Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Τέλειωσε επιτέλους και αυτή η εβδομάδα και τώρα είμαι σπιτάκι μου!

Nikole μπράβο για το πρώτο μωράκι Απριλίου! Νωρίς νωρίς έσκασε μύτη ε? άντε με το καλό και οι υπόλοιπες!!!

Jend, Peny τι κάνετε εσείς και οι άντρες της ζωής σας???

Jend πως τα πέρασες προχθές που ήσουν εκτός σπιτιού?

τελειααααααα!!! αλλα τι να το κανω που οταν μαζευομαστε μεσα γκρινιαζουμε

αλλα τελικα κατεληξα!! ο μικρος ειναι κουτσομπολης !! οταν εχουμε κοσμο σπιτι η γενικα ειναι καπου που εχει κοσμο πχ στους γονεις μου κοριτσια δεν μιλαει αχνα , παρα μονο για φαγητο και υπνο!!!

τι θα τον κανω ??? τον αρχικουτσομπολη!!! πρεπει να βαριεται απιστευτα και να του αρεσει η πολυκοσμια ..μμμμ την μαμα του μου θυμιζει:oops::oops::oops::oops::oops:

καλη ξεκουραση κοριτσακι!!! εσενα το μικρακι σου ?? κλωτσαει κλωτσαει ??//

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

τελειααααααα!!! αλλα τι να το κανω που οταν μαζευομαστε μεσα γκρινιαζουμε

αλλα τελικα κατεληξα!! ο μικρος ειναι κουτσομπολης !! οταν εχουμε κοσμο σπιτι η γενικα ειναι καπου που εχει κοσμο πχ στους γονεις μου κοριτσια δεν μιλαει αχνα , παρα μονο για φαγητο και υπνο!!!

τι θα τον κανω ??? τον αρχικουτσομπολη!!! πρεπει να βαριεται απιστευτα και να του αρεσει η πολυκοσμια ..μμμμ την μαμα του μου θυμιζει:oops::oops::oops::oops::oops:

καλη ξεκουραση κοριτσακι!!! εσενα το μικρακι σου ?? κλωτσαει κλωτσαει ??//

Καλημέρα jend μου! Εμείς καλά είμαστε, ο μπεμπάκος μας άλλοτε ζουζουνίζει και άλλοτε ρίχνει και καμία μικρή κλοτσίτσα! Την Τρίτη έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και ανυπομονώ!!! Θα κανονίσουμε και την β' επιπέδου!!

Λοιπόν, την τηλεόραση την έχεις δοκιμάσει? Αφού του αρέσει τόσο η παρεά, μήπως μπορείς να τον ξεγελάσεις βάζοντας λίγο πιο δυνατά την τηλεόραση?:rolleyes:

Τι καιρό κάνει σήμερα στα μέρη σας? Εδώ φυσάει και ψιλοβρέχει...

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Που είστε χαμένες???? Όλα καλά????

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό! Όλα καλά μας είπε, το μικράκι μας είναι 372γρ. και κανονίσαμε β' επιπέδου για 29/03! Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Που είστε χαμένες???? Όλα καλά????

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό! Όλα καλά μας είπε, το μικράκι μας είναι 372γρ. και κανονίσαμε β' επιπέδου για 29/03! Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

tinakiiii!!!!!!!! kale egine antraki aytos !!!

bravo koritsaki mou !!!!! ante me to kalo na pate kai stin b!! pou se kanonise a8ina na ipo8eso e ??bravo pou ola einai kala ..ksero sou efigan ena karo agxi e ???? to katalabaino alla koita na xareis tin periodo ayti tis zois sou giati meta 8a trexeissssss lemmeeeeee

kai na ksereis emeis ta liontarakia eimaste kai apaititka paidiaa !!!

peny!!! me ti asxolise ayto to diastima kai exeis xa8ei?? giati sigoura kati 8a ftiaxneis esi !!

ta koritsakia mas ta alla pos ta pane ?? arxisan ta genitouria stin omada tous kai perimenounnnnn??

ante me to kalo koritsia na gnorisete kai eseis ta mikra 8aumatakia sas !!

emeis pali .....kala eimaste se genikes grames alla i gkrinia paramenei!

tinaki dokimasa tin tv apo tin arxi alla ton afinei adiaforo ..ton pairno mazi mou opou pao kai olo tou milao , eytyxos den exo geitones konta na me pernane k gia treli!!

ayrio pao na ftiakso malli kai den to diapragmateyomai !! xixi

kalo sas bradi kai oneira glika s oles !!

Γεια σας κοριτσάκια!!! Επιτέλους εμφανίστηκα και εγώ.Είχα μπλέξει σε μια έκθεση με τη δουλειά μου και γι αυτό χάθηκα.Αντε τινάκι θα το χορτάσεις να το βλέπεις στη β' επιπέδου!Εμένα δεν άλλαζε θέση και ήμουν πόση ώρα μέσα.Ασε που για να αλλάξει θέση έτρωγα γλυκά και ανεβοκατέβαινα σκάλες μαζί με μια άλλη κοπέλα.Τον έβλεπα ακόμα και που κατάπινε! Γλύκας από τότε ήταν!!Οπως σου είπε και η jend κοίτα τώρα να χαρείς βόλτες και άλλα τέτοια γιατί μετά θα κλειστείς και θα σου κακοφανεί.

jend μπορεί να μην ετοιμάζω κάτι ακόμα αλλά θα φτιάξω!!Φέτος το χω πάρει απόφαση θα γίνω μια παραδοσιακή νοικοκυρά και το σπίτι θα μυρίσει Πάσχα!Διαβάσατε καλά " Θα μυρίσει" γιατί αν θα φαγωθούν τα τσουρέκια που λέω να φτιάξω δεν ξέρω! Δεν τα πάω και πολύ καλά με τα γλυκά... θα δείξει...Αν πετύχουν θα φτιάξω καλάθια για όλους με τσουρέκια, αυγά σοκολατένια, καρτούλες και τέτοια. Τώρα ετοιμάζω και βιβλία ευχών για τα βαφτίσια του ανιψιού μου και της κόρης της κουμπάρας μου.Δουλειές με φουντες...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!! Τι έγινε σας πλάκωσε το πάπλωμα? Εμείς αν και σήμερα είχαμε κανονίσει βόλτα με το γιο μου δυστηχώς είμαστε σπίτι! Το μικρούλι μου είναι ΠΑΛΙ άρρωστο από το Σαββάτο το βράδυ. Τι πράγμα είναι αυτό φέτος όλος ο κόσμος άρρωστος! Μαμάδες φρέσκιες προσέξτε τα μικρά σας και εγκυμονούσες τις κοιλίτσες σας!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!!!

Peny μου πως είναι το αγοράκι σου? Αν και καθυστεριμένα, περαστικά!

Nikole και βασ είστε καλά και περιμένετε, έτσι???

Jend που χάθηκες με το σκαθαράκι σου?

Εγώ από την μία είμαι μέσα στο άγχος γιατί την Δευτέρα έχω τον β επιπέδου και από την άλλη είμαι μέσα στην χαρά που θα ξαναδώ το ζουζούνι μου και θα μάθω αν είναι καλά! Θέλω να φωνάξω "Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω", όπως τότε που πήραμε το ευρωπαϊκό!:lol::lol::lol:

Φιλάκιαααα!!!

καλησπέρα ,καλημέρα όπως θέλετε....αυπνίες σήμερα!!!!ουφ...έχουν ξεκινήσει τα γεννητούρια σε μας του Απριλίου....Χθες είχαμε 3 νέες αφίξεις...:tongue::tongue::tongue::Dκαι ακολουθούν κι άλλα ....Τινάκη όλα καλά θα πάνε με την εξετασούλα σου...πότε πάς;περιμένουμε νεά αν δεν έχω γεννήσει δηλαδή....1 βδομαδούλα έμεινε,ελπίζω δηλαδή:cool::cool::cool:η μπέμπα κάνει τον κινέζο....Jend μου εσύ πως πάς;να ρωτήσω για τη Νατάσσα πως πάει το μωρό της;δεν έχω δει μήνυμά της τωρα τελευταία.ελπίζω όλα να είναι καλά πια....Peny εσύ καλά;φιλιά σε όλες

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα!!!

Peny μου πως είναι το αγοράκι σου? Αν και καθυστεριμένα, περαστικά!

Nikole και βασ είστε καλά και περιμένετε, έτσι???

Jend που χάθηκες με το σκαθαράκι σου?

Εγώ από την μία είμαι μέσα στο άγχος γιατί την Δευτέρα έχω τον β επιπέδου και από την άλλη είμαι μέσα στην χαρά που θα ξαναδώ το ζουζούνι μου και θα μάθω αν είναι καλά! Θέλω να φωνάξω "Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω", όπως τότε που πήραμε το ευρωπαϊκό!:lol::lol::lol:

Φιλάκιαααα!!!

Ελα κοριτσακι γερααααα!!! χαχαχα

μην ανησυχεις καλε ....τωρα τι σου λεω και εσενα που σε καταλαβαινω απολυτα ..μου φαινεται τοσο μακρια η Β επιπεδου και ομως θυμαμαι το συναισθημα...να μας πεις νεακια αυριο αν και ολα καλα θα πανε θα δεις !!!!

ειπαμε ειναι λιονταρακι το μικρο σου !! το οποιο μεταφραζεται σε τελειο !!

( και καθολου ψωνια χαχαχα)

Διαφημίσεις

καλησπέρα ,καλημέρα όπως θέλετε....αυπνίες σήμερα!!!!ουφ...έχουν ξεκινήσει τα γεννητούρια σε μας του Απριλίου....Χθες είχαμε 3 νέες αφίξεις...:tongue::tongue::tongue::Dκαι ακολουθούν κι άλλα ....Τινάκη όλα καλά θα πάνε με την εξετασούλα σου...πότε πάς;περιμένουμε νεά αν δεν έχω γεννήσει δηλαδή....1 βδομαδούλα έμεινε,ελπίζω δηλαδή:cool::cool::cool:η μπέμπα κάνει τον κινέζο....Jend μου εσύ πως πάς;να ρωτήσω για τη Νατάσσα πως πάει το μωρό της;δεν έχω δει μήνυμά της τωρα τελευταία.ελπίζω όλα να είναι καλά πια....Peny εσύ καλά;φιλιά σε όλες

νικολ μου σας διαβαζω !! να σας ζησουν τα μικρακια σας και με το καλο και οι υπολοιπες της τρελοπαρεας σας !!!

αντε εισαι στην τελικη ευθεια πια και απ οτι ειδα το πρωι εκεμεταλευεσαι και τις διακοπες ρευματος ε ??? τυχερουλα χαχαχαχα

Η νατασα μας εχει ευχαριστα νεα ...πηρε και το μωρακι της αγκαλιτσα και το ταισε κιολας .......το μικρακι μας ..εχει ολη μας την θετικη σκεψη...ειναι μαχητης ..αλλωστε ειναι παιδακι φεβρουαριου !!

Η βασ κανενα νεακι ?? χαθηκε αυτη !!

κοριτσακι μου χαθηκα αλλα σας το ειχα δηλωσει !!! θα λιωσουν τα λαστιχα !!!

το θυμαστε ????

εχουμε και τον αδελφο μου που παντρευεται σε ενα μηνα και τρεχουμε λεμε ...

ευτυχως το σκαθαρι σε γενικες (ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΣ) γραμμες ειναι ησυχακι ....του αρεσουν μαλλον οι βολτες....εμ με τετοια μαμα ...

εχει αρχισει και κανει και διαφορες κραυγες και αγουυυ και λιωνωωωωωωω μερικες φορες οταν δεν πειναει (χιχιιχ γιατι εινια και φαγανο ) καθεται μονο του και μιλαει ...

και επισης καποιες αλλες στιγμες αν του μιλησεις σκαει ενα χαμογελο και επιδης ΞΑΝΑλιωνννωωωωωωωω!!!ειμαι σιγουρη η Πενυ με καταλαβαινει αλλα και εσεις σε λιγο καιρο θα το νιωσετε .....

αυριο ετοιμαζομαι για Αθηνα ...και εγω αλλα για κανα ρουχαλακι ..για το γαμο ..λεω να παω να παρω σκαφανδρο ..δεν θα ειναι πρωτοτυπο ????

Σας φιλω γλυκα ολες σας και τα μωρακια σας

Καληνυχτα !!!!

Κοριτσάκια γεια σας!!! Καλή Μεγάλη εβδομάδα!!

Όλα πήγαν καλά με την β επιπέδου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!! Κάναμε και ψώνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!

Jend μου καλά κάνεις!!! Δώστου να καταλάβει!!! Βόλτες και πάλι βόλτες!!!! Και με το καλό ο γάμος του αδερφού σου!

Κοριτσάκια γεια σας!!! Καλή Μεγάλη εβδομάδα!!

Όλα πήγαν καλά με την β επιπέδου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!! Κάναμε και ψώνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!

Jend μου καλά κάνεις!!! Δώστου να καταλάβει!!! Βόλτες και πάλι βόλτες!!!! Και με το καλό ο γάμος του αδερφού σου!

καλησπέρα και από μενα....Βρε Τινάκη δεν μ,ας λες τίποτα για την εξέταση.πόσο είναι το μπεμπέ τώρα;μπράβο πάντως....όλα καλά θα πάνε....jend μου καλά κάνεις και γυρνάς....η ώρα η καλή και για τον αδερφό σου....εγώ Μ.Πέμπτη μάλλον θα μπώ με πρόκληση αν δεν αποφασίσει να βγεί η μπουμπούκα μου:-D:-D:-Dφιλιά σε όλες σας

Grya.jpgGryap3.png

νικολ μου σας διαβαζω !! να σας ζησουν τα μικρακια σας και με το καλο και οι υπολοιπες της τρελοπαρεας σας !!!

αντε εισαι στην τελικη ευθεια πια και απ οτι ειδα το πρωι εκεμεταλευεσαι και τις διακοπες ρευματος ε ??? τυχερουλα χαχαχαχα

Η νατασα μας εχει ευχαριστα νεα ...πηρε και το μωρακι της αγκαλιτσα και το ταισε κιολας .......το μικρακι μας ..εχει ολη μας την θετικη σκεψη...ειναι μαχητης ..αλλωστε ειναι παιδακι φεβρουαριου !!

Η βασ κανενα νεακι ?? χαθηκε αυτη !!

σύντομα να το πάρει σπίτι της η Νατάσσα το μωρούλι της...πολύ στεναχωρήθηκα όταν το διάβασα αλλά αφού πάνε όλα καλά δεν έχω να πώ τίποτα...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...