Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

GiovannaXA καλά αποτελέσματα κι απο μένα!! ;)

Με το καλό ο μπέμπης σας!!!!!!!!! Πολλά αγοράκια το καλοκαίρι τελικά!!!!!!!!

Ήταν όντως επεισοδιακή η αμνιο. πάντως!!!

Despina80 κι εμείς δεν έχουμε χώρο για παραπάνω πράγματα προς το παρόν! Εγώ πάντως για ριλάξ το βλέπω. Ωραία ιδέα και αυτό της ΑΝΝΑ27!

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Rainforest-Open-Cradle-Swing/dp/B005IVKWW2/ref=sr_1_8?s=baby&ie=UTF8&qid=1332357763&sr=1-8

εμείς αυτό έχουμε, με βόλεψε πολύ, το χα μες το σαλόνι και την έβγαζε εκεί ο δεύτερος γιος μου απ την αρχή σχεδόν. κουνιέται και πέρα δώθε και νανουριζόταν μια χαρά. δεν ήθελα ριλαξ στο πάτωμα γιατί είχα κι άλλο παιδί 2,5 ετών τότε μη το κουνήσει, χτυπήσει κτλ. ούτε να το βάζω κάπου ψηλά πχ ριλαξ σε τραπέζι ή κρεβάτι μη μου το ρίξει το μεγάλο.

Από το AMAZON το πήρατε? Δεν έχω ψωνίσει ποτέ, γιατί ψιλοφοβάμαι, βέβαια το AMAZON είναι έγκυρο, αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμα..

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Αγγελικη και moritsa καλως ηρθατε κ με το καλο τα μωρακια σας!!!

Γιοβαννακι καλο μου τι τρεξιμο ηταν αυτο???τουλαχιστον ολα καλα με το μωρακι σου!!!!!

Λετακι υπομονη κουκλιτσα μου κ θα περασει!!!

Εγω κουκλες σημερα ετρεχα για να γραψω αυτο το τριπλο τεστ το οποιο κοστιζει 75 ευρω κι ευτυχως το προλαβα στο τσακ!τι εννοω??χτες ειχα κανει τις μετρησεις του μωρου κι ο γιατρος ειπε να κανω την εξεταση αμμεσα γιατι το μωρο μεγαλωνει κι αλλαζουν οι μετρησεις του....την εκανα αργα το απογευμα αφου βρηκα γιατρο να μου την γραψει κ τα αποτελεσματρα σε μια βδομαδα!!!!οποτε τοτε θα παω ξανα στο γιατρο να δουμε το νινι αλλα κ να του δωσω τις εξετασεις...πτωμα μιλαμε εγινα...πφφφφφφ

pysXp3.png

Γιοβάννα καλά αποτελέσματα! Το τελευταίο τρέξιμο να ναι αυτό! Λίμπερο γιατί έκανες το τριπλό τεστ; Δεν έκανες αυχενική με papp-a; Λέτα ελπίζω αύριο να είσαι καλύτερα! Σήμερα όλη μέρα στραβά σου πήγε βρε παιδί μου

Από το AMAZON το πήρατε? Δεν έχω ψωνίσει ποτέ, γιατί ψιλοφοβάμαι, βέβαια το AMAZON είναι έγκυρο, αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμα..

όχι απ το λητώ. δε ξέρω αν το αμαζον στέλνει κάτι τέτοιο ελλάδα. δε στέλνει όλα του τα προιόντα. καλύτερα κάνε ερώτηση αν σ ενδιαφέρει στις αγορές μέσω νετ στο φόρουμ. :)

Διαφημίσεις

πρώτη φορά ακούω για τριπλό τεστ. δεν έχω ιδέα τι είναι. βρε τι μαθαίνει κανείς...

μόλις είδαμε μια ταινία στο dvd κομεντί και πάω να ξαπλώσω...

τ αγόρια κοιμούνται απ τις 9 ευτυχώς.

αύριο έχω πάλι μάστορα το πρωί να μου περάσει τις ταπετσαρίες και πάλι καθαρίσματα. κομμάτια θα πάω για δουλειά το απόγευμα.

Το τριπλό τεστ το έκαναν παλιότερα, δεν έχει τόσο έγκυρα αποτελέσματα γι'αυτό δεν το προτιμάνε πλέον εφόσον υπάρχει και η αυχενική με το papp-a. Απλά αν δεν προλάβεις την αυχενική κάνεις αυτό το τεστ που μπορεί να γίνει και πιο μετά για να έχεις μια ιδέα τί γίνεται.

Η αυχενική είναι έγκυρη μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αν την κάνεις πιο μετά δεν έχεις τα ίδια αποτελέσματα οπότε καταφεύγεις σ'αυτό το τεστ. Απ'ότι έχω δει είναι γύρω στο 60% η εγκυρότητά του. Δεν ξέρω Άννα μου πόσο καιρό πριν το έκαναν γιατί δεν ξέρω και πόσο καιρό έχει που γίνεται η αυχενική

Διαφημίσεις

καλημερα!!

γιοβαννα μου τι ταλαιπωρια ηταν αυτη!καλα αποτελεσματα ευχομαι!

λετα περαστικα σου !γυρισες θεσσαλονικη?

λιμπερο καλα αποτελεσματα και σε σενα!και γω θα θελα να μαθω τι ειναι αυτο το τριπλο τεστ,τι περιλαμβανει?

κ εγω στη καλαθουνα την ειχα και τη μετεφερα στο σαλονι...και το ριλαξ χρησιμοποιησα αρκετα..και τη κουνια που εβαλε η αννα ειδικα αυτη ηταν σωτηρια αν και αργησα να τη παρω...εριχνε κατι υπνους εκει μεσα αλλο πραμα:lol:

εμεις ολοι καλα ξυπνησα νωρις σημερα γιατι η μικρη γκρινιαζε και δε μπορουσε να τη ντυσει ο αντρας μου...αρχισε κ αυτη να χει προτιμησεις στα ρουχα...βρε τι μας περιμενει:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσαρες!!!!!πως ειστε???

λοιπον το τριπλο τεστ ειναι κατι σαν το παπ-α αλλα το κανεις αργοτερα απο την αυχενικη.κ οι δυο οι γιατροι μου το προτειναν γιατι ειναι καλυτερο απο το αλλο!γινεται ο υπερηχος κ ο γιατρος κανει καποιες μετρησεις του εμβρυου κι απο κει κ περα σε συνδιασμο με το αιμα κτλ σου βγαζει τα στατιστικα για το συνδρομο νταουν!τωρα τι να πω κοριτσια φανταζομαι ο καθε γιατρος εχει την δικη του μεθοδο....

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...