Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Κοριτσάκια γεια σας!!! Καλή Μεγάλη εβδομάδα!!

Όλα πήγαν καλά με την β επιπέδου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!! Κάναμε και ψώνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!

Jend μου καλά κάνεις!!! Δώστου να καταλάβει!!! Βόλτες και πάλι βόλτες!!!! Και με το καλό ο γάμος του αδερφού σου!

Καλημερααα τινακι μας !! Μπραβο ολα καλα !!! πολυ χαιρομαι !!!

εννοειται βολτιτσες και δουλιτσες μαζι αλλα το ειχα ανγκη ρε κοριτσια τοσο καιρο εμεινα μεσα ..βεβαια ειναι λιγο δυσκολα με το μπεμπακο να τον κουβαλαω και αυτον και την προικα του μαζι αλλα να μαθει να ειναι του εξω να μην γινει περα απο μαμακιας ησυχος χαχαχαα

δεν μας ειπες πως ειναι το μικρο σου ????? θελω λεπτομερειεςςςςςς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

σύντομα να το πάρει σπίτι της η Νατάσσα το μωρούλι της...πολύ στεναχωρήθηκα όταν το διάβασα αλλά αφού πάνε όλα καλά δεν έχω να πώ τίποτα...

Καλημερα νικολ μου και σ εσενα ..ναι το μικρακι μας παει καλα ! και μπορει και το Πασχα να το παρει σπιτακι της ..η στο ειπα ηδη αυτο δεν θυμαμαι ??

καλα σε διαβαζα στις Μανουλες Απριλιου ...βρε μην ανησυχεις και εμενα το περιπολικο ηρθε και μου ανοιξε δρομο ...ηταν πολυ εξυπηρετικη..τους ειπαμε πως ερχομασταν απο το Αργος και μας πηγαν μια χαρα στο Μητερα ....

τωρα αν σε βαλει με προκληση για αλλους λογους οκ, παντως το σημαντικο ειναι πως σε λιγες μερουλες ,μην πω ωριτσες θα κρατας την μπουμπουκα σου αγκαλιτσα και εσυ !!! το καλυτερο πασχαλινο δωρακι θα σου κανει η μικρουλα σου !! ζηστο Νικολ μου, στο ειπα ειναι τελειο το συναισθημα ..πολυ θελω να το ξαναζησωωωωω!!!!

Με το καλο κοριτσακι μου με το καλο !! ααα και με εναν πονοοοοο!!!!;);););)

Καλημερα νικολ μου και σ εσενα ..ναι το μικρακι μας παει καλα ! και μπορει και το Πασχα να το παρει σπιτακι της ..η στο ειπα ηδη αυτο δεν θυμαμαι ??

καλα σε διαβαζα στις Μανουλες Απριλιου ...βρε μην ανησυχεις και εμενα το περιπολικο ηρθε και μου ανοιξε δρομο ...ηταν πολυ εξυπηρετικη..τους ειπαμε πως ερχομασταν απο το Αργος και μας πηγαν μια χαρα στο Μητερα ....

τωρα αν σε βαλει με προκληση για αλλους λογους οκ, παντως το σημαντικο ειναι πως σε λιγες μερουλες ,μην πω ωριτσες θα κρατας την μπουμπουκα σου αγκαλιτσα και εσυ !!! το καλυτερο πασχαλινο δωρακι θα σου κανει η μικρουλα σου !! ζηστο Νικολ μου, στο ειπα ειναι τελειο το συναισθημα ..πολυ θελω να το ξαναζησωωωωω!!!!

Με το καλο κοριτσακι μου με το καλο !! ααα και με εναν πονοοοοο!!!!;);););)

σε πήγαν τέτοιες μέρες;όχι....δεν ξέρω αν έχει τύχει να βρεθείς σε επιστροφή Δευτέρα η Τρίτη του Πάσχα αλλά όσο και να θέλουν να βοηθήσουν δεν μπορούν...:twisted:γίνεται ο κακός χαμός.οπότε λέω να μπώ με πρόκληση Πέμπτη και ο Θεός βοηθός:|:neutral:δεν υπάρχει άλλος λόγος...μόνο της κίνησης:rolleyes::rolleyes::cool:

Grya.jpgGryap3.png

σε πήγαν τέτοιες μέρες;όχι....δεν ξέρω αν έχει τύχει να βρεθείς σε επιστροφή Δευτέρα η Τρίτη του Πάσχα αλλά όσο και να θέλουν να βοηθήσουν δεν μπορούν...:twisted:γίνεται ο κακός χαμός.οπότε λέω να μπώ με πρόκληση Πέμπτη και ο Θεός βοηθός:|:neutral:δεν υπάρχει άλλος λόγος...μόνο της κίνησης:rolleyes::rolleyes::cool:

Ναι τωρα που το λες εχεις και ενα δικιο ! οκ κουκλιτσα αντε με το καλο , τι Πεμπτη τι Κυριακη ,ισα ισα που θα εχεις το μωρακι σου νωριτερα αγκαλιτσα ! και να σου πω κιολας αποτο να ψαχνεις τον γιατρο που θα σουβλιζει ..καλυτερααααααα!!!

Να μας ενημερωσεις ε??? στειλε μου αν θες και το κιν σου με πμ να σε παρω κανα τηλεφωνακι .......

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Τι έγινε ξαναμαζευτήκαμε βλέπω!!Nikole μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!! Αλήθεια δεν έχεις κανένα γνωστό να μείνεις στην Αθήνα? Πάντως να μην έχεις κανένα πρόβλημα και να μπεις με πρόκληση λόγω κίνησης , γιατί? Να ξέρεις μετά από 3 προσπάθειες με τεχνητούς σου κάνουν καισαρική.Γιατί να περάσεις τέτοια ταλαιπωρία. Εγώ πάντως δεν θα το έκανα. Εξάλλου μπορεί να γεννήσεις ακόμα και 10 μέρες μετά από την ΠΗΤ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Nikole με το καλό κοπέλα μου!!!!!!! Με έναν πόνο που λένε! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου! Αααχχχ!!! τι ωραία που τόσο σύντομα θα κρατάς την μπουμπού σου αγκαλιά!

Λοιπόν κορίτσια ο μπεμπάκος τη Δευτέρα ήταν 469γρ.! Μας έδειξε ο πουλάκι του και πιπίλιζε το δαχτυλάκι του! Επίσης είδαμε το προφίλ του, όχι όμως σαν φωτογραφία. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ πιο ήρεμη τώρα!

Αυτάαα!

Φιλάκια πολλά!

Καλημέρα κορίτσια!

Nikole με το καλό κοπέλα μου!!!!!!! Με έναν πόνο που λένε! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου! Αααχχχ!!! τι ωραία που τόσο σύντομα θα κρατάς την μπουμπού σου αγκαλιά!

Λοιπόν κορίτσια ο μπεμπάκος τη Δευτέρα ήταν 469γρ.! Μας έδειξε ο πουλάκι του και πιπίλιζε το δαχτυλάκι του! Επίσης είδαμε το προφίλ του, όχι όμως σαν φωτογραφία. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ πιο ήρεμη τώρα!

Αυτάαα!

Φιλάκια πολλά!

ΜΜΜ τινακι βλεπω περα απο τρανο αντρακι να ειναι και φαγανουλικο χαχαχα

μια χαρουλα σας βρισκω !!! και ειδες??? ολα καλα !!!! οπως μου ειχε πει και ο γιατρος μου τελος τωρα με τα προγεννητικα ..τωρα αρχιζει η μαιευτικη..αν και εμενα αρχισαν τα βασανα μετα την β γιατι ειδαμε το προβλημα με τον κοντο τραχηλο.....

περασμενα ξεχασμενα ομως!!!!

αληθεια που την εκανες την εξεταση ??

Καλημέρααα!!!

Κανένα νέο από την Νικόλ δεν έχουμε, ε?

Jend μου την β επιπέδου την έκανα στο ΙΑΣΩ που είναι ο γιατρός μου, μια χαρά μου φάνηκε, δεν έχω παράπονο.

Τι πρόβλημα είχες με τον τραχηλό σου? Εμένα όταν μέτρησαν τον τράχηλό μου λέει αυτος που έκανε τις μετρήσεις: " Ο τράχηλος είναι καλός", λέει ο γιατρός μου "Ναι, καλός!" και του ξαναλέει ο άλλος με γέλια "Μόνο καλός? Μπάλλα ποδοσφαίρου!" Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεννήσω φυσιολογικά!

Γεια σας κορίτσια! Πως πάνε οι προετοιμασίες για το Πάσχα?Τα βάψατε τα αυγά ή όχι ακόμα? Εγώ από το πρωί προσπαθώ να φτιάξω τσουρέκια. Το ζυμάρι το χω στο φούρνο από τις 12 και περιμένω να φουσκώσει!!Για να δω θα φουσκώσει??Μάλλον για πέταμα τα κόβω! Άντε Nikole με έναν πόνο να βγει το πασχαλιάτικο δωράκι σου! jend πως πάει ο μπεμπάκος? Είδα φωτο στο fb πολύ φατσούλα! Τινακι τι έγινε κλωτσάει το μικρούλι σου? Πλησιάζει ο καιρός που θα γνωρίσεις και εσύ το σβωλάκο σου. Κορίτσια αν δεν τα ξαναπούμε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

επέστρεψα.....δεν γεννάω φέτος!απ του χρόνου και βλέπουμε...δεν ασχολούμαι πάλι...τελος!!!!φιλιά σε όλες σας

Τι έγινε Nikole το μετάνιωσε η μπουμπού? Δεν πειράζει μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Και εμένα την πρώτη φορά με διώξανε και το ίδιο νόμιζα οτι θα γίνει και την επόμενη αλλά έμεινα τελικά...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση... Δεν το χω με τα γλυκά. Πάνε τα τσουρέκια τα φαγε το μαύρο σκοτάδι. Τρόμαξαν να φουσκώσουν και όταν φουσκωσαν νερούλιασαν και έγιναν σαν χυλός. Δεν πειράζει του Στεργίου με την πραλίνα που θα πάρω θα ναι καλύτερα. Θα πω ότι είναι αυτά που έφτιαξα και θα τους τρελάνω όλους. Χα χα χα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τι έγινε Nikole το μετάνιωσε η μπουμπού? Δεν πειράζει μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Και εμένα την πρώτη φορά με διώξανε και το ίδιο νόμιζα οτι θα γίνει και την επόμενη αλλά έμεινα τελικά...

δεν θέλω να πάω πουθενά.....βαρέθηκα πάνω κάτω.....η γιατρός είχε 2 γέννες σήμερα και γι αυτό δεν με έβαλε....πόσο θα το τραβήξει δηλαδή;όσο για τα τσουρέκια η προσπάθεια μετράει...μην σκάς;)

Grya.jpgGryap3.png

δεν θέλω να πάω πουθενά.....βαρέθηκα πάνω κάτω.....η γιατρός είχε 2 γέννες σήμερα και γι αυτό δεν με έβαλε....πόσο θα το τραβήξει δηλαδή;όσο για τα τσουρέκια η προσπάθεια μετράει...μην σκάς;)

Μπορεί να πάει ακόμα και 10 μέρες μετά την ΠΗΤ!! Γιατί την ΠΗΤ την βρίσκουν βάσει της τελευταίας περιόδου αλλά η σύλληψη δεν έγινε τότε. Και εμένα τον τελευταίο καιρό μου είχαν σπάσει τα νεύρα με την αναμονή. Ελεγα αντε να ξεμπερδεύω να μου φύγει το άγχος. Προς το παρόν φάε το αρνάκι σου και μην αγχώνεσαι. Όσο για τα τσουρέκια... στενοχώρια μου!Το μόνο που έφαγα όλη τη μέρα μου!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...