Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Sorry που χάθηκα! Λίγο τα νέα της Νικόλ, λίγο κάτι οικονομικά θέματα που απαιτούν λύση και εκεί που είπα "εντάξει, τώρα όλα θα πάνε καλά" στράβωσε πάλι, λίγο οι ορμόνες μου, ε δεν είχα και πολλά κέφια τον τελευταίο καιρό! Ελπίζω μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας να μπουν όλα στην θέση τους και να επιστρέψει το κέφι μου!

Κατα τα άλλα είμαστε καλα! Ο μπεμπάκος μας συνεχίζει τις τουμπίτσες του και περιμένω πως και πως την επόμενη βδομάδα που έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και θα βάψουμε το δωμάτιο του μικρού!

Βασ να σου ζήσει το μωράκι σου και υγεία πάνω από όλα!!!!!!!

Jend μου πριν από λίγο, κοιτούσα το τικεράκι σου και σκεφτόμουν πως περνάει ο καιρός, κοντεύει τους τρεις μήνες το σκαθαράκι σου!!!! Στο γάμο του αδερφού σου θα είσαι μία κούκλα, μην ξεχνάς ότι θα λάμπεις από ευτυχία και περηφάνεια με το αγοράκι σου δίπλα!!!

Peny και Jend σας εύχομαι να περάσετε τέλεια στο γάμο!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Να μαι και εγώ! Τι βλέπω γέννησε η Βασ? Να σου ζήσει το ζουζούνι σου Βασ!

Οντως jend οι δυο μας μείναμε!! Φαντάζομαι θα τρέχετε με το γάμο. Αν και η νυφη έχει περισσότερο τρεξιμο από το γαμπρό. Α! Δεν σας είπα την Κυριακή τι μου είπε ο γιος μου? Θέλω να μου κάνεις μια μπέμπα! Τρελάθηκαμε μόλις το ακούσαμε! Πάει το μωρό μου θέλει παρέα! Κάτι πρέπει να κάνω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Α! Δεν σας είπα την Κυριακή τι μου είπε ο γιος μου? Θέλω να μου κάνεις μια μπέμπα! Τρελάθηκαμε μόλις το ακούσαμε! Πάει το μωρό μου θέλει παρέα! Κάτι πρέπει να κάνω...

Χαχαχα!!! Στα έλεγα εγώ! Βάλε μπροστά από τώρα!!! Τώρα που γέννησε και η Βασ έμεινα η τελευταία εγκυούλα από την Αργολίδα εδω μέσα, θέλω παρέα!!!!

Χαχαχα!!! Στα έλεγα εγώ! Βάλε μπροστά από τώρα!!! Τώρα που γέννησε και η Βασ έμεινα η τελευταία εγκυούλα από την Αργολίδα εδω μέσα, θέλω παρέα!!!!

Το καλοκαιράκι! Να προλάβω να πάω διακοπές! Εξάλλου σε κάποια πρέπει να αφήσεις τα ηνία...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Το καλοκαιράκι! Να προλάβω να πάω διακοπές! Εξάλλου σε κάποια πρέπει να αφήσεις τα ηνία...

Έχεις δίκιο! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! :lol:

Jend, χάσαμε εσένα τώρα?:tongue:

Γεια σας κορίτσια! Τι έγινε? Όλες καλά? Εγώ τα ίδια, βαρέθηκα! Αντε να ρθει το καλοκαιράκι να χαλαρώσουμε λίγο!!Το κακό ειναι ότι το Πάσχα έπεσε νωρίς φέτος και εγώ νομίζω πως το καλοκαίρι πλησιάζει.

Ja5zp3.png

D42op3.png

kalimeraaaaaa

edo eimai tinaki ! edo !!

eimai xameni , kserete exoume to gamo bre ! sas to eipa ?? axx paei i dolia mana, adelfi, kori kai sizigos!! ta exo paiksei ! na tous ikanopoiiso olous k ton eayto mou mesa s ayta ! alla eimai tosooo mazoxa pou to goustaro kiolas!

ksanametakomisa stin mama mou giati ekei einai to kentro ton ekselikseon kai 8elei kai auti boi8eia gia ayto kai xa8ika ! se mia bdomadoula omos 8a eimai kai pali diki sas !

tinaki min skas kai polu ..ola exoun lisi kai osa den exoun den xreiazetai na se apasxoloun afou den exoun sosti ???

se ligo 8a er8ei to mpemaki sas kai 8a deis ooollla 8a einai kalitera

kapou eida pos i mikri mas agonistria einai sta8eri ....ego eimai aisiodoksi gia tin nikol mas kai auto tis stelno mazi me pollllessss euxes kai proseuxes !

peny ase to kalokairi kai kane parea stin tina, edo to skeftomai egoooooooooo

eipame eimai mazoxa !!!!

gennise kai mia fili mu simera , gia tin akribeia tora! to 2o koritsaki tis pareas mas !!

ti oraia !!! m ekane kai skeftika tin diki mou genna kai pragmatika aksexastes stigmes !!!

feugooooo

filia kai tin agapui mou koritsakia

aaaaa kai min nomizete pos to ksexasa...an teleiosei o gamos kanonizoume kafe !!

oi mamades febrouariou kanonisan kai den mporo na pao s ayti gmt!! opote 8a kanoniso mia edo gia emas !!!

Καλημέρα μαμάδες!! Τι κάνετε? Τι καιρός είναι αυτός! Σούπερ! Καλά η jend δικαιολογείται με τον γάμο εσύ τινάκι που είσαι???? Σήμερα θα πάω για καφέ με τις μαμάδες από το parents cafe της Κορίνθου! Ξερετε το'χω δίπορτο επειδή είμαι στη μέση. Αντε να μπούμε σε μια σειρά και να κανονίσουμε και από δω τίποτα! Θα αρχίσω να σας ξεσηκώνω μετά τις 24 που είναι ο γάμος...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσια καλησπερα σεόλες

ναι εχω χαθει και λυπαμαι για αυτο .'

Όντως Γεννησα 3 Απριλίου ξημερωμα Μ Σαββάτου

απο τοτε ειμαστε λιγο τρελοκομειο δεν μπορω ακομα να προσαρμοστώ. Η λοχεία μου ειναι πλυ δυσκολη κλαματα πολύ συχνα και μεγάλο άγχος δυστυχώς μου ειναι ο θηλασμος .

Θέλω τοτοσ πολυ να θηλάζω το παιδακι μου που απο το πολύ αγχος μου φαινεται μου λιγοστευει.!!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξερω ετσι μου φαινεται . Το θαηαλαζω σε καθε γευμα και μετα πεινάει σα λυκος και αναγκαστικα του δινω κ συμπληρωμα καθε φορα. Αυτο γινεται περιπου καθε 3 ωρες.

Αλλα γενικά εχω πολυ αγχος με εχουν επηρεασει οσοι μο υ λένε ποσο σημαντικος ειναι ο αποκλειστικος θηλασμος και εττσιμου δημιουργουνται αισθηματα ανικανοτητας οτι κατι δεν κανω καλά.

Ασ τα να πάνε η ψυχολγια δυσκολη.Απο την άλλη οταν ηρεμω χαιρομαι την μπεμουλαα μου και ειναι πολη καλη:tongue::tongue:

Εσεις?????????????? Αν μπορει καμια μανουλα εμπειρη ναμε υποστηριξει !!!

Φιλιά.

Διαφημίσεις

Βασω να σου ζησει το μωρακι σου και να ειναι γερο και καλοτυχο !!!!

Δεν ειμαι και πολυ εμπειρη αλλα αυτο που μπορω να σου πω ειναι μην τρελαινεσαι !!

Το μωρακι σου και εσυ θελετε λιγο χρονο για να γνωρισετε ο ενας τον αλλον ..επισης οπως νομιζω σωστα μου ειπε η μαια μου και αν εχω καταλαβει επισης σωστα απο το parents στον θηλασμο δεν υπαρχει προγραμμα τουλαχιστον στην αρχη που εισαι εσυ (μην σου πω πως και εμεις ακομα δεν εχουμε προγραμμα με την εννοια αυτη καθ αυτη) οποτε πειναει το μωρο θα γκρινιαξει κ θα φαει ακομα και αν αυτο εινια 5 γραμμαρια.....εσυ κοιτα να εχεις καλη ψυχολογια και σιγα σιγα θα εδραιωθει και ο θηλασμος σου !!

ειναι σημαντικος ο αποκλειστικος θηλασμος αλλα αν εσυ ειναι να μην χαιρεσαι το μωρακι σου . και να εισαι με το αγχος ....εινια καλυτερο ???

δεν ξερω, εγω το αντιμετωπιζω πολυ χαλαρα απο την αρχη και μαλιστα στην αρχη του εφτιαχνα και συμπληρωμα και αλλοτε το επινε και αλλοτε οχι ...δεν καταλαβα και τα παιδια που δεν θηλαζουν δεν μεγαλωνουν????

και καθε τρεις ωρες που τρωει η μπεμπουλα σου μια χαρα τρωει .....

ασε τους αλλους απεξω και κοιτα να βρεις εσυ τους ρυθμους σου !!!! γιατι η ηρεμια του παιδιου σου εξαρταται αποκλειστικα απο εσενα ....δοξα το θεω και εξυπνη εισαι και ενημερωμενη ..εχω ακουσει εγω ενα καρω λαλακιες απο πολλους αλλα λεω οκ , και συνεχιζω ..εδω ακουσα πως το παιδι λεει οτι εινια να παρει απο το μητρικο το παιρνει μονο μεσα στο πρωτο διμηνο και επισης πως μια γνωστη μου το ειπε, η μανα λεει με καισαρικη μετα απο 15 μερες εχει γαλα !! και της το ειπε μου ειπε ο γιατρος της !!!!!!!!!

τελος παντων , πολλα θα ακουσεις και λιγα θα κρατησεις !!

το μωρακι σου παιρνει βαρος ?? ποσες πανες λερωνει την ημερα ?? αυτα κοιτα να προσεξεις και ολα καλα θα πανε ...

εγω ακομα και τωρα του δινω και ξενο μερικες φορες ...

geia σου jend σε ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λογια

ειμαι οντως αγχωμενη με το θηλασμο γιατι δεν επαρκει στο παιδι μου και θελει μετα απο κάθε θηλασμο συμπλήρωμα . φοβαμαι πως δεν θα εχω για πολύ καιρο και πνικοβάλλομαι. το παλευω πολύ αλλα δυστυχώς δεν εχω πολύ. ξερεις ειμαι σπιτι όλη μερα κ όλο τα ιδια κ τα ιδια σκεφτομαι.

θελω ναβγω λιγο εξω το περιμενω πως κ πως.

εσυ πως εισαι?

Καλημέραααα! Πάλι Δευτέρα, πάλι δουλειά... Το Σαββατοκύριακο πέρασε πάλι χωρίς να το καταλάβω!! Πέρασα όμως πολύ ωραία και εγώ μα πάνω απ όλα ο μικρούλης μας. Το Σαββάτο γνωρίστηκα με τις μαμάδες του parents cafe της Κορίνθου. Περάσαμε πολύ καλά. Αχ να το κανονίσουμε και εδώ βρε κορίτσια! Εμαθα και νέα της Νικόλ! Το μωράκι της πάει καλύτερα μου είπαν και χάρηκα πολύ!

Τι βλέπω όμως εδώ??? Αγχωμένη νέα μανούλα? Κλασσική περίπτωση. Μου θυμίζει εμένα 2,5 χρόνια πριν. Βασ καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου!! Κατα δεύτερον μην αγχώνεσαι με το θέμα του θηλασμού! Κάνε τις προσπάθειές σου, γιατί δεν λέω καλό να το θηλάσεις, αλλά και αν δεν έχεις δεν πειράζει. Πάνω απ όλα έχει σημασία η ψυχολογία σου γιατί το άγχος σου το μεταφέρεις και στο μωρό. Ο δικός μου δεν θήλασε καθόλου. Να δεις ένας άντρας που έχει γίνει.Δεν του λείπει τίποτα εν σχέσει με τα άλλα παιδιά που θήλασαν. Αφου δεν είχα γάλα τι να έκανα!Πάνω απ όλα κοίτα να είσαι ήρεμη, να ξεκουράζεσαι γιατί τον πρώτο καιρό τα ωράρια είναι εξαντλητικά και να κάνεις πολλά γουτσου γουτσου με το ζουζουνάκι σου που περίμενε να σε δει 9 μηνες και σε θέλει χαρούμενη!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια!

Βασω μου να σου ζήσει το μωράκι σου! Μπορεί να μην έχω πείρα για να σου πω κάποια συμβουλή για τον θηλασμό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να δίνεις τόσο σημασία στους γύρω σου!!! Κοίτα να είσαι εσύ καλά και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για το μωράκι σου κι άσε τους άλλους να κουρεύονται, κουμάντο ο καθένας στο σπίτι του! Όσο για το θέμα της βόλτας, κάτι μου θυμίζει... Τζένη για σένα χτυπάει η καμπάνα!!:tongue::tongue:

Πένυ μου σε καταλαβαίνω, πάλι Δευτέρα, πάλι δουλειά... Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να σταματήσω για την γέννα!

Διάβασα κι εγώ για την Νικόλ και χάρηκα πάρα πολυ!!!!!!! Μάκαρι να πάνε και αύριο όλα καλά και να γυρίσουν στο σπίτι τους!!!!!!!!! Ανυνοπονώ για την στιγμή που θα μας γράψει: "Είμαι σπίτι με την μπεμπούλα μου!"

Λοιπόν Τζενη όταν γίνει με το καλό ο γάμος, περιμένω να δω και καμία φωτογραφία από την πρώτη τόσο επίσημη έξοδο της οικογένειάς σου!

Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...