Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Φωτογραφικό Οδοιπορικό στην Γερμανία

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 530
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάπου εδώ η βόλτα μας έφτασε στο τέλος της. Οι επόμενες φωτογραφίες σ' αυτό το ποστ είναι τραβηγμένες μέσα στον κεντρικό σταθμό τρένων της Χαϋδελβέργης.

Το ισόγειο του σταθμού.

img5164c.jpg

img5165zs.jpg

Σύγχρονη τοιχογραφία.

img5166v.jpg

Εδώ είναι μία μακέτα με τρένα και σπίτια μέσα σε θήκη με τζάμι. Αν κάποιος βάλει κέρμα στην υποδοχή θα δει τα τρενάκια να κινούνται.

img5167ez.jpg

Σαν επίλογο έχω να πω ότι η Χαϋδελβέργη είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις που έχω επισκεφθεί μέχρι τώρα, όπως επίσης, είναι και το Στρασβούργο. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να πάτε οπωσδήποτε.

Συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες. Είναι πάρα πολύ ωραίες. Κοιτάζω τις περσινές φωτογραφίες για να ξέρω τι θα συναντήσω φέτος. Το Χριστουγεννιάτικό χωριό το είδα. Περιμένω να δω πως θα είναι και το καρναβάλι. Πήρα κάποια ιδέα από εσένα :)

Συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες. Είναι πάρα πολύ ωραίες. Κοιτάζω τις περσινές φωτογραφίες για να ξέρω τι θα συναντήσω φέτος. Το Χριστουγεννιάτικό χωριό το είδα. Περιμένω να δω πως θα είναι και το καρναβάλι. Πήρα κάποια ιδέα από εσένα :)

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσαν οι φωτογραφίες μου.

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Καλησπέρα σε όλους.

Στις επόμενες φωτογραφίες θα κάνουμε μια βόλτα στη λίμνη Max-Eyth See. Πρόκειται για μια μικρή λιμνούλα δίπλα στον ποταμό Νέκαρ βόρεια της Στουτγκάρδης. Εμείς μέχρι τώρα πήγαμε δύο φορές, την πρώτη ήταν ακόμη χειμώνας και τη δεύτερη ήταν άνοιξη αλλά με αρκετό κρύο. Η διαφορά είναι, ότι σε κάποιες φωτογραφίες η φύση είναι ξερή, ενώ σε άλλες καταπράσινη.

Στη λίμνη αυτή μπορεί να κάνει κάποιος ιστιοπλοΐα, καθώς υπάρχουν όμιλοι που κάνουν προπόνηση εκεί, αλλά να πιει καφέ ή να φάει φαγητό στα τριγύρω εστιατόρια-καφετέριες, εκ των οποίων το ένα είναι ελληνικό.

Επίσης, μπορεί κάποιος να αθληθεί με ποδήλατο, με τρέξιμο, με πατίνια καθώς υπάρχει αρκετός χώρος και γρασίδι στη γύρω περιοχή, ή να κάνει περπατώντας το γύρο της λίμνης, ή ακόμη να κάνει πικ-νικ και μπάρμπεκιου με την παρέα του.

img5290p.jpg

img5291u.jpg

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...