Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

έχω το μάστορα μέσα στο παιδικό...και αλλάζω το λαχανί-τυρκουαζ που είχα σε μπλε σκούρο-ασημί-λευκό του πάγου.

ωραία τα χρώματα παιδιά αλλά κουράζουν πολύ....και με όλα τα παιχνίδια-βιβλία-μπιχλιμπίδια που θα γεμίσει το δωμάτιο γίνεται μια τρελή πανδαισία!

εγώ προσωπικά το ψιλοβαρέθηκα...

οπότε τα μεγάλα αγόρια θα κινηθούν σε νέους χρωματισμούς πια.

για το μπέμπη μας θα διαλέξω το χρώμα της μόκας με απαλό πετρολ...

έτσι γι αλλαγή...

τα βρέφη τα χρειάζονται λίγο πιο παλ τα χρώματα.

διαβάστε και στο νετ για τους κατάλληλους χρωματισμούς.

έχει πολλές πληροφορίες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για οσες αγαπουν τα λαχανοπορτοκαλι δωματια.

Αυτο ειναι το δωματιο του γιου μου απο οταν ημουν εγκυος και το ετοιμαζαμε.Βεβαια τωρα πια η εικονα με τα παιχνδια κτλ ειναι πιο χαοτικη αλλα παρτε μια γευση

3870013637_4a35b08e99_m.jpg3870013077_79e00ab989_m.jpg3870012597_fdb2fab083_m.jpg

Αν το ξεχωριζετε ,οι τοιχοι ειναι απαλο κιτρινο και απαλο λαχανι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σε ευχαριστω!Απο το Ικεα!

Για τα ρουχα που λετε κατι λιγα εγκυμοσυνης που ειχα παρει στο γιο μου,αλλα πολυ χαριτωμενα ,τα ειχα παρει απο τα Λητω..ηταν ομως τσιμπημενα.

Σε αυτα τα σαιτ του εξωτερικου το μεγαλυτερο νουμερο αραγε σε τι μεγεθος αντιστοιχει;Με προβληματιζει λιγο αυτο.Τα γερμανικα σαιτ εχουν πιο ανετα ρουχα αλλα δε ξερω κανενα με εγκυμοσυνης.Μηπως ξερει καμμια σας;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Θα υπαρχουν πιστευω ,αν οχι κατι αντιστοιχο θα υπαρχει σιγουρα.

Καλα το μωρο μου δινει το παρον συνεχως πλεον!!!Χαμος!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Θα πάω να δω και θα ενημερώσω !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ANNA27! :Εγώ 31 και τώρα περιμένω το 1ο μου!! Την δεκαετία 20-30 την είχα αφιερώσει στην "καριέρα" τρομάρα μου, και σιγά την καριέρα, στο δημόσιο είμαι!! Πραγματικά είναι μεγάλη επιτυχία που τα κατάφερες όλα μαζί, σίγουρα όμως θα ήτανε πολύ κουραστικό!! Μπράβο σου και πάλι!! :wink:

ριτα79 : Πολύ όμορφο το δωματιάκι!! Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ (κούνια και συρταριέρα/αλλαξιέρα) !! :D Για τα ρούχα που λες, ένας λόγος που φοβάμαι κι εγώ να αγοράσω online είναι αυτός, γιατί πχ στο βρεταννικό εγώ ξέρω ότι είμαι κάπου 16-18, αλλά παίζει και με το ρούχο, μπορεί να βάλω 16 και να μου είναι μια χαρά και το 18 να μου πλέει, ή πχ το 16 να μου είναι στενό και να μου κάνει το 18.. Από το Marks&Spencers, έχει τύχει να πάρω και κάτι σε Νο20 :rolleyes:

Rodakinoula : Την κατάσταση που περιγράφεις στο χωριό την ξέρω καλά, κι εγώ σε χωριό μεγάλωσα και ο άντρας μου, ευτυχώς εμείς μένουμε στο Ηράκλειο όμως!! Η πεθερά μου μου το πέταξε κανα δυο φορές να πάμε εκκλησία, αλλά δεν είδε ανταπόκριση και δεν το ξαναείπε! :tongue: Εμείς όποτε πηγαίνουμε εδώ, όπου κανείς δεν σε ξέρει, και μια χαρά!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Σε αυτα τα σαιτ του εξωτερικου το μεγαλυτερο νουμερο αραγε σε τι μεγεθος αντιστοιχει;Με προβληματιζει λιγο αυτο.

Την ίδια απορία έχουμε.

Εγώ το δωμάτιο της αγαπούλας μου το είχα σε ροζ - λαχανί. Ήταν πολύ όμορφο και ξεκούραστο. Πέρσι που το ξαναβάψαμε το κάναμε λίγο πιο απλό σε ένα ανοιχτό ροζ. Του μπέμπη μάλλον θα κινηθώ στο κιτρινάκι, γιατί και η κούνια του θα είναι στο χρώμα του ξύλου, και μετά θα παίξω με τα αυτοκόλλητα. Το πορτοκαλί - λαχανί πάντως το έχω δει σε αγορίστικό δωμάτιο και είναι πολύ όμορφο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ασε Μυρίνα μου βάσανο μακάρι να καθόμασταν Θεσσαλονίκη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση οπότε πρέπει να βρω τι θα βάλω γιατί τα καλά μου ρούχα σίγουρα δεν μου κάνουν.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Γιοβαννα σε διαφορετικα δωματια θα τα βαλεις ή στο ιδιο;Αλλο θεμα που με πρβληματιζει...

Εχω δυο παιδικα αλλα ελεγα να πανε για αρχη στο ιδιο για υπνο(αφου δλδ το μωρο φυγει απο το δικο μας και μεταφερθει στο παιδικο δλδ περιπου 3 μηνων) και το αλλο παιδικο να το κανω κατι σαν play room για να συμαζευτει και να περιοριστει καπως ο συρφετος απο τα παιχνδια και αργοτερα,οταν ο μεγαλος παει δημοτικο του φτιαχνω το δωματιο με γραφειο κτλ και τα χωριζω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Την ίδια απορία έχουμε.

Εγώ το δωμάτιο της αγαπούλας μου το είχα σε ροζ - λαχανί. Ήταν πολύ όμορφο και ξεκούραστο. Πέρσι που το ξαναβάψαμε το κάναμε λίγο πιο απλό σε ένα ανοιχτό ροζ. Του μπέμπη μάλλον θα κινηθώ στο κιτρινάκι, γιατί και η κούνια του θα είναι στο χρώμα του ξύλου, και μετά θα παίξω με τα αυτοκόλλητα. Το πορτοκαλί - λαχανί πάντως το έχω δει σε αγορίστικό δωμάτιο και είναι πολύ όμορφο.

Απο τι βλέπω έχει πέραση το λαχανί - πορτοκάλι, θα φορεθεί πολύ φέτος χαχαχαχαχαχα !!! Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι να κάνω και γω !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Rodakinoula : Λυπάμαι που το λέω, αλλά ειλικρινά σε λυπάμαι τι έχεις να περάσεις! Δεν είναι μόνο τα ρούχα, θα σε πρήξουνε και με την εγκυμοσύνη, και θα λέει η κάθε θεια το μακρύ της και το κοντό της!! Αν ξέρεις να τα αντιμετωπίζεις παλεύεται, εγώ πχ δεν μπορώ και απαντάω και ξέρεις αυτό δεν είναι καλό :P, ο άντρας μου είναι cool :cool: απλά δεν τους δίνει σημασία και τους αφήνει να λένε! Είναι στον άνθρωπο..

ριτα79 : Μ'αρέσει η ιδεά σου για τα δωμάτια! Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία ηδη, σε αυτήν την ηλικία κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλά να είναι μαζί! :wink:

Τα χρώματα που πρότεινε η ANNA27! "μόκας με απαλό πετρολ" μου φαίνεται επίσης πολύ ωραία ιδέα, και πρωτότυπη!! Μπορεί τελικά να παίξω κι εγώ εκεί!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γιοβαννα σε διαφορετικα δωματια θα τα βαλεις ή στο ιδιο;Αλλο θεμα που με πρβληματιζει...

Εχω δυο παιδικα αλλα ελεγα να πανε για αρχη στο ιδιο για υπνο(αφου δλδ το μωρο φυγει απο το δικο μας και μεταφερθει στο παιδικο δλδ περιπου 3 μηνων) και το αλλο παιδικο να το κανω κατι σαν play room για να συμαζευτει και να περιοριστει καπως ο συρφετος απο τα παιχνδια και αργοτερα,οταν ο μεγαλος παει δημοτικο του φτιαχνω το δωματιο με γραφειο κτλ και τα χωριζω...

Κοίτα αυτό το θέμα με προβλημάτισε και εμένα, αλλά το δωμάτιο της Αλεξάνδρας είναι μικρό και δεν χωράει κάτι άλλο. Έχω άλλο ένα ίδιο δωμάτιο που μέχρι στιγμής μας είχε βολέψει για γραφείο, γιατί και εγώ παίρνω δουλειά στο σπίτι και ο καλός μου, και αυτό θα γίνει για τον μπέμπη. Τα υπόλοιπα θα δούμε πώς θα τα βολέψουμε. Πάντως και εγώ ψάχνομαι για κάτι που θα τον κρατήσει στο δωμάτιό μας για περισσότερο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...