Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Nikole μου υπομονή, όπως και να έχει αυτές είναι οι τελευταίες μέρες που θα έχεις μέσα στην κοιλίτσα σου την μπεμπούλα! Και πάλι σου εύχομαι με το καλό!

Peny μου το μικρούλη μου και κουνιέται και κλοτσάει απ'όλα! Ακόμα όμως δεν τον καταλαβαίνεις από έξω! Πάντως από την στιγμή που μου έφυγε το άγχος της β επιπέδου, έχω αρχίσει και απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου!

Για τα τσουρέκια κρίμα ο κόπος σου, όμως του χρόνου θα σου πετύχουν σίγουρα!!! Το αγοράκι σου τι κάνει???

Jend πάλι βόλτες κάνεις, εεεε??:tongue::tongue:

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Κορίτσια η Νικόλ γέννησεεεεε!!!!!!!!!!

Διάβασα στο cafe τους πριν από λίγο ότι γέννησε σήμερα στις 9:30, με φυσιολογικό τοκετό!!!!:D:D:D

Έμεινα η τελευταία εγκυούλα από την Αργολίδα εδώ μέσα! Peny βάλε γρήγορα μπροστά για το δεύτερο να έχω παρέα!!! χαχαχα!!!:lol::lol::lol:

ΝΙΚΟΛ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!!!!!!!! Πάντα γερό και καλότυχο!!!!!!!!

Αααχχ!!! Είδες τελικά? Το κατάλαβε το κοριτσάκι σου ότι δεν άντεχες άλλο και είπε να σου κάνει την χάρη να βγεί!!!

Γεια σας κοριτσακια μου !!!!

Πενυ η προσπαθεια μετραει και εμενα περυσι ολη την μερα τα ζυμωνα τελικα τα καναμε μπουμερανγκ χαχαχα

Το ειδα για την Νικολ μας τινακι !! να της ζησει το κοριτσακι της κ να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη ..το καλυτερο δωρακι σας εκανε νικολιτσα το μωρο σας !!

τινακι δεν εισαι η μονη καλε ...αμεσως να βαλεις την πενυ να κανει και αλλο παιδακι χαχα ειναι και η βασ και ας μην πολυμπαινει στο καφε μας!!

για τον τραχηλο μην αγχωνεσαι απλα εμενα ηταν κοντος , φαντασου στην β επιπ ηταν κατω απο 2,5 εκατοστα καπου στο 2.3 και επρεπε να προσεχω αρκετα αλλα πια ειναι μακρινη αναμνηση ολα αυτα !!

Εμεις κοριτσια ειμαστε απο την Μ.Πεμπτη στη μαμα μου και επειδη ο μικρος εκανε το λαθος και προσαρμοστηκε λεω να τον αφηνω ολο και πιο συχνα χαχαχαχα

εχει στρωσει το βραδυνο του καπως αλλα συνεχιζει την μερα να θελει κουβεντες και βολτες!!! οποτε τινακι καταλαβες..ολο εξω ειμαστε !!!

Κοριτσαρες μου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να εχουμε ολες και ολος ο κοσμος γενικα να ειναι καλα!!!

Καλα να περασετε με τις οικογενειες σας!!!

Σας φιλω γλυκα ολες !!!!

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!! Τι κάνετε? Πως τα περάσατε αυτές τις μέρες?

Τα παιδάκια σας όλα καλά?

Εμείς ήσυχα, οικογενειακά, αλλά και βόλτες με φίλους!

Jend μου, έχεις δίκιο την Βασω την ξέχασα τελείως...:oops:

Κορίτσια κανένα νέο από την Νικόλ έχει καμία???

Αυταααά! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!! Τι κάνετε? Πως τα περάσατε αυτές τις μέρες?

Τα παιδάκια σας όλα καλά?

Εμείς ήσυχα, οικογενειακά, αλλά και βόλτες με φίλους!

Jend μου, έχεις δίκιο την Βασω την ξέχασα τελείως...:oops:

Κορίτσια κανένα νέο από την Νικόλ έχει καμία???

Αυταααά! Φιλάκια!

xronia polla kai apo emas edo !!

xristos anesti !

kai emeis tinaki isixa kai oikogeneiaka , emeina stin mama mou aytes tis meres kai to ska8ari ksesalose ! tou milousan oloi kai asxolountan mazi tou kai simera einai mesa stin gkrinia kai pali !!

gia tin nikol den exo kanena naeaki, an ta katafero kai bro xrono 8a mpo stis mamades apriliou na ma8oume tpt

filakiaaaa klaeiiiiii

Γεια σας κορίτσια Χριστός Ανέστη!! Νικόλ να σου ζήσει το μωράκι σου!! Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να πάρεις για Πάσχα!!Μπράβο!!!Μετά λοιπόν από μπόλικες κρεπάλες επιστροφή στην καθημερινότητα πάλι και σε δίατα αυστηρή! Πλησιάζει το καλοκαιράκι και άρχισα να αγχώνομαι γιατί μου μένουν ακόμα 3 κιλά από την εγκυμοσύνη και μετά το καλοκαιράκι λέμε να πάμε για δεύτερο μπεμπέ. Οπότε αν μείνουν και αυτά την ΕΒΑΨΑ!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια Χριστός Ανέστη!! Νικόλ να σου ζήσει το μωράκι σου!! Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να πάρεις για Πάσχα!!Μπράβο!!!Μετά λοιπόν από μπόλικες κρεπάλες επιστροφή στην καθημερινότητα πάλι και σε δίατα αυστηρή! Πλησιάζει το καλοκαιράκι και άρχισα να αγχώνομαι γιατί μου μένουν ακόμα 3 κιλά από την εγκυμοσύνη και μετά το καλοκαιράκι λέμε να πάμε για δεύτερο μπεμπέ. Οπότε αν μείνουν και αυτά την ΕΒΑΨΑ!

ooo βουρ πενακι, βουρ για το μπεμπακι το δευτερο !

καλα θα το κανεις ! μεγαλωσε το παιδακι σου και θα σας ζηταει και αδελφακι ε ???

και ακομα εχεις κιλα της εγκυμοσυνης ??? τετοια πες μας να παιρνουμε θαρροςςςςςς εχουμε και τογαμο του αδελφου μου και θα ανεβω αθηνα αυριο για ρουχα και το φοβαμαι σου λεω !!!!!!!!!

ooo βουρ πενακι, βουρ για το μπεμπακι το δευτερο !

καλα θα το κανεις ! μεγαλωσε το παιδακι σου και θα σας ζηταει και αδελφακι ε ???

και ακομα εχεις κιλα της εγκυμοσυνης ??? τετοια πες μας να παιρνουμε θαρροςςςςςς εχουμε και τογαμο του αδελφου μου και θα ανεβω αθηνα αυριο για ρουχα και το φοβαμαι σου λεω !!!!!!!!!

Ναι λέμε στις διακοπές να ξεκινήσουμε προσπάθειες για μπεμπέ. Να μην έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους για να μπορούν να παίζουν.Ακόμα μου χουν μείνει 3 κιλά γιατί ακόμα δεν έχω κάνει δίαιτα ουσιαστικά. Κοροϊδεύω... Και σκέψου ότι πήρα μόνο 15 κιλά στην εγκυμοσύνη μου.Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το σώμα δεν επανέρχεται εύκολα. Αυτό που λένε ότι 9 μήνες διαρκεί η εγκυμοσύνη και άλλο τόσο χρειάζεται για να επανέλθεις ειναι γεγονός.Στο πρώτο δεν ήξερα, τώρα που ξέρω θα ξεκινήσω υγιεινή διατροφή με το που θα μείνω έγκυος (αν βοηθήσει και η εγκυμοσύνη όπως στο πρώτο).Εδώ και ένα μήνα έχω ξεκινήσει και τρέξιμο.Κάνω περίπου 1,5 χλμ μέρα παρά μέρα κάτι θα κάνει πιστεύω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια!!Τι έγινε? Τινακι τι κάνει η κοιλίτσα σου?Φουσκώνει, φουσκώνει? Αραγε η Νικόλ τι να κάνει? Θα χει χαζέψει με τη μπουμπού! Ευχομαι να πήγαν όλα καλά! Jend Πως πάνε οι προετοιμασιες για το γάμο του αδερφού σου? Φαντάζομαι πολύ τρέξιμο. Τι έγινε βρήκες φουστάνι? Χτες λάβαμε την πρόσκληση για το γάμο του αδερφού σου.Αντε θα τα πούμε και από κοντά!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!Τι έγινε? Τινακι τι κάνει η κοιλίτσα σου?Φουσκώνει, φουσκώνει? Αραγε η Νικόλ τι να κάνει? Θα χει χαζέψει με τη μπουμπού! Ευχομαι να πήγαν όλα καλά! Jend Πως πάνε οι προετοιμασιες για το γάμο του αδερφού σου? Φαντάζομαι πολύ τρέξιμο. Τι έγινε βρήκες φουστάνι? Χτες λάβαμε την πρόσκληση για το γάμο του αδερφού σου.Αντε θα τα πούμε και από κοντά!

Καλημερααα

βρηκα φιλεναδα ενα φορεματακι εκει καλο κακο θα δειξει αλλα ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να κανω ετσι οπως ειμαι πιαααα

αλλα θα εχω το μπεμπη διπλα ολη την ωρα για να τους υπενθυμιζω πως πριν απο τρεις μηνες γεννησα καλο δεν θα ειναι ???

θα μου πεις και εσυ την γνωμη σου χαχα

τινακι που εισαι οεο???

για την νικολ αναρωτιεμαι κ εγω...μπηκα στις μαμαδες απριλιου και καπου λεει πως η μικρουλα της ειναι ασχημα ...δεν ξερω λεπτομερειες ...αλλα μακαρι να της πανε ολα καλα !!

νικολιτσα μας αν θελησεις κατι εμεις εδω ειμαστε και εχεις οοολη μας την θετικη σκεψη και τις προσευχες μας !!!

Επεξεργάστηκαν by jend

Άντε μπράβο!! Βρήκες με την πρώτη! Μόνο εγώ το ψάχνω ένα μήνα για να πάρω ένα φουστάνι?? Μήπως είμαι δύσκολη? Τον μπέμπη θα τον έχετε κοντά?Να μου πείς τι να τον κάνεις. Όλοι καλεσμένοι στο γάμο θα είναι. Εμείς μάλλον δεν θα τον πάρουμε να μαστε πιο χαλαροί και να μπορέσουμε να κατσουμε και λίγο παραπάνω γιατί με το μικρό δεν το βλέπω.

Αλήθεια της Νικόλ το παιδάκι δεν είναι καλά? Μακάρι να μην είναι αλήθεια και αν είναι να το ξεπεράσουν και σύντομα να κάνουν αγκαλίτσες στο σπίτι!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Άντε μπράβο!! Βρήκες με την πρώτη! Μόνο εγώ το ψάχνω ένα μήνα για να πάρω ένα φουστάνι?? Μήπως είμαι δύσκολη? Τον μπέμπη θα τον έχετε κοντά?Να μου πείς τι να τον κάνεις. Όλοι καλεσμένοι στο γάμο θα είναι. Εμείς μάλλον δεν θα τον πάρουμε να μαστε πιο χαλαροί και να μπορέσουμε να κατσουμε και λίγο παραπάνω γιατί με το μικρό δεν το βλέπω.

Αλήθεια της Νικόλ το παιδάκι δεν είναι καλά? Μακάρι να μην είναι αλήθεια και αν είναι να το ξεπεράσουν και σύντομα να κάνουν αγκαλίτσες στο σπίτι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ

κοιτα βρηκα ενα φορεματακι αλλα δεν ειχα και πολλες επιλογες ετσι οπως ειμαι χααχ

γενικα παντως δεν τα πολυψαχνω, ψιλοβαριεμαι κιολας αυτο το αλλαξε ντυσου κτλ αλλα γενικα νομιζω πως πηγαινω ξερωντας τι θελω ..θα δειξει .

θα το δεις και θα μου πεις

μονο εσεις θα ερθετε ??? εννοω οι δυο σας ???

εμεις θα το παρουμε το σκαθαρακι μας γιατι αφενος παντρευεται ο θειος και αφετερου που να τον αφησω ?? καλα και να ειχα παλι θα τον επαιρνα ..μιλαμε ειμαι ψυχασθενης

μακαρι για την νικολιτσα μας να πανε ολα καλα ...ρωτησα τα κοριτσια εχθες και καταλαβα πως κατι παιχτηκε με την γιατρο της ....εγω γενικα ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος και θελω αυτη την αισιοδοξια να της μεταφερουμε

Είσαι μαμά δικαιολογείσαι για τα παραπάνω κιλάκια. Σιγά!Εγώ πάντως είμαι πολύ δύσκολη σε αυτά τα θέματα αν και τα βαριέμαι. Απ' ότι ξέρω θα ρθει ο Δημήτρης με την αρραβωνιαστικιά του και νομίζω και η Αγγελική.

Μπήκα και εγώ χτες στο καφέ Απριλίου και διάβασα κάποια post για τη Νικόλ. Κρίμα ρε γμτ... Μακάρι να πάνε όλα καλά! Μακάρι να έχουν τελειώσει ήδη όλα και να είναι στο δρόμο για το σπίτι και αυριο να μας γράφει αγκαλιά με τη μπουμπούκα της, την εμπειρία της.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα !!!

Νικολ ?? κανενα νεακι ??? εχεις τις ευχες μου κοριτσακι και εσυ και η κορουλα σου !!

επισης ειδα πως γεννησε η βασ ..να σου ζησει !! να ειναι γερο και καλοτυχο το κοριτσακι σου !!

τι εγινε ? εγω και η πενυ μειναμε ?? τινακι που εισαι οεο ???

εμεις οπως τα ξερατε ..μπαινουμε στην τελικη ευθεια για το γαμο .......παω στη μαμα μου σημερα εχουμε κατι δουλιτσες και ελπιζω ο μπεμπης να ειναι ησυχος ! το καλο που του θελω !!

φιλιαααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...