Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Δίαιτα??? Είναι η πρώτη άνοιξη από την ηλικία που με ενοχλούν τα κιλά μου, που δεν σκέφτομαι την δίαιτα (όχι δηλαδή πως και τα προηγούμενα χρόνια που την σκεφτόμουν γινόταν κάτι, απλά βασανιζόμουν!:oops:) και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό!!! Τώρα όσο για σένα Πένυ μου, σίγουρα ξέρεις καλύτερα το σώμα σου, αλλά εγώ θέλω να σου πω ότι και τώρα είσαι μία κούκλα!!!:D

Έχω και νέα να σας πω! Μίλησα σήμερα, με την γνωστή μας στο Αλεξάνδρας και της είπα για τον γιατρό σου, Πένυ, και μου είπε κι αυτή πολύ καλά λόγια! Οπότε η απόφαση επάρθη και την Τετάρτη θα πάρω την μαία του να κλείσω ραντεβού!

Αυταααααά!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Δίαιτα??? Είναι η πρώτη άνοιξη από την ηλικία που με ενοχλούν τα κιλά μου, που δεν σκέφτομαι την δίαιτα (όχι δηλαδή πως και τα προηγούμενα χρόνια που την σκεφτόμουν γινόταν κάτι, απλά βασανιζόμουν!:oops:) και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό!!! Τώρα όσο για σένα Πένυ μου, σίγουρα ξέρεις καλύτερα το σώμα σου, αλλά εγώ θέλω να σου πω ότι και τώρα είσαι μία κούκλα!!!:D

Έχω και νέα να σας πω! Μίλησα σήμερα, με την γνωστή μας στο Αλεξάνδρας και της είπα για τον γιατρό σου, Πένυ, και μου είπε κι αυτή πολύ καλά λόγια! Οπότε η απόφαση επάρθη και την Τετάρτη θα πάρω την μαία του να κλείσω ραντεβού!

Αυταααααά!!!!

Πρέπει να χάσω 5 κιλάκια οπωσδήποτε!!Έχω δύο βαφτίσεις μέσα στο καλοκαίρι και θα τρομάξω να βρώ ρούχα!Παιρνω πολύ ατσούμπαλα τα κιλά και φαίνεται άσχημο. Πάντως στην επόμενη εγκυμοσύνη μου δεν πρόκειται να επιτρέψω στον εαυτό μου να πάρω πάνω από 9 κιλά. Δεν χάνονται καθόλου εύκολα άμα δεν είσαι και πολύ της δίαιτας.

Τινάκι περιμένω εντυπώσεις από τον Κιοσέ!Και σου είπα ότι χρειαστείς να μου στείλεις πμ και να χρησιμοποιήσεις το όνομα της μάνας μου. Πιάνει...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ όλα καλά! Όλα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μία σειρά κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι!! Έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό 25/05, ανυπομονώ να τον γνωρίσω και να δω ξανά το αγοράκι μου!(Πένυ στείλε μου πμ με το όνομα της μαμάς σου αφού δεν σου είναι πρόβλημα!)

Σήμερα αγόρασα ύφασμα για τις κουρτίνες του μωρού μου και το απόγευμα θα βάλουμε τα φωτιστικά του!!

Περιμένω τα νέα σας φιλεναδίτσες μου...

Καλημέρα!! Τι έγινε που χαθήκατε όλες??? Τινάκι πως εγινε το δωμάτιο του μπεμπούλη? Τα φωτιστικά τα βάλατε? Πάντως μην αγχώνεσαι πολύ με τέτοιες ετοιμασίες γιατί το μωρό θα το βάλεις στο δωματιό του μετά τους 2 μήνες τουλάχιστον.Για αρχή εφοδιάσου με κανένα λίκνο για να το έχεις δίπλα σου. Να ξέρεις ότι τα μωρά στην αρχή θέλουν να είναι στριμωγμένα γιατί νιώθουν ασφάλεια νομίζοντας ότι είναι ακόμα στην κοιλιά. Εμένα στην αρχη μόλις τον έβαζα σε κούνια ή πάρκο έκλαιγε. Κοιμόταν μέχρι 4 μηνών σε ένα τέτοιο μικρό κουνάκι μέχρι που άρχισε να μην χωράει και τον έβαλα στην κούνια του.Είχε και ρόδες και το πήγαινα βόλτα σε όλο το σπίτι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα!!! Δηλώνω παρούσα!!!

Πένυ μου βαλάμε τα φωτιστικά χθες και το δωμάτιο του μπεμπάκου μας γίνεται πολύ όμορφο! Μόλις μου ράψει τις κουρτίνες η γιαγιά μου θα είναι έτοιμο!!! Να σου πω την αλήθεια, όχι μόνο δεν με αγχώνει, αλλά είναι και από τα λίγα πράγματα που με χαλαρώνουν τόσο!!! Το φτιάχνουμε με τέτοια όρεξη και τόση αγάπη, που μόνο ευτυχία με γεμίζει!!! Του έχουμε παραγγείλει καρότσι με πορτο μπεμπε και ξεχωριστή βάση πορτ μπεμπε που κουμπώνει πάνω και στην αρχή θα τον κοιμίζουμε εκεί, στο δωμάτιό μας! Αλλά μου αρέσει που φτιάχνουμε και το δωμάτιό του, γιατί νιώθω σαν να σημαίνει ότι είμαι έτοιμη να τον καλωσορίσω στην ζωή μας και στο σπίτι μας!!!!!! Αααχχχ!!!! Θα γίνω χαζομαμά!!! Το δηλώνω!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για το όνομα της μαμάς σου! Να είσαι καλά!!!

Εσείς τι κάνετε? Έχετε κανονίσει τίποτα για το Σ/Κ??

Τζένη σε χάσαμε πάλι!!!!!! Που είσαι???

Διαφημίσεις

Εγώ στο πρώτο είχα αγχωθεί. Φοβόμουν μήπως γεννηθεί και δεν έχω προλάβει να του το τελειώσω (μην με παραξηγήσει ξέρεις...).Ετσι είναι τα πρωτα. Εγώ καθόμουν ώρες στο δωματιό του με χαλάρωνε.Στο επόμενο πάντως πρώτα θα γεννηθεί και μετά θα ξεκινήσω τέτοιες διαδικασιες. Αν είναι αγόρι πάλι δεν φτιάχνω τίποτα ένα φρεσκάρισμα και τίποτα άλλο.

Να δεις πόσο θα σε βολέψει το πορτ μπεμπέ. Ελπίζω το καρότσι σου να μην είναι πολύ ογκώδες και βαρύ γιατί θα σου βγει ξινό ειδικά αν κυκλοφορείς και μόνη σου χωρίς τον άντρα σου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει σπίτι και κανένα καφεδάκι εδώ γύρω. Δεν μπορώ άλλο κουράστηκα!Από βδομάδα ξεκινάω προετοιμασίες για την Παρασκευή γιατί είναι η γιορτή του γιου μου!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Ελπίζω να έχετε μία υπέροχη Κυριακή!!!

Πένυ μου θα μας εκπλήξεις πάλι με τις δημιουργίες σου για την γιορτή του μικρού σου, ε???

Φιλάκια πολλά!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Ελπίζω να έχετε μία υπέροχη Κυριακή!!!

Πένυ μου θα μας εκπλήξεις πάλι με τις δημιουργίες σου για την γιορτή του μικρού σου, ε???

Φιλάκια πολλά!!

Μπα στην γιορτή δεν κάνω τίποτα σπουδαίο. Μόνο στα γενέθλια. Εξάλλου έχω αναλάβει τη διακόσμηση μιας βάφτισης, 2 βιβλία ευχών, δεν προλαβαίνω και για πολλά.

Ja5zp3.png

D42op3.png

dilono parousaaaaa

alla polu kourasmeni !!!!!!! kaname geniki simera kai eimai ptomaaaaaaaaaaaaaa!!!

tinaki den xanomai bre ..8a to deis 8a er8ei kai i seira sou xaxa kai ksereis emeis ta liontarakia eimaste apaititika ....ton kobo ton prigkipa na se talaiporei xaxa!!

ti kanei to mikraki mas ali8eia klotsaei klotsaei ????????

peny kala den to sizito !! oi pites tis mamas teleiessssss na eixes pe8era na moiaseis!!!!!

filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Καλημέρα καλημέρα!!!!

Έχεις δίκιο βρε Τζένη μου, αλλα τι να κάνουμε σε έχουμε συνηθίσει και μας λείπεις!! Κι εγώ χθες αν και βαριόμουν τρομερά έκανα κάποιες δουλίτσες και χαίρομαι γι' αυτό! Ο μικρός μου κλοτσάει και καμιά φορά νιώθω να σπρώχνει κάτω από το στήθος, αλλά μου αρέσει πολύ που τον καταλαβαίνω. Χθες ξάπλωσα για ύπνο στο αριστερό πλευρό, άρχισα να νιώθω κάτι κλοτσίτσες, όσπου μου έριξε τρεις-τέσσερις δυνατές και μαζεμένες! Οπότε λέω κι εγώ "εντάξει, κέρδισες θα αλλάξω πλευρό αφού δεν βολεύεσαι"!!!! Οπότε καταλαβαίνεις, είμαι παραδομένη από τώρα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

καλα τι τελειο δωματιακι εινια αυτο που εχεις κανει ρε κοριτσι ???

τελικα ειστε και οι δυο μια χαρα χρυσοχερες!!!!!!!!!!! πολυ μ αρεσε τινακι !! και μ αρεσε και η πολυθρονιτσα για τον θηλασμο σας !! την εχεις ετοιμη ε ????

και το λευκο ειναι νομιζω ιδανικη λυση τελικα γιατι ειναι unisex σαν χρωμα !!

θυμισε μου ποτε εχεις παλι γιατρο ???? θα πας στον καινουργιο τωρα ε ???? αντε να μας πεισ και τα νεα σου !!!!

και εγω ειχα συνηθισει να ειμαι εδω καθε μερα και να τα λεμε αλλα το σκαθαρι βλεπεις θελει αποκλειστικοτητα !! ααααααααα πηγα και στο γιατρο μου σημερα και με ειδε !! ολα καλα και περιμενουμε τα αποτελεσματα του pap...ολα καλα μου λεει εξελιχθηκαν !!!! αλλιμονο πηγα να του πω ...αφου δεν μασαω εγω σε τιποτααααααααα!!!!!!!!

ειμαι γερο καρυδι τελικα χαχα ειμαι λιονταρακι !! τα ακους τινακι ???

πενυ εγραψες παλθι !! ειδα τις φωτς στο facebook!! δεν παιζεσαι τελικα και εσυ με τπτ!!!

καληνυχτααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ονειρα γλυκαααααααααααα και κυριως απονηρευτα!!!!!!!!!!! χιχι

jend ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ!!!!!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΟΔΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ!!!!!!!

ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.....

ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα φιλενάδες!!!!

Τζένη μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το δωμάτιό μας!!! Η πολυθρονίτσα, ναι, είναι έτοιμη για τον θηλασμό μας, αλλά για την ώρα παίζει τον ρόλο της "πολυθρονίτσας του ονείρου", κάθομαι εκεί και ονειρεύομαι την στιγμή που θα έχω αγκαλιά το μωρό μου!!!!

Γιατρό έχω κανονίσει στις 25/05, Τρίτη, με τον καινούργιο! Άντε να πάω να τον γνωρίσω και να δω και το μωράκι μου, που μου έχει λειψει η εικόνα του! Μόλις γυρίσω θα σας πω τα νέα μου!!!

Το σκαθαράκι σου καλά κάνει και θέλει την αποκλειστικότητα! Ζήσε το κι εσύ, γιατί κάποτε θα μας τους πάρουν οι νύφες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χαίρομαι που όλα καλά με τον γιατρό σου! Αλήθεια με τον διαιτολόγο συνεχίζεις κανονικά?

Πένυ φοβερό το βιβλίο!!!!!!!!!! Λοιπόν κοίτα να το δεις λίγο πιο επαγγελματικά, γιατί όπως καταλαβαίνεις, έχεις ήδη δύο υποψήφιες πελάτισσες! Καλά δεν λέω Τζένη?

Γεια σας κοριτσάκια!! Τι κάνετε? Τινάκι τέλειο το δωμάτιο του μπομπιράκου σου μόνο αυτός λείπει τώρα!Και εγώ ζούγκλα του έχω κάνει διακόσμηση. Ανεξάρτητα αν τώρα του έχω βάλει και ένα αυτοκίνητο αυτοκόλλητο και φόρμουλα κρεβάτι γιατί έχουμε τρέλα με τα αυτοκίνητα.Τώρα έχει γίνει λίγο mix and match!Αντε να μου πεις εντυπώσεις από τον Κιοσέ από Τετάρτη!

Τζένη τι έγινε? Δοκίμασες τις πίτες της πεθεράς μου? Είναι άπαιχτη στην χορτόπιτα δεν την πιάνει κανείς! Ωραία τωρα που πήγες στο γιατρό και είναι όλα καλά ξεκίνα για το δεύτερο χαχαχα!

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε το βιβλίο ευχών! Ελπίζω να αρέσει και στους γονείς της μπέμπας.Μπορώ να φτιάξω σε όποια μαμά θέλει. Άλλο που δεν θέλω!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...