Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 1

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν να κανονίσουμε καφεδάκι να τα πούμε από κοντά. Τι λέτε για Κυριακή πρωί?

tinakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

esi ti les ??? 8a ta katafereis ??

ego mesa eimai....leme kata tis 11! den ksero an 8a eimai 11 akribos ekei giati to mikro mporei na 8elei fagito ekeini tin ora alla logika 8a ta katafero ..mporei kai na ton ksipniso kai noritera gia na eimaste ekei !!!

ante koritsaki fere kai esi to mpempekako sou !! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Συγνώμη που άργησα να σας απαντήσω αλλά γυρίσαμε εχθές το βράδυ και στην Αθήνα δεν πρόλαβαινα να γράψω.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω! Εσείς να περάσετε τέλεια, που θα περάσετε δηλαδή, είμαι σίγουρη και πιείτε και κάτι στην υγειά μου!

Στην Αθήνα δεν πήρα ανάσα! Τρίτη πρωί πήγαμε για ψώνια για το αγοράκι μας και το απόγευμα πήγαμε στον γιατρό, την Τετάρτη κάναμε πάλι κάτι τελευταία ψώνια για το μπεμπάκι, έκανα το doppler, είδα την κουμπάρα μου και το απόγευμα πήραμε τον δρόμο της επιστροφής...

Λοιπόν τα νέα μας για την επίσκεψη στον καινούργιο γιατρό. Μια χαρά μου φάνηκε ο άνθρωπος για πρώτη γνωριμία, καλά τα είπαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε ο γιατρούλης μου! Και λογικό είναι βρε κορίτσια, μπορώ να νιώσω το ίδιο με έναν άνθρωπο που τον βλέπω πρώτη φορά, όπως ένιωθα με τον γιατρό μου, που τον είχα πάνω από τέσσερα χρόνια? Στεναχωρήθηκα αρκετά με το γεγονός ότι η οθόνη του υπέρηχου είναι στραμμένη μόνο προς αυτόν και εγώ δεν έβλεπα τίποτα, αλλά και ο άντρας μου που ήταν από πίσω του, μου είπε ότι δεν μπορεσε να ξεχωρίσει καλά το μωρό όπως το βλέπαμε εως τώρα... Και κουραστήκαμε αρκετά, γιατί ενώ κλείνεις ραντεβού, στην πραγματικότητα πάει με την σειρά που ήρθες και περιμέναμε πάρα πολύ ώρα! Βέβαια δεν αλλάζει κάτι στην απόφασή μου, θα πάω μέχρι το τέλος με αυτόν και ελπίζω στην πορεία να τον συνηθίσω!

Το μωράκι μας είναι μία χαρά, αναπτύσσετε κανονικά και έχει φτάσει 1770γρ.!!!! Έπρεπε να κάνω το doppler μέσα σε 10 μέρες κι επειδή ήταν πια πολύ αργά για κλείσω ραντεβού στο Αλεξάνδρας, έπρεπε να το κάνω έξω. Έτσι πήγαμε κι εμείς στο ΙΑΣΩ που είναι και κοντά στο σπίτι μας και ξέραμε την διαδικασία και κάναμε έναν υπέροχο υπέρηχο!!!!!! Είδαμε το μωράκι μας και τετρασδιάστατο, όσο μπορούσαμε δηλαδή, γιατί ο μικρός δεν συνεργαζόταν και νιώσαμε υπέροχα!!!!!! Όλα καλά με την εξέταση και ο μικρός μας είναι ένας μπουλουκάκος, μυταράς, μαγουλάς και με σουφρωμένα χείλη, θέλω να τον πνίξω στα φιλιά και τις αγκαλιές!!!!!!!!! Αααχχ! άντε να περάσουν αυτοί οι δύο μήνες....

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας τα πω όλα!

Φιλάκια πολλά!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Συγνώμη που άργησα να σας απαντήσω αλλά γυρίσαμε εχθές το βράδυ και στην Αθήνα δεν πρόλαβαινα να γράψω.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω! Εσείς να περάσετε τέλεια, που θα περάσετε δηλαδή, είμαι σίγουρη και πιείτε και κάτι στην υγειά μου!

Στην Αθήνα δεν πήρα ανάσα! Τρίτη πρωί πήγαμε για ψώνια για το αγοράκι μας και το απόγευμα πήγαμε στον γιατρό, την Τετάρτη κάναμε πάλι κάτι τελευταία ψώνια για το μπεμπάκι, έκανα το doppler, είδα την κουμπάρα μου και το απόγευμα πήραμε τον δρόμο της επιστροφής...

Λοιπόν τα νέα μας για την επίσκεψη στον καινούργιο γιατρό. Μια χαρά μου φάνηκε ο άνθρωπος για πρώτη γνωριμία, καλά τα είπαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε ο γιατρούλης μου! Και λογικό είναι βρε κορίτσια, μπορώ να νιώσω το ίδιο με έναν άνθρωπο που τον βλέπω πρώτη φορά, όπως ένιωθα με τον γιατρό μου, που τον είχα πάνω από τέσσερα χρόνια? Στεναχωρήθηκα αρκετά με το γεγονός ότι η οθόνη του υπέρηχου είναι στραμμένη μόνο προς αυτόν και εγώ δεν έβλεπα τίποτα, αλλά και ο άντρας μου που ήταν από πίσω του, μου είπε ότι δεν μπορεσε να ξεχωρίσει καλά το μωρό όπως το βλέπαμε εως τώρα... Και κουραστήκαμε αρκετά, γιατί ενώ κλείνεις ραντεβού, στην πραγματικότητα πάει με την σειρά που ήρθες και περιμέναμε πάρα πολύ ώρα! Βέβαια δεν αλλάζει κάτι στην απόφασή μου, θα πάω μέχρι το τέλος με αυτόν και ελπίζω στην πορεία να τον συνηθίσω!

Το μωράκι μας είναι μία χαρά, αναπτύσσετε κανονικά και έχει φτάσει 1770γρ.!!!! Έπρεπε να κάνω το doppler μέσα σε 10 μέρες κι επειδή ήταν πια πολύ αργά για κλείσω ραντεβού στο Αλεξάνδρας, έπρεπε να το κάνω έξω. Έτσι πήγαμε κι εμείς στο ΙΑΣΩ που είναι και κοντά στο σπίτι μας και ξέραμε την διαδικασία και κάναμε έναν υπέροχο υπέρηχο!!!!!! Είδαμε το μωράκι μας και τετρασδιάστατο, όσο μπορούσαμε δηλαδή, γιατί ο μικρός δεν συνεργαζόταν και νιώσαμε υπέροχα!!!!!! Όλα καλά με την εξέταση και ο μικρός μας είναι ένας μπουλουκάκος, μυταράς, μαγουλάς και με σουφρωμένα χείλη, θέλω να τον πνίξω στα φιλιά και τις αγκαλιές!!!!!!!!! Αααχχ! άντε να περάσουν αυτοί οι δύο μήνες....

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας τα πω όλα!

Φιλάκια πολλά!

Φιλεναδιτσαααα καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Δεν πειραζει καλο μου που δεν θα τα καταφερεις !! θα εισαι μαζι μας !!!

το σημαντικο ειναι πως ο μπεμπακος σου ειναι καλα!!! και με την βουλα πια ! καλε μεγαλωσατε !! αντε δυο μηνες εμειναν και οταν θα δεις αυτα τα φουσκωτα μαγουλακια θα παθεις και εσυ αυτην την ανιατη αρρωστια που λεγεται ΤΡΕΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ !!! χαχαχα

σε καταλαβαινω με τον γιατρο ...εγω αλλαξα οταν κατεβηκα απο την Αθηνα για να τον εχω κοντα μου να μην τρεχω (καλα εχω πολλες λοξες μην ψαχνεις ) τεσπα ...οταν πηγα σ αυτον εδω ελεγα οκ καλος και εγκυρος σ οσα μου λεει αλλα δεν ειναι ο γιατρουδακος μου !! που τον ειχα καμια 7ετια... τωρα καλη μου ομως Δεν τον αλλαζω με κανενα γιατρο και πιστευω πως και εσυ μολις νιωσεις αυτην την εμπειρια καπως ετσι θα λες !! φαντασου στο μαιευτηριο ειδα και τον παλιο στο διαδρομο και δεν μ εκανε τπτ !!

τα ξαναειπαμε αλλωστε ....δεν ειναι πως ειχες θεμα μαζι του αλλα με το οικονομικο ειναι καπως δυσκολο ...να μην τα ξαναλεμε ε ??

Σου ειπε κατι αλλο ο νεος doc ???????

Εγω σημερα ειμαι σπιτι κανω babysitting χαχαχα...

σε λιγο θα το ξυπνησω το σκαθαρι γιατι κοιμηθκε αργα (ποοολυ αργα το βραδυ ) και δεν θελω να χαλασει το προγραμμα του

Φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Γεια σας girls!! Τι έγινε Τινάκι? Σίγουρα δεν είναι όπως στα ιδιωτικά. Και εμένα μου είχε κακοφανεί όταν για την αυχενική είχα πάει στο ΕΜΒΡΥΟ στο Κολωνάκι και τον έβλεπα τον μικρούλη πεντακάθαρα και μου έγραφαν και κασέτα. Εκεί όμως ένας απλός υπέρηχος είχε 100?!!Σημασία έχει να ξεχωρίζει ο γιατρός στον υπέρηχο αυτά που πρέπει να δει. Η αλήθεια είναι πως πολλοι με τους γιατρούς έχουν ένα θέμα. Εγώ πάντως δεν είχα κανένα ενδοιασμό.Για την παρακολούθηση πάω σε έναν εξίσου πολύ καλό στην Κόρινθο αλλά όταν έρθει η ώρα για να γεννήσω πάλι στον Κιοσέ θα πάω κι ας έχω να τον δω από τότε.Σε λίγο καιρό θα τον χαζεύεις όλη τη μέρα.

Ο ίδιος σε εξέτασε? Γιατί μια κοπέλα μου είπε ότι της έκανε άλλος υπέρηχο και μετά τα είδε και ο Κιοσές.

Κρίμα που δεν θα μπορέσεις να έρθεις! Το ξέρω είναι δύσκολο είσαι και μακρυά. Δεν πειράζει όμως ελπίζω να τα πούμε μετά όλες με τα μωρά μας!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κούκλες!

Τζενάκι αυτό το τραγούδι των stavento, είναι από τα αγαπημένα μου αυτή την περίοδο, οπότε καταλαβαίνεις πως μου έφτιαξες την μέρα!!! Ευτυχώς είμαι την περισσότερη ώρα μόνη μου στο γραφείο και το έβαλα πολύ δυνατά!!

Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι νέο, τα γνωστά, εξετάσεις και θα τα πούμε πάλι στις 28/06.

Είδα τις φώτο στο fb! Καλά, έχω πάθει πλάκα! Σωστό αντράκι το σκαθάρι! Βρες του άλλο υποκοριστικό!!! Είναι γλύκας και ανυπομονώ να τον δω από κοντά! Μετά την γέννα, με το που θα μπορέσω να κάνω την διαδρομή, θα πάρω κι εγώ τον γιο μου και θα σας έρθουμε!!!!!

Σήμερα σύμφωνα με το τικεράκι μου, μπαίνω στον 8ο!!!!!!!!

Πένυ μου καταπληκτικά τα φανάρια!!!! Δεν μου φαίνονται παραφορτωμένα! Μπράβο βρε Πένυ μου πάντως, έχεις πολύ φαντασία και πιάνουν τα χέρια σου!

Με βάζεις σε σκέψεις... Μήπως όταν τελείωσεις με την βάπτιση, να αναλάβεις να φτιάξεις κάτι, για να βάλω έξω από την πόρτα στο δωμάτιο του μπέμπη...???

Φιλάκια πολλά!!!

Καλημέρα κούκλες!

Τζενάκι αυτό το τραγούδι των stavento, είναι από τα αγαπημένα μου αυτή την περίοδο, οπότε καταλαβαίνεις πως μου έφτιαξες την μέρα!!! Ευτυχώς είμαι την περισσότερη ώρα μόνη μου στο γραφείο και το έβαλα πολύ δυνατά!!

Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι νέο, τα γνωστά, εξετάσεις και θα τα πούμε πάλι στις 28/06.

Είδα τις φώτο στο fb! Καλά, έχω πάθει πλάκα! Σωστό αντράκι το σκαθάρι! Βρες του άλλο υποκοριστικό!!! Είναι γλύκας και ανυπομονώ να τον δω από κοντά! Μετά την γέννα, με το που θα μπορέσω να κάνω την διαδρομή, θα πάρω κι εγώ τον γιο μου και θα σας έρθουμε!!!!!

Σήμερα σύμφωνα με το τικεράκι μου, μπαίνω στον 8ο!!!!!!!!

Πένυ μου καταπληκτικά τα φανάρια!!!! Δεν μου φαίνονται παραφορτωμένα! Μπράβο βρε Πένυ μου πάντως, έχεις πολύ φαντασία και πιάνουν τα χέρια σου!

Με βάζεις σε σκέψεις... Μήπως όταν τελείωσεις με την βάπτιση, να αναλάβεις να φτιάξεις κάτι, για να βάλω έξω από την πόρτα στο δωμάτιο του μπέμπη...???

Φιλάκια πολλά!!!

Πως πέρασε ο καιρός? Μπαίνεις στον 8ο??? Πάει τον έφαγες το γάιδαρο η ουρά έμεινε. Όσο πλησιαζει ο καιρός αγχώνεσαι καθόλου? Εγώ θυμάμαι είχα πολύ άγχος για τον τοκετό. Είμαι και πολύ φοβιτσιάρα...Ασε!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φανάρια. Αγχώθηκα γιατί τα βαλα στο parents στο τόπικ με τα βαφτίσια και μου είπαν κάτι κορίτσια ότι ήταν παραφορτωμένα. Οτι θες να σου φτιάξω! Αλλο που δεν θέλω!!!Εχω αρχίσει και το βλέπω πιο σοβαρά το θέμα. Ο αντρας μου δηλαδή με βάζει στα αίματα. Μετά το καλοκαίρι πρόκειται να ανοίξουμε μια επιχείρηση σε δικό μας κτίσμα και ο άντρας μου θέλει να μου χωρίσει ένα μέρος και να μου ανοίξει ένα μαγαζάκι με μπομπονιέρες, στολισμούς κλπ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πως πέρασε ο καιρός? Μπαίνεις στον 8ο??? Πάει τον έφαγες το γάιδαρο η ουρά έμεινε. Όσο πλησιαζει ο καιρός αγχώνεσαι καθόλου? Εγώ θυμάμαι είχα πολύ άγχος για τον τοκετό. Είμαι και πολύ φοβιτσιάρα...Ασε!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φανάρια. Αγχώθηκα γιατί τα βαλα στο parents στο τόπικ με τα βαφτίσια και μου είπαν κάτι κορίτσια ότι ήταν παραφορτωμένα. Οτι θες να σου φτιάξω! Αλλο που δεν θέλω!!!Εχω αρχίσει και το βλέπω πιο σοβαρά το θέμα. Ο αντρας μου δηλαδή με βάζει στα αίματα. Μετά το καλοκαίρι πρόκειται να ανοίξουμε μια επιχείρηση σε δικό μας κτίσμα και ο άντρας μου θέλει να μου χωρίσει ένα μέρος και να μου ανοίξει ένα μαγαζάκι με μπομπονιέρες, στολισμούς κλπ.

Είδες είδες??? Πέρασε ο καιρός!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που πλησιάζει η στιγμή και για την ώρα δεν είμαι καθόλου αγχωμένη για τον τοκετό! Ότι είναι θα το αντιμετωπίσω! Πιο πολύ με αγχώνει να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητες στο γραφείο και στο σπίτι, αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι και κάτι να μην προλάβω να τακτοποιήσω κάτι θα γίνει...

Για τις δημιουργίες σου να μην έχεις άγχος, πάντα είναι πολύ εντυπωσιακές! Και καλά θα κάνεις να το σκεφτείς σοβαρά να ανοίξεις μαγαζί, γιατί φαίνεται ότι είναι κάτι που σου αρέσει και το κάνεις με μεράκι και αυτό περνάει στον κόσμο! Δεν χρειάζεσαι και κανένα μεγάλο χώρο, να κρατάς (όπως ήδη κάνεις) φωτο από όλες τις δημιουργίες σου, για να φτιάξεις όμορφα άλμπουμ με την δουλειά σου για δείγματα, και μερικά πραγματικά δείγματα και μια χαρά! Να δεις πόσο θα σου είναι το κόστος ενώς τέτοιου εγχειρήματος και αν θα μπορέσεις να έχεις σχετικά χαμηλές τιμές, πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας! Γενικά με σωστή οργάνωση και προυπολογισμό, νομίζω ότι θα έχεις επιτυχία! Αν το σκέφτεσαι σοβαρά ξεκίνα από τώρα να οργανώνεσαι ώστε μετά το καλοκαίρι να είσαι έτοιμη να το υλοποιήσεις!

Τι επιχείρηση θα ανοίξετε? αν θέλεις μου απαντάς!

Και το άλλο που δεν θυμάμαι είναι με τι ασχολήσε τώρα Πένυ μου?

Τέλος σε ευχαριστώ πολύ που έχεις την καλή διάθεση να φτιάξεις κάτι και για μένα! Η αλήθεια είναι ότι θέλω να φτιάξω κάτι σαν ταμπελίτσα που θα γράφει το όνομά του "Πέτρος" και θα είναι διακοσμημένο γύρω γύρω με θέμα την ζούγκλα όπως το δωμάτιό μας!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...