Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες.....πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε:DΤινάκη όλα καλά κοριτσάρα;τέλεια!!!Jend μου οι του Απριλίου είμαστε λίγο τρελάρες αλλά απίστευτη παρέα....έχουμε βγεί και 2 φορές για καφέ:mrgreen:τι μια μάλιστα ήμουν Αθήνα κσι τις είδα και εγώ τις κοιλίτσες......όργιο στην Ερμού με 8 κοιλάρες μαζί!!!μας κοιτούσαν με πολύ απορία:-D8):D:tongue:...Το σκαθαράκι σου τι κάνει;δεν αγχώνομαι για την ώρα....ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να βγεί με το καλό η μικρούλα μου:-DPeny μου μια χαρά με το αντράκι σου....αφού μεγάλωσε μπορείς να πάς και για το 2ο;).....φιλάκια πολλά σε όλες!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί έφτασα στα μισά, είμαι 20 εβδομάδων!!!!!!! Τι σας λέω εσας ε??? Για εσας που έχετε φάει τον γάιδαρο εδώ καιρό!! Αλλά εγώ είμαι ενθουσιασμένη!!!

Κατα τα άλλα ο καιρός είναι κρύος και μουντός αλλά δεν με νοιάζει, αρκεί να περάσει γρήγορα η ώρα και να πάω σπιτάκι μου!

Ωραία ωραία Peny, να μην λείπουν και οι εγκυούλες από εδώ μέσα! Το καλοκαίρι που θα γεννήσω με το καλό εγώ, να μείνεις έγκυος εσύ!!!! χιχιχι!!!

Jend θα το ξαναζήσεις όλο αυτό, με το καλό στο δεύτερο παιδάκι!!!!!

Nikole πόσες έμειναννννννν??????

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!

Καλημέραααα!!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί έφτασα στα μισά, είμαι 20 εβδομάδων!!!!!!! Τι σας λέω εσας ε??? Για εσας που έχετε φάει τον γάιδαρο εδώ καιρό!! Αλλά εγώ είμαι ενθουσιασμένη!!!

Κατα τα άλλα ο καιρός είναι κρύος και μουντός αλλά δεν με νοιάζει, αρκεί να περάσει γρήγορα η ώρα και να πάω σπιτάκι μου!

Ωραία ωραία Peny, να μην λείπουν και οι εγκυούλες από εδώ μέσα! Το καλοκαίρι που θα γεννήσω με το καλό εγώ, να μείνεις έγκυος εσύ!!!! χιχιχι!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!

Όντως όταν θα γεννάς εσύ θα το παλεύω εγώ! Αλήθεια πότε σου χουν δωσει ΠΗΤ?Εχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις το μωράκι σου?Όταν ο δικός μου ειχε ξεκινήσει και κλώτσαγε στον 5ο είχα ένα βάζο με γλυκό βύσσινο και έτρωγα και μετά βάζαμε το χερι να τον καταλάβουμε που κλωτσάει. Όταν έβαζε ο άντρας μου το χέρι του σταμάταγε και όλη την υπόλοιπη ώρα έκανε κωλοτούμπες! Το κατάλαβε για πρώτη φορά όταν του ψωνίζαμε την προίκα του στο ΛΗΤΩ την ώρα που ήμασταν στο ταμείο!!Αποτέλεσμα βέβαια είχε από το πολύ βύσσινο να πάρω 6 κιλά σε έναν μήνα!!! Εγκεφαλικό του ήρθε του γιατρού και μου τα κοψε όλα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερααα!!

Εμεις εδω ολα καλα επσιης !! tinaki

αντε σιγα σιγα να μαζευεστε ...με ειχε φαει η μοναξια !!

πενυ σουπερ τα περασες εχθες ε ?? τυχερουλα ! με μεγαλο παιδακι μια χαρα σε βρισκω ...καλα το κανατε ! εμεις καθε 8 μαρτιου εχουμε επετειο γνωριμιας με το συζυξ !! απο το 2002 και μετα δεν εχω γιορτασει γιορτη γυναικας χαχα αλλα τωρα μου εκανε δηλωση πως δεν θα την ξαναγιορτασουμε αλλα μονο επετειο γαμου και γεννηση μωρου!! μαλλον για να μην παιρνει δωρα το κανει ...

λοιπον νικολ μην μου αγχωνεσαι και τρελαινεσαι ! σας διαβαζω και στις μανουλες απριλιου και πολυ μ αρεσετε ! πιο αγχωδη τυπο απο εμενα δεν θα γνωρισεις στην ζωη σου !!! μιλαμε ημουν και μεσα και ολο εψαχνα και ειχα αποριες και ολο κατι ψιλοφοβακια ειχα ! την στιγμη εκεινη οταν με το καλο ερθει να δεις που ολα θα πανε καλα και δεν θα σκεφτεσαι τπτ απ ολα αυτα! εγω πολυ θα ηθελα να ξαναζησω αυτη την στιγμη ειναι μοναδικη και

οπως εχω ξαναπει ( και ειναι και κλεμμενο ) ο Θεος σου δινει μονο οτι μπορει να αντεξεις!!

εγω γεννησα μεσα σε δυο ωρες απο την ωρα που μ επιασαν οι πονοι ! τραβηξα λιγο αγχος και το τονιζω λιγο κυριως μεχρι να φτασω στο μητερα και για το διαστημα που δεν με επιαναν οι πονοι! φαντασου πωσ στο αυτοκινητο ημουν με την μαμα και τον αδελφο μου και τους εδινα και κουραγιο και στο λεω αληθεια ! ηταν κατι φυσιολογικο νομιζω , με ειχε βοηθησει παρα πολυ η μαια κυριως ως προς το τι να περιμενω και τι μου συνεβαινε ! στην αττικη οδομας πηρε μπροστα περιπολικο για να φτασουμε πιο γρηγορα !!! φαντασου πως τελικα ουτε επισκληριδιο εκανα και ολα σου λεω ηταν τελεια !! ακομα και το οτι θα ημου γυμνη με απασχολουσε να φανταστεις αλλα τελικα εκεινη την ωρα εχει προνοησει η φυση για ολα !!!

και να σου πω και κατι ??? ζηστο ! ακομα και τα αγχη ειναι φυσιολογικα ..αρκει να μην σου γινουν μανια χιχιχιμε το καλο να ερθει εκεινη η ωρα και θα το δεις καλη μου !!!!

Εισαι πολύ ενθαρρυντική σε ευχαριστούμε για αυτο το χρειαζόμαστε να το ακουμε . Εγω αυριο μπαινω στην 35 εβδομάδα μαπιανω στην τελική ευθεία και εγώ δεν το εχω συνειδητοποιήσεο μονο αν βρεθώ στο νοσοκομειο θα το καταλάβω μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι πολύ ενθαρρυντική σε ευχαριστούμε για αυτο το χρειαζόμαστε να το ακουμε . Εγω αυριο μπαινω στην 35 εβδομάδα μαπιανω στην τελική ευθεία και εγώ δεν το εχω συνειδητοποιήσεο μονο αν βρεθώ στο νοσοκομειο θα το καταλάβω μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεψέ με ούτε τότε θα το καταλάβεις! Εγώ δεν ήξερα τι μου γινόταν!! Είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα και μετά μόλις περάσουν όλα θα το κοιτάς και θα λες εγώ το κανα αυτό το μικρούλι? Την πρώτη νύχτα μέσα στον ύπνο μου ακούω μια φωνή να μου λέει " κοπελιά κλαιει το μωρό σου". Η μανα μου είχε πάει έξω και η συνοδός μιας άλλης κοπελάς άκουσε το μωρό μου να κλαίει. Εγώ στον κόσμο μου!Μόλις το είδα τοτε το συνειδητοποίησα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημέρααααααα.......Τινάκη 23 μερούλες μείνανε......Πένυ μου αυτό ελπίζω και εγώ.....να γίνουν όλα και να μην τα καταλάβω!οχι να μην τα θυμάμαι όμως ε!!!!!ααααχ....που γέννησες Πένυ;

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρααααααα.......Τινάκη 23 μερούλες μείνανε......Πένυ μου αυτό ελπίζω και εγώ.....να γίνουν όλα και να μην τα καταλάβω!οχι να μην τα θυμάμαι όμως ε!!!!!ααααχ....που γέννησες Πένυ;

Εγώ γέννησα στο Αλεξάνδρας. Η μάνα μου δούλευε 20 χρόνια εκεί και όλοι ήταν γνωστοί μας.

Το πιστεύεις ότι προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου το πως πονούσα στη διάρκεια του τοκετού και δεν μπορώ. Ποιος εγώ!!!Λένε πως εκκρίνεται μια ουσία κατά τη διαρκεια που σε κάνει να μην θυμασαι τον πόνο.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέραααα!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!

Καλημερα τινακι !!! Μην νομιζεις ξερουμε πολυ καλα πως ειναι να μετρας εβδομαδες και να φτανεις στα μισα!!!! Μπραβο κοριτσακι μου !!

:-D:-D:-D

Το μονο σιγουρο ειναι αυτο !! Να μας ενημερωσεις ε ????? Και θα δεις οταν με τοκαλο γεννηθει το μωρακι σου θα προσπαθησεις να συνειδητοποιησεις πως θα το εχεις στην αγκαλιτσα σου!!! Αληθεια Πενυ ως πιο εμπειρη ποτε τοσυνειδητοποιεις πληρως πως εχεις παιδακι ???χιχι θελω να πω να σου φυγουν τυχον αγχη και να το χαρεις ?? Γιατι εγω ειμαι ακομα στη φαση ..το παιδι μου αυτος ο αγνωστος!!

Φιλεναδιτσες μου εγκυουλες και μη τι μου κανετε ???

Εμεις ζουμε ενα ψιλοδραματακι αυτες τις μερες !!!Εχει μια γκρινια και μια μουρμουρα απιστευτη....βεβαια το περναω τις πιο πολλες ωρες μονη μου και μπορει και να υπερβαλλω ξερω και εγω ....δηλαδη μπορει στο μυαλο μου να μεγενθυνεται και απλα ο σκαθαρακος να ειναι φυσιολογικος ..τι να πω!!! Νομιζω πως θα περασω την επιλοχειο τωρα...μετα σκεφτηκα πως δεν του φτανει το γαλα μου αλλα υπαρχουν και γευματα που τρωει και ηρεμει αρα μαλλον χορταινει ...γεγονος παντως ειναι πως εχω φαγανο παιδακι ....ολη την ωρα το ουααα της πεινας εχουμε , εκτος και αν θελει να κανει κακακια οποτε κοκκινιζει και ζοριζεται ! Ασε και το αλλο ..κοιμαται 10λεπτα και μετα ζουζουνευει.....γκρρρρρρρ τα νευρα τσαταλια !!!

Σημερα θα το αφησω στη μαμα μου για να κατεβω λιγο Αργος και θα περασουμε και την μερα μας εκει γιατι ο μπαμπας μας δουλευει απογευμα και μετα εχει και μπαλιτσα οποτε θα γυρισουμε αργα σπιτακι μας .....Και εχω σηκωθει απο τις 5 (ποια εγω ??? που χτυπαγα κατι ωρες υπνου τρελεςςςς!!!!!!!!) τον ταισα και τωρα πινω λιγο καφε και να κανω κατι δουλιτσες !! Οπως μου λενε και οι φιλες μου στο φατσβιβλιο ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!

Peny μου έχει δώσει ΠΗΤ 29/07. Τον καταλαβαίνω τον μικρούλι μου, αλλά για την ώρα μόνο εγώ! Περιμένει ο μπαμπάς, περιμένει ο μπαμπάς αλλά...

Jend μην ακούω για επιλόχειους και τέτοια!!! Απλά ο μπεμπάκος σου λέει: Στην κοιλίτσα της μαμάς έτρωγα όποτε ήθελα, ε και τώρα θέλω να τρώω όποτε θέλω! χιχιχι! Κουράγιο!!!!!! Και καλά να περάσεις σήμερα!!!!!!!

Nikole και Βάσω κοντεύετεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Φιλάκια!!!

μανούλες......τι κάνετε;Jend ο πιτσιρίκος σου κάνει αισθητή την παρουσία του:tongue:...και το φωνάζει!!!!!θα του περάσει...υπομονή!!!!!!! έχουμε τα πρώτα γεννητούρια στις μανούλες Απριλίου:tongue::D:D:D:D:D...το πρώτο κοριτσάκι μας έφτασε......:tongue:με το καλό σε όλες μας!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!

Peny μου έχει δώσει ΠΗΤ 29/07. Τον καταλαβαίνω τον μικρούλι μου, αλλά για την ώρα μόνο εγώ! Περιμένει ο μπαμπάς, περιμένει ο μπαμπάς αλλά...

Jend μην ακούω για επιλόχειους και τέτοια!!! Απλά ο μπεμπάκος σου λέει: Στην κοιλίτσα της μαμάς έτρωγα όποτε ήθελα, ε και τώρα θέλω να τρώω όποτε θέλω! χιχιχι! Κουράγιο!!!!!! Και καλά να περάσεις σήμερα!!!!!!!

Nikole και Βάσω κοντεύετεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Φιλάκια!!!

xaxaxa kalo auto me to ska8araki mou ..den to eixa skeftei les ????

kala ayto me to baba kai emas tou ekane noumerakia ..einai antraki more kai to paizei diskolos !!!!!

μανούλες......τι κάνετε;Jend ο πιτσιρίκος σου κάνει αισθητή την παρουσία του:tongue:...και το φωνάζει!!!!!θα του περάσει...υπομονή!!!!!!! έχουμε τα πρώτα γεννητούρια στις μανούλες Απριλίου:tongue::D:D:D:D:D...το πρώτο κοριτσάκι μας έφτασε......:tongue:με το καλό σε όλες μας!!!!!!

na sas zisei to proto koritsaki tis pareas sas !

ante me to kalo na er8oun kai ta ipoloipaaaaaaaa

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Τέλειωσε επιτέλους και αυτή η εβδομάδα και τώρα είμαι σπιτάκι μου!

Nikole μπράβο για το πρώτο μωράκι Απριλίου! Νωρίς νωρίς έσκασε μύτη ε? άντε με το καλό και οι υπόλοιπες!!!

Jend, Peny τι κάνετε εσείς και οι άντρες της ζωής σας???

Jend πως τα πέρασες προχθές που ήσουν εκτός σπιτιού?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...