Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Φωτογραφικό Οδοιπορικό στην Γερμανία

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 530
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ακριβώς απέναντι απ' αυτό το τεραστίων διαστάσεων βαρέλι, βρίσκονται στον τοίχο κρεμασμένα ένα εργαλείο (; ) που θυμίζει διαβήτη, ένα άγαλμα κι ένα ξύλινο ρολόι που όταν τραβούσε κανείς την αλυσίδα που κρεμόταν έβγαινε με έντονο θόρυβο μια ουρά.

img5044e.jpg

img5040jz.jpg

Σ' αυτήν την επιγραφή υπάρχει ζωγραφισμένο το βαρέλι όπως ήταν αρχικά γύρω στο 1589 με σκαλίσματα και σχέδια

img5045cs.jpg

Έξοδος από το Κάστρο.

img5050l.jpg

Το χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαϋδελβέργης. Δεν αποκλείεται τα σπιτάκια να ήταν πολύ περισσότερα τις προηγούμενες μέρες (πριν τα χριστούγεννα).

img5057g.jpg

img5063r.jpg

Και ένα μικρό παγοδρόμιο.

img5058j.jpg

img5061zh.jpg

img5060z.jpg

Το μπεζ κτίριο είναι ο σταθμός του τελεφερίκ που ανεβαίνει μέχρι το κάστρο, αλλά και πιο ψηλά για τους κατοίκους που μένουν πιο πάνω. Στο κτίριο αυτό, από κάτω στη γωνία υπάρχει ελληνικό εστιατόριο. Με τόσους τουρίστες να πηγαινοέρχονται εκεί, δε θα μπορούσε να βρει καλύτερη τοποθεσία ο συμπατριώτης μας.

img5066qn.jpg

Διαφημίσεις

img5067l.jpg

img5068v.jpg

Αυτό το κτίριο κόσμημα που σήμερα στεγάζεται το ξενοδοχείο Ritter χτίστηκε το 1592. Κι επειδή στη δική μου φωτογραφία δε φαίνεται καθαρά, βάζω άλλη μία από τη Wikipedia για να το θαυμάσετε κι εσείς.

img5069t.jpg

Hotel_Ritter_-_Heidelberg.JPG

Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Heidelberg

Το εσωτερικό του ναού του Αγ. Πνεύματος (καθολική εκκλησία) που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Χαϋδελβέργης.

img5070j.jpg

img5071f.jpg

Κείτονται στην αιώνια ανάπαυσή τους ξαπλωμένοι -δυστυχώς δε θυμάμαι να σας πω ποιοι ήταν.

img5073ub.jpg

Και τώρα θα δείτε φωτογραφίες από τα καταστήματα, τα κτίρια και το στολισμό στον κεντρικό πεζόδρομο.

Σ' αυτό το κατάστημα μου έκαναν εντύπωση αυτές οι μπάλες που ήταν στη σειρά με διαφορετικά χρώματα. Πρόκειτα για γλυκά, άλλα επικαλυμμένα με σοκολάτα κι άλλα με γλάσο. Το εσωτερικό τους θυμίζει κάτι από δίπλες πριν το μέλωμα. Γεύση δεν είχαν ιδιαίτερη αλλά η εμφάνισή τους ήταν εντυπωσιακή.

img5078i.jpg

Σε κάτι τέτοιες βιτρίνες λαμπύριζαν τα μάτια μου, έτοιμη ήμουν να κολλήσω τη μούρη μου στο τζάμι.

img5081t.jpg

img5082w.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...