Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Άρχισα να αγχώνομαι ρε γαμώτο!! Έχω και καιρό να το δώ και μέχρι να έρθει η Τρίτη να πάω στον γιατρό θα σκάσω.

Στο παρεντς το έβαλα κατευθείαν το τικεράκι, εδώ δεν ξέρω γιατί μου κάνει κόλπά! Αυτή η βλακεία τώρα από κάτω πώς θα φύγει?

μιμικα, μπαίνεις στη σελίδα με τα ticker και ξεκινάς να φτιάχνεις το δικό σου. Μόλις το φτιάξεις η τελευταία σελίδα που σου βγάζει έχει τις επιλογές for websites, email signatures κτλ. Εσύ επιλέγει απο το forum signatures το pseudoHTML,UBBC code and BB code. Κάνεις αντιγραφή το σύνδεσμο που σου βγάζει, ξεκινάει με uNfhp2.png

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.zipounaki 13/08

7.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

8.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

9.afroad 24/8 κοριτσάκι

10.libero10 27/08

11. Marilenaath 28/08 ???

12.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

13.Giovanna 1/9 αγοράκι

14.moritsa 2/9

15.myrina 3/9

16.elisabeth 6/9 αγοράκι

17.Rodakinoula 6/9

18.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

19.annia 10/9

20 angelikig 10/9 μάλλον κοριτσάκι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

mimika84 ξέρεις διάβασα κάπου πως ακόμα και κανένα υπέρηχο να μην κάνει μια έγκυος, έχει όλες τις πιθανότητες να γεννήσει ένα υγιές μωράκι!

Εγώ από τον προηγούμενο υπέρηχο μέχρι τον επόμενο θα αφήσω να περάσει διάστημα 6 εβδομάδων και δεν ανησυχώ καθόλου!! Μας έχουν μάθει ότι πρέπει να κάνουμε υπερήχους κάθε μήνα, αλλά κι αυτό είναι πολύ αγχωτικό!! Το μωράκι σου μεγαλώνει με υγεία και ασφάλεια μέσα στην κοιλίτσα σου, καθόλου μην αμφιβάλλεις γι΄αυτό!! ;) Εκτός αν έχεις κανένα θέμα που πρέπει να σε ανησυχεί! Το ότι δεν το νιώθεις συνεχώς δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό, αφού ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο η δραστηριότητά του!! ;)

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

ΛΕΤΑ περαστικα σου. Σε ειδε κανενας γιατρος? Ρωτα το γιατρο αν μπορεις να παρεις καμια βιταμινη με c,εχινατσια και ψευδαργυρο Nο1 για το ανοσοποιητικο.

Εγω ακομα δε τα νιωθω αλλα ειμαι ησυχη οσο δεν βλεπω κατι ανησυχητικο και η κοιλιτσα φουσκωνει ;)

p1Utp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Πώπω, τι πολλά που γράψατε! Για μια ακόμα φορά μέχρι να τα διαβάσω όλα, ξέχασα τι ήθελα να σχολιάσω.

Να καλως ορίσω τα καινούρια κοριτσιά. Με το καλό να φέρουμε όλες στο κόσμο γερά και χαρούμενα μωράκια!

Λέτα, αρρώστησες τελικά. Περαστικά σου. Ξεκούραση, φρούτα και όλα θα περάσουν γρήγορα. Τι κακό φέτος με τις ιώσεις! Είχαμε όλα τα προβλήματα, ήρθαν και οι αρρώστιες να δέσει το γλυκό!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Αν σας πω τι έπαθα σήμερα δεν θα το πιστέψετε..... ακόμα να το πιστέψω και εγώ. Θυμάστε που σας είχα πει ότι αύριο θα είχα ραντεβού με το γιατρό να δούμε το μπεμπέ; Με παίρνει σήμερα τηλ. στη δουλειά, περίπου 12.30, και μου λέει το εξής: ΄Ιωάννα έγινε ένα μπέρδεμα με τη γεννετήστρια, νόμιζε ότι το ραντεβού ήταν σήμερα και κανόνισε αύριο το πρωί να φύγει, μπορείς να έρθεις σήμερα στις 16.00;΄ Έμεινα λίγο εγώ αλλά του λέω ναι. Στο καπάκι όμως παίρνω στροφές και το ξαναπαίρνω τηλεφώνο και τον ρωτάω γιατί γεννετήστρια και αν θα κάνουμε τώρα Β΄Επιπέδου. Όχι, μου λέει, την αμνιοπαρακέντηση. Εκεί έμεινα μλκ!!! :confused::confused::confused::confused::confused: Για να μην τα πολυλογώ, αυτός νόμιζε ότι μου το είχε πει αλλά τα μπέρδεψε στο μυαλό του, και ευτυχώς που είχα και τον καλό μου μάρτυρα, και δεν μου είχε πει τίποτα. Τεσπά, κλείνουμε αλλά του ξανατηλεφωνώ για να ρωτήσω πόσα χρήματα να υπολογίζω. 750 ευρώ μου λέει!!!! Δυο φορές μλκ εγώ!!! :confused::confused::confused::confused: Ξαφνικά έπρεπε να πάω τράπεζα να σηκώσω χρήματα και να κανονίσω και άδεια από τη δουλειά γιατί αυτή την εβδομάδα είμαι και υπηρεσία αυτοφώρων. Πήγαμε άρον - άρον, κάναμε την εξέταση, σιγουρέψαμε το μπέμπης και περιμένουμε αποτελέσματα. Τώρα πρέπει να πάρω αντιβίωση, για τρεις μέρες να είμαι καναπέ - κρεβάτι - καναπέ, για μια εβδομάδα να μην διανοηθώ να σηκώσω βάρος και για 20 μέρες no sex. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όλα έγιναν γρήγορα και δεν είχα χρόνο να αγχωθώ. Το κακό είναι ότι είμαστε 750 ευρώ ελαφρύτεροι :tongue::tongue::tongue::tongue: Ας είναι όλα καλά και δεν πειράζει.

Να καλωσορίσω και εγώ τις καινούριες μας φίλες.

Λετάκι περαστικά και πρόσεχε όσο μπορείς. Στο γιατρό σου το είπες;

Σχετικά με τα αναψυκτικά, και ο δικός μου γιατρός δεν τα συνιστά, αλλά μου λέει ότι αν θέλω να πιω κάτι να προτιμήσω το κανονικώ και όχι το λάιτ που περιέχει ασπαρτάμη και βλάπτει τα νεφρά. Γι΄αυτό το λόγο μου απαγορεύει και τσίχλες, μόνο μαστίχα Χίου τρώω, και όσες καραμέλες έχουν ασπαρτάμη.

Μιμίκα,

Και εγώ δε το έχω νιώσει ακόμα το μωράκι. Που και που σα να νιώθω κάτι, αλλά μάλλον το εντεράκι μου είναι γιατι αυτο το καιρό δίνει ρεσιτάλ! Πάλι καλά με πιάνει μόνο με το που γυρνάω στο σπίτι, και το έχει παράπονο ο αντρούλης. Αλλά που να με έπιανε κάτι τέτοιο στη δουλειά.....

Τουλάχιστον αύριο θα πάμε για τον υπέρηχο, β επιπέδου και εύχομαι να είναι όλα καλά, να δούμε και το φύλο! Είμαι αισιόδοξη πώς όλα είναι καλά, μακάρι να μη κάνω λάθος!

Ζιπουνάκι δίκιο έχεις για τον υπέρηχο. Το έχω πει ξανά, στην Αγγλία κάνουμε μόνο δυο ένα στις 12 εβ και έναν στις 20εβ. Στη συνέχεια με dopler ακούμε καρδιά στο ραντεβου με τη μαία, και μετράνε τη κοιλιά. Γιατρό βλέπεις μόνο άμα υπάρχει πρόβλημα. Τα ραντεβού ειναι με τη μαία. Στη Νορβηγία κάποιος μου είπε πως κάνουν μόνον έναν!

Δε ξερω πιο σύστημα είναι καλύτερο, μάλλον θα προτιμούσα κάτι στη μέση!

Γιοβάνα τι κάνεις?

Πώπω τι πέρασες σήμερα. Τουλάχιστον όλα είναι καλά, αυτό άλλωστε έχει σημασία. Αλήθεια, αν επιτρέπεται, την αμνιοπαρακέντηση γιατι την έκανες?

Ξεκουράσου τώρα, και να σκέφτεσαι μόνο τα παιδάκια σου!

Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση στις μανούλες, και μετά να πάω να ετοιμάσω το φαγητό και να ξεκουραστώ λιγουλάκι.

Το μωράκι την μέρα που βολεύει να το έχουμε? Φαντάζομαι πως λόγω ρουτίνας στο κρεβατάκι το βάζουμε μόνο το βράδυ. Την υπόλοιπη μέρα σκέφτομαι πως θα το έχω στο σαλόνι μαζί μας.

Για αρχή λέμε να πάρουμε μόνο το κρεβατάκι, μια συρταριέρα για τα ρουχαλάκια του και κάπου να το βάζουμε την ημέρα. Θα χρειαστούμε και κάτι άλλο, γιατι χτες υπολόγιζα πώς θα τα βολέψουμε όλα, και δεν έχουμε χώρο και για τίποτα άλλο!

Διαφημίσεις

Καλα γιοβαννα εχω μεινει...τα ειπαμε εμεις...

Λετα πολυ σε σκεφτομαι που εισαι αρρωστη και μονη εδω στην Αθηνα μακρια απο το σπιτι σου.Αν θελησεις κατι βρε κοριτσι μη διστασεις.Οτι θες ειλικρινα ζητησε το μας.Να σου στειλω και το τηλ μου αν θες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Rainforest-Open-Cradle-Swing/dp/B005IVKWW2/ref=sr_1_8?s=baby&ie=UTF8&qid=1332357763&sr=1-8

εμείς αυτό έχουμε, με βόλεψε πολύ, το χα μες το σαλόνι και την έβγαζε εκεί ο δεύτερος γιος μου απ την αρχή σχεδόν. κουνιέται και πέρα δώθε και νανουριζόταν μια χαρά. δεν ήθελα ριλαξ στο πάτωμα γιατί είχα κι άλλο παιδί 2,5 ετών τότε μη το κουνήσει, χτυπήσει κτλ. ούτε να το βάζω κάπου ψηλά πχ ριλαξ σε τραπέζι ή κρεβάτι μη μου το ρίξει το μεγάλο.

Πώπω τι πέρασες σήμερα. Τουλάχιστον όλα είναι καλά, αυτό άλλωστε έχει σημασία. Αλήθεια, αν επιτρέπεται, την αμνιοπαρακέντηση γιατι την έκανες?

Γιατί είμαι πάνω από 35.

Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση στις μανούλες, και μετά να πάω να ετοιμάσω το φαγητό και να ξεκουραστώ λιγουλάκι.

Το μωράκι την μέρα που βολεύει να το έχουμε? Φαντάζομαι πως λόγω ρουτίνας στο κρεβατάκι το βάζουμε μόνο το βράδυ. Την υπόλοιπη μέρα σκέφτομαι πως θα το έχω στο σαλόνι μαζί μας.

Για αρχή λέμε να πάρουμε μόνο το κρεβατάκι, μια συρταριέρα για τα ρουχαλάκια του και κάπου να το βάζουμε την ημέρα. Θα χρειαστούμε και κάτι άλλο, γιατι χτες υπολόγιζα πώς θα τα βολέψουμε όλα, και δεν έχουμε χώρο και για τίποτα άλλο!

Εγώ την είχα στην καλαθούνα, που τη μετέφερα, ή στο ρηλάξ, ή στο καρότσι. Θα γεμίσει το σπίτι σου ξαφνικά με τόσα πράγματα που θα πάθεις πλάκα.

Δεσποινα θα σου πω τι γινοταν στο γιο μου μεχρι το μηνα...

Οταν κοιμοταν κατα τη διαρκεια της ημερας τον ακουμπουσα κανονικα στην κουνια του και κοιμοταν ,οοολες τις υπολοιπες ωρες ή ηταν βυζοσυνδεδεμενος ή χεσμενος και τον αλλαζαμε.Κυριολεκτω σε αυτο που σου λεω...χαχα!οποτε δεν υπηρχε απορια τι να τον κανουμε και που να τον βαλουμε.Μετα το μηνα-40 μερες που εμενε ολο και πιο ξυπνιος οταν δεν ετρωγε,η παιδιατρος μου ειπε να παρουμε ρηλαξ και τον εβαζα στην ξαπλωτη θεση στο σαλονι(στο πατωμα παντα)αν τον επαιρνε ο υπνος τον πηγαινα στο κρεβατακι του.

Μετα τις 40 μερες βεβαια ηταν και καλοκαιρι πια ημασταν και καθε μερα απαραιτητως για βολτα με το καροτσι.

Τελικα δε σε βρηκα στο fb στελε μου πμ να βρεθουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...