Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες.μπήκα να σας πώ πως ο Θεός βοηθάει τη μικρή μου τόσο πολύ που πραγματικά αν δεν το ζούσα δεν θα το πίστευα.η Αναστασία μας ξεκίνησε και τρώει με μπιμπερό:-Dη κίνηση της είναι αδύναμη ακόμα αλλά το παλεύει!πρίν 20 μέρες δεν αντιδρούσε και τώρα τρώει με μπιμπερό....με την πίστη όλα ξεπερνιούνται.....σας φιλώ όλες γλυκά....ελπίζω σύντομα να καταφέρει να τελειοποιήσει την κίνηση της και να την έχουμε κοντά μας.(σε μια εντατική νεογνών κανένας γιατρός δεν ξέρει τι θα συμβεί γιατί τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός.το ζώ 55 μέρες....)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

καλησπέρα μανούλες.μπήκα να σας πώ πως ο Θεός βοηθάει τη μικρή μου τόσο πολύ που πραγματικά αν δεν το ζούσα δεν θα το πίστευα.η Αναστασία μας ξεκίνησε και τρώει με μπιμπερό:-Dη κίνηση της είναι αδύναμη ακόμα αλλά το παλεύει!πρίν 20 μέρες δεν αντιδρούσε και τώρα τρώει με μπιμπερό....με την πίστη όλα ξεπερνιούνται.....σας φιλώ όλες γλυκά....ελπίζω σύντομα να καταφέρει να τελειοποιήσει την κίνηση της και να την έχουμε κοντά μας.(σε μια εντατική νεογνών κανένας γιατρός δεν ξέρει τι θα συμβεί γιατί τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός.το ζώ 55 μέρες....)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Νικόλ μου δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά μου δίνουν τα νεα σου!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να πάρετε σπίτι σας, την μικρή σας Αναστασία!!! Συνέχισε να έχεις πίστη και να μας φέρνεις καλά νεα!!! Σας στέλνω την αγάπη μου και τις θετικές μου σκέψεις!!!:D:D:D

κοριτσακι αν και δεν σε γνωριζω σου ευχομαι ο θεος να ακουσει τις προσευχες σας και να παρετε γρηγορα τη μικρουλα σας σπιτι!μην χανεις το κουραγιο σου....αλλωστε η μικρη το παλευει!Ειναι μια μικρη αγωνιστρια!Παρε δυναμη απο αυτη και συνεχιζε να ελπιζεις!:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Γεια σας κορίτσια! Νικολ πόσο χαρηκα που έμαθα νέα σου και περισσότερο που είναι ευχάριστα!!Θα δεις που η κουκλίτσα σου θα τα καταφέρει!Εχει πολύ δυναμη και αυτή αλλά και εσείς! Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να το ξεπεράσετε και να επιστρέψετε σύντομα στο σπίτι όλοι μαζί!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Τι κάνετε? Τελικά πήγατε βόλτα χθες???

Εμείς χθες το απόγευμα κάναμε ευχέλαιο και αγιασμό στο σπίτι μας, γιατί δεν είχαμε κάνει ποτέ! Και σήμερα είμαι ακόμα πολύ κουρασμένη, γιατί από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι έκανα δουλειές!

Σήμερα μάλλον θα παω να πάρω και μία βαλίτσα για το νοσοκομείο.. Να κάνω σιγά σιγά μία μικρή προετοιμάσια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Τα μωρά του Ιουλίου είναι πολύ βιαστικά, έχουμε ήδη δύο γέννες στο καφέ μας!!!!!!:shock:

Αυτάαα φιλεναδίτσες μου... Εσείς κανένα νεο??

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακι!

Τινακι τελικα συναντηθηκαμε και χαρηκα παρα πολυ!Αλλα δυστυχως εφυγα νωρις γιατι ειχα μια δουλεια!

Ο Κωνσταντινος της Πενυς και ο μικρος μπεμπουκος της Τζενης ηταν δυο κουκλια!Ανυπομονω να επαναλαβουμε τη συναντηση με ακομα περισοτερες κοπελες !Φιλια!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Όντως χτες ήταν πολύ ωραία!!Αντε την επόμενη φορά να τον γεμίσουμε πιτσιρίκια τον παιδότοπο!!Να μαζευτούμε όλες (τινάκι για σενα χτυπάει η καμπάνα)!

Και εγώ σήμερα δουλειές έκανα από το πρωί! Το απόγευμα θα πάω στα μαγαζιά μήπως βρω κανένα φόρεμα για κάτι βαφτίσια που έχω! Σιγά μην βρω (είμαι πολύ περίεργη σε κάτι τέτοια)Μακάρι να βρω πάντως να ξεμπερδεύω...

Τινάκι πόσο μηνών είσαι τώρα? Αυτές είναι ευχάριστες ετοιμασίες! Εγώ δεν θυμάμαι να έχω σιδερώσει ποτέ με τόσο κέφι όσο σιδέρωνα τότε τα μωρουδιακά. Αχ! Ζηλεύω... Ειδα και της Τζένης το μικρούλι. Είναι φανταστικά ειδικά στην αρχή! Κάθε ηλικία βέβαια έχει τη χάρη της γιατί και τώρα με τον Κωσταντή λιώνω με αυτά που μου λεει.

Ja5zp3.png

D42op3.png

νικολ μου τα ειπαμε και με μνμ !!!!! τα νεα σου ειναι ιδιαιτερα ευχαριστα και πιστευω πως νιωθεις την αγωνια ολων μας !! να μπαινεις που και που να μας λες τα νεα της μικρης σου που την νιωθουμε ολες και δικη μας μικρη !!!

ολα καλα θα σας πανε κοριτσακι μου ! εχε αμειωτη την πιστη σου ...μια δοκιμασια σκεψου πως ειναι και θα περασει !!και συντομα θα εινια κοντα σας στο σπιτικο σας κουκλιτσα !!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Τι κάνετε? Τελικά πήγατε βόλτα χθες???

Εμείς χθες το απόγευμα κάναμε ευχέλαιο και αγιασμό στο σπίτι μας, γιατί δεν είχαμε κάνει ποτέ! Σήμερα μάλλον θα παω να πάρω και μία βαλίτσα για το νοσοκομείο..Τα μωρά του Ιουλίου είναι πολύ βιαστικά, έχουμε ήδη δύο γέννες στο καφέ μας!!!!!!??

ναι πηγαμε για καφεδακι και καλα περασαμε !!!!

καλα το κανατε με τον αγιασμο !!και εμεις ειχαμε κανει μολις μπηκαμε στο νεο μας σπιτακι !

να σας ζησουννν τα μωρακιαααααα σας !!!

και οσον αφορα την βαλιτσα ..ακολουθησε το ενστικτο σου !! εγω εκλεισα την βαλιτσα το πρωι πριν γεννησω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κουφο ??? και ομως !! την εκλεισα και λεω οκ τωρα ειμαστε ετοιμοι !!! χαχα και το σκαθαρι με ακουσε !!! αλλα ο δικος σου ΑΠΑΙΤΩ να περιμενει το καλο που του θελω!! ειπαμε να γεννηθει την ιδια μερα με εμενα !! χαχα

Γεια σας κοριτσακι!

Τινακι τελικα συναντηθηκαμε και χαρηκα παρα πολυ!Αλλα δυστυχως εφυγα νωρις γιατι ειχα μια δουλεια!

Ο Κωνσταντινος της Πενυς και ο μικρος μπεμπουκος της Τζενης ηταν δυο κουκλια!Ανυπομονω να επαναλαβουμε τη συναντηση με ακομα περισοτερες κοπελες !Φιλια!

τι να σε κανουμε !! μεγαλωνουν τα παιδακια μεγαλωνουν και τα βασανακια χαχα

τωρα οσο αφορα την ομορφια !!! ε οχι να το παινευτουμε αλλα εχουμε δυο πανεμορφα υδροχοακια και οι δυο συμπτωση ??? και εινια και συγγενεις !! και αλλη συμπτωση ??? χαχα

ναι γιατι η δικη σου η τσουρδο παει πισω ??? παλι καλα που ειστε και μεγαλυτερες μην τυχον και μου αποπλανησετε το βλασταρι μου !! ειδα εγω πωε τον κοιτουσε χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Αχ! Ζηλεύω... .

κοπελιααααα μην περιμενεις ειπαμε !!!!!! αστες τις διακοπες !!!! αλλωστε μπορεις να πας και τωρα αρχες ιουνιου διακοπες και τον ιουλιο να δωσεις την παραγγελια στον πελαργο !!! η μπορεις και να την δωσεις και μεσα στον ιουνιο !!!!!!!

και αφου απαντησα λιγο πολυ σ ολες ! κ α λ η σ π ε ρ α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαστε μια χαρουλα !!! καλομαθαμε στο εξω αλλα μας αρεσε πολυ και θελουμε να το ξανακανουμε αλλα να μην ειμαστε εμεις οι πιο μικροι !! και θελω και ενα φιλαρακι να με παιζει κ εμενα που ειμαι μικρουλης θα ελεγε ο μπεμπακος χαχαχαχα(τινααααααααα:roll::roll::roll::roll::roll:)

σημερα το βραδυ εχει παλι διανυκτερευση στη γιαγια και ακομα να κοιμηθει απ οτι πληροφορουμε !!! τον εχει ο παππους και τον νταχτιρντιζει και μετα αντε να τον βαλω εγω σε ταξη !!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πόσο ζηλεύω που πήγατε βόλτα όλες μαζί!!!! Θα αργήσω λίγο να σας συναντήσω, αλλά μόλις είμαστε σε θέση θα πάρω τον μικρό μου και θα έρθουμε!!!! Το είπα και στον άντρα μου! Του λεω "τα κορίτσια από την Αργολίδα πήγαν για καφέ, να ξέρεις όταν μπορέσω να κάνω το ταξίδι με τον μικρό, θα παω να τις συναντήσω! Εσένα θα σε πάρουμε άλλη φορά μαζί, που θα κανονίσουμε συνάντηση και με τους μπαμπάδες!" ο άντρας μου ":shock::shock::shock:"!

Βαλίτσα τελικά ακόμα δεν πήρα, μάλλον θα μου πάρει ο άντρας μου σε δύο βδομάδες που έχει μία δουλειά στην Τρίπολη. Τα πράγματα όμως που θα βάλω μέσα, έχω αρχίσει να τα συγκεντρώνω!

Πένυ μου έχω ΠΗΤ 29/07, οπότε έχω επίσημα μπει στον όγδοο!!! Προχθες που έβαλα το πρώτο πλυντήριο με τα μωρουδιακά, όταν τα άπλωσα καθόμουνα και τα έκανα χάζι... Τι χαρά!!! Άντε μην το αργείς, βάλε μπροστά για το δεύτερο! Να είναι και κοντινές ηλικιές τα μικρά της Αργολίδας, να γίνουν φίλοι!!!!

Φόρεμα τελικά πήρες????

Τζένη μου αφού σας αρέσει τόσο η βόλτα, κατεβείτε και καμιά μέρα προς τα κάτω!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε κι εγώ ανυπομονώ να είμαστε εμείς οι μικρούλιδες της παρέας!!!

Κυριακή θα χαρώ κι εγώ πολύ να σας κάνω παρέα μία από τις επόμενες φορές!!!

Κανα μπανάκι ξεκινήσατε να κάνετε??

Φιλάκια πολλάααα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες!! Μόλις επέστρεψα από Αθήνα. Το κεφάλι μου είναι κουρκούτι.Και ναι βρήκα φουστάνι επιτέλους! Στο πρώτο μαγαζί κιόλας ( φτου φτου ποιος εγώ). Τώρα όμως θέλω παππούτσια και τσάντα γιατί το φουστάνι είναι ένα ροζ ( οχι της μπομπονιέρας ) σαν ανοιχτό σάπιο μηλο και του πάει μόνο μπεζ ή καφέ που σε καλό δεν εχω.

Λοιπόν δεν θα πιστέψετε τι έγινε. Επικοινώνησε μια κυρία μαζί μου που κανει διοργανώσεις γάμων στην Αθηνα και είδε τα βιβλία ευχών μου και μου πρότεινε συνεργασία. Μου έχει ζητήσει ήδη να της φτιάξω τρία. Μου είπε επίσης ότι θέλει ότι κατασκευές και αν φτιάχνω. Δεν πίστευα στα αυτιά μου!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! Ετσι έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά γιατί τα πρώτα τα θέλει άμεσα.

Όσον άφορα μια δεύτερη εγκυμοσύνη δεν κάνω τίποτα αν δεν πάω πρώτα διακοπές!!!Δεν πήγα ούτε πέρυσι και τις περιμένω πως και πως. Να χω καλοκαιριάτικα εμετούς? Με τίποτα...

Λοιπόν είμαι και για άλλο λόγο χαρούμενη. Το παιδάκι μου μπήκε σε σειρά με τσίσα του. Εχω περίπου 10 μέρες που ασχολούμε και τώρα πάει μόνος του στο γιογιό και κάνει τσίσα. Με τα κακά έχουμε ένα θεματάκι αλλά έχουμε 2 μήνες μέχρι το Σεπτέμβρη που θα το στείλω παιδικό. Που θα πάει θα το μάθουμε και αυτό!

Αυτά τα ολίγα.Είναι που γύρισα με το κεφάλι κουρκουτι ( Σκέψου να ήμουν και καλά έκθεση ιδεών θα έγραφα)

Ja5zp3.png

D42op3.png

γεια σας και απο εμενα!Πενυ συγχαρητηρια και για τη δουλιτσα και για το μικρο κωνσταντινο!

Εμεις εδω ζεσταινομαστε και δεν πολυκοιμουνται τα μικρα μεσημερι !Ειναι και νωρις για κλιματιστικο!

Λεμε την κυριακη θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος να κανουμε και το πρωτο μπανακι!Ιδωμεν!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!

Εδώ είμαι κι εγώ!

Τζενάκι δεν γέννησα! Θα με περιμένετε πολύ ακόμα! Έχω αρκετές εκκρεμότητες και δεν τον αφήνω να βγει (λες και θα με ρωτήσει)!! Καλύτερα να έρθει στην ώρα του και που ξέρεις, μπορεί να έχετε την ίδια μέρα γενέθλια!!!

Πένυ συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Μπράβο βρε κοπέλα μου, και δουλίτσα πάνω σε αυτό που σου αρέσει και χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο!!! Καλή αρχή!!!!

Μπράβο και για το αγοράκι σου!! Πω πω και από τον Σεπτέμβρη παιδικό! Με το καλό!

Α! Και καλοφόρετο, το καινούργιο φουστάνι!

Κυριακή εγώ στην θάλασσα από τέλος Ιουνίου και μετά μπαίνω και πάλι κρυώνω... Αν πάτε, καλές βουτιές και μετά να μου πεις πως σας φάνηκε το νερό!

Άσε που όταν ήμουν μικρή το μεσημέρι δεν κοιμόμουν ποτέ!!! Ευτυχώς που ήμουν γενικά ήσυχο παιδί και καθόμουν κι έπαιζα μόνη μου!

Εμείς κανονίσαμε από βδομάδα να μας φέρουν το καρότσι μας, με το πορτμπεμπε και το καθισματάκι, γιατί ήταν τα μόνα από τα μεγάλα που δεν είχαμε πάρει! Τώρα το μόνο που μας μένει είναι αποστειρωτής και μπουκάλια που θα τα πάρω τελευταία στιγμή, αλλά και αν δεν προλάβω δεν με νοιάζει, ο άντρας μου ξέρει ποια θέλω και θα πάει να τα πάρει αυτός!

Αυτάαα! Φιλάκια!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τι καιρός και αυτός? Μου φαίνεται πως αντί να φτιάχνει όλο και πιο πολύ κρύο κάνει! Εδώ ειδικά κάνει ποοολύ κρύο! Το καρότσι μπορούσατε να το τρενάρετε για να μην σας πέσουν όλα μαζεμένα. Ούτως ή αλλως τους πρώτους μήνες μόνο με το πορτ μπεμπέ θα το κυκλοφορείς και μετά θα πιάσει χειμώνας. Όταν πραγματικά θα χρειαστείς καρότσι θα μπορούσες να έπαιρνες τα πιο μικρά που βολεύουν πολύ. Εγώ θυμάμαι κάθε φορά που ήταν να πάω καπου χωρίς τον άντρα μου το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το καρότσι.

ΑΧ! Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός! Πότε ήταν που ο Κωσταντής μου ήταν μια σταλιά και τώρα έχει γίνει σωστό αντράκι και συζητάμε κανονικά. Το Σεπέμβρη παιδικό...ασε.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν? Τζένη ,Αργ7 που είστε? Σας το χάλασε το μπανάκι που προγραμματίζατε ο καιρός. Κρίμα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημεραααα!:D

Τελικα δεν πηγαμε για μπανακι λογω καιρου!Το Σαββατο το βραδυ πηγαμε για σουβλακια στους Μυλους με τους νονους της Σωτηριας!Εχθες πηγαμε στο χωριο του αντρα μου στη βορεια Κυνουρια!Τα παιδια δεν ειχαν διαβασμα επειδη σημερα θα πηγαιναν εκδρομη στην Επιδαυρο Και ετσι ηρθαμε οσο πιο αργα μπορουσαμε!

Κατα τα αλλα εχω ενα λαιμο χαλια!(οι μπυρες θα φταινε απο το Σαββατο):tongue:Δεν μπορω να καταπιω ουτε το σαλιο μου!:confused:Αυτα εν ολιγοις!Αντε για πεστε τιποτα!που χαθηκατε;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...