Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

τάνια μου γύρω στα 65 με 70 κιλά είμαι ανάμεσα στο αγγλικό 12 και 14, ανάλογα αν το θες άνετο ή πιο εφαρμοστό. το ίδιο ισχύει και για τα νούμερα εγκυμοσύνης. εγώ που έχω στήθος προτιμώ το 14 τώρα πια.

στα παντελόνια να ενδιαφέρεσαι για το νιουλουκ θα πάρεις ένα νούμερο μικρότερο απ ότι φοράς είναι μεγάλη η γραμμή τους. ανάλογα πάλι τη λεκάνη. εγώ φοράω το 10 είμαι στενή στη λεκάνη...επίσης το ίδιο ισχύει και με τα νούμερα εγκυμοσύνης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και γω !!!!

Τι κάνετε κορίτσια ? Απ΄ότι διάβασα πάλι για κιλά μιλούσατε εγώ πάντως χθες που πήγαμε στο γιατρό η ζυγαριά έδειξε +2 κιλά δηλ σύνολο 6κιλά απο την αρχή. Το αγοράκι μας (ναι ναι αγοράκι έχουμε είπε ο γιατρός) είναι μια χαρά και ζωηρούλη δεν σταμάτησε να κουνιέται το έγραψε και σε dvd τον υπέρηχο οπότε έχω να ασχολούμαι.

Δέσποινα μια πολύ χαίρομαι που είναι σούπερ η μπεμπούλα σου με το καλό. Όσο για το όνομα θα το σκεφτώ και θα σου πω!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

κοριτσακια μου καλημερα σας!!!!Σημερα εκανα shopping therapy και πολυ το ευχαριστηθηκα.Εχει η alouette προσφορες για σημερα στα 3 το ενα δωρο και ψωνισα για πρωτη φορα για το μωρακι μας.Πηρα κορδελες για τα μαλλια και 2 φορεματακια μικρουλικα γλυκα με δυο καλσονακια με πουα και καρδουλες.Εχω χαζεψει εντελως ομως.

Με τα δικα μου ρουχα δεν αγχωνομαι και τοσο γιατι ειναι η μαμα μου παχουλη και παιρνω ρουχα απο εκεινη.

Αντε να σας βαλω και στο κλιμα των εορτων!!!!

3022348xhsrzejf2e.gif

N34Jp2.png

ξεχασα να σας πω οτι προχθες πηγα στο γιατρο και δεν ρωτησα η χαζη να μου επιβεβαιωσει το φυλο.Δεν φανταζομαι να επεσε εξω αυτη στην αυχενικη και εγω να ψωνιζω για κοριτσακι θα λιποθυμησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N34Jp2.png

ξεχασα να σας πω οτι προχθες πηγα στο γιατρο και δεν ρωτησα η χαζη να μου επιβεβαιωσει το φυλο.Δεν φανταζομαι να επεσε εξω αυτη στην αυχενικη και εγω να ψωνιζω για κοριτσακι θα λιποθυμησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια αν και μου είπε τι είναι, σήμερα που βγήκα έξω αγόρασα για το μωράκι μια πάνα πικέ και ένα φορμάκι και τα δύο τα πήρα με λαχανί και πορτοκαλί σχεδιάκια ααααααααα ναι και ένα ζιπουνάκι όλα είναι ουδέτερα καμία φορά δεν ξέρεις τι γίνετε !!!!;);););););)

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!!! :D

GiovannaXA : Για το Mothercare, επειδή κοιτούσα μόνο τα εκπτωσιακά δεν είχαν μείνει πολλά, αλλά αν κοιτούσες νέες παραλαβές είχε σε όλα μεγάλα νούμερα!! Στις νέες παραλαβές βέβαια οι τιμές είναι (για μένα) υπερβολικές, πχ ένα τζην που δοκίμασα, ωραιότατο μεν 69 ευρώ δε!! :? Αυτά που πήρα, το ένα παντελόνι Νο16 και το άλλο Νο18, επίσης βρίσκω πάντα νούμερα στο Marks&Spencers, έχει μέχρι και Νο 20 νομίζω, δεν ξέρω για 22, αλλά είναι κι η γραμμή των ρούχων φαρδιά! Ούτε και αυτό το λες οικονομικό όμως, γενικά ψωνίζω στις εκπτώσεις!! :P

ριτα79 : "οχι απλως τον καταλαβαινα ...αλλά ξυπνουσε μεχρι και ο ανδρας μου απο τις κλωτσιες του" Αχαχαχαχχαχαχαχα!!!! :lol::lol::lol: Βέβαια εγώ δεν έχω τέτοιες ελπίδες να ξυπνάει ο άντρας μου, ρε κοιμάται πάρα πολύ βαρυά, δεν λέω κουράζεται πολύ γιατι δουλεύει πολλές ώρες και ξυπνάει κι αξημέρωτα, αλλά μιλάμε για λήθαργο!!!!!!! :tongue:

taniabell : Έκανες πολλές δουλειές και κουράστηκες εχθές;;:-(

ANNA27! : Ρε συ κοπελιά, όλα μαζί τα έκανες;;;; Χαρά στο κουράγιο σου!!! Προσωπικά δεν θα την πάλευα με παιδί, εγκυμοσύνη και σπουδές!! Μπράβο σου πάντως!! :!: Όσο για τον τσολιά σου, συγχαρητήρια και να τον χαίρεσαι!!! :D Αχ προχθές έβλεπα ένα ποντιάκι στο youtube, το έβαλα και στο facebook, δεν ξέρω αν το είδατε, και έκλαιγα συνέχεια, μιλάμε το δάκρυ κορόμυλο (από την συγκίνηση)!! :) Κι έλεγα πόσο θα με συγκινούσε να έβλεπα το παιδάκι μου ντυμένο ποντιάκι να χορεύει ποντιακά!! Αλλά εδώ που παντρεύτηκα πιο πολλές πιθανότητες να το δω κρητικάκι να χορεύει κρητικά!!! Δε βαριέσαι, γερό να'ναι!!! :tongue::)

zipounaki : Μακάρι να είχαμε κι εμείς H&M εδώ στο Ηράκλειο, είναι και οικονομικό έχει και νούμερα μεγάλα!! Εδώ η αγορά είναι πολύ συγκεκριμένη!! Έχει κάτι Zara και Berhka όπου φυσικά δεν βρίσκω με τίποτα να ντυθώ, αυτά είναι για την Barbie!! :tongue:

kerasia : Καλοφόρετα!!! :D Μην ανυσηχει για το φύλο, και σε περίπτωση που αλλάξει η "πρόγνωση" τα δίνεις σε κάποια άλλη κοπέλα!! :wink: Γερό να'ναι!!! ;)

Όσο για τα επαγγελματικά που αναφέρεστε, κι εγώ στον χώρο της εκπαίδευσης εργάζομαι, είμαι πληροφορικός, και το 2004 που τελείωσα μας έπαιρναν αμέσως! Διορίστηκα από τον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών! Ήμουνα πολύ τυχερή, και ο άντρας μου έχει τελειώσει φυσικό, έχει δώσει 2 φορές ΑΣΕΠ με το που τελείωσε, με full-time διάβασμα, επιτυχών μη διοριστέος, και πλέον με τα ωράρια που δουλεύει δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει να διαβάσει! Δόξα το θεό που υπάρχει δουλειά να λέμε!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Rodakinoula : Κι εσένα καλοφόρετα κουκλίτσα!!! :D Στο μεταξύ να σου πω την αλήθεια κι εμένα αυτά τα χρώματα (λαχανί και πορτοκαλί) είναι τα αγαπημένα μου γενικότερα!! Και στο σπίτι μέσα για διακόσμηση ακόμα!! :D Αν έχω αγοράκι κι εγώ τέτοια θα του πάρω, αλλά αν έχω κοριτσάκι θα το τρελάνω στα ροζ!!! :tongue::tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Rodakinoula : Κι εσένα καλοφόρετα κουκλίτσα!!! :D Στο μεταξύ να σου πω την αλήθεια κι εμένα αυτά τα χρώματα (λαχανί και πορτοκαλί) είναι τα αγαπημένα μου γενικότερα!! Και στο σπίτι μέσα για διακόσμηση ακόμα!! :D Αν έχω αγοράκι κι εγώ τέτοια θα του πάρω, αλλά αν έχω κοριτσάκι θα το τρελάνω στα ροζ!!! :tongue::tongue:

Μυρινα μου μα γω είχα αποφασίσει ότι ότι και να είναι το μωράκι μου το δωμάτιο του θα ήταν πορτοκαλί με λαχανί νομίζω ότι είναι ουδέτερα σαν χρώματα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Rodakinoula

καλα εκανες εισαι προνοητικη.Εγω πηρα ροζ φουλ μεχρι πουλιες εχουν, λιγες ομως μην φανταστεις ρουχα για πιστα.

myrina

σε ευχαριστω κοριτσακι μου!

Καλά μη νομίζεις θα πάρω και γαλάζια αλλά μετά τον 7ο να το έχω 100% σίγουρο, τα πράγματα πάντως που θα στοιχίσουν χρήματα πχ κρεβάτι συρταριερα, καρότσι και προίκα μωρού θα είναι όλα ουδέτερα γιατί είναι κρίμα αν με το καλό κάνω δεύτερο και είναι άλλο φύλο να πάνε χαμένα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Μυρίνα δεν ήξερα ότι τα Mothercare έχουν και μεγάλα νούμερα για μας σε ρούχα .......ωραία να πάω να ρίξω μια ματιά γιατί το Πάσχα μάλλον ξεβράκωτη θα πάω στη εκκλησία και θα είμαστε και στο χωριό και δεν γουστάρω σε περνάνε απο σκάνερ κάθε φορά που σε βλέπουν ειδικά σε τέτοια πχ Πάσχα, Χριστούγεννα, γάμους. Αν μέναμε εδώ και δεν πηγαίναμε δεν είχα πρόβλημα να πάω ακόμα και με κολάν και μια μπλούζα απο αυτές που έχω !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Με γειά σε όσες πήρατε πραγματάκια για τα μπεμπάκια σας!

Όσον αφορά τα χρώματα που λέτε, κι εμείς το δωμάτιο θα το κάνουμε λαχανι - πορτοκαλι!!!! Νομίζω ότι πολύ ουδέτερος και όμορφος συνδυασμός!

2sCXp3.png

επειδή είμαι λάτρης μεγάλος της κρήτης, μ αρέσει πολύ η ιδέα του κρητικόπουλου!!!!!!

ναι όλα μαζί....είμαι 30 χρονών, με 2 πτυχία και 3 παιδιά!

και είναι σούπερ!!!!!

ροδάκινο με το καλό ο γιόκας σου!!!!!

εγώ πάλι ταιριάζω πιο πολύ με το κονσεπτ της κερασίας! αν είχα κόρη ή αν κάνω ποτέ θα τα παιρνα όλα ροζ!!!!!!!!!!!!!!! χαχα!

Με γειά σε όσες πήρατε πραγματάκια για τα μπεμπάκια σας!

Όσον αφορά τα χρώματα που λέτε, κι εμείς το δωμάτιο θα το κάνουμε λαχανι - πορτοκαλι!!!! Νομίζω ότι πολύ ουδέτερος και όμορφος συνδυασμός!

:D:D:D:D:D:D:D ααααααααα εμείς πρέπει να έχουμε τις ίδιες ιδέες μου φαίνεται χιχιιχιιχιχχιχι!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...