Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολυ για την ενθαρρυνση..

συχνα φλερτάρω με τη σκεψη της καισαρικης αλλά πάλι σκεφτομαι κ εσας που γεννηστε τοσο γρηγορα κ λέω ρε γμτ τουλάχιστον να δοκιμάσω.....αξιζειτον κοπο---- ίσως ειμαι πολύ δειλή:-(:sad:

Πιο φοβιτσιάρα από εμένα αποκλείεται να υπάρχει!Να σκεφτείς προχτές που πήγα στο γιατρό με το λαιμό μου από το φόβο μου κόντεψα να λιποθυμήσω. Την καισαρική τη σκεφτόμουνα και εγώ αλλά έχω έναν κουμπάρο χειρούργο και μου είπε να μην τολμήσω να το πω αυτό στο γιατρό μου γιατί άλλο που δεν θέλουν.Ο φυσιολογικός τοκετός είναι πολύ καλύτερα!Μπορεί να πονάς εκείνη την ώρα (πονοι που τους ξεχνάς την επόμενη στιγμή)όμως μετά πας για το καφεδάκι σου και δεν τρέχει τίποτα ενώ με την καισαρική μετά αρχίζουν οι πόνοι!Εβλεπα τις άλλες κοπέλες που τις εφερναν στο θάλαμο!Να ρωτήσεις για μαθήματα ανώδυνου τοκετού εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ εκείνη την ώρα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πιο φοβιτσιάρα από εμένα αποκλείεται να υπάρχει!Να σκεφτείς προχτές που πήγα στο γιατρό με το λαιμό μου από το φόβο μου κόντεψα να λιποθυμήσω. Την καισαρική τη σκεφτόμουνα και εγώ αλλά έχω έναν κουμπάρο χειρούργο και μου είπε να μην τολμήσω να το πω αυτό στο γιατρό μου γιατί άλλο που δεν θέλουν.Ο φυσιολογικός τοκετός είναι πολύ καλύτερα!Μπορεί να πονάς εκείνη την ώρα (πονοι που τους ξεχνάς την επόμενη στιγμή)όμως μετά πας για το καφεδάκι σου και δεν τρέχει τίποτα ενώ με την καισαρική μετά αρχίζουν οι πόνοι!Εβλεπα τις άλλες κοπέλες που τις εφερναν στο θάλαμο!Να ρωτήσεις για μαθήματα ανώδυνου τοκετού εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ εκείνη την ώρα!

Καλημερααα!!

Πενυ σε βρισκω πολυ σωστη... τα μαθηματα που εκανα με την μαια μου εδω στο Αργος αποδειχθηκαν σωτηρια σας λεω ! Φανταστειτε πως ημουν μονη χωρις μαια η γιατρο εννοω στο αυτοκινητο και κοριτσια τα θυμομουν ολα και ημουν πολυ καλα προετοιμασμενη και ενημερωμενη..ειχα και κατι αγχη πριν τον τοκετο αλλα τελικα οταν εισαι ενημερωμενος ειναι πολυ σημαντικο ! Βεβαια ειπα και εγω οτι παιρνω βαθεια ανασα και βουταω αλλα τουλαχιστον δεν με αγχωνε η διαδικασια ..ηξερα τι επρεπε να κανω !

Βασ ολα θα πανε καλα θα δεις ..ζητα και εσυ απο το γιατρο η την μαια σου να κανεις μαθηματα (ακομα και ενα οπως προλαβα να κανω εγω θα δεις ειναι μεγαλη βοηθεια..και εχει και δικιο η Πενυ, οπως εισαι μετα τον φυσιολογικο δεν συγκρινεται , εγω εφαγα, εκανα ντους και μπορουσα και να σηκωθω αλλα δεν με αφηναν οι δικοι μου για να μην ζαλιστω!!

Εμεις σημερα ειμαστε καλα προς το παρων και χωρις γκρινιτσα ...ειναι να ξυπνησει τωρα και πραγματικα δεν με πειραζει να τον κανω βολτες και να του τραγουδαω που θελει αλλα να μην ακουω αυτο το ουααααα!! Μου τρυπαει τα μελιγγια που λεμε !!:confused::confused::confused::confused::confused:

Καλο υπολοιπο ημερας σ ολες σας φιλεναδιτσες και στα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιτσαςςςςς!!!!!!!!!!!

καλημέραααααααα...τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια (εντος και εκτός):lol:...σήμερα ο καιρός είναι καλύτερος και μ 'αρέσει...όλες καλά;;;;;;

Καλημερααααα

και εμενα μ αρεσει ο καιρος και ευτυχως ηταν εδω ο αντρας μου και κρατησε το μικρο και εκανα και κατι δουλιτσες!!

τωρα χαλαρωνω πριν ερθει η καταιγιδαααααα !! (δλδ πριν ξυπνησει το μικρο και γκρινιαρικο σκαθαρακι μου ) αν και κατεληξα δεν ειναι γκρινιαρης χωρις λογο ....ειναι τσαντιλας !! θελει να περναει το δικο του και μεχρι να βρω τι ακριβως θελει ριχνω κατι χορους κ κατι τραγουδια ..τυφλα να εχει η Βισση μιλαμε για showwwwwww

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια! Και εδώ στην Ερμιόνη (Πόρτο Χέλι δηλαδή, αφού είμαι στη δουλεία) μια χαρά είναι ο καιρός, ήλιο και λίγο αεράκι! Περιμένω πως και πως την εποχή που θα κάνει ζεστούλα, θα ξεσκεπάσω τα έπιπλα της βεράντας και θα περνώ τα απογεύματά, μου εκεί περιμένοντας να γεννηθεί το αγοράκι μου...!!! Ααααχχ! Ονειροπόλησα πάλι η τρελή....!!!

Βασ κι εγώ αν πάνε όλα καλά θέλω να γεννήσω φυσιολογικά, γιατί το μαχαίρι είναι μαχαίρι, όπως και να το κάνουμε!

Kαι πιστεύω Jend το αγαπημένο σου είναι: "Χωρίς το μωρό μουυυ, χωρίς το μωρό μουυυ, τιποτάααα" χαχαχαχαχα!!!!:lol::lol::lol::tongue:

Χαίρομαι που είστε όλες σε καλή διάθεση!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!:-)

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσια τι μου κάνετε?????????

Jend ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την εξυπηρέτηση των μαιών και την βοήθεια που σου παρείχαν στο Μητέρα. Επίσης αν σου προσφεραν βοήθεια στο θηλασμο και αν μπορουσες να το θηλάζεις όποτε το επιθυμούσες ή σου φέρνανε αντιρρήσεις???

Αν μπορεις λιγο να με διαφωτίσεις να ξερω τι ναπεριμένω ναμαι ετοιμη

σε ευχαριστώ:lol::lol:

Kαλησπέρα κοριτσια τι μου κάνετε?????????

Jend ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την εξυπηρέτηση των μαιών και την βοήθεια που σου παρείχαν στο Μητέρα. Επίσης αν σου προσφεραν βοήθεια στο θηλασμο και αν μπορουσες να το θηλάζεις όποτε το επιθυμούσες ή σου φέρνανε αντιρρήσεις???

Αν μπορεις λιγο να με διαφωτίσεις να ξερω τι ναπεριμένω ναμαι ετοιμη

σε ευχαριστώ:lol::lol:

Καλημερααα τι τελειος καιρος για βολτεςς:confused::confused::confused::confused::confused:

Να δειτε που απο τριτη που την περιμενω πως και πως (το εχετε καταλαβει νομιζω ) θα κανει χαλασμο και θα θελω να βγω και δεν θα γινετε και εκει να δειτε νευρααααααααα θα περασω τοτε την επιλοχειο νομιζω !!!!

Και κατι μου λεει πως ετσι θα ειναι αφου και η φιλη μου η Πενυ πιστευει πως θα κανουμε Πασχα με τζακι αναμμενο !!!

τι μου κανετε ???? καλα να απουσιαζω εγω αλλα και εσεις ??? και να ξερετε ειμαι και κουτσομπολαααα θελω να μαθαινω νεα σας με χαλαρωνει καπως τα βραδυα να βλεπω πως υπαρχει ζωη εκει εξω !

Βασ μου το μωρο δεν το ειχα διπλα μου και το θηλαζα οποτε μου το εφερναν , δεν το ζητουσα αλλες στιγμες γιατι ειχαμε και κοσμο σχεδον παντα και γιατι υπηρχαν και στιγμες που ηθελα να ξεκουραστω , μια νυχτα παντως που το ζητησα (ηθελε η μαια μου να με συμβουλεψει πως να το φροντιζω ) μου το εφεραν χωρις να με ρωτησουν το γιατι και για οση ωρα χρειαστηκαμε ! Στον οροφο μας οταν μας τα εφερναν μας ρωτουσαν αν θελαμε κατι να μας βοηθησουν και γενικα οταν κατι τους ζητουσαμε ηταν προθυμες να βοηθησουν ! Να σου πω την αληθεια βεβαια δεν τις πολυ χρειαστηκα γιατι ειχα εξαιρετικη μαια η οποια ερχοταν καθε μερα και με εβλεπε και μου ελυνε τις αποριες ....και την εμπιστευουμουν και περισσοτερο !

Μια κοπελα που γεννησε στο μητερα και ζητησε rooming in μου ελεγε πως ειχε το μωρο συνεχεια διπλα της αλλα και τ αλλα μωρακια του ιδιου θαλαμου και γενικα δεν πολυηρεμησε τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο..να το δεις αν ειναι να συνενοηθεις να στο φερνουν οποτε εκεινο πειναει ( αν γινεται ) ......και να σου πω μην πολυαγχωνεσαι γιατι χανεις ωραιες στιγμες πριν την γεννηση...και ρωτα και την μαια του γιατρου σου εδω ..σιγουρα θα σου λυσει πολλες αποριες αν θες στειλε μου και πμ με το τηλ σου να σε παρω να τα πουμε γιατι ποσα να πουμε και απο εδω μεσα και αυτα ειναι ζητηματα που αν σε απασχολουν πολυ θελουν live συζητηση!!

Φιλιααα για την ωρα το μικρο μου εχει απαιτησεις για μεσημεριανοοοο!!

Παραλογο ε ??? χιχιι

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Jend μου νομίζω ότι είσαι η ψυχή της παρέας, λείπεις εσύ και λείπουμε όλες!!! Λοίπον, τι νέα από το σκαθαράκι σου?? Μεγαλώνει??? Ηρέμησε λίγο ή είναι το ίδιο απαιτητικούλης??? Το Πάσχα κι εγώ πιστεύω ότι θα το περάσουμε με κρύο, αλλά τουλάχιστον για την άλλη βδομάδα ελπίζω να σου κάνει την χάρη και να είναι υπέροχος όπως σήμερα!!!:wink:

Εμένα τα μόνα μου νέα είναι ότι κουρεύτηκα και οτι η κοιλιά μου άρχισε να φουσκώνει και να φαίνομαι για εγκυούλα! Κατα τα άλλα καλά και ήσυχα!! Τώρα περιμένω πως και πως να παει 16 Μαρτίου που είναι το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό, ευτυχώς που καταλαβαίνω τον μπεμπάκο μου και νιώθω μία μικρή ασφάλεια! Αυτάαααα....

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!! Φιλάκια!!!

Γεια σας κορίτσια!! Τι έγινε? Λοιπόν χτες ειχαμε πάει βολτίτσα στην Αθήνα (jend μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο). Είχαμε επέτειο 13 χρόνων και βγήκαμε να το γιορτάσουμε . Και ενώ την Παρασκευή είχε μια απνοια και μια μέρα σούπερ χτες είχε έναν αέρα και ο ήλιος μια κρυβόταν και σε έσπαγε το κρύο και μια έβγαινε και έσκαγε ο τζίτζικας. Παρόλα αυτά περάσαμε τέλεια ( Jend μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο)!! Εσάς τι κάνουν τα μωρά σας και

οι κοιλίτσες σας??? Jend την Τρίτη σαραντίζεις ή απλά έχει βολτίτσα? Τι κάνει ο μικρούλης?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Τι έγινε? Λοιπόν χτες ειχαμε πάει βολτίτσα στην Αθήνα (jend μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο). Είχαμε επέτειο 13 χρόνων και βγήκαμε να το γιορτάσουμε . Και ενώ την Παρασκευή είχε μια απνοια και μια μέρα σούπερ χτες είχε έναν αέρα και ο ήλιος μια κρυβόταν και σε έσπαγε το κρύο και μια έβγαινε και έσκαγε ο τζίτζικας. Παρόλα αυτά περάσαμε τέλεια ( Jend μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο)!! Εσάς τι κάνουν τα μωρά σας και

οι κοιλίτσες σας??? Jend την Τρίτη σαραντίζεις ή απλά έχει βολτίτσα? Τι κάνει ο μικρούλης?

Καλημερααααα συντοπιτισες!!!!

καλα πενυ νομιζω παρηγορια στον αρρωστο ειναι το μην φανταστεις τιποτα που μου λες χαχαχαχ!!!μπραβο παντως που πηγατε βολτιτσα !!!! και το ευχαριστηθηκατε!! αλλα ΠΗΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ !!!!!

Κανονικα σαραντιζω αυριο αλλα ρωτησα 2 παπαδες και μου ειπαν πως μπορω και την Κυριακη και σιγα μην εχανα την ευκαιρια !! πηγαμε λοιπον και πηραμε ευχουλες και μετα πηγαμε για καφεδακι με τους φιλους της μαμας και του μπαμπα!!! ενιωσα λες και ειχα παει ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! ο μπεμπακος ηταν αψογος δεν μας ενοχλησε καθολου αλλα το βραδυ νομιζω μας εκδικηθηκε!! μας ταλαιπωρησε λιγο ακομα και τωρα αλλα τελος καλο ολα καλα ..δηλαδη κοιμηθηκε!!! παντως μερικες φορες με κανει και βγαινω απο τα ρουχα μου και αλλες με κανει και αναρωτιεμαι αν κανω κατι λαθος αλλα το ξανασκεφτομαι ηρεμα και λεω παιδακι ειναι θα τα εχει αυτα !!!!!

και σημερα εχει τελεια μερα αλλα οκ ας μην το παρακανουμε ..θα μεινουμε σπιτακι !!!! μετα την χθεσινη εξοδο εχω ανακτησει καποιες δυναμεις!!!

παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι το σπιτι εινια μπαχαλο να το πω ??? θα το πω !!!

και που ειστε ???? μην χανεστε καλε!!!!!!!!!!!!!!!

εχετε παει ολες για καφε ??????

φιλια

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Jend μου νομίζω ότι είσαι η ψυχή της παρέας, λείπεις εσύ και λείπουμε όλες!!! Λοίπον, τι νέα από το σκαθαράκι σου?? Μεγαλώνει??? Ηρέμησε λίγο ή είναι το ίδιο απαιτητικούλης??? Το Πάσχα κι εγώ πιστεύω ότι θα το περάσουμε με κρύο, αλλά τουλάχιστον για την άλλη βδομάδα ελπίζω να σου κάνει την χάρη και να είναι υπέροχος όπως σήμερα!!!:wink:

Εμένα τα μόνα μου νέα είναι ότι κουρεύτηκα και οτι η κοιλιά μου άρχισε να φουσκώνει και να φαίνομαι για εγκυούλα! Κατα τα άλλα καλά και ήσυχα!! Τώρα περιμένω πως και πως να παει 16 Μαρτίου που είναι το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό, ευτυχώς που καταλαβαίνω τον μπεμπάκο μου και νιώθω μία μικρή ασφάλεια! Αυτάαααα....

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!! Φιλάκια!!!

τινακι τι ωραιαααα!!!καταλαβαινεις το παιδακι σου !!! υπεροχο συναισθημα !!!

εκανες και την κουρα ομορφιας σου μια χαρα σε βρισκω !! και εγω ελεγα να σουλουπωθω πια αλλα το σκαθαρακι ναι ειναι απαιτητικο και με εχει συνηθισει πια μαλλον απεριποιητη και δεν τον πολυνοιαζει ..

ειχα κανονισει αποτριχωση και νυχακια για το σαββατο αλλα τελικα ακυρωθηκε και τωρα παμε για τεταρτη ..μακαρι να μην αλλαξει κατι γιατι βαρεθηκα ολη αυτη τη τριχα και λεω ειναι κριμα να βαλω ξυραφι τωρα ..τεσπα , μεσα στο σ/κ ελπιζω να βαψω και μαλλακια και καποια στιγμη να παω να μου βγαλουν και τα φρυδια γιατι με μπερδευουν πια με τον καραμανλη ( ξερεις το θειοοο) αλλα δεν θελω να τα βγαλω και αυτα μονη μου να μην χαλασω το σχημα που εχουν ( λεμε τωρααααα σχημα ο θεος να το κανει )

Α! Πολύ ωραία όλες βολτούλα ήμασταν το Σαββατοκύριακο. Τέλεια!! Αντε να δουμε τώρα πως θα περάσει η βδομάδα μέχρι το επόμενο. Έχω μασταρα στο σπίτι και γίνεται το χάος!Έχω και τον Κωσταντή με συνάχι (τι τον έχει πιάσει τώρα τελευταια δεν ξέρω) και είναι μες στην γκρίνια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα συντοπιτισες !!

Καλε που ειστε χαμενες ολες ???

Καταλαβα εχει καλο καιρο και ειστε ολο εξωωω

Πενακι πως τα πας με τα μαστορια και τον Κωνσταντινο σου ?? Ηρεμησε καθολου??

Εμεις εχθες πηγαμε γιατρο .....παχυνε και αλλο ! Πηγε 5 κιλα !

Τωρα οσον αφορα την γκρινια δοξα το Θεο απο εχθες το απογευματακι δεν μας εχει λειψει ..παραπονο δεν εχω !!!!!!!!!! γκρρρρρρρρρρρ

Εμεινε σχεδον ολο το βραδυ αυπνος και κοιμηθηκε ( και καλα ) τωρα στις 6 και μην φανταστειτε κανα υπνο βαρυ..ψευτοκοιμαται και ολο τσιριζει και ζοριζεται ...μου εχει προκαλεσει τετοια υπερενταση που νυσταζω και δεν μπορω να κοιμηθω..πινω καφε μπας και με κρατησει ξυπνια την υπολοιπη μερα !! λεω βεβαια αν τυχον και κοιμηθει καλα μεσα στηνμερα να το εκμεταλευτω και να κοιμηθω και εγω !

τι να του κανω ....μακαρι να μπορουσα να αδειασω εγω το εντερακι του να μην ποναει !!

και τον λυπαμαι ρε γμτ! ακομα και στιον υπνο ..κουρασμενος ειναι !!

και εκανα και beaute εχθες και ελεγα τι ωραια που νιωθω....αλλα ο κυριος ειχε αλλα σχεδια !!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...