Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ANNA27! : Τα πολλά κιλά πως επηρεάζουν τον τοκετό; :shock: Αυτό δεν το είχα υπόψιν μου, μόνο για το ζάχαρο ήξερα! Πες μας!!! :roll:

leta800 : Περαστικά ρε κορίτσι! Καλό ταξίδι να έχεις απόψε, και να σου πω, τίποτα για αναρωτητική όταν γυρίσεις δεν παίζει; Γιατί νομίζω πως χρειάζεται επειγόντως λίγη ξεκούραση!

get-well-soon-3.gif

(Δεν ξέρω Γερμανικά, αλλά σύμφωνα με το google translate σημαίνει Περαστικά !!) :wink:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραία εσείς που είστε ήδη μανούλες... Θέλω κι εγώ..... Ανυπομονώ!!!!!!!!!!

Μπράβο σου myrina που έχασες!!! Από πού πήρες παντελόνια? εγώ πήρα 2 από τα H&M υφασμάτινα(ένα μπεζ κι ένα μαύρο), για άνοιξη-καλοκαίρι θα΄ναι μια χαρά!

taniabell "Σχετικα με τα επιδοματα , τουλαχιστον για τα ταμεια που ειναι στον εοππυ , δεν παιρνουμε τπτ πισω ειτε γεννησουμε σε νοσοκομειο ειτε σε κλινικη συμεβλημενη. Παιρνεις καποια χρηματα μονο αν γεννησεις σε μη συμβεβλημενη κλινικη!

Ευτυχως η κλινικη που θα γεννησω ειναι στον εοππυ οποτε θα πληρωσω μονο τους γιατρους 1600 απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου. Μια χαρα!" πού βρίσκεις τις συμβεβλημένες κλινικές? Ή μήπως ξέρεις πώς λιτουργεί το ΡΕΑ??

Όσο για τα κιλά σου κι εγώ έτσι θα το πήγαινα ;)

ΑΝΝΑ27! γρήγορα περαστικά σου εύχομαι!! (κι εσύ καθηγήτρια?? κι εγώ, φιλόλογος, αδιόριστη βέβαια κι εδώ στη Λέσβο άνεργη κιόλας!! :-()

Αχ βρε leta800 τι τραβάς κι εσύ με το κρύωμά σου!!!! Άντε, να φτάσεις Θεσ/νικη να πας σε κανα γιατρό!

Έχω κι εγώ 3 ή 4 πλυντήρια να σιδερώσω κι όλο τα αφήνω για αύριο.. :rolleyes: Νόμιζα ότι σιδερώνονται από μόνα τους, αλλά που... Πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκινήσω μου φαίνεται..

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

κι εγώ ζιπουνάκι (αλήθεια ποιο είναι τ όνομά σου;) την ίδια μάστιγα ζω...χαχαχαχαχα....

δε βαριέσαι κάποτε θα διοριστούμε κι εμείς που θα πάει...

ιστορία-αρχιαολογία τελείωσα το 2004 και μεταπτυχιακό μετά στη νεοελ.φιλολογία στο αριστοτέλειο. δε μου φτανε το πρώτο πτυχίο βλέπεις ήθελα και δόξες και τώρα μουτζώνομαι!!!

επηρεάζουν τα κιλά μυρινα πάντα και στο ζάχαρο και στη πίεση. εκτός αυτών και σε μέση, γόνατα, πρόκληση οιδημάτων = δυσκολίες στην αναισθησία και δυσκολίες στην ανάρρωση, χειρότερη διάθεση ψυχολογικά κτλ.

οι πληροφορίες είναι από μαία.

το επιβεβαιώνω βάση πείρας.

και εννοώ τα πολλά κιλά που θα πάρεις (και εννοώ πολλάααα σε σχέση με τα αρχικά σου), η αλλαγή του κέντρου βάρους, συσσώρευση λίπους στο κορμό (που μας ενδιαφέρει κιόλας κτλ...)

ένας γνωστότατος εμβρυολόγος σε προηγούμενη αυχενική σε πασίγνωστο επίσης κέντρο στο κολωνάκι μου χε πει ότι το λίπος στη κοιλιά επηρεάζει και την ακρίβεια του υπερήχου! φοβερό ε;

με απασχολεί γιατί κι εμένα αδύνατη δε με λες με τίποτα και προ εγκυμοσύνης...

Διαφημίσεις

ANNA27! : Είχα βάλει προ εγκυμοσύνης αρκετά κιλά, στο μεταπτυχιακό μου, μόνο μέσα στους τελευταίους δύο μήνες που έγραφα την διατριβή μου έβαλα 10 κιλά, μη έχοντας χρόνο για μαγείρεμα και τρώγοντας ότι έβρισκα (σοκολάτες, κρουασάν, γύρους, κοκ). Πόνο στο γόνατο είχα ήδη εξαιτίας του βάρους, αλλά δεν ήξερα ότι και στον τοκετό μπορεί να επηρεάσει, από αυτά που γράφεις συμπεραίνω ότι επηρεάζει κυρίως στην καισαρική; (επειδή λες για την αναισθησία) Αλλά το λίπος στην κοιλιά όντως με προβληματίζει, μήπως δεν καταφέρω να νοιώσω το μωράκι με αυτό το "στρώμα" :confused: , έτσι κι αλλιώς επειδή είχα ήδη κοιλιά δεν καταλαβαίνω αν μεγαλώνει ή οχι το μωράκι, μόνο πιο χαμηλά βλέπω τη διαφορά..

zipounaki : Κι εγώ δύο υφασμάτινα πήρα, το ένα γκρι και το άλλο μαύρο, από το mothercare, το οποίο βέβαια είχε 70% εκπτώσεις τότε, γιατί ειδάλλως μου φαίνεται λίγο άπιαστο, κι έτσι πήρα το ένα 11,5 και το άλλο 13,50 !! Τα καλσόν πιο ακριβά ήτανε :P Το γκρι το έχω φορέσει ήδη αρκετές φορές, το μαύρο έχει επίσης σύστημα που ανοίγει από τα πλάγια και επεκτείνεται, και πιστεύω ότι θα με πάει μέχρι τέλους!! :)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Τί έγινε βρε κορίτσια, πολλές καθηγήτριες μαζευτήκαμε! Κι εγώ είμαι αλλά αγγλικής φιλολογίας.Κι εγώ προ εγκυμοσύνης ήμουν 10 κιλά πάνω απο αυτό που ήμουν λόγω θυρεοειδούς :-(. Έκανα δυο χρόνια να το ρυθμίσω και μόλις έφτασα σε φυσιολογικό επίπεδο ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Φυσικά εκτοξεύτηκε και πάλι αλλά τουλάχιστον το ελέγχω και είμαι σε καλό δρόμο. Άραγε την δόση της επισκληρίδιου ή της αναισθησίας γενικά την κάνουν με βάση τα κιλά που είσαι; Ξέρετε;:confused:

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Αχ αυτά τα κιλά, όντως μια προσοχή τη χρειαζόμαστε! Αλλώστε, όπως λεν και πολλά βιβλία, δε χρειαζόμαστε να τρώμε πια και για δύο, νομίζω προς τους τελευταίους μήνες χρειαζόμαστε γύρω στις 500 περισσότερες θερμίδες, που δεν είναι και πολλές! Αλλά καλή η θεωρια, η πράξη όμως είναι άλλο πράγμα!

Τα νέα μας: Ο υπέρηχος πήγε καλά, όλα φαίνονται φυσιολογικά και η μπεμπούλα μας είναι πολύ ζωηρή! Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για το όνομα της μικρής. Ξαχνουμε ένα όνομα που να μην είναι πολύ συνηθισμένο, και να είναι εύκολο να το προφέρεις σε ελληνικά, ιταλικά και αγγλικά, και στον άντρα μου δεν αρέσει κανένα ελληνικό!

Καλό σας βράδυ, πως πέρασε πάλι η βδομάδα!

afroad αν δεν κανω λαθος σε ρωτανε ποσα κιλα εισαι οταν ειναι να σου κανουν την επισκληριδιο,αλλα γιατι δεν ρωτησα:confused::tongue::lol:

Ωχ, θα πρέπει να χουμε αποκαλύψεις λοιπόν; Μέχρι τώρα δεν έλεγα σε κανέναν πόσα κιλά είμαι κι ευτυχώς με έκαναν πολύ λιγότερο απο όσο είμαι. Πώς κρύβουν την ηλικία άλλες, εγώ τα κιλά:tongue: Να φανταστείτε και ο άντρας μου μόνο πόσα βάζω ξέρει όχι πόσα είμαι!!

Διαφημίσεις

ANNA27! : Είχα βάλει προ εγκυμοσύνης αρκετά κιλά, στο μεταπτυχιακό μου, μόνο μέσα στους τελευταίους δύο μήνες που έγραφα την διατριβή μου έβαλα 10 κιλά, μη έχοντας χρόνο για μαγείρεμα και τρώγοντας ότι έβρισκα (σοκολάτες, κρουασάν, γύρους, κοκ). Πόνο στο γόνατο είχα ήδη εξαιτίας του βάρους, αλλά δεν ήξερα ότι και στον τοκετό μπορεί να επηρεάσει, από αυτά που γράφεις συμπεραίνω ότι επηρεάζει κυρίως στην καισαρική; (επειδή λες για την αναισθησία) Αλλά το λίπος στην κοιλιά όντως με προβληματίζει, μήπως δεν καταφέρω να νοιώσω το μωράκι με αυτό το "στρώμα" :confused: , έτσι κι αλλιώς επειδή είχα ήδη κοιλιά δεν καταλαβαίνω αν μεγαλώνει ή οχι το μωράκι, μόνο πιο χαμηλά βλέπω τη διαφορά..

zipounaki : Κι εγώ δύο υφασμάτινα πήρα, το ένα γκρι και το άλλο μαύρο, από το mothercare, το οποίο βέβαια είχε 70% εκπτώσεις τότε, γιατί ειδάλλως μου φαίνεται λίγο άπιαστο, κι έτσι πήρα το ένα 11,5 και το άλλο 13,50 !! Τα καλσόν πιο ακριβά ήτανε :P Το γκρι το έχω φορέσει ήδη αρκετές φορές, το μαύρο έχει επίσης σύστημα που ανοίγει από τα πλάγια και επεκτείνεται, και πιστεύω ότι θα με πάει μέχρι τέλους!! :)

:lol::lol::lol:

όταν έγραφα τη διατριβή μου πήρα 13 κιλά! ήμουν κι ετοιμόγεννη τότε! αλλά τα κιλά τα πήρα όπως και να χει!!!

τι να κάνουμε θα τα χάσουμε, που θα πάει...:-)

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Αχ αυτά τα κιλά, όντως μια προσοχή τη χρειαζόμαστε! Αλλώστε, όπως λεν και πολλά βιβλία, δε χρειαζόμαστε να τρώμε πια και για δύο, νομίζω προς τους τελευταίους μήνες χρειαζόμαστε γύρω στις 500 περισσότερες θερμίδες, που δεν είναι και πολλές! Αλλά καλή η θεωρια, η πράξη όμως είναι άλλο πράγμα!

Τα νέα μας: Ο υπέρηχος πήγε καλά, όλα φαίνονται φυσιολογικά και η μπεμπούλα μας είναι πολύ ζωηρή! Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για το όνομα της μικρής. Ξαχνουμε ένα όνομα που να μην είναι πολύ συνηθισμένο, και να είναι εύκολο να το προφέρεις σε ελληνικά, ιταλικά και αγγλικά, και στον άντρα μου δεν αρέσει κανένα ελληνικό!

Καλό σας βράδυ, πως πέρασε πάλι η βδομάδα!

κοριτσάκι δέσποινα;;; μπράβο σας!!!! με το καλό!!!

ANNA27! : Έβαλες, όμως είχες και ένα "άλλοθι" πολύ καλό κατά τη γνώμη μου (την εγκυμοσύνη)!! ;)

Despina80 : Σκεφτηκα ένα όνομα, αλλά σίγουρα δεν θα σου αρέσει (λόγω της κοινοτυπίας) που όμως είναι εύκολο και για τις 3 γλώσσες "Μαρία" :tongue::)

Στο μεταξύ με το να μιλάμε για κιλά μου άνοιξε η όρεξη!! :tongue: Έφτιαξα καρμπονάρα το απόγευμα, και τσάκισα δύο πιατάρες!! Και τώρα για βραδυνό έφαγα μία κρουασανάρα!!!!!! :rolleyes: Τα ευχαριστήθηκα όμως!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

κι εγώ ζιπουνάκι (αλήθεια ποιο είναι τ όνομά σου;) την ίδια μάστιγα ζω...χαχαχαχαχα....

δε βαριέσαι κάποτε θα διοριστούμε κι εμείς που θα πάει...

ιστορία-αρχιαολογία τελείωσα το 2004 και μεταπτυχιακό μετά στη νεοελ.φιλολογία στο αριστοτέλειο. δε μου φτανε το πρώτο πτυχίο βλέπεις ήθελα και δόξες και τώρα μουτζώνομαι!!!

Αρχικά ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!!!!!!!!

ΑΝΝΑ27! Με λένε Βαρβάρα και μπήκα ιστορικό-αρχαιολογικό Αθήνας το 2000! Αθήνα ή Θεσσαλονίκη τελείωσες?

Εγώ πάντως δεν έχω δώσει ΑΣΕΠ (και δεν με βλέπω να δίνω )γιατί ασχολούμαι και με τη μουσική (είμαι και δασκάλα πιἀνου, όχι σε ωδείο-από επιλογή- με ιδιαίτερα ασχολιόμουν) και δεν είχα χρόνο για διάβασμα για ΑΣΕΠ (όχι ότι είμαι σίγουρη πως θα περνούσα.. αλλά λέμε)! Εσύ έχεις δώσει ΑΣΕΠ??

Εσύ afroad πότε τελείωσες την αγγλική????

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...