Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

geia σου jend σε ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λογια

ειμαι οντως αγχωμενη με το θηλασμο γιατι δεν επαρκει στο παιδι μου και θελει μετα απο κάθε θηλασμο συμπλήρωμα . φοβαμαι πως δεν θα εχω για πολύ καιρο και πνικοβάλλομαι. το παλευω πολύ αλλα δυστυχώς δεν εχω πολύ. ξερεις ειμαι σπιτι όλη μερα κ όλο τα ιδια κ τα ιδια σκεφτομαι.

θελω ναβγω λιγο εξω το περιμενω πως κ πως.

εσυ πως εισαι?

αυτο με το εξω το ειχα και εγω εντονα ! αλλα μετα τελικα εινια δυσκολο, κουβαλα ενα καρο πραγματα, εντωμεταξυ να εχει φαει να μην μου πεινασει κτλ!

αλλα θα μεγαλωσει σκεφτομαι και θα ειναι πιο ευκολες οι μετακινησεις μας !!

και σου ειπα!! πρεπει να εισαι εσυ ηρεμη για να ειναι και το κοριτσακι σου , μου το ειχε πει και η παιδιατρος και τελικα εχει απολυτο δικιο!!!! μας παιρνουν τον αερα! ειναι πανεξυπνα να ξερεις ε ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια!

Βασω μου να σου ζήσει το μωράκι σου! Μπορεί να μην έχω πείρα για να σου πω κάποια συμβουλή για τον θηλασμό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να δίνεις τόσο σημασία στους γύρω σου!!! Κοίτα να είσαι εσύ καλά και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για το μωράκι σου κι άσε τους άλλους να κουρεύονται, κουμάντο ο καθένας στο σπίτι του! Όσο για το θέμα της βόλτας, κάτι μου θυμίζει... Τζένη για σένα χτυπάει η καμπάνα!!:tongue::tongue:

Πένυ μου σε καταλαβαίνω, πάλι Δευτέρα, πάλι δουλειά... Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να σταματήσω για την γέννα!

Διάβασα κι εγώ για την Νικόλ και χάρηκα πάρα πολυ!!!!!!! Μάκαρι να πάνε και αύριο όλα καλά και να γυρίσουν στο σπίτι τους!!!!!!!!! Ανυνοπονώ για την στιγμή που θα μας γράψει: "Είμαι σπίτι με την μπεμπούλα μου!"

Λοιπόν Τζενη όταν γίνει με το καλό ο γάμος, περιμένω να δω και καμία φωτογραφία από την πρώτη τόσο επίσημη έξοδο της οικογένειάς σου!

Φιλάκια σε όλες!!!

χαχαχα τινακι !!!! οχι μονο μια καμπανα αλλα ολοοοο το καμπαναριο χτυπαει για εμενα !!!

η νικολ μας λεει εκανε μαγνητιτκη σημερα και περιμενουν αυριο τ αποτελεσματαααα αντε παναγιτσα μου να πανε ολα καλα να την παρει σπιτακι της !!!

εννοειται πως θα βαλω φωτος αν και σημερα μου ειπε γιατρος καλυτερα να τον αφησω σπιτι αλλα της ειπα πως αυτο δεν γινεται !!!! εδω ψαχνω να του βρω κοστουμι, θα τον αφησω σπιτι ?? απαππαπααπαπαπα το πολυ πολυ να γυρισει νωριτερα στο σπιτι με την πεθερα μου !!!

πηγαμε καναμε και το εμβολιακι μας σημερα το 2ο, πηγε ο μπεμπακος 6900 και πηρε και 6 ποντους, αισιως 62!!!

τελικα γινεται μπαμπουρας και οχι σκαθαρι χαχαχαχα

λοιπον σας αφηνω, παω παλι στη μαμα μου για μετακομιση ...

θα τα πουμε απο δευτερα πια και τοτε κανονιζουμε καφεεεεεεεεεεεε

Καλημέραααα! Πάλι Δευτέρα, πάλι δουλειά... Το Σαββατοκύριακο πέρασε πάλι χωρίς να το καταλάβω!! Πέρασα όμως πολύ ωραία και εγώ μα πάνω απ όλα ο μικρούλης μας. Το Σαββάτο γνωρίστηκα με τις μαμάδες του parents cafe της Κορίνθου. Περάσαμε πολύ καλά. Αχ να το κανονίσουμε και εδώ βρε κορίτσια! Εμαθα και νέα της Νικόλ! Το μωράκι της πάει καλύτερα μου είπαν και χάρηκα πολύ!

Τι βλέπω όμως εδώ??? Αγχωμένη νέα μανούλα? Κλασσική περίπτωση. Μου θυμίζει εμένα 2,5 χρόνια πριν. Βασ καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου!! Κατα δεύτερον μην αγχώνεσαι με το θέμα του θηλασμού! Κάνε τις προσπάθειές σου, γιατί δεν λέω καλό να το θηλάσεις, αλλά και αν δεν έχεις δεν πειράζει. Πάνω απ όλα έχει σημασία η ψυχολογία σου γιατί το άγχος σου το μεταφέρεις και στο μωρό. Ο δικός μου δεν θήλασε καθόλου. Να δεις ένας άντρας που έχει γίνει.Δεν του λείπει τίποτα εν σχέσει με τα άλλα παιδιά που θήλασαν. Αφου δεν είχα γάλα τι να έκανα!Πάνω απ όλα κοίτα να είσαι ήρεμη, να ξεκουράζεσαι γιατί τον πρώτο καιρό τα ωράρια είναι εξαντλητικά και να κάνεις πολλά γουτσου γουτσου με το ζουζουνάκι σου που περίμενε να σε δει 9 μηνες και σε θέλει χαρούμενη!

Geia soy Πένυ και σε σενα

σε ευχαριστώ για την υποστηριξη.όντως χρειάζεται ηρεμια.ξερεις μωρε για το θηλασμο σε κάνουν να αισθανεσαι ενοχες οι άλλες μαμαδες που θηλαζαν αποκλειστικά. Μου λένε που τα παιδιά που θηλασαν ειναι πολυ πιο ανθεκτικά στις ιωσεις σπανια παιρνουν αντιβιώσεις και τα γνωστα. Εσενα στο παιδάκι σου βλέπεις διφορά στα θεματα των ασθενειών ????????

φιλιά

Τινακι οντως εισαι η τελαυταια μανουλα για την Αργολίδα.

Κοιταξε να απολάυσεις την εγκυμοσύνη σου. Αν κι ειχα αγχοεςστην εγκυμοσύνη μου (όπως καταλαβαινεις ειμαι πολύ αγχώδες ατομο!!!)τώρα αναπολώ την εγκυμοσύνη τις στιγμές που πηγαιναμε στο γιατρο κ βλέπαμε το μικρουλι μας και τωρα το βλέπω και του λέω" εσυ χωραγες εκει μέσα?????

λοιπί να σαι καλά

φιλιά

Καλημέρα κορίτσια!

Τζένη αντράκι έγινε το αγοράκι σου!!!!!!!! Καλά αμα του βάλεις και κουστούμι θα τους στείλεις όλους!!!! Άντε με το καλό αύριο!!!

Πένυ που είσαι???

Βάσω καταρχήν χαίρομαι που αν κατάλαβα καλά από τα μηνύματά σου έχεις αρχίσει και χαλαρώνεις!! Αλήθεια, πως νιώθεις με το κοριτσάκι σου στο σπίτι?

Προσπαθώ να είμαι χαλαρή, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω και άγχος και ανυπομονησία!!! Αυτό που είμαι σίγουρη ότι θα αναπολώ και θα μου λείπει, είναι η παρέα που νιώθω ότι μου κάνει το αγοράκι μου στο γραφείο! Είμαι τις περισσότερες ώρες μόνη μου και μου αρέσει που ξέρω ότι έχω και το αγοράκι μου μαζί κι μου ρίχνει κλοτσίτες και μου κάνει παρέα!

Την Τρίτη είχαμε πάει στον γιατρό! Όλα καλά μας είπε, ο μικρός μας έχει πάει 802γρ.! Την επόμενη βδομάδα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου και αν είναι όλα καλά θα τα ξαναπούμε σε ένα μήνα! Προσπάθησε να μας δείξει το μουτράκι του αλλά ο ζουζουνάκος μας δεν συνεργαζόταν!

Αυτάαα! Φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Εμφανίστηκα και εγώ!!Τι κάνετε?Εγώ πολύ καλά σπίτι σήμερα γιατί είναι αργία για την Νεμέα! Καφεδάκι και αραχτή λοιπόν!!Τινάκι ανυπομονησία να έχεις άγχος να μην έχεις από τώρα γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα! Ωχ η καμπύλη ζαχάρου ήταν το χειρότερό μου!!

Βασ μην αγχώνεσαι κούκλα μου με αυτό το θέμα. Σε πληροφορώ ο μικρός μου αρρωσταίνει μια φορά το χρόνο και αν. Μόνο φέτος ταλαιπωρηθήκαμε λίγο αλλά γινόταν και χαμός από ιώσεις. Αρρώστησαν και παιδιά που θήλαζαν όπως της συνυφάδας μου για παράδειγμα. Επειδή έχω μπει στο τόπικ που λεει για το θηλασμό και έχω νιώσει και εγώ άσχημα απλά δεν ξαναμπήκα. Ξέρεις και το να είσαι τόσο απόλυτη με κάποια θέματα δεν είναι και πάντα καλό. Εξάλλου σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, τι να κάνουμε? Γι αυτό σου λέω... Δεν μου λες είναι ήσυχο μωράκι? Αχ μου χει λείψει η μυρωδιά που έχουν τα μωράκια... Να της δώσεις ένα φιλάκι από εμένα της μπεμπούλας.

Έχουμε κανένα νέο από τη Νικόλ? Ευχομαι να είναι καλά το μωράκι της και να ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Εδώ και κάποιες μέρες φτιάχνω δύο βιβλία ευχών ένα για τη βαφτιση του ανιψιού μου και ένα για την κόρη της κουμπάρας μου. Στην πρώτη σελίδα θα έχει ένα παραμύθι. Απευθύνθηκα λοιπόν στις σούπερ μαμάδες και μου έγραψαν ένα φανταστικό παραμύθι. Μόλις τελείωσα και την πρώτη σελίδα για το αλμπουμ της μπεμπας. Ελεγα να σας το δείξω όλο μαζί αλλά δεν κρατιέμαι γιατί το παραμύθι είναι ΦΟΒΕΡΟ230420101389.jpg

Τι λέτε ωραίο δεν είναι?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα! Τι έγινε που χαθήκατε όλες???? Jend ακόμα προσπαθείς να συνελθεις από τα ξενύχτια του γάμου? Καλά ήταν φανταστικά όλα!! Να ζήσουν τα παιδιά και σύντομα να σου κάνουν και ένα ανιψάκι! Να χει παρέα ο μικρούλης σου και να έχουμε και την νύφη σου να τα λέμε στο parents. Κάπου στο fb πήρε το μάτι μου ότι επέστρεψες στη δουλειά ή λάθος έκανα?

Τινάκι πως τα πας? Φουσκώνεις φουσκώνεις? Εξαφανίστηκες και εσύ!

Βασ χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το παραμύθι για το 1ο βιβλίο ευχών. Σήμερα τελείωσα και το άλλο πως σας φαίνεται?

270420101394.jpg

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια! Να 'μαι κι εγώ!!

Πένυ μου φοβερά τα βιβλία ευχών που τους ετοίμασες!!!!!!! Είσαι καλά? Οι άντρες σου?

Νεο από την Νικόλ δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά...

Εγώ καλά είμαι, φουσκώνω, βαραίνω, αλλά το απολαμβάνω!!!! Χθές έκανα καμπύλη ζαχάρου και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά! Δύο μέρες τώρα έχει ξεκινήσει και ο μάστορας, το τρίψιμο-σπατουλάρισμα-βάψιμο, στο δωμάτιο του μπέμπη και ανυπομονώ να το δω καθαρό και βαμμένο!

Τζένη πως τα περνάς οεο? Πως σου φαίνεται η δουλειά μετά από τόσους μήνες? Τι κάνει το σκαθαράκι σου?

Βάσω προσαρμοστήκατε με το μωράκι στο σπίτι?

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Τινακι ευχαριστώ για το ενδιαφερον.Βελτιώνεται η κατασταση αλλα εξακολουθουν κάποια αγχη να υπαρχουν ευτυχώς με βοηθά ψυχολογικά ο αντρας μου

εσυ πώς πάς με την εγκυμοσύνη??απο ψυχολογία??ολα καλά???????

Διαφημίσεις

i am backkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to ksero sas eleipsa xaxa

alla ligo o gamos, ligo i prosarmogi sti douleia kai pali ..ligo to ska8ari pou ginete maparmpounas siga siga ta eftysa i ginaika !!!!

prosarmozomaste, mas pianei kai i anoiksi siga siga kai opos sas to eixa pei den kratiemai mesaaaaa

bariemai ligo to koubala oli tin proika mazi alla ligoi mines emeinan 8a koublame olo kaipio liga ..elpizo!!!

o gamos perase kai pigan ola kala, ikanopoiitka 8a elega ...o mpempakos itan me koustoumia mple k itan akoma kai apo ton gampro pio omorfos xaxa koukouba !!!

i mama pali mia xontroula ntimeni sta mple ..paei telika oute to mple kobei ( kai eixa kai mia elpida ))

oi kalesmenoi mas superrrrr peny akous ???

tora eixame protomagies , kafedes boltitses ktl, na do pos 8a ton mazeuo meta pou otan ton bazo sto ka8ismataki tou aytokinitou kounaei xeria podia kai oti brei ..ton ema8a stis boltes

kai tora pou leo boltes ...pame gia kafe to epomeno s/k?????an mporei na er8ei kai i bas na ksefigei ligo ....

tinaki kalo fouskoma !!!! ante pernaei o kairos !!! o kolotoumpakos sou ti kanei ?????

mai xara i kampili e ??? bravo koritsaki mou !!! pou tin ekanes ??? ego den eixa niosei ayto pou lene martyrio ..mai xara tin katapia tin glikozi ..lete pou eima glukatzou ??? na m arese?? i mipos eimai mazoxaaaa??

peny kala den to suzito ta xeria sou kanoun apisteyta pragmata ...giati den to ekmetaleuesai kapos ???

oso gia tin nikolitsa mas kai ego olo kai mpaino stis mamades apriliou alla den exo dei kanena neo !!! prox8es kapou tin eida sto fb ...esi bas den exeis kanena tropo na mas enimeroseis ??? ante re koritsia pragmatika olo tin skeftomai !!!!!

Καλημέρα!!! Τι βλέπω?? Επέστρεψε και η jend? Μπράβο μαζευτήκαμε πάλι!! Τι έγινε ζόρικα τα πράγματα τώρα με τη δουλειά? Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ακόμα και τώρα 2 χρόνια μετά τα τσουμπλέκια που κουβαλάμε είναι ουκ ολίγα! Που να μας έβλεπες το Σάββατο...

Καλά τι τέλειο καιρό που έκανε το Σαββατοκύριακο? Το ευχαριστήθηκα! Την πρωτομαγιά πήγαμε στο Ραντσο στο Σοφικό και μετά στον Κόρφο για φαϊ. Καλά το Ράντσο ο παράδεισος κάθε παιδιού! Ξεσάλωσε ο μικρός. Που την βρίσκουν τόση ενέργεια? Δεν μπορούσαμε να τον ακολουθήσουμε.

jend στο γάμο ήταν όλα τέλεια και δεν έχεις δίκιο το φόρεμα ήταν πολύ εντυπωσιακό και σου πήγαινε πολύ. Δεν το συζητάω για τον μικρό... ΚΟΥΚΛΟΣ!

Όσον αφορά τις κατασκευές μου σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μου το λένε να το κάνω πιο επαγγελματικά αλλά φοβάμαι στις εποχές που διανύουμε. Ειδικά ο άντρας μου μου κολλάει πολύ να άνοίξω ένα μαγαζάκι. Δεν ξέρω ίσως το κάνω κάποια στιγμή. Προς το παρόν φτιάχνω τα βιβλία ευχών σε όποιον μου ζητήσει και το καλοκαίρι θα διακοσμήσω και μια βάφτιση. Πάντως είναι κάτι που το κάνω με πολύ κέφι!

Για την Νικόλ δεν έχω μάθει τίποτα εύχομαι όμως να χει επιστρέψει σπίτι να χουν πάει όλα καλά και σύντομα να χουμε ευχάριστα νέα.Θα στείλω πμ στη Στεγια μήπως έχει μάθει εκείνη τίποτα.

Στον καφέ εννοείται πως είμαι μέσα αλλά δεν ξέρω μήπως γιορτάσει η πεθερά μου το Σαββατοκύριακο. Θα το μάθω όμως και θα σου πω σίγουρα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

eeee ante epestrepsa !!!!! eseis pou xa8ikate kyries mou ????

peny min mou les tetoia ..leo na perasei to 6mino mipos kai koubalame ligoteraaaaaa

kala 8a balo fotos tou bebi sto fb an den ta katafero edo me to kostoumi tou !!! oso gia tin mama 8a afiso to entiposiako forema sti ntoulapa kai 8a psakso mipos katebaso kai ma8o to fotoshop !! xaxaa

ema8es tpt gia tin nikol apo tin stegia ??? ego rotisa ta koritsia tou apriliou alla den apantise kamia ...exoun kai ta neogenita tous tora kai asxolountai me ayta kai mou 8imizoun poso oraia itan ....

tinaki pou eisai oeoooo????

ante akoma kai an den mporesoun oi ipoloipoi pare ton ksadelfo (an den giortasei to pe8eriko ) kai katebite gia kana kafedaki !!!

filiaaaaaaa

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τζένη μου εδώ είμαι κι εγώ! Φουσκωμένη, στεναχωρημένη και αγχωμένη! Επειδή τα πράγματα οικονομικά βλέπω να σφίγγουν πολύ, αποφάσισα να μην φτάσω στα όρια τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό και να αλλάξω γιατρό.:-( Θέλω να βρω κάποιον σε δημόσιο νοσοκομείο. Και από την μία λέω "δεν πειράζει, μπορεί να είναι και για καλύτερα, ποιος μου λέει ότι από αυτόν που έχω θα μείνω ευχαριστημένη στη γέννα" και από την άλλη "σκέφτομαι ότι αυτόν τον ξέρω τέσσερα χρόνια και νιώθω καλά μαζί του, άσε που είναι στο Ναυπλιο και δεν χρειάζεται να παίρνω άδεια και να κάνω ολόκληρο ταξίδι για να τον δω"! Ουφ!Αυτά με απασχολούν και δεν μπορώ να ηρεμήσω! Την άλλη εβδομάδα θα αποφασίσω ποιον γιατρό θα δω, προς το τέλος του μήνα, που θα ήταν και το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Κατά τα άλλα όλα καλά, προχθές τελείωσαμε με το βάψιμο στο δωμάτιο του μπέμπη και μάλλον αύριο θα έχουμε το κρεβάτι και την αλλαξιέρα!

Ο μικρούλης μου κλοτσάει αρκετά κι έτσι κοιμάμαι ήσυχη!

Να σας ζήσουν οι νεόνμφοι και καλούς απογόνους!!! Περιμένω να δω τις φωτο!

Πένυ μου εσύ τα νέα για τον γιατρό τα ξέρεις... Πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία την Πρωτομαγιά! Αλήθεια, τι δραστηριότητες έχει στο ράντσο και αρέσει τόσο στα παιδιά? Θα σου στείλω πμ με το όνομά μου για το fb.

Εγώ κοριτσάκια δύσκολο να έρθω για καφεδάκι στην παρούσα φάση, μιας και πρέπει να αγγαρέψω κάποιον να με φέρει μόνο γι'αυτό! Σας υπόσχομαι όμως, πως μόλις θα μπορώ να κάνω μόνη μου το δρομολόγιο θα σας έρθω! 'Η αν προκύψει κάτι άλλο εν το μεταξύ!

Αυτάαα! Φιλάκια σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τινάκι μην απορήσεις με το π.μ. πρώτα σου έστειλα μήνυμα και μετά διάβασα αυτά που γράφεις εδώ. Μην αγχώνεσαι με τέτοιες λεπτομέρειες!!! Σκέψου το σαν βόλτα μια φορά το μήνα στην Αθήνα. Εγώ ετσι το έβλεπα!

Στο Ράντσο και τι δεν έχει να κάνεις! Καταρχήν θα μπορούσε να είναι το σκηνικό του Λούκυ Λουκ! Έχει πολλά άλογα αν θες μπορείς να κάνεις ιππασία. Έχει γήπεδα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, τέννις, τραμπολίνο για τα μικρούλια. Εχει και ένα τρενάκι που σε πάει βόλτα και σε βλέπεις άγρια ζώα και την υπόλοιπη κατασκήνωση. Έχει μεγάλο χώρο για να κάνει ποδήλατο.Υπάρχουν πολλές καφετέριες μεσα μπορείς να φας αλλά έχει και τραπεζάκια που προχτές πολλοι είχαν πάρει δικά τους φαγητα και έτρωγαν. Είναι φοβερά! Είχα ξαναπάει πριν χρόνια αλλά τώρα με το παιδί έχει άλλη χάρη!Εκεί λέει να πας μονοήμερη και να σαι όλη τη μέρα μέσα! Έχω βάλει φωτο στο fb.

Jend απ΄οτι βλέπω μόνες μας μείναμε για καφέ! Να σου πω για τον άντρα μου δεν το βλέπω γιατί έχει μπλέξει με ένα μηχάνημα που φτιάχνει αλλά εγώ ψήνομαι για καφεδάκι σε κανένα παιδότοπο. Ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνει η πεθερά μου μόλις μάθω θα σου πω.

Για τη Νικόλ νέα δεν έχω ούτε εγώ. Η Στέγια δεν ήξερε κάτι, άμα μάθει όμως θα μου πει. Μακάρι να είναι καλά!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...