Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε afroad μου κι εγώ απορώ!!!!

εντωμεταξύ ζυγίστηκα προχθές και από την αρχή ως τώρα έχω πάρει 4 κιλά!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

είπα λοιπόν μπας και το ράψω λίγο, αλλά δεν μπορώ!!!!!!!!!!! (να σου εκμυστηρευτώ τη γουρουνιά μου.. προχθές αγόρασα κρέμα μωρου, ξέρεις, αυτή της ΝΟΥΝΟΥ και την έφαγα σε 2 μέρες!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Θα σκαγα αν δεν έτρωγα!!!!!!!)

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

Συμπάσχω! Κι εγώ στα +4 είμαι και δεν θέλω καθόλου! Έρχεται και Πάσχα μωρέ! Έλα να σφιχτούμε λίγο να κάνουμε καμιά γουρουνιά τότε με τα πολλά τα καλούδια!!!:tongue::tongue: Χθες πάντως καμένη μέρα για όλους! Κι εγώ τσάκισα κάτι γεμιστά μπισκότα, κάτι γεμιστά στο φούρνο,όλα τα γεμιστά γενικά! Πολύ πείνα!!!!

πω πω!!!!!! γεμιστά στο φούρνο ε?????!!!!!!:lol::lol::lol: τελεια!!!!!!

ναι, πρέπει να προσέξουμε λίγο τώρα γιατί ποιος μπορεί να αρνηθεί τσουρέκια, κουλούρια, κατσικάκι, αυγά... ετσι λέω, αλλά σήμερα έχω σκοπό να φτιάξω πίτσα..

αχ βρε moritsa κι εγώ σπίτι τη βγάζω και η κουζίνα όλο με καλεί!!!!!!:rolleyes::rolleyes: εγώ φταίω???? κάνω και κάποιες δουλειές, αλλά πόσες θερμίδες να κάψεις πια??!!

εγώ πιστεύω θα τα χάσουμε μετά με μια σωστή διατροφή και τρέξιμο (όπως λες κι εσύ) με το μπεμπε!

Μορίτσα όλοι αυτό ελπίζουμε! Μακάρι να μη γίνουμε φαλαινάκια μέχρι το τέλος για να τα χάσουμε πιο εύκολα! Απλά όταν πεινάς, και μιλάω για πείνα όχι απλά λιγούρα, είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς γ@μώτο! Ζιπουνάκι μη σε ξανακούσω να λες κακιές λέξεις!!

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ αυτό που σε ρωτάνε όλοι πόσα πήρες και σε κοιτάνε απο πάνω μέχρι κάτω σαν ρανταρ με κάνει τρελή! Και μετά συμπληρώνουν πάντα, πρόσεξε γιατί απο δω και πέρα μπαίνουν τα πολλά! Λες να μην το ξέρω χρύσε μου; Επίτηδες το κάνω για να γίνω βόδι;:twisted:

Κι εγώ για κάτι υγιεινό το προορίζω σήμερα εν όψει της χθεσινής γουρουνιάς. Φακές θα κάνω. Χωρίς πίτσα!!! ( αν μου καρφωθεί σήμερα και τη σκέφτομαι όλη μέρα το κρίμα στο λαιμό σου!:tongue:)

ναι ναι!!!!! έτσι λένε!!!! μάλιστα μια γνωστή όταν της είπα ότι είμαι +4, μου λέει "ααααα, πρόσεχε!! μην τρως πολύ!!" κι όταν τη ρώτησα εκείνη πόσο είχε πάρει στις εγκυμοσύνες της μου τα μάσαγε και μου είπε ότι είχε πάρει πολλά!!! Ε τότε τι λες σε μένα??? πάντα για τους άλλους είμαστε ειδικοί :mad::-x:-x

Ο αντρούλης μου πάντως δεν έχει πρόβλημα, όταν του είπα για τα κιλά "αντε, μπράβο" μου είπε. Σου λέει μεγαλώνει ο μπόμπιρας!!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...