Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Κερνάω καφεδάκι λαχταριστό και άκρως θερμιδούχο :tongue:

1726182u7hov42w2s.gif

Εγώ σπιτάκι μου σήμερα, είπαμε 3ις μέρες ξεκούραση, και ευτυχώς που είχα κανονίσει να έρθει μια κυρία να μας καθαρίσει λίγο. Είχα σκοπό να της πω να κάνει τα χοντρά και να κάνω εγώ τα υπόλοιπα πιο προσεχτικά εν' όψει Πάσχα, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα ναυαγεί το σχέδιο. Θα κάνει τα καθημερινά κάπως πιο καλά + τζάμια κλπ και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.

LiBERO εγώ λίγο μπερδεύτηκα. Αυχενική δεν είχες κάνει; Αν ναι γιατί κάνεις και το άλλο τεστ;

Λέτα πώς είσαι; Γύρισες Θεσσαλονίκη;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Και εγώ σήμερα πρωινή, μια που στις 10.00 (12.00 ώρα Ελλάδας) έχω τον υπέρηχο, και δε μπορούσα να κοιμηθώ. Δουλειά θα πάω μετά. Αχ, ένα άγχος υπάρχει, αν και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!

Γιοβάνα, πώς είσαι σήμερα? Κάτσε κάπου βολικά και ξεκουράσου!

Λέτα εύχομαι να νιώθεις ήδη καλύτερα και σύντομα να είσαι στο σπιτάκι σου!

Λίμπερο καλά αποτελέσματα.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Νόμιζα πώς το ρηλάξ είναι για πιο μετά, να κλείσει ένα δύο μήνες. Πάντως έχω αρχίσει και εγώ να ξαχνώ για τα μωρουδιακά, αρχικά από το ίντερνετ, και φαντάζομαι σύντομα θα πάω και σε ένα δυο μαγαζιά να ρίξω και μια ματιά από κοντά!

Μπορεί να έχει σχετικά κρύο γύρω στους 10, αλλά απο το παράθυρο, φαίνεται ηλιόλουστη μέρα! Εσείς τι καιρό έχετε κορίτσια?

Ρίτα σου έστειλα μήνυμα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Κερνάω καφεδάκι λαχταριστό και άκρως θερμιδούχο :tongue:

1726182u7hov42w2s.gif

Εγώ σπιτάκι μου σήμερα, είπαμε 3ις μέρες ξεκούραση, και ευτυχώς που είχα κανονίσει να έρθει μια κυρία να μας καθαρίσει λίγο. Είχα σκοπό να της πω να κάνει τα χοντρά και να κάνω εγώ τα υπόλοιπα πιο προσεχτικά εν' όψει Πάσχα, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα ναυαγεί το σχέδιο. Θα κάνει τα καθημερινά κάπως πιο καλά + τζάμια κλπ και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.

LiBERO εγώ λίγο μπερδεύτηκα. Αυχενική δεν είχες κάνει; Αν ναι γιατί κάνεις και το άλλο τεστ;

Λέτα πώς είσαι; Γύρισες Θεσσαλονίκη;

Γιοβαννακι μου γλυκο εκανα αυχενικη οπου ηταν πολυ καλη στο 1,5 αλλα τοτε δεν εκανα το παπ-α...περιμενε ο γιατρος να φτασω στην 17η βδομαδα για να κανω αυτο το τεστ!δεν ξερω τι ειχε κατα νου αλλα το καλο ειναι οτι συμφωνησε απολυτα κ ο δευτερος γιατρος!!!!

pysXp3.png

καλά αποτελέσματα λίμπερο, ολα τέλεια θα ναι!

δέσποινα με το καλό να δεις το μωράκι σου!!!

εγώ αργώ 2 βδομάδες ακόμα. μου χει φανεί πολύ αυτό το διάστημα απ το προηγούμενο υπέρηχο!

Γιοβαννακι μου γλυκο εκανα αυχενικη οπου ηταν πολυ καλη στο 1,5 αλλα τοτε δεν εκανα το παπ-α...περιμενε ο γιατρος να φτασω στην 17η βδομαδα για να κανω αυτο το τεστ!δεν ξερω τι ειχε κατα νου αλλα το καλο ειναι οτι συμφωνησε απολυτα κ ο δευτερος γιατρος!!!!

Ααα ο.κ. κατάλαβα. Εγώ λέγοντας αυχενική εννούσα και το papp - a.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας κι απο μένα!!! Κι εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα, εδώ που μένουμε έρχονται ψαράδες από τις 8.30 το πρωί και φωνάζουν με μικρόφωνο για τα ψάρια τους "καλαμάρι, τσιπούρα, μπακαλιάρος..." πώς να μην ξυπνήσεις!!!

libero10 καλά αποτελέσματα κι απο μένα!

Χαζεύοντας στο net είδα κι αυτό: http://www.pentapostagma.gr/2011/12/blog-post_8326.html#ixzz1or6V7Y7d δείχνει το έμβρυο από τη σύλληψη μέχρι τον τοκετό!

ANNA27! θα ρωτήσω σίγουρα για αγορές μέσω internet, γιατί υπάρχει μεγάλη απόκλιση στις τιμές!!

Despina80 ωραία που θα δεις το πλασματάκι σου!!

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

όχι με καισαρικές. πάω για τρίτο χειρουργείο. κι επίσης όχι, σε διαφορετικά νοσοκομεία. στο πρώτο μου γέννησα θεσ.νικη. στο δεύτερο εδώ αθήνα στο έλενα. τώρα στο τρίτο άλλαξα γιατρό, κατά τη γνώμη μου απευθύνθηκα σε γιατρό με τη μέγιστη πείρα σε πολλαπλές καισαιρικες. δε ξέρω ακόμα που θα γεννήσω, το πιο πιθανό στο αρεταίειο.

Με το καλό!!!!

Από το Έλενα έμεινες ικανοποιημένη? Συναντήθηκα με τον Ροσόλυμο (ίσως τον ξέρεις) πριν κανα μήνα, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και για άλλους λόγους.. Βέβαια λένε πως είναι πάρα πολύ καλός!!

Καλά έκανες και το έψαξες το θέμα του γιατρού!! Κι εγώ γι΄αυτό δεν έχω καταλήξει ακόμα σε γιατρό!! Σχεδόν κάθε μήνα και σε άλλον.. Έχω και 2 ινομυώματα και κάποιος μου΄χε πει ότι μπορεί να εμποδίσει φ.τ. (πράγμα που δεν θα ήθελα) και γι΄αυτό το ψάχνω..

Διαφημίσεις

ναι τον ξέρω, είναι στενός συνεργάτης με το γιατρό που είχα εγώ και με επισκεπτόταν κι εκείνος όταν νοσηλευόμουν.

γενικά εγώ είμαι υπερ των δημοσίων, είναι καλοί οι γιατροί και υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. γι αυτό κι όταν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι σε τρεχουν στα δημόσια.

ήμουν ευχαριστημένη με το έλενα. νοσηλεύτηκα στα λουξ μονόκλινα του 5ου που είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί κι απ το καλύτερο ιδιωτικό. και πλήρωσα ελάχιστα κάτω των 500 ευρώ. είχα και μια εμπειρία απόξεσης πέρυσι εκεί (αν δεν την είχα στο έλενα θα ξαναπήγαινα σίγουρα). όλα οκ πάντως.

για το θέμα του φτ ή της καισαρικής θ ακολουθήσεις την άποψη του γιατρού που θα εμπιστευθείς στο τέλος. μη το πολυαργήσεις όμως γιατί πολύ δε σε αναλαμβάνουν τους τελευταίους μήνες.

από ποιο μέρος της μυτιλήνης είσαι;

Καλημέρα κι απο μένα! Γιοβάννα καλή ξεκούραση, μη κουνηθείς καθόλου, μόνο διαταγές να δίνεις! Λέτα ελπίζω να είσαι καλύτερα και να γυρίζεις στο σπιτάκι σου να ξεκουραστείς! Καλημέρα και σε όλες τις υπόλοιπες! Πώς πάτε απο διάθεση τώρα που άνοιξε κι ο καιρός;

ναι τον ξέρω, είναι στενός συνεργάτης με το γιατρό που είχα εγώ και με επισκεπτόταν κι εκείνος όταν νοσηλευόμουν.

γενικά εγώ είμαι υπερ των δημοσίων, είναι καλοί οι γιατροί και υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. γι αυτό κι όταν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι σε τρεχουν στα δημόσια.

ήμουν ευχαριστημένη με το έλενα. νοσηλεύτηκα στα λουξ μονόκλινα του 5ου που είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί κι απ το καλύτερο ιδιωτικό. και πλήρωσα ελάχιστα κάτω των 500 ευρώ. είχα και μια εμπειρία απόξεσης πέρυσι εκεί (αν δεν την είχα στο έλενα θα ξαναπήγαινα σίγουρα). όλα οκ πάντως.

για το θέμα του φτ ή της καισαρικής θ ακολουθήσεις την άποψη του γιατρού που θα εμπιστευθείς στο τέλος. μη το πολυαργήσεις όμως γιατί πολύ δε σε αναλαμβάνουν τους τελευταίους μήνες.

από ποιο μέρος της μυτιλήνης είσαι;

Κι εγώ τελικά από όσα έχω διαβάσει στο forum και από άλλες γνωστές μου έχω καταλήξει πως είναι καλύτερα στα δημόσια!

Χαίρομαι που όλα καλά με την απόξεση!

Αυτό για τον 5ο όροφο το λένε πολλές! πρέπει να είσαι τυχερή όμως και να έχει άδειο δωμάτιο όταν θα γεννήσεις έτσι δεν είναι?

σίγουρα το γιατρό θα ακολουθήσεις, αλλά αν από τώρα σου μιλάνε για ενδεχόμενη καισαρική (που φυσικά δεν ξέρουν πώς θα κυλήσουν τότε τα πράγματα) φαντάζομαι τότε θα πουν αμέσως καισαρική... δεν ξέρω... Τώρα το Πάσχα που θα έρθουμε Αθήνα θα καταλήξω.. ελπίζω..

Δεν είμαι απο Μυτίλήνη! Διορίστηκε ο άντρας μου εκπαιδευτικός στην Άντισσα (δεν ξέρω αν την ξέρεις, είναι πολύ κοντά στην Ερεσό, κοιτάμε Αιγαίο, όχι Τουρκία) και τον ακολούθησα!!

καλημερουδια!!!Εχει γεννησει καποιο κοριτσκι στο αλεξανδρας;Θελω πληροφοριες μωρε.

Προσπαθω να μαθω αν ο Πρωτοπαππας εξεταζει πρωινα παιρνω στο αλεξανδρα χαος δεν ξερει κανεις.Δεν ξερω τι να κανω

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...