Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κιλά, άλλο πονεμένο θέμα...... μην μισήσετε και εμένα, αλλά και εγώ ακόμα δεν έχω βάλει :oops::oops::oops::oops: Να πω όμως ότι ξεκίνησα υπέρβαρη και προσέχω λίγο παραπάνω...... αν και αυτές τις μέρες που θα είμαι καναπές - κρεβάτι - καναπές κάτι θα μου κάτσει :mad::mad::mad::mad:

Τεσπά, άλλο ήθελα να πω, κιλά δεν έχω βάλει αλλά η κοιλιά έχει αρχίσει να φαίνεται αισθητά και προχτές με ρωτάει μια διακριτικότατη στη δουλειά: ΅Ιώαννα έχεις παχύνει λίγο;΅ Ναι, της λέω αλλά σε 5 μήνες θα τα χάσω. Συνεχίζει αυτή, ¨5 μήνες; Τόσο πολύ θα σου πάρει; Τώρα να κάνεις δίαιτα γιατί έρχεται και Καλοκαίρι¨ Επεμβαίνει τότε η συνάδελφος μου στο γραφείο και της λέει ότι είμαι έγκυος. Άλλαξε 10 χρώματα η άλλη και ζήτησε συγγνώμη σε όλες τις γλώσσες :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

σας χαιρετω προς το παρον παω να παλεψω με το θηριο ντουλαπα :D

Και εγώ είχα σκοπό να το κάνω αυτό, αυτό το ΣΚ αλλά αναβάλλεται για το επόμενο.

GiovannaXA

υπομονη κοπελα μου με τις ξαπλες

οσο για τα κιλα πονεμενη ιστορια.Σκεφτομουν μετα τη γεννα να παρω χαπια cla δεν ειναι βλαβερα για να με βοηθησουν πιο γρηγορα να τα χασω ,μαζι με διαιτα βεβαια αλλα φοβαμαι μηπως δεν κανει για τον οργανισμο αμεσως μετα.Θα δουμε

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Κερασιά χάπια και τέτοια ξέχνα τα αν έχεις σκοπό να θηλάσεις. Υπομονή θέλει και μέσα στο πρώτο 40 ήμερο έχουν φύγει όλα. Και στο λέω εγώ, που αν και υπέρβαρη, έχω μια ψύχωση με κιλά, ζυγαριές και δίαιτες καθώς στα 18 μου είχα φτάσει ...... εεεε χμμμ 140 κιλά :oops::oops::oops:

Επίσης ξέχασα να σου πω ότι στο Αλεξάνδρας γέννησε η κουμπαρούλα μου τη Δευτέρα. Πήγαν εκεί γιατί μετά από πολλές προσπάθειες έμεινε έγκυος και εκεί ήταν ο γιατρός που την παρακολουθούσε. Δεν ξέρω όμως ποιος ήταν ούτε και τις εντυπώσεις της. Αυτά θα τα μάθω όταν με το καλό γυρισουν Κέρκυρα και πάμε να δούμε τον μπέμπη.

GiovannaXA : Γ@μ@τη ατάκα!!! :lol: " Ναι, αλλά σε 5 μήνες θα τα χάσω" Αχαχαχαχαχαχα, χτυπιέμαι μιλάμε από τα γέλια!!

Λοιπόν πάλι για τα κιλά μιλάμε, και μάλλον εμένα θα με μισήσουν πιο πολύ τα κορίτσια, τώρα είμαι στα -5, ναι έχασα άλλο ένα!! Βέβαια όπως λέει και η GiovannaXA κι εγώ ξεκίνησα παχύσαρκη, ήμουνα 100, τώρα είμαι 95!! :cool:

Όσο για την πίτσα την σκέφτομαι κι εγώ τώρα μέρες.. Είναι μία εδώ σε μια πιτσαρία που φτιάχνουν και τρελένομαι, την λένε ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ: σάλτσα, τυρί, λουκάνικο, ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ, καυτερό :lol::tongue: Το θέμα είναι ότι ο καλός μου δεν την τρώει, οπότε συνήθως την παίρνουμε μισή έτσι και μισή κάτι άλλο (πολύ πιο light) που το θέλει αυτός!! Προσωπικά όμως είμαι της άποψης αν την κάνεις την γουρουνιά να την κάνεις ολοκληρωμένη!!!! :lol:

Όσο για τις ντουλάπες που λέτε εγώ δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κατεβάσω τα καλοκαιρινά μου!! :rolleyes: Δεν θα μου κάνουνε με τίποτα!! Μόνο κάτι φαρδιά φορεματάκια που είχα πάρει πέρυσι (μιας και πέρυσι τα είχα βάλει τα πολλά κιλά) και μάλλον με αυτά θα την βγάλω το καλοκαίρι!! Τα υπόλοιπα θα περιμένουν για του χρόνου!! Είχα πάρει και 2 παντελόνια εγκυμοσύνης με τις εκπτώσεις, οπότε νομίζω ότι είμαι κομπλέ!!! :eek:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γεια σας φιλεναδες! Απο οτι βλεπω ειστε καλα μιας και εχετε γεμισει πολλες πολλες σελιδες και μιλατε και για φαγητα! Φανταζομαι τι εχει να γινει οσο θα περναει ο καιρος!

Λετα περαστικα κοριτσακι μου, ελπιζω να γινεις γρηγορα καλα!

Γιοβαννα και Λιμπερο καλα αποτελεσματα!

Εχγω χτες πηγα στο νοσοκομειο για την αδεια, νοσηλευτηκα και με την ευκαιρια ειδαμε οτι κανω και συσπασεις και τωρα μου εγραψαν καποια χαπακια. Ειμαι πτωμα γιατι ημουν με μια κυρια στο δωματιο που ε ξυπνησε απο τις 4:30. Πηγα να παρω την μικρη απο τη μαμα μου αλλα πραγματικα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου, ετσι αφου και η ιδια μου ειπε "φυγε μαμά" την εκανα χωρις τυψεις. θα ξεκουραστω σημερα, θα κανω τις δουλειες μου το πρωι και μετα θα την παραλαβω!

Σχετικα με τα επιδοματα , τουλαχιστον για τα ταμεια που ειναι στον εοππυ , δεν παιρνουμε τπτ πισω ειτε γεννησουμε σε νοσοκομειο ειτε σε κλινικη συμεβλημενη. Παιρνεις καποια χρηματα μονο αν γεννησεις σε μη συμβεβλημενη κλινικη!

Ευτυχως η κλινικη που θα γεννησω ειναι στον εοππυ οποτε θα πληρωσω μονο τους γιατρους 1600 απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου. Μια χαρα!

Απο ρουχα δεν εχω τιποτα απολυτως να φορεσω, αννα νομιζω εσυ ψωνιζες απο το newlook ,ειδα καποια τζιν τα εχει πολυ καλες τιμες. Ειναι οκ τα ρουχα? Πρεπει να τα παραγγειλω επειγοντως γιατι υπάρχει πρόβλημα!

Απο κιλα , εβαλα αυτα που ειχα χασει, οποτε δεν τα μετραω χαχαχα Οτι βολευει τον καθενα!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

αγάπες ξαναρθα, τελικά το βλέπω το κρύωμα να πλησιάζει αισθητότερα!

αμαν φέτος, έλεος.

οι αιματολογικές μου έδειξαν και μηδενικά αντισώματα βέβαια οπότε όλα τα περιμένω...

κορίτσια να σας πω με το χέρι στη καρδιά, 4 κιλά το 5ο μήνα δεν είναι καθόλου πολλά! ξεαγχωθείτε! άντε να μπουν αλλα 10 και να "κλείσετε" με 14. είναι σούπερ, πραγματικά. όσες έχουν κάτι παραπάνω σε κιλάκια προ εγκυμοσύνης καλά κάνετε και προσέχετε για έναν ανετότερο τοκετό...

α καλά εγώ δε πιάνομαι έχω κόλλημα με τα εγκυμοσύνης και έχω ψωνίσει ήδη πάρα πολλά απ έξω κυρίως... είναι καλά για τη τιμή τους και για όσο τα φορέσεις.

για να πω και την αλήθεια εγώ έχω τρελή μανία με τα ψώνια, είναι το μεγάλο μου ελάττωμα...δεν είναι να πιάσω λεφτά στα χέρια μου....

Διαφημίσεις

Τελειωσα με τη ντουλαπα και περίμενα να αδειασει περισσοτερο. Δε βαριεσαι, σε κανα δυο μηνες θα φυγουν ολα να παρουμε κανενα καλοκαιρινο. Ειναι πολυ βαρετη δουλεια να φτιαχνεις τις ντουλαπες αλλα πρεπει να γινεται :rolleyes:

Οσο για τα κιλα, η ενδοκρινολογος μου ειπε να παρω 15 το πολυ και μου φαινονται ονειρο μακρινο....δεν εχω καποιο προβλημα απλα λεει πως μετα δημιουργουνται προβληματα οπως διαβητης. Δε θα σκασω οσα παρω αλλα δε θα γουρουνιασω με την δικαιολογια της εγκυμοσυνης.

p1Utp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου σήμερα έκανα δουλιτσες μάζεψα τα ρούχα που σιδέρωσα χτες και έχω άλλα 2πληντυρια για σιδερωμα:mad:Ο μικρός μου έχει 2βραδυα που ξυπνάει 3-4φορες την νύχτα για γάλα και πιπίλα(ανέκαθεν ξύπναγε άλλα το είχε μειώσει στην 1φορα)και είμαι σαν ζόμπι όλη μέρα,μεσημέρια δεν κοιμάμαι και υο πάω σερί από το πρωί μέχρι 1-2το βράδυ νυστάζω δεν μπορώschla21.gif

:-D

Γεια σας κοριτσάκια μου....δυστυχώς είμαι ακόμα Αθήνα γιατι πετάξω στις 9 για Θεσσαλονίκη....ο πυρετός άρχισε να ελλατωνετε.....έχω αλλα όχι όπως ήταν χθες....χθες απο τις 1:30 μέχρι τις 23:00 το βράδυ είχα συνεχόμενο πυρετο 38 και βάλε....πραγματικα νόμιζα οτι δεν θα άντεξω....σήμερα έκανα μια μικρη κούπα να απο το meeting και τώρα περιμένω να περάσει η ώρα για να φύγω για το αεροδρόμιο.......

Εσείς είστε καλα?????μην μιλάτε για κιλα γιβνετρ χαμός εδω....χαχαχαχααχ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Και εγώ τη Δευτέρα ντουλάπες έφτιαχνα. Με είχε πιάσει η ώρα μου. Έπλυνα και ό,τι έβγαλα και σήμερα σιδέρωνα 4 ώρες. Ουφ! Αλλά όντως τώρα νιώθω ταιράστια ανακούφιση! Όσο για τα κιλά μια χαρά είστε όλες. Εγώ πήρα 5 εκ των οποίων τα 2 μέσα σε 2 εβδομάδες χωρίς να αλλάξω κάτι στη διατροφή. Τι να πω...Συγχαρητήρια σε όσες δεν πήραν και σε εκείνη που έχασε. Κρατήστε το όσο μπορείτε!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...