Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Εγκυούλες στην Αργολίδα

βασ32

Recommended Posts

Ουαου!!!!!Peny φοβερά!!!!! Μπράβο!!!! Ηταν πολύ όμορφα όσα είδα! Και η διακόσμηση και η τουρτα και τα μεζεδάκια και το σπίτι σου! Τέλεια!!! Άξιζε ο κόπος σου!!! Άντε και του χρόνου!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 779
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tinaki

tinaki 208 δημοσιεύσεις

• peny

peny 179 δημοσιεύσεις

• jend

jend 169 δημοσιεύσεις

• nikole

nikole 75 δημοσιεύσεις

Αλλες λετε καλημερα και εγω σας λεω καληνυχτααα!!

Περασαμε αλλη μια μερα με γκρινια απο το πρωι μεχρι το απογευμα με διαλλειματα βεβαιαα! Τωρα το βραδυ ο μαγκας αποφασισε να κοιμηθει αλλα δεν του την εκανα την χαρη...τον κρατησα ξυπνιο να κανει μπανακι ( το οποιο ουτε να το βλεπει δεν θελει ) και να φαει καλα για να κοιμηθει και η μαμα καμια ωριτσα!!

Καλα πενυ εισαι απιστευτηηηηηη!! Πολλααα συγχαρητηρια και μπραβο σου κοριτσακι πολλα μπραβο !! Για αυτο και ανυπομονουσατε να κανετε το παρτακι ...φανταζομαι η Μαρια θα σας τραγουδησε κιολας ε ??? χαχα

Εκανα και ενα ντουζακι και την πεφτω για νανακια ..φιλακια στις κοιλιτσες σας και στον Κωνσταντινο μας !! Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α!!!!

Αλλες λετε καλημερα και εγω σας λεω καληνυχτααα!!

Περασαμε αλλη μια μερα με γκρινια απο το πρωι μεχρι το απογευμα με διαλλειματα βεβαιαα! Τωρα το βραδυ ο μαγκας αποφασισε να κοιμηθει αλλα δεν του την εκανα την χαρη...τον κρατησα ξυπνιο να κανει μπανακι ( το οποιο ουτε να το βλεπει δεν θελει ) και να φαει καλα για να κοιμηθει και η μαμα καμια ωριτσα!!

Καλα πενυ εισαι απιστευτηηηηηη!! Πολλααα συγχαρητηρια και μπραβο σου κοριτσακι πολλα μπραβο !! Για αυτο και ανυπομονουσατε να κανετε το παρτακι ...φανταζομαι η Μαρια θα σας τραγουδησε κιολας ε ??? χαχα

Εκανα και ενα ντουζακι και την πεφτω για νανακια ..φιλακια στις κοιλιτσες σας και στον Κωνσταντινο μας !! Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α!!!!

Ωχ έχει κολικούς ο μικρούλης? Εμεις ευτυχώς δεν περάσαμε καθόλου κολικούς!Μόνο η Μαρία δεν μας τραγούδησε στο πάρτυ!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Peny είσαι καλά τώρα ε? Άντε να χαρείς αγκαλιές με τον Κωνσταντινούλη σου τώρα! Jend μου ελπίζω μετά τις σαράντα μέρες να ηρεμήσετε λίγο και να ξεκοραστείς κι εσύ λίγο! Ο αντρούλης σου σε βοηθάει όσο μπορεί?

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Peny είσαι καλά τώρα ε? Άντε να χαρείς αγκαλιές με τον Κωνσταντινούλη σου τώρα! Jend μου ελπίζω μετά τις σαράντα μέρες να ηρεμήσετε λίγο και να ξεκοραστείς κι εσύ λίγο! Ο αντρούλης σου σε βοηθάει όσο μπορεί?

Σήμερα είμαι μια χαρά και είμαι στη δουλειά μου!!Βέβαια με το γιο μου κρατάμε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα σε όλες τις συντοπιτισες.

όντως έχω χαθει συγνωμη για αυτο. Μπαινωπιο συχνα στο καφε του Απριλιου μιας που ειμαστε εκει όλες στον ίδιο μήνα με τα ίδια ακριβώς προβλήματα αγωνίες και τις ιδιες τρέλες.!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά ειμαι και εγώ Εχω φτάσει 32η εβδομάδα τώρα και ειμαι αισιώς στα 11 κιλά. Η μπεμεπα τελευται φορά πριν 2 εβδομάδες 13250γρ(ελαφριά)

Jend καλο κουράγιο με το γιο σου.Βλέπω τα καταφερνεις μια χαρα για νέα μανούλα.

Μπραβο . Σε παλαιότερο ποστ σε έιχα ρωτήσει ποσο τελικά σου ήρθε η λυπητερη στο Μητερα(για οικονομικη θεση μιλάμε. Σκεφτομαστε εκει να καταλήξουμε.

Εμεινες ευχαριστημένη απο τις μαιες????

Τινακι καλη συνεχεια στην εγκυμοσύνη σου εισι μικρουλα ακομη!!!!

Πενυ 'ολα καλά ????????

Νικολ τα λέμε στο άλλο καφε εμεις εισαι καλυτερα σήμερα????

Good morningggggg Argos!!

Τι μου κανετε τσουπριτσες ??? Σημερα δηλωνω τρανταχο παρων στο forum, γραφω, γραφω ασταματητα στα ποστ χαχα !!

Ο σκαθαρακος μου κλεινει μηνα σημερα και αρχιζει και χαλαει το προγραμμα αντι να το φτιαχνει !! Ριχνουμε κατι ξενυχτια αχτυπητα και μοναδικα !!! Θα τον στρωσω ομως που θα μου παει !!!!!

nikole μια χαρα ειναι ο καιρουλης ( που λεει και η Πετρουλα)!! που να εβρεχε ?? Απαπαπ και μ αυτη την σκονη την προχθεσινη ...καλυτερα χιλιες φορες ετσι !! Πηγα και μια βολτιτσα με το τουτου σημερα και ενιωσα λες και πηγα διακοπες !! χαχαχα

Tinaki αν δεν ειχα και τον συζυγο ....αστα !! Με βοηθαει παρα μα παρα πολυ ! Επειδη λειπει και ωρες για την δουλεια τον κανει μπανακι οταν γυρναει , τον αλλαζει και κανα πρωινο γιατι με τις τσιριδες του ξυπναει και αυτος, τον ρευει τον ταιζει αν του δωσω συμπληρωμα, γενικα δεν θελω να τον ξυπναω τα πρωινα γιατι θεωρω πως ειναι κριμα να ταλαιπωρειται και αυτος αλλα να σου πω την αληθεια αν ειχε το στηθος του γαλα θα εριχνα κατι υπνουςςςς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχααααχχαχαχααχαχα

Βασ εγω στο Μητερα ημουν σε τρικλινο αλλα οχι στο οικονομικο , ημουν στον τριτο ! Γενικα δεν ειχα παραπονο με τους ανθρωπους εκει και οι μαιες και στον οροφο και στην αιθουσα του τοκετου ηταν πολυ καλες και μαζι μου και σαν επαγγελματιες!! Με το συνεργειο καθαρισμου ειχα ενα θεμα (ηταν τσαπατσουλες ) αλλα τους την λεγαμε και συμορφωθηκαν καπως !! Εγω εδωσα περιπου τρια χιλιαρικα αλλα δεν εκανα επισκληριδιο ( βλεπεις δεν προλαβα ) και μεσα σ αυτα ειναι και τα χρηματα για το μωρο και τις εξετασεις του ( περιπου 400 εθρω) Μια κοπελα απο τις μανουλες Φεβρουαριου γεννησε το οικονομικο τρικλινο θα την ρωτησω λεπτομερειες και θα σου πω μου ειχε πει ομως πως μεσα στην τιμη του περιλαμβανει και την επισκληριδιο και αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 2000 ...εσυ μεχρι ποτε γεννας ??? Τι κανει το μικρακι σου ??? ΑΑΑΑ και μην χανεσαι !!

Πενακι γυρισες στην δουλιτσα ε ?? Αντε ολα καλα θα πανε και θα παρεις και τον Κωνσταντινο αγκαλιτσα και παλι ....και δωστου και ενα μεγαλο φιλι απ εμενα!!!!

Την τριτη σαραντιζουμε σας το ειπα ( την αλλη δλδ ) !!! Θα σας μαζεψω μετα σιγουρακι !! να προλαβουμε και τις εγκυμονουσες μας !!!

Φιλιαααααααααα

Καλημέρα και από εμένα!!!

Jend μου χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Να τον χαίρεστε τον μπεμπάκο σας!!!!!!!!! Πάλι καλά που έχεις την βοήθεια του αντρούλη σου!! Πάντως για την βόλτα σε καταλαβαίνω κι εμένα μου φαίνεται κάπως να μένεις τόσες συνεχόμενες μέρες μέσα στο σπίτι! Βέβαια κάνε λίγο υπομονή γιατί από την άλλη Τρίτη που σαραντίζετε, θα λιώσουν τα λάστιχα!!!:tongue::tongue::tongue:

Nikole, Peny, Βασ32 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Good morningggggg Argos!!

Τι μου κανετε τσουπριτσες ??? Σημερα δηλωνω τρανταχο παρων στο forum, γραφω, γραφω ασταματητα στα ποστ χαχα !!

Ο σκαθαρακος μου κλεινει μηνα σημερα και αρχιζει και χαλαει το προγραμμα αντι να το φτιαχνει !! Ριχνουμε κατι ξενυχτια αχτυπητα και μοναδικα !!! Θα τον στρωσω ομως που θα μου παει !!!!!

nikole μια χαρα ειναι ο καιρουλης ( που λεει και η Πετρουλα)!! που να εβρεχε ?? Απαπαπ και μ αυτη την σκονη την προχθεσινη ...καλυτερα χιλιες φορες ετσι !! Πηγα και μια βολτιτσα με το τουτου σημερα και ενιωσα λες και πηγα διακοπες !! χαχαχα

Tinaki αν δεν ειχα και τον συζυγο ....αστα !! Με βοηθαει παρα μα παρα πολυ ! Επειδη λειπει και ωρες για την δουλεια τον κανει μπανακι οταν γυρναει , τον αλλαζει και κανα πρωινο γιατι με τις τσιριδες του ξυπναει και αυτος, τον ρευει τον ταιζει αν του δωσω συμπληρωμα, γενικα δεν θελω να τον ξυπναω τα πρωινα γιατι θεωρω πως ειναι κριμα να ταλαιπωρειται και αυτος αλλα να σου πω την αληθεια αν ειχε το στηθος του γαλα θα εριχνα κατι υπνουςςςς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχααααχχαχαχααχαχα

Βασ εγω στο Μητερα ημουν σε τρικλινο αλλα οχι στο οικονομικο , ημουν στον τριτο ! Γενικα δεν ειχα παραπονο με τους ανθρωπους εκει και οι μαιες και στον οροφο και στην αιθουσα του τοκετου ηταν πολυ καλες και μαζι μου και σαν επαγγελματιες!! Με το συνεργειο καθαρισμου ειχα ενα θεμα (ηταν τσαπατσουλες ) αλλα τους την λεγαμε και συμορφωθηκαν καπως !! Εγω εδωσα περιπου τρια χιλιαρικα αλλα δεν εκανα επισκληριδιο ( βλεπεις δεν προλαβα ) και μεσα σ αυτα ειναι και τα χρηματα για το μωρο και τις εξετασεις του ( περιπου 400 εθρω) Μια κοπελα απο τις μανουλες Φεβρουαριου γεννησε το οικονομικο τρικλινο θα την ρωτησω λεπτομερειες και θα σου πω μου ειχε πει ομως πως μεσα στην τιμη του περιλαμβανει και την επισκληριδιο και αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 2000 ...εσυ μεχρι ποτε γεννας ??? Τι κανει το μικρακι σου ??? ΑΑΑΑ και μην χανεσαι !!

Πενακι γυρισες στην δουλιτσα ε ?? Αντε ολα καλα θα πανε και θα παρεις και τον Κωνσταντινο αγκαλιτσα και παλι ....και δωστου και ενα μεγαλο φιλι απ εμενα!!!!

Την τριτη σαραντιζουμε σας το ειπα ( την αλλη δλδ ) !!! Θα σας μαζεψω μετα σιγουρακι !! να προλαβουμε και τις εγκυμονουσες μας !!!

Φιλιαααααααααα

APO 1 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΩΣ 15 ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕς ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΕΛΟ ΒΑΘΜΟ.:-(:-(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕς ΓΡΗΓΟΡΑ))

ΣΕ ΦΙΛΩ ΤΩΡΑ

APO 1 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΩΣ 15 ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕς ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΕΛΟ ΒΑΘΜΟ.:-(:-(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕς ΓΡΗΓΟΡΑ))

ΣΕ ΦΙΛΩ ΤΩΡΑ

Αντε με το καλοο!!

Σε καταλαβαινω ρε συ με τα αγχη , εγω να δεις !!! Αλλα τελικα αλλιως ερχονται τα πραγματα πολλες φορες ! Ναι οντως γεννησα πολυ γρηγορα τελικα αλλα οπως κατα συμπτωση ελεγα και σημερα πολυυυυυυ θα ηθελαααααα να το ξανανιωσω σαν συναισθημα και σαν φαση !!!!

Να δεις που ολα θα πανε καλα καλη μου !! Μην ανησυχεις ! η φυση εχει προβλεψει για ολα !!!!!

Φιλια αααααα:wink::wink::wink::wink:

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα είμαι ΣΟΥΠΕΡ! Πήγα και για δουλειά και μου φάνηκε λες και πήγα για καφέ μετά από τέτοιο εγκλεισμό. Πω πω jend τι περνάς 40 μέρες μέσα στο σπίτι!!! Φρίκη!

Εγώ πάντως το χω φιλοσοφήσει το θέμα! Επειδή το πρώτο το γέννησα χειμώνα και κλείστηκα το δεύτερο θα το κάνω(όσο μπορείς βέβαιια να το ρυθμίσεις το θέμα αυτό) Μαρτη / Απρίλη έτσι ώστε μόλις σαραντήσει (το παιδί όχι εγώ) να αρχίσουμε τις βόλτες!Βασ κάνε τις βόλτες σου όσο προλαβαίνεις!! Α! Μην αγχώνεσαι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Μην ακούς ιστορίες για πολύωρες γέννες και δύσκολες καταστάσεις. Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου ξεκίνα το περπάτημα. Περπάτα όσο πιο πολύ μπορείς και μην αφήνεις τις δραστηριότητές σου μέχρι τελευταία στιγμή! Αν σου δίνει κουράγιο γέννησα μέσα σε 40 λεπτά και εγώ και χωρίς ίχνος αναισθησίας. Μου είπαν πως αν γέννησα τόσο εύκολα ήταν και γιατί περπαταγα πολύ στην εγκυμοσύνη μου. Ολα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα είμαι ΣΟΥΠΕΡ! Πήγα και για δουλειά και μου φάνηκε λες και πήγα για καφέ μετά από τέτοιο εγκλεισμό. Πω πω jend τι περνάς 40 μέρες μέσα στο σπίτι!!! Φρίκη!

Εγώ πάντως το χω φιλοσοφήσει το θέμα! Επειδή το πρώτο το γέννησα χειμώνα και κλείστηκα το δεύτερο θα το κάνω(όσο μπορείς βέβαιια να το ρυθμίσεις το θέμα αυτό) Μαρτη / Απρίλη έτσι ώστε μόλις σαραντήσει (το παιδί όχι εγώ) να αρχίσουμε τις βόλτες!Βασ κάνε τις βόλτες σου όσο προλαβαίνεις!! Α! Μην αγχώνεσαι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Μην ακούς ιστορίες για πολύωρες γέννες και δύσκολες καταστάσεις. Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου ξεκίνα το περπάτημα. Περπάτα όσο πιο πολύ μπορείς και μην αφήνεις τις δραστηριότητές σου μέχρι τελευταία στιγμή! Αν σου δίνει κουράγιο γέννησα μέσα σε 40 λεπτά και εγώ και χωρίς ίχνος αναισθησίας. Μου είπαν πως αν γέννησα τόσο εύκολα ήταν και γιατί περπαταγα πολύ στην εγκυμοσύνη μου. Ολα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι!

σε ευχαριστώ για το πολυ κουργιο σου. το μονο που έχω στερηθει ειναι το περπα΄τημα .Στο 1 τίμηνο ειχα κάποιο προβλημα κ δεν περπατουσα μετα ειχα προβλημα με τον τραχηλο πάλι κάτω μετα μεγάλο προβλημα μετο γοφο κτη μεση πάλι με δυσκολιά μετακινιομουν τώρα στον 8 εχω αρχισει κ συνερχομαι. Δεν έχω ρωτησει κ το γιατρο πότε να ξεκινησω μαλλον τωρα σιγά σιγά

Αντε με το καλοο!!

Σε καταλαβαινω ρε συ με τα αγχη , εγω να δεις !!! Αλλα τελικα αλλιως ερχονται τα πραγματα πολλες φορες ! Ναι οντως γεννησα πολυ γρηγορα τελικα αλλα οπως κατα συμπτωση ελεγα και σημερα πολυυυυυυ θα ηθελαααααα να το ξανανιωσω σαν συναισθημα και σαν φαση !!!!

Να δεις που ολα θα πανε καλα καλη μου !! Μην ανησυχεις ! η φυση εχει προβλεψει για ολα !!!!!

Φιλια αααααα:wink::wink::wink::wink:

Σε ευχαριστώ πολυ για την ενθαρρυνση..

συχνα φλερτάρω με τη σκεψη της καισαρικης αλλά πάλι σκεφτομαι κ εσας που γεννηστε τοσο γρηγορα κ λέω ρε γμτ τουλάχιστον να δοκιμάσω.....αξιζειτον κοπο---- ίσως ειμαι πολύ δειλή:-(:sad:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...