Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κουκλάρες! Αχ πόσα γράψατε πάλι!

Ως εκ θαύματος απο προχθές που παραπονιόμουν ότι δεν ακούω το μωρό, το άκουσα 4,5 φορές. Η τελευταία τώρα μόλις! Χθές το βράδυ μόλις ξάπλωσα στο κρεβάτι ένιωσα σαν να μου έδωσε 3,4 ας πούμε κλωτσίτσες! Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να αγχώνομαι, παρόλο που η κοιλιά όσο πάει φουσκώνει!!!! Κι εγώ είχα χάσει 3 , 4 κίλα από την αρχή της εγκυμοσύνης και τον τελευταίο ενά μιση μήνα τα ξαναέβαλα! Και κάτι μου λέει ότι έβαλα και άλλα 2! Έχω αρχίσει κάπως να προσέχω γιατί δεν θέλω να βάλω πολλά κιλά...είμαι που είμαι!!

Ζιπουνάκι κι εγώ πριν πάω στον γιατρό που είμαι στο Αλεξάνδρας είχα πάει στον Ροσόλυμο στο Έλενας. Το Έλενας μου άρεσε πολύ σαν μαιευτήριο, ιδίως τα μονόκλινα τοπυ 5ου, αλλά ο Ροσόλυμος ούτε εμένα μου έκανε κλικ. Κατ αρχάς μου είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και όσο να ναι με χάλασε για διάφορους λόγους.

Δέσποινάκι μπράβο που η κοριτσάρα σου είναι καλά! Με το καλό να την πα΄ρετε στην αγκαλιά σας!

Γιοβάνα τί ήταν αυτό ρε κορίτσι? 700 ευρώ έτσι αέρα! Πάλι καλά που τα είχατε στην άκρη. Πώς είσαι τώρα? Έκανα κι εγώ λήψη τροφοβλάστη και ξέρω. Κοίτα να ξεκουράζεσαι τώρα όσο μπορείς. Κι εγώ κρεβάτι καναπέ ήμουν 5 μέρες και για 2 εβδομάδες μετά πρόσεχα όσο μπορούσα. Σεξ φυσικά ούτε για αστείο!

Λέτα είσαι καλύτερα κοπέλα μου?

Φιλάκια σε όλες τις κοριτσάρες! Μην γράφετε τόσο πολλά, δεν θυμάμαι μετά για να σχολιάσω!!!:P

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρααα!!!!!

τέλεια το είπαμε το ποίημα μας!!!! κούκλος ο γιος μου δε το συζητώ!!! χαχαχαχα!

να δειτε πως περνάει ο καιρός και πότε θα καμαρώνετε κι εσείς τα ζουζούνια σας στο σχολείο! είναι συγκινητικό πολύ!

ANNA27! : Είχα βάλει προ εγκυμοσύνης αρκετά κιλά, στο μεταπτυχιακό μου, μόνο μέσα στους τελευταίους δύο μήνες που έγραφα την διατριβή μου έβαλα 10 κιλά, μη έχοντας χρόνο για μαγείρεμα και τρώγοντας ότι έβρισκα (σοκολάτες, κρουασάν, γύρους, κοκ). Πόνο στο γόνατο είχα ήδη εξαιτίας του βάρους, αλλά δεν ήξερα ότι και στον τοκετό μπορεί να επηρεάσει, από αυτά που γράφεις συμπεραίνω ότι επηρεάζει κυρίως στην καισαρική; (επειδή λες για την αναισθησία) Αλλά το λίπος στην κοιλιά όντως με προβληματίζει, μήπως δεν καταφέρω να νοιώσω το μωράκι με αυτό το "στρώμα" :confused: , έτσι κι αλλιώς επειδή είχα ήδη κοιλιά δεν καταλαβαίνω αν μεγαλώνει ή οχι το μωράκι, μόνο πιο χαμηλά βλέπω τη διαφορά..

zipounaki : Κι εγώ δύο υφασμάτινα πήρα, το ένα γκρι και το άλλο μαύρο, από το mothercare, το οποίο βέβαια είχε 70% εκπτώσεις τότε, γιατί ειδάλλως μου φαίνεται λίγο άπιαστο, κι έτσι πήρα το ένα 11,5 και το άλλο 13,50 !! Τα καλσόν πιο ακριβά ήτανε :P Το γκρι το έχω φορέσει ήδη αρκετές φορές, το μαύρο έχει επίσης σύστημα που ανοίγει από τα πλάγια και επεκτείνεται, και πιστεύω ότι θα με πάει μέχρι τέλους!! :)

Αχ αυτά τα κιλά του διαβάσματος..... κι εγώ όταν έδινα εξετάσεις πιάνου έτρωγα όλα αυτά τα χαζά που αναφέρεις και φύσικα πάχυνα αρκετά.. Αλλά μετά αναγκάστηκα να τα χάσω, αφού παντρευόμουν και με βοήθησε και το άγχος του γάμου!! Βρε myrina αποκλείεται να μη νιώσεις το μπεμπάκι σου γι΄αυτό το λόγο!!!! ;)

Από τα mothercare πήρα κι εγώ καλσόν, αλλά στα H&M τα βρήκα πιο φτηνά και λίγο πιο σταθερά θα έλεγα!! Όταν πήγα εγώ τα παντελόνια ήταν πιο ακριβά, ενώ στα H&M τα βρήκα (τελικά πιο ακριβά απο σενα..) 18.5, αλλάκι εμένα θα μου κρατήσουν αρκετά (θέλω να πιστεύω κι εγώ μέχρι τέλους..)

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Αρχικά ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!!!!!!!!

ΑΝΝΑ27! Με λένε Βαρβάρα και μπήκα ιστορικό-αρχαιολογικό Αθήνας το 2000! Αθήνα ή Θεσσαλονίκη τελείωσες?

Εγώ πάντως δεν έχω δώσει ΑΣΕΠ (και δεν με βλέπω να δίνω )γιατί ασχολούμαι και με τη μουσική (είμαι και δασκάλα πιἀνου, όχι σε ωδείο-από επιλογή- με ιδιαίτερα ασχολιόμουν) και δεν είχα χρόνο για διάβασμα για ΑΣΕΠ (όχι ότι είμαι σίγουρη πως θα περνούσα.. αλλά λέμε)! Εσύ έχεις δώσει ΑΣΕΠ??

Εσύ afroad πότε τελείωσες την αγγλική????

όχι αθήνα, πανεπιστήμιο θεσσαλίας, στο Βόλο, ιστορία-αρχαιολογία-κοινωνική ανθρωπολογία, μπήκα το 99. μετά φιλολογία θεσσαλονίκης.

α μιας και μίλησες για χρόνο και για ΑΣΕΠ στο πρώτο διαγωνισμό ήμουν 10 ημερών λεχώνα και στο δεύτερο το 2009 3 μηνών έγκυος με ένα παιδί ακόμα 2 χρονών! :lol:

επίσης το μεταπτυχιακό το τελείωσα το 2009 με 2 παιδιά...

μια χρονιά ήμουν ωρομίσθια σε λύκειο. δούλευα και σ ένα φροντιστήριο μεγάλο εδώ στην αθήνα αλλά δεν έβγαιναν τα ωράρια με τα παιδιά και τις μεγάλες αποστάσεις. είναι πολύ δύσκολο να χεις τα παιδιά σχολείο να μη τα βλέπεις όλη μέρα και με το που σχολάνε το μεσημέρι εσύ να φεύγεις για δουλειά...

οπότε κάνω μόνο ιδιαίτερα μαθήματα προς το παρόν και βλέπουμε.

συμφωνώ με τη Βαρβάρα κι εγώ το θεωρώ υπερβολη οτι δε θα καταλάβεις το μωρό...γενικα πολλά λέγονται δεν είναι να τα παίρνουμε όλα σοβαρά. κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. εγώ ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλές θεωρίες, καλό είναι να παίρνουμε μια ιδέα αλλά ως εκεί.

Διαφημίσεις

mimika84 τελικά σε ποιον κατέληξες? Με το Έλενα κι εγώ δεν έχω πρόβλημα, μόνο ότι ακόμα και στα απογευματινά ραντεβού περιμένεις πάρα πολύ...

Τέλεια που κατάλαβες το μπεμπάκι σου!!!!!! ;);) Με το καλό να το κρατήσεις και αγκαλίτσα!!!

Καλημέρα!

Αννα μπράβο στο αγορακι σου που ειπε το ποιηματακι του! Εχω συνηθως κλαιω με τα αλλα παιδια φανταζομαι τι θα γινει οταν θα βλέπω τα κοριτσάκια μου... Και μιας και εισαι ειδικη στις αγορες, πες μου λιγο που να μετρηθω για να παρω τουλαχιστον σωστο νουμερο:tongue:

Δεσποινα με το καλο το κοριτσακι σου! Μπράβο για την β επιπεδου, αντε να παιρνουμε σειρα και οι επομενες!

Λετα μαλλον ήρθε η ωρα να παρεις καμια αναρρωτικη να ξεκουραστεις! Μην ταλαιπωρησε αλλο!!!

Εγω χτες το βραδυ εκανα συσπασεις σε συνδυασμο με πονο στη μεση. Αν πω οτι δεν τρομαξα θα ναι ψεματα, πηρα σημερα το γιατρο μου και αρχιζω μαγνησιο και ustogestan. Ελπιζω να περασουν γιατι αγχωθηκα!

Ευτυχως ειχα αφησει και χτες τη μικρη στη μαμα μου και τωρα θα απλωσω κατι ρουχα και θα παω να την παρω γιατι πολυ μου ελειψε!

Μιμικα τι καλα που νοιωθεις το μωρακι σου, υπεροχο συναισθημα! Εμενα η κυρια δεν μου κανει τη χαρη, ζορικο το λιονταρακι:tongue:

Να εχετε ολες μια υπεροχη μερα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρααα!!!!!

τέλεια το είπαμε το ποίημα μας!!!! κούκλος ο γιος μου δε το συζητώ!!! χαχαχαχα!

να δειτε πως περνάει ο καιρός και πότε θα καμαρώνετε κι εσείς τα ζουζούνια σας στο σχολείο! είναι συγκινητικό πολύ!

Συγχαρητήρια!!!!! και του χρόνου!!!!!!! Εμένα προς το παρόν μου φαντάζει σαν όνειρο κάτι τέτοιο!!!!!!!

Όσο για Ασεπ και για ενδεχόμενη επιτυχία στο διαγωνισμό κι αυτό σαν μακρινό και άπιαστο όνειρο φαντάζει :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τουλάχιστον δεν χάνεις την επαφή με τα ιδιαίτερα!! κι εγώ είχα στην Αθήνα, αλλά εδώ που ήρθαμε τίποτα!!!

καλημερα κ απο μενα!

δεσποινα χαιρομαι που ειναι ολα καλα!!με το καλο να κρατησετε αγκαλια τη μπεμπα σας!

αννουλα μπραβο στο παλικαρι σου που ειπε το ποιημα...φανταζομαι συγκινηση ε?

μπραβο σε οσα κοριτσακια δεν εχουν παρει κιλα και ακομα μεγαλυτερο μπραβο σε οσα εχασαν:P εγω σταθερα στο +2 ακομα ευτυχως...εντωμεταξυ το στομαχι μου ειναι μεγαλυτερο απ τη κοιλια μου..ενα χαλι:(τεσπα δεν αγχωνομαι και γι αυτο μετα τη γεννα ολο και κατι θα χασω δε μπορει!

φιλια πολλα σε ολες και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τα νέα μας: Ο υπέρηχος πήγε καλά, όλα φαίνονται φυσιολογικά και η μπεμπούλα μας είναι πολύ ζωηρή! Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για το όνομα της μικρής. Ξαχνουμε ένα όνομα που να μην είναι πολύ συνηθισμένο, και να είναι εύκολο να το προφέρεις σε ελληνικά, ιταλικά και αγγλικά, και στον άντρα μου δεν αρέσει κανένα ελληνικό!

Καλό σας βράδυ, πως πέρασε πάλι η βδομάδα!

Μπράβο!!!!! Τι ωραία!!!!

Μια φίλη μου που είχε το ίδιο θέμα με εσάς όσον αφορά στο όνομα, την έβγαλαν Εύα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Να σας απαντησω στη χθεσινη σας ερωτηση..δεν εχω παρει κιλα γιατι δεν εχω και πολλα περιθωρια μιας και ανηκω κι εγω στην κατηγορια των υπερβαρων.Ομως δεν κανω διαιτα ,τρωω απολα απλα προσεχω να μην ξεφευγω στη ποσοτητα και να μην τρωω αργα το βραδυ .Να ειστε σιγουρες οτι αν ημουν 20 κιλα ελαφρυτερη δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να τρελενομουν.Χαλαλι τα κιλα που μπαινουν στην εγκυμοσυνη ;)

Και επειδη ολη την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου την περασα με αυτο το αγχος των κιλων και τελικα δε συνεβει τιποτα, μα τιποτα απολυτως κακο ισα ισα που η εγκυμοσυνη μου ηταν υποδειγματικη(!!!),τωρα εχω αποφασισει να προσεχω μεν ,να μην αγχωθω καθολου δε.Και να τυχει που λεει ο λογος ζαχαρο οκ και τι να κανουμε ;εδω κοπελες με το μισο βαρος και το αντιμετωπιζουν ,ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.

και Μυρινα το γιο μου οχι απλως τον καταλαβαινα ...αλλά ξυπνουσε μεχρι και ο ανδρας μου απο τις κλωτσιες του....χαχα!Δε σου λεω τιποτα αλλο...θα με θυμηθεις...

Αννα μπραβο για τη γιορτη και το γιοκα σου!Και εγω παω σε λιγο στη δικη μας γιορτουλα και παρελαση!!!Ειμαι τοσο περηφανη!Κουκουβα!

Δεσποινακι με το καλο η μπεμπουλα!!!Οσο για ονομα...χμμ θα το σκεφτω και θα επανελθω.

Και εγω αγγλικου κοριτσια!Αν και δεν εξασκω πια το επαγγελμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου....ναι ναι σήμερα απο το σπίτι....δεν έχω πυρετο αλλα ζαλιζομαι παρα πολυ και δεν μπορω να σηκωθω...κατέφθασαν λοιπόν οι ειδικές δυνάμεις- μανουλα- για να αναλάβει και τον μικρο......ο βήχας χειροτερεψε αλλα φαντάζομαι κάποια στιγμή θα ηρεμήσει κάι αυτος...

Σήμερα πάμε στη γιατρο και ανυπομονω...εννοειται οτι θα βάλω μάσκα οταν θα πάμε για να μην κολλήσει άλλη εγκύουλα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Κουράστηκα να κάθομαι...... ουφφφ :(:(:(:(:(:(..... άντε ας μην παραπονιέμαι γιατί άλλες περνάνε χειρότερα.

Δέσποινα όλα καλά με τον υπέρηχο. Ξεαγχώθηκες τώρα; Είδες και την μπεμπούλα σου και όλα καλά :P:p:p:p:p:p Όσο για το όνομα......:confused::confused::confused: θα σκεφτώ και εγώ και θα σου πω. Ιταλός είναι ο άνδρας σου;

Μυρίνα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσεις το μπεμπάκι σου. Μα καμία περίπτωση!!!! Εμένα με είχε ταράξει στην κλωτσιά και ανυπομονώ να το ξανανιώσω. Άρχισα δηλαδή να το νιώθω λίγο - λίγο τον μπεμπούλη μου, αλλά ακόμα δεν είναι έντονο. Μου δείχνει όμως την παρουσία του.:):):):):)

Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή πάνω κάτω είμαστε στα ίδια κιλάκια; :tongue::tongue::tongue: Βρήκες ρουχαλάκια στα mothercare; Θέλω και εγώ να πάω αλλά φοβάμαι μην φάω πόρτα με τα νούμερα και καταντροπιαστώ.

Λετάκι υπομονή και θα φύγει και ο βήχας. Το πέρασα και εγώ και ξέρω. Κάποιο φυτικό σιροπάκι θα μπορούσες να πάρεις για να σε βοηθήσει; Ρώτησες το γιατρό σου; Τουλάχιστον έχεις λίγο βοήθεια με το μικρό σου.

Άννα μπράβο στο παλληκαράκι σου. Και του χρόνου να είστε καλά.

Ριτάκι με το καλό να απολαύσεις και εσύ τον κούκλο σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πολύ καλημέρα σας!!! Ρίτα μου κι εσύ της αγγλικής; Ζιπουνάκι τελείωσα το 2009, φυσικά δεν έχω προλάβει κανέναν ΑΣΕΠ και απο ότι φαίνεται δεν βλέπω να γίνεται και κανένας σύντομα. Δουλεύω αρκετά χρόνια ωστόσο, τόσο σε φροντιστήρια όσο και ιδιαίτερα τα οποία κάνω αποκλειστικά τα τελευταία 2 χρόνια. Λετάκι ξεκουράσου όσο μπορείς και μακάρι να σου περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται! Γιοβάννα υπομονή! Χαλάρωσε και στρώσε επιδερμίδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...