν εκανε καλο καιρο !! και εμενα μου εχει σπασει το νευρικο μου συστημα !! μα καλοκαιρι εινια αυτο ???

ωραια πραγαμτακια τινακι !! καλοριζικα !! !

μωρε τρεχω με την δουλεια και με το μωρο και νιωθω πολυ κουρασμενη να σας πω την αληθεια ..αυτος σημερα εχει οοολη μερα μια γκρινια και φοβαμαι το βραδυ που θα ερθει !! εχει τωρα τρια βραδυα που κοιμαται κατα τη μια !!!! οεεοεοοεεοοε

θα πηδηχτω απο κανα παραθυρο !!!

εχθες πηγαμε για ενα καφεδακι την ωρα που ο μπαμπας επαιζε μπαλιτσα και μου το εβγαλε ξινο !! θα τον στρωσω ομως ...αν παει φανταρος !! χαχχα

μουεχει παρει τον αερα !!!

κλαιεειιιιι γειαααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σας την έχω σκάσει λίγες μέρες τώρα ε? Μου έχει πέσει αρκετή δουλίτσα στο γραφείο και στο σπίτι αυτές τις μέρες και τρέχω! Άντε να μπω στο μήνα μου, να ξεκουραστώ λίγο...

Εσείς τι κάνετε κορίτσια μου? Τα παιδάκια σας???

Πένυ πως πάνε τα βιβλία??

Τζένη ο σκαθαράκος σου??? Ηρέμησε?

Κυριακή αυτή την βδομάδα νομίζω θα μπορέσετε να κάνετε το μπάνιο σας!!

Φιλάκιαααα

κοριτσιαααααα

η νικολ μας μαλλον παιρνει την αλλη εβδομαδα στο απιτακι τους !!

"κλεμμενο " ΄παλι απο τις μαμαδες απριλιου !!

πολυ χαρηκα ρε κοριτσια και σημερα την σκεφτομουν αληθεια !!!!

ελεγα ολο να τελειωσω να διαβαζω και κατι δουλιτσες που εχω να κανω και ολο να γραψω εδω και ολο την κοριτσαρα μας σκεφτομουν και οτι εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα και μπαινω και βλεπω το ονομα της νικολ να εχει γραψει και κοιταω!!!!!!!!!!!! τελειο ε ????

μανούλες καλησπέρα.....από βδομάδα βγαίνουμε και εμείς....η μικρή έχει ζωηρέψει αρκετά.είναι όλη νύχτα ξύπνια και την ημέρα κοιμάται....σήμερα έφαγε με μπιμπερό επιτέλους!!!!!οι γιατροί έχουν πάθει πλάκα με τη μικρή και μακάρι να βγεί νικήτρια απ αυτή τη μάχη που δίνει τόσο καιρό...σας ευχαριστώ για όλα.με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φώτο της μικρής μου η οποία έχει κλέψει καρδιές με τη δύναμη της ,τα μαλλιά και τα μάτια της(η κουκουβάγια μάνα)ελπίζω τα μωρά Απριλίου να είναι ήσυχα παιδάκια και να μην ταλαιπωρούν τις μανούλες....

το κειμενακι της νικολιτσας να μην το ψαχνετε !!

και μετα απ ολα αυτα να σας πω και μια καλησπερα που μπηκε ο σιφουνας μεσα και το ξεχασα!!!

τινακι ..ειπαμε 49 ακριβως ε!!!!! μ ακουτε και εσυ και ο γιος σου ???

πενυ δεν θυμαμαι αν σου ειπα συγχαρητηρια για την προταση της δουλειας ....

εγω εκλεισα στολισμο για την βαπτιση και γενικα καπως το προχωραω το θεμα....εχω σχεδον καταληξει και στις μπομπο και απο εβδομαδα θα δουμε μαζι με την θεια μας που ειναι γραφιστρια και τα καλεσματα......και εχουμε και οι ορεξη !! να δουμε τι θα κανουμε στο τελος !!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χαθηκα το ξέρω! Δεν αντέχω άλλο! Τρέχω όλη μερα σεμινάρια,χαρτούρες κλπ. Χτες από το πρωί μεζεύτηκα στις 10.30 το βράδυ. Ελπίζω από την άλλη βδομάδα να χαλαρώσω λίγο.

Τζένη κανονίζεις βαφτίσια μέσα στο καλοκαίρι? Τέλεια! Και εγώ 6 μηνών τον βάφτισα. Το καλύτερο είναι δεν καταλαβαίνει και πολλά.

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τη Νικόλ μας! Αντε από βδομάδα θα μαζευτεί ολη η παρέα να τα λέμε!

Τινάκι πως πάει η κοιλίτσα? Μεγαλώνει, μεγαλώνει? Με τα βιβλία ευχών μια χαρά τα πάω. Εχουν αυξηθεί πολύ γιατί μου παραγγέλνουν και γνωστοι που είναι καλεσμένοι σε βαφτίσεις. Αυτό βέβαια το κάνω και με χαλαρώνει απίστευτα! Μόλις βρω λίγο χρόνο θα βάλω και άλλες φωτό!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Πολύ χάρηκα με τα νεα της Νικόλ μας!!!!!!! Άντε να έρθει η άλλη εβδομάδα!!!

Τζένη δεν μας είχες πει οτι ετοιμάζεις την βάφτιση του σκαθαριού σου!! Άντε με το καλό!! Για πότε την έχετε κανονίσει? Θα έχει θέμα η βάφτιση?? Τι χρώματα διάλεξες??:D

Πένυ η κοιλίτσα μεγαλώνει μεγαλώνει και η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι λίγο, αλλά δεν πειράζει, έγκυος είμαι, πως αλλιώς θα το καταλάβω??:P

Μπράβο που πάνε καλά τα πράγματα, σε βλέπω σε λίγα χρόνια με δικο σου μαγαζί με στολισμούς, σε κεντρικό δρόμο!!!:-D

Άντε σε μιαμιση ώρα σχολάωωωω!!!

Γεια σας κορίτσια!!!! Τι ζέστη είναι αυτή? Χτες καναμε το πρώτο μας μπανάκι!!Μια θάλασσα φοβερή!! Ο μικρός έκλαιγε στην αρχή γιατί δεν ήθελε να μπει και στο τέλος έκλαιγε γιατί δεν ήθελε να φύγει.

Αχ ναι δίκιο έχει η Τίνα πες μας λεπτομέρειες για τη βάφτιση Τζένη!Βαλε και καμία φωτό. Για πότε λέτε?

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί για το μαγαζί Τίνακι! Σε κεντρικό δρόμο δεν το κόβω αλλά δίπλα στο πλυντήριο πολύ πιθανό όπως πάει το πράγμα.Πάνε ανέλπιστα καλά! Πρίν λίγο τελείωσα 5 που τα πάλευα μέρες.Χτες κοιμήθηκα στις 4 τα ξημερώματα για να προλάβω να τα φτιάξω.Μου έπεσαν πολλά μαζεμένα αυτή τη βδομάδα δουλειες, σεμινάρια χαμός.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας μανούλες!!

Πενυ και η ζέστη με έπιασε και στην δουλειά τρέχω σαν τρελή, να μαζέψω εκκρεμότητες γιατί η άλλη εβδομάδα θα είναι η τελευταία και δεν θέλω μετά να με ζαλίζουν όλη την ώρα και το σπίτι δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος, να καθαρίζεται μόνο του!!!! Α!Επίσης βαριέμαι τρελά το μαγείρεμα, αλλά πρέπει να το κάνω κι αυτό..

Γκρινιάζω εεε? Πιστεύω θα ηρεμήσω όταν σταματήσω από την δουλειά..

Τα βιβλία ευχών σου είναι καταπληκτικά, όπως πάντα! Συνέχισε την καλή δουλειά! Α!Και αν μπορείς στείλε μου μωρέ κανένα site από αυτά που βρίσκεις αυτές τις υπέροχες εικόνες, για να έχω, για καμία πρόσκληση ή κάτι τέτοιο...

Εσείς τι νεα βρε φιλενάδες??

Τα υπόλοιπα κορίτσια πότε θα δώσουν το παρόν???

Διαφημίσεις

πατριδααααααα παρουσα!!!!

πολυ η ζεστη ρε κοριτσια και εγω τρεχω ως την ζουρλη του χωριου!!!

αφενος με την δουλεια αφετερου με το μπεμπακο και να μην συνεχισω!! να χτυπαει ο ηλιος τα 40 αρια του και εγω εκει ακαθεκτη!! στους δρομους και στα τηλεφωνα! θυμαστε που ελεγα για τις φωτιες στα λαστιχα ?? ε ενα τσακ ειμαι αλλα απο τον καυσωνα και τις δουλειες και οχι δυστυχως απο την βολτα !!!

βαπτιση θα κανουμε τελος σεπτεβρη και απο τωρα μαζευω καποια πραγματα .....θα σας πω λεπτομερειες οταν εχω περισσοτερο χρονο!!

τινακι!!!!!!!!!!!!!!!! ποσο σε σκεφτομαι ! με την κοιλιτσα σου και το μπεμπακι και μ αυτη τη ζεστη!!! υπομονη κοριτσακι λιγες μερουλες εμειναν !!!

πενυυυυυ!!! το ζητησες της θειας αυτο που σου ειχα πει ????? και καλα δεν το συζητω τελεια η δουλεια !!! μπραβο κοριτσακι !!! μπραβο !!!!!

πατρίδα καλημέρααααααααααααααααα.η μικρή Αναστασία ήρθε σπιτάκι της επιτέλους.βγήκαμε Τετάρτη και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε....πολύ κλάμα το μανάρι μου.χθές ήρθε παιδίατρος και την είδε και είπε οτι είναι πολύ καλή.θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί όμως....μακάρι ο Θεός να τη βοηθάει πάντα.Τινάκι μου με το καλό κοπέλα μου.σαν παθούσα το μόνο που έχω να σου πώ είναι να απαιτήσεις να είναι παρών ο γιατρός σου απ την ώρα που θα μπείς στο νοσοκομείο...στην τελική βάλε και καμιά φωνή αν αργεί...σας φιλώ όλες...

Grya.jpgGryap3.png

Νικόλ μου!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-DΤο πιο ευχάριστο μήνυμα του cafe μας!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ για σας και την Αναστασία σας!!!!! Από εδώ και πέρα η ζωή σας να είναι γεμάτη υγεία και μόνο χαρές!!!!! Με την αγάπη και την φροντίδα σας θα συνηθίσει και το καινούργιο της περιβάλλον και όλα θα πάνε μία χαρά!!!!! Θα περιμένουμε πάντα νέα για την καινούργια σας ζωή...!!! Α!και φωτογραφίες, ε!!!

Κάθε ευχή και συμβουλή είναι πολύτιμη, σε ευχαριστώ πολύ!!

παρουσα και η πολυτεκνη!:tongue:

Νικολ πολυ ευχαριστα τα νεα σου!οτι καλυτερο για το μωρακι σου απο εδω και περα!:D

Πενυ και εγω τα ειδα τα βιβλια ευχων!Τελεια!συνεχισε ακαθεκτη!:cool:

Τζενακι με το καλο η βαπτιση!Πολυ καλη η εποχη που το βαπτιζεις!:wink:

Εμεις τελικα το πρωτο μπανακι το καναμε εχθες!Ηταν τελεια αλλα μας βγηκε ξυνο!Η Σωτηρια ανεβασε πυρετο εν τω μεσω της νυκτος!:(προς το παρον δεν εχει ξαναανεβασει μετα το υποθετο που της εβαλα.Ισως ειναι τριημερη εμπυρετη ιωση!Συμτωματα κρυολογηματος δεν εχουμε ,μπορει να ειναι και απο τα δοντακια της!Ιδωμεν!:confused::rolleyes:

Αυτα κοριτσακια μου!περιμενω και παλι νεα σας!8-)8-):cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...