Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛ ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛ ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Ναι Στεγια μου το ειδα και ειπα να ενημερωσω και τις φιλεναδιτσες μου εδω μεσα ......μακαρι να παρει το κοριτσακι της γρηγορα στο σπιτακι της η Νικολ μας !!!!!!

και εσυ να εισαι καλα με το πριγκιπακο σου...ακομα θυμαμαι οσα εγραφες πριν γεννησεις ..Δευτερα δεν ηταν ??? και ελεγα αντε εχω ακομα καιρο ..και την Παρασκευη εσκασε μυτη και το δικο μου σκαθαρακι !!!!!!!

Καλημέρα κούκλες!!!!

Επιτέλους μάθαμε νέα της Νικόλ!Αντε μπράβο θα πάνε όλα καλά και συντομα θα χουμε και μπουμπού στην παρέα!

Τινάκι μην ανησυχείς μόλις γνωρίσεις τον Κιοσέ θα σου φύγει το αγχος!Είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Πάντως αν θες να χρησιμοποιήσεις και το όνομα της μάνας μου που τον ξέρει μπορώ να σου το στείλω πμ. Τώρα τελευταία στο parents είναι τουλάχιστον 3 κορίτσια που μου έχουν ζητήσει τα στοιχεία του Κιοσέ γιατί σκοπεύουν να αλλάξουν γιατρό λόγω της κρίσης.Είναι υπερβολικά τα λεφτά που ζητούν στα ιδιωτικά και χτύπα ξύλο αν συμβεί κάτι σε στέλνουν στο Αλεξάνδρας. Μια τέτοια περίπτωση μου έλεγε και μια κοπέλα στο parents πριν από κάτι μέρες.

Ξεκίνησα και εγώ να μαζεύω χειμωνιάτικα. Φέτος είπα να τα μαζέψω σε δόσεις. Εχω ήδη μαζέψει τα χαλιά, του μικρού τα ρουχα και τα παλτό τα δικά μας. Αλλοτε τα έκανα όλα σε μια μέρα και πελάγωνα. Για πείτε μου που βρήκατε τις σακούλες? Έχω πιάσει όλες τις ντουλάπες με παπλώματα! Και τι δεν θα δινα να είχα ντουλάπα ένα ολόκληρο δωματιο. Να τα χω όλα εκει μέσα και να μην χρειάζεται να τα μαζεύεις!

Τελικά jend δεν θα μπορέσω να έρθω για καφέ. Το Σαββάτο μου προέκυψε μια δουλειά που δεν έιχα προβλέψει και την Κυριακη έχω να πάω σε κάτι γενέθλια και μετά θα γιορτάσει η πεθερά μου. Θα με φαει το δρομολόγιο πάλι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!

Σήμερα είμαι πολύ πολύ καλύτερα!!!!!!!! Και κατα ένα μεγάλο ποσοστό το χρωστάω σε εσάς!!!!! Σας ευχαριστώ, λοιπον!!!!

Τι ωραία που πηγαίνουν καλά τα πράγματα για το μωράκι της Νικόλ!!!!!!!!! Μακάρι να την πάρουν γρήγορα σπίτι τους!!!!

Πένυ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Ότι χρειαστώ θα σου πω! Για την ώρα έχω μία ερώτηση. Υπέρηχο σου κάνει ο γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία ή πρέπει να πας σε κάποιο κέντρο έξω?

Λοιπόν τις σακούλες θα τις βρεις στα super market εκεί που είναι τα είδη αποθήκευσης. Στα παπλώματα ειδικά έχει τεράστια διαφορά! Βάζεις μέσα το πάπλωμα, κλείνεις την σακούλα και μετα με την σκούπα τραβάς όλο τον αέρα από μία βαλβίδα που έχει.

Τζένη μου δεν σε έχω ρωτήσει, τελικά τώρα που πέρασε ο πρώτος καιρός, ο μικρός σου είναι ήσυχος ή ζουζουνάκι και απαιτητικούλης? Επίσης έχω να πω, ότι πολύ καλά έκανες που τακτοποίησες γρήγορα γρήγορα τις ντουλάπες σου, γιατί ο καιρός είναι ιδανικός για βολτούλες και ποιος σε πιάνει εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

Βάσω εσύ με την μικρή προλαβαίνεις να κάνεις καμία δουλίτσα?

Εμείς κορίτσια μου χθες παραλάβαμε την κούνια και την αλλαξιέρα!!! Επειδή είναι σε κουτιά, χθές φτιάξαμε την αλλαξιέρα και σήμερα ή αύριο θα φτιάξουμε την κούνια! Την άλλη εβδομάδα θα πάρω και ύφασμα για τις κουρτίνες! Όταν είναι έτοιμο θα σας βγάλω φωτογραφίες!!!

Φιλάκια πολλάαα!

Ναι Στεγια μου το ειδα και ειπα να ενημερωσω και τις φιλεναδιτσες μου εδω μεσα ......μακαρι να παρει το κοριτσακι της γρηγορα στο σπιτακι της η Νικολ μας !!!!!!

και εσυ να εισαι καλα με το πριγκιπακο σου...ακομα θυμαμαι οσα εγραφες πριν γεννησεις ..Δευτερα δεν ηταν ??? και ελεγα αντε εχω ακομα καιρο ..και την Παρασκευη εσκασε μυτη και το δικο μου σκαθαρακι !!!!!!!

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΣΑΣ!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΑΣ!!!!

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τινάκι υπέρηχο σου κάνει σε κάθε επίσκεψη. Όπως και στον γιατρό που πήγαινες.Απλά να ξέρεις ότι την ώρα του τοκετού (ειδκά αν τύχει εν ώρα υπηρεσίας) δεν είναι μαζί σου γι αυτό καλό θα ναι να ζητήσεις να χεις μαζί σου και μια μαία για να μην περάσεις μόνη σου τους πόνους. Συνεργάζεται με μία πολύ καλή Ελένη Γιουρούση τη λένε.Αν δεν ήταν αυτή εγώ ακόμα θα κλαιγα και το παιδί θα το χα χωνέψει. Δεν ξέρω μπορεί και να στα έχω ξαναπεί αλλά τα χω γράψει σε τόσες κοπελες που δεν θυμάμαι πια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κούκλες!!!!

Επιτέλους μάθαμε νέα της Νικόλ!Αντε μπράβο θα πάνε όλα καλά και συντομα θα χουμε και μπουμπού στην παρέα!

Τινάκι μην ανησυχείς μόλις γνωρίσεις τον Κιοσέ θα σου φύγει το αγχος!Είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Πάντως αν θες να χρησιμοποιήσεις και το όνομα της μάνας μου που τον ξέρει μπορώ να σου το στείλω πμ. Τώρα τελευταία στο parents είναι τουλάχιστον 3 κορίτσια που μου έχουν ζητήσει τα στοιχεία του Κιοσέ γιατί σκοπεύουν να αλλάξουν γιατρό λόγω της κρίσης.Είναι υπερβολικά τα λεφτά που ζητούν στα ιδιωτικά και χτύπα ξύλο αν συμβεί κάτι σε στέλνουν στο Αλεξάνδρας. Μια τέτοια περίπτωση μου έλεγε και μια κοπέλα στο parents πριν από κάτι μέρες.

Ξεκίνησα και εγώ να μαζεύω χειμωνιάτικα. Φέτος είπα να τα μαζέψω σε δόσεις. Εχω ήδη μαζέψει τα χαλιά, του μικρού τα ρουχα και τα παλτό τα δικά μας. Αλλοτε τα έκανα όλα σε μια μέρα και πελάγωνα. Για πείτε μου που βρήκατε τις σακούλες? Έχω πιάσει όλες τις ντουλάπες με παπλώματα! Και τι δεν θα δινα να είχα ντουλάπα ένα ολόκληρο δωματιο. Να τα χω όλα εκει μέσα και να μην χρειάζεται να τα μαζεύεις!

Τελικά jend δεν θα μπορέσω να έρθω για καφέ. Το Σαββάτο μου προέκυψε μια δουλειά που δεν έιχα προβλέψει και την Κυριακη έχω να πάω σε κάτι γενέθλια και μετά θα γιορτάσει η πεθερά μου. Θα με φαει το δρομολόγιο πάλι!!!

Γεια σου πενακι μας !!!

μια χαρα ειναι οι σακουλες !!! μιλαμε εχω κατενθουσιαστει χαχαχα

να σου πω κατι και εγω που εχω ενα δωματιο-ντουλαπα μην νομιζεις πως ειναι τακτοποιημενα , τα εχω οοολλλααα εκει μεσα . ακομα και την ηλεκτρικη σκουπα! βεβαια δεν ειναι πολυ μεγαλο αλλα το μονο σωτηριο ειναι πως αν ειναι μπαχαλο και εχω κοσμο το κλειδωνω και τελος !!! σωστη ??

για τοκαφεδακι δεν πειραζει ..καλα δρομολογια σου ευχομαι και ναπεις και πολλλλααα πολλααα χρονια πολλα στην πεθερα σου απ εμενα !!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!

Σήμερα είμαι πολύ πολύ καλύτερα!!!!!!!! Και κατα ένα μεγάλο ποσοστό το χρωστάω σε εσάς!!!!! Σας ευχαριστώ, λοιπον!!!!

Τζένη μου δεν σε έχω ρωτήσει, τελικά τώρα που πέρασε ο πρώτος καιρός, ο μικρός σου είναι ήσυχος ή ζουζουνάκι και απαιτητικούλης? Επίσης έχω να πω, ότι πολύ καλά έκανες που τακτοποίησες γρήγορα γρήγορα τις ντουλάπες σου, γιατί ο καιρός είναι ιδανικός για βολτούλες και ποιος σε πιάνει εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

Εμείς κορίτσια μου χθες παραλάβαμε την κούνια και την αλλαξιέρα!!! Επειδή είναι σε κουτιά, χθές φτιάξαμε την αλλαξιέρα και σήμερα ή αύριο θα φτιάξουμε την κούνια! Την άλλη εβδομάδα θα πάρω και ύφασμα για τις κουρτίνες! Όταν είναι έτοιμο θα σας βγάλω φωτογραφίες!!!

Φιλάκια πολλάαα!

Φιλεναδιτσα για αυτο ειμαστε εμεις εδω !! ακομα και λιγο να σε κανουμε να νιωσεις καλυτερα ειναι επιτυχια !! θα την βρεις την ακρη εσυ !!!!

φτιαξε και το δωματιακι και ολα θα ειναι σουπερρρ!!! μεγεια τα καινουργια σας πραγματακια!!! εγω το δωματιο ακομα το φτιαχνω, σκεφτομαι καμια φορα πως τα μικρακια μας μονο αγαπη και φαγακι θελουν! εμας μας πιανει μια υστερια να εχουμε και αυτο και το αλλο !

λες και εμεις που δεν τα ειχαμε ολα αυτα δεν μεγαλωσαμε /???????

εμενα και που τον βαζω στο δωματιο ακομα δεν πολυκαταλαβαινει πολλα πραγματα , μονο που φευγει απο την αγκαλια μου και μπαινει στην κουνια σκεφτεται νομιζω!!!!

και οσο αφορα το σκαθαρι μου εξακολουθει να εινια απαιτητικο αλλα οχι γκρινιαρικο ....και επισης οπως μου λεει ο μπαμπας του χαρακτηριστικα το εκανα σαν τα μουτρα μου :(:(:(:( ολο κουβεντες θελει καινα ασχολεισαι μονο μαζι του !!!! οσο για τις βολτες δεν το συζητω!! τον βαζω στο καθισμα του αυτοκινητου και κουναει ποδια χερια οτι προλαβαινει !!!!! και στο καροτσι του και ολο κανουμε μπιμπιππππππππ!!!

το κορυφαιο ειναι πως απο ακριβως δυο μηνων πρωτοειπε αγκου και δεν ειμαι κουκουβαγια αληθεια το ειπε ...οσο δε περναει ο καιρος ολο αγκου ειναι και τωρα βγαζει και κραυγες διαφορετικες μιλαμε ΠΟΛΥ γελιο !!!!!!

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΣΑΣ!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΑΣ!!!!

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ?

Σευχαριστω!!! Και εσενα ο πριγκιπακος σου !!!!!

επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέραααα!!!

και οσο αφορα το σκαθαρι μου εξακολουθει να εινια απαιτητικο αλλα οχι γκρινιαρικο ....και επισης οπως μου λεει ο μπαμπας του χαρακτηριστικα το εκανα σαν τα μουτρα μου :(:(:(:( ολο κουβεντες θελει καινα ασχολεισαι μονο μαζι του !!!! οσο για τις βολτες δεν το συζητω!! τον βαζω στο καθισμα του αυτοκινητου και κουναει ποδια χερια οτι προλαβαινει !!!!! και στο καροτσι του και ολο κανουμε μπιμπιππππππππ!!!

το κορυφαιο ειναι πως απο ακριβως δυο μηνων πρωτοειπε αγκου και δεν ειμαι κουκουβαγια αληθεια το ειπε ...οσο δε περναει ο καιρος ολο αγκου ειναι και τωρα βγαζει και κραυγες διαφορετικες μιλαμε ΠΟΛΥ γελιο !!!!!!

Χαχαχα!!! Κορυφαίος ο μικρός!!! Όσο τον φαντάζομαι να κουνάει τα χέρια και τα πόδια από την χαρά του για βόλτα, τρελαίνομαι!!!:D Κοίτα αν τον έχεις κάνει να σου μοιάζει, έχει και τα καλά του, θα είναι πρόσχαρος, κοινωνικός και εσύ θα ξέρεις τι έχεις να περιμένεις!!!;) Πω πω θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά!!!

Εδώ ο καιρός είναι συννεφιασμένος, αλλα δεν με νοιάζει, χαίρομαι που το μεσημέρι ξεκινάει το Σαββατοκύριακό μου!!! Σήμερα αν και το βράδυ κοιμήθηκα σαν κούτσουρο, νυστάζω πολύ...

Εσείς τι κάνετε φιλενάδες μου?

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!

Χαχαχα!!! Κορυφαίος ο μικρός!!! Όσο τον φαντάζομαι να κουνάει τα χέρια και τα πόδια από την χαρά του για βόλτα, τρελαίνομαι!!!:D Κοίτα αν τον έχεις κάνει να σου μοιάζει, έχει και τα καλά του, θα είναι πρόσχαρος, κοινωνικός και εσύ θα ξέρεις τι έχεις να περιμένεις!!!;) Πω πω θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά!!!

Εδώ ο καιρός είναι συννεφιασμένος, αλλα δεν με νοιάζει, χαίρομαι που το μεσημέρι ξεκινάει το Σαββατοκύριακό μου!!! Σήμερα αν και το βράδυ κοιμήθηκα σαν κούτσουρο, νυστάζω πολύ...

Εσείς τι κάνετε φιλενάδες μου?

καλημερααααααα!!!!!!!!!

τι κανεις κοριτσαρα μου ?? το μπεμπακι μας πως ειναι ???

τινακι μου και εγω ξεραθηκα το βραδυ, τον εχω ακομα στη μαμα μου η απονη μανα αλλα τουλαχιστον ευχαριστηθηκα υπνο δεν μπορω να πω !!

οντως και εδω "κανει" συννεφια αλλα ουτε και εμενα θα με πτοησει ....

να σου πω, μπορει να κανονισουμε να ερθουμε εμεις καμια βολτιτσα στα μερη σου που δεν εχω ερθει και ποτε ..οποτε μην ανησυχεις θα στον γνωρισω τον σκαθαρο εκει !!!

Καλημέρα μανούλες και χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!!! (Εύχομαι να πάνε όλα καλά και του χρόνου να γιορτάζω κι εγώ μαζί σας!!)

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είστε γερές και δυνατές, για να μπορείτε να είστε πάντα δίπλα τους!!!:D:D

Τι κάνετε?? Ελπίζω να περνάτε μία υπέροχη μέρα, μιας και είναι και ο καιρός σύμμαχος σε αυτό!!!

Εμείς είμαστε μια χαρά και τι πρωτότυπο, ασχολούμαστε και σήμερα με το δωμάτιο του μικρού!!! Οποίος μεγαλώνει και μαζί του και η κοιλιά μου!!!:D

να σου πω, μπορει να κανονισουμε να ερθουμε εμεις καμια βολτιτσα στα μερη σου που δεν εχω ερθει και ποτε ..οποτε μην ανησυχεις θα στον γνωρισω τον σκαθαρο εκει !!!

Τζένη μου θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά! Αν το αποφασίσετε να κατέβετε, να με ειδοποιήσεις πιο πριν να ετοιμάσω τραπέζι!!!!!!

Δεν θυμάμαι αν σε είχα ξαναρωτήσει, αλλά πως θα τον βγάλετε τον μικρό??

Φιλάκια πολλααααά!!!

Καλημέρα μανούλες και χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!!! (Εύχομαι να πάνε όλα καλά και του χρόνου να γιορτάζω κι εγώ μαζί σας!!)

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είστε γερές και δυνατές, για να μπορείτε να είστε πάντα δίπλα τους!!!:D:D

Τι κάνετε?? Ελπίζω να περνάτε μία υπέροχη μέρα, μιας και είναι και ο καιρός σύμμαχος σε αυτό!!!

Εμείς είμαστε μια χαρά και τι πρωτότυπο, ασχολούμαστε και σήμερα με το δωμάτιο του μικρού!!! Οποίος μεγαλώνει και μαζί του και η κοιλιά μου!!!:D

Τζένη μου θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά! Αν το αποφασίσετε να κατέβετε, να με ειδοποιήσεις πιο πριν να ετοιμάσω τραπέζι!!!!!!

Δεν θυμάμαι αν σε είχα ξαναρωτήσει, αλλά πως θα τον βγάλετε τον μικρό?

Φιλάκια πολλααααά!!!

filenaditsaaa xronia mas polla !! kai esi manoula isai, apla tou xronou 8a deis ta matakia tou agoriou sou k 8a einia san na akous ola ta xronia polla tou kosmou!!

opos katalabes eimastan bolta kai simera !! opos eipes simaxos o kairos !!

kai siga min afina tetoia eukairia anekmetaleuti !!!!

8a ton poume grigoraki to agoraki mas !!!

kai siga episis na min se baloume na mageireueis !!!!!!!!!!!!!!!!

koita to moraki sou pou megalonei kai kane pragmatakia pou s aresoun giati mazi aresoun kai sto mpompiraki sou !!!!

peny na xairesai tin pe8eroula sou !!!!!!!!!!!! dostis ta xronia mas polla!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Τι κάνετε???

Λοιπόν χθες, μετά από πολύ καιρό, είπα να παίξω ένα τζόκερ και κέρδισα 50ευρώ! Δεν είναι κανένα ποσό, αλλά χάρηκα που κέρδισα κάτι!!!

Κατα τα άλλα, χθες βάλαμε ένα ραφάκι και τα αυτοκόλητα στο δωμάτιο του μικρού και τώρα μας έμειναν οι κουρτίνες και τα φωτιστικά! Αααχχ!!! πηγαίνω και κάθομαι σε μία πολυθρονίτσα που έχω βάλει μέσα και το χαζεύω.... Μήπως θα γίνω χαζομαμά????:tongue:

8a ton poume grigoraki to agoraki mas !!!

kai siga episis na min se baloume na mageireueis !!!!!!!!!!!!!!!!

koita to moraki sou pou megalonei kai kane pragmatakia pou s aresoun giati mazi aresoun kai sto mpompiraki sou !!!!

Τζένη μου ωραίο το Γρηγόρης! Με το καλό! Εμείς θα τον βγάλουμε Πέτρο! Του πεθερού μου, αλλά δεν μπορώ να πω, μου αρέσει!

Καλά ελάτε εσείς και βλέπουμε!!!;)

Πένυ που είσαι???

Καλημέρα κορίτσια!! Χρόνια μας πολλά για χτες.Δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα από τα ξενύχτια των προηγούμενων ημερών. Αντί να ξεκουραστώ εγώ το Σαββατοκύριακο κουράζομαι περισσότερο από τις καθημερινές, αλλά το ευχαριστιέμαι!!

jend θα μεταφέρω τις ευχές σου στην πεθερά μου. Σε ευχαριστώ εκ μερους της.

Θέλω να κάνω δίαιτα και δεν μπορώ! Λιμοκτονώ όλη τη βδομάδα και έρχεται Σαββατοκύριακο και του δίνω και καταλαβαίνει. Πότε θα μπω σε σειρά δεν ξέρω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...