Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εν τω μεταξύ αυτό που σε ρωτάνε όλοι πόσα πήρες και σε κοιτάνε απο πάνω μέχρι κάτω σαν ρανταρ με κάνει τρελή! Και μετά συμπληρώνουν πάντα, πρόσεξε γιατί απο δω και πέρα μπαίνουν τα πολλά! Λες να μην το ξέρω χρύσε μου; Επίτηδες το κάνω για να γίνω βόδι;:twisted:

Χαχαχα οντως ειναι πολυ σπαστικο..

Με περνει μια γνωστη χθες και μετα απο τα κλασσικα μαθατε τι ειναι το μωρο κτλ με ρωταει ,κιλα εχεις παρει πολλα;;;

Το ειχε δεδομενο δια τηλεφωνου...ουτε καν με εβλεπε .

Οχι της λεω, κανενα ακομα...

Παγωτο εμεινε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα οντως ειναι πολυ σπαστικο..

Με περνει μια γωνστη χθες και μετα απο τα κλασσικα μαθατε τι ειναι το μωρο κτλ με ρωταει κιλα εχεις παρει πολλα;;;

Το ειχε δεδομενο δια τηλεφωνου...ουτε καν με εβλεπε .

Οχι της λεω, κανενα ακομα...

Παγωτο εμεινε.

τέτοια απάντηση θέλουνε:!::!::!:

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Όλες οι γνωστές που όλως τυχαίως έβαλαν καμιά 30άρα έτσι λένε! Οκ πρέπει να προσέχουμε αλλά δεν είναι κι ακριβώς θέμα αυτοσυγκράτησης όταν οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινο! Κι εμένα ο δικός μου δε μου λέει τίποτα, ίσα ίσα, με ενθαρρύνει ότι δεν φαίνεται. Το highscore στο τέλος θα δείξει!!

Εγω θα φτιαξω πιτσα που μου εχει κατσει αλλα λαιτ μαζι με σαλατουλα. Σημερα σκεφτομαι να φτιαξω τη ντουλαπα γιατι δεν μπαινω πια σε ολα μου τα ρουχα. Αντε να βρω ορεξη:tongue:

Εμενα μου την δινει που λενε παχυνες ή εισαι εγκυος????? και οπως ειπε η afroad σε κοβουν απο πανω μεχρι κατω. γκρρρ

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μπράβο! Κι εμείς έτσι πρέπει να κάνουμε, να μην δίνουμε αναφορά στον καθένα! Είναι πρήξιμο θα λέμε απο κατακράτηση, δεν έβαλα κιλά!:lol:

Μην τη γελας την κατακρατηση παντως...εγω σου λεω οτι παιζει ρολο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω θα φτιαξω πιτσα που μου εχει κατσει αλλα λαιτ μαζι με σαλατουλα. Σημερα σκεφτομαι να φτιαξω τη ντουλαπα γιατι δεν μπαινω πια σε ολα μου τα ρουχα. Αντε να βρω ορεξη:tongue:

Εμενα μου την δινει που λενε παχυνες ή εισαι εγκυος????? και οπως ειπε η afroad σε κοβουν απο πανω μεχρι κατω. γκρρρ

Μορίτσα εγώ χθες την έκανα την ντουλάπα! Σε προειδοποιώ απο τώρα, μην απογοητευτείς με τον πάκο που θα μαζέψεις απο αυτά που δεν θα χρησιμοποιείς! Κάνε ένα κουράγιο και κάνε την να δεις τί καλά που θα νοιώσεις μετά, σαν να έκανες γενική!

Ναι ρε παιδι μου ,τι αδιακρισια!

Παντως αληθεια της ειπα,ακομα ευτυχως δεν εχω παρει .

ΤΙ ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! Νόμιζα ότι χαριτολογούσες!!!!! Μπράβο και πάλι!!!!!

Ρίτα μπράβο! Κι εμείς έτσι πρέπει να κάνουμε, να μην δίνουμε αναφορά στον καθένα! Είναι πρήξιμο θα λέμε απο κατακράτηση, δεν έβαλα κιλά!:lol:

χαχαχαχα!!! είναι αλήθεια και το πρήξιμο πάντως!

κι εγώ light την κάνω, δεν μου αρέσουν τα αλλαντικά (πάλι καλά)

Κι εγώ έχω αποσύρει αρκετά ρούχα, χώρο πιάνουν!!

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

Μορίτσα εγώ χθες την έκανα την ντουλάπα! Σε προειδοποιώ απο τώρα, μην απογοητευτείς με τον πάκο που θα μαζέψεις απο αυτά που δεν θα χρησιμοποιείς! Κάνε ένα κουράγιο και κάνε την να δεις τί καλά που θα νοιώσεις μετά, σαν να έκανες γενική!

το μονο ευχαριστο πως η ντουλαπα φετος θα εχει λιγα και καλα, αυτα που θα φοραω! Και μενα ο αντρας μου, μου λεει τι σκας με τα κιλα μεσα σου μεγαλωνει το θαυμα και με κανει κοματια. Οπως λεω και στο γιατρο καθε επισκεψη σπαω το ατομικο ρεκορ :tongue:

p1Utp3.png

Ρίτα δεν την γελάω και δεν την υποτιμάω καθόλου την κατακράτηση γιατί και πριν να βάλω κιλά πρησμένη ήμουν σαν να είχα βάλει. Παρεπιπτόντως πειράζει που σε ''μισώ'' λίγο μετά την τελευταία σου αποκάλυψη;:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...