Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ζιπουνακι τώρα περιμένω να με πάρει......δεν θυμάμαι καθε ποτε πρέπει να παίρνω depon....νομίζω καθε 5ωρο αλλα πραγματικα δεν την παλεύω.....

Evri πινω χυμό και το βράδυ λέω να παραγγειλω κανένα τοστ δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέτα μου περαστικά ελπίζω γρήγορα να φύγει η παλιογριπούλα που σε ταλαιπωρεί !!!

Όπως είπαν και τα κορίτσια όσο γίνετε ξεκούραση και φάε και μερικά πορτοκαλάκια !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Λέτα περαστικά! Να παίρνεις βιταμίνη c όσο περισσότερο μπορείς. Βοηθάει πολύ!Και μη φοβάσαι θα περάσει!

Εγώ σίδηρο παίρνω resoferon και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.Όσο για τις συσπάσεις είχα και εγώ κάτι πονάκια και ρώτησα τη γιατρό μου στη β-επιπέδου και μου έγραψε κάτι χάπια που μειώνουν και ελέγχουν τις συσπάσεις. Βέβαια δεν ξαναένιωσα τίποτε οπότε δεν το ξεκίνησα! Δεν μπορώ άλλα χάπια!

Το μωράκι πλέον το νιώθω καθημερινά και αρκετά ειδικά τα βράδυα!

Αχ τι τυχερούλα που είσαι και ακούς το μπεμπάκι σου κάθε μέρα...!!!:D:D:D:D

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Λέτα μου περαστικά ελπίζω γρήγορα να φύγει η παλιογριπούλα που σε ταλαιπωρεί !!!

Όπως είπαν και τα κορίτσια όσο γίνετε ξεκούραση και φάε και μερικά πορτοκαλάκια !!!

Ευχαριστω Ροδάκινουλα.....μακάρι να περάσει γρήγορα,....πραγματικα δεν αντέχω άλλο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα μας!

Πω πω πόσα γράψατε πάλι!

ζιπουνάκι και ραδακινούλα συγγνωμη που σας άνοιξα την όρεξη με την τούρτα kiss!!

Ρε κορίτσια εγώ σήμερα είμαι 20w+2 και δεν νιώθω το μωρό. Το έχω νιώσει βέβαια κάποιες φορές, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δίνει συνέχεια, ούτε έντονα το παρόν. Διαβάζω κάποιες που γράφετε ότι το νιώθετε καθημερινά από την 15η εβδομαδα και αρχιζω να ανησυχώ μήπως με εμένα δεν πάει κάτι καλά. Είχα και εκείνα τα πονάκια...

Όσο για το σίδηρο εγώ παίρνω 2 gynotardiferon την ημέρα. Μαγνήσιο δεν μου έδωσε ακομα.

2sCXp3.png

mimika dεν φαίνεται το τικεράκι! Πάντως μην ανησυχείς και μένα στην αρχή το ένιωθα μια στις 2-3 μέρες! Τώρα άρχισα καθημερινά...

rodakinoula θα το νιώσετε και εσείς και θα δείς μετά είναι αλλιώς. Βέβαια μετά αρχίζουν τα άγχη τύπου γιατί δεν το ένιωσα πότε θα το ξανανιώσω κ.α.

K4b4p2.pngHSk3p2.png

mimika84 σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ μέχρι να το νιώσω ζήλευα που άλλες το ένιωθαν ήδη.. :-) Όλα καλά πάνε, απλά εσένα είναι πιο ήπιες οι κλωτσίτσες του!! ;)

(κι εγώ με το tickerάκια παιδεύτηκα λίγο)

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου...εγω άλλες φορές τον καταλαβαίνω και υπάρχουν και μέρες που δεν τον καταλαβαίνω καθόλου....και εγω ανησυχω αλλα φαντάζομαι την άλλη εβδομάδα θα αρχίσω να τον καταλαβαίνω καθημερινά.....βέβαια είμαι και όλη μέρα σε υπερένταση οπότε λογικό....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Άρχισα να αγχώνομαι ρε γαμώτο!! Έχω και καιρό να το δώ και μέχρι να έρθει η Τρίτη να πάω στον γιατρό θα σκάσω.

Στο παρεντς το έβαλα κατευθείαν το τικεράκι, εδώ δεν ξέρω γιατί μου κάνει κόλπά! Αυτή η βλακεία τώρα από κάτω πώς θα φύγει?

2sCXp3.png

σ'αυτό με την υπερένταση έχεις πολύ δίκιο. κι εγώ όταν είμαι ήρεμη και κάθομαι αραχτή στον υπολογιστή ή βλέπω tv το νιώθω, ενώ όταν κάνω δουλειές ή περπατάω το νιώθω πολύ πιο σπάνια!

Άρχισα να αγχώνομαι ρε γαμώτο!! Έχω και καιρό να το δώ και μέχρι να έρθει η Τρίτη να πάω στον γιατρό θα σκάσω.

Στο παρεντς το έβαλα κατευθείαν το τικεράκι, εδώ δεν ξέρω γιατί μου κάνει κόλπά! Αυτή η βλακεία τώρα από κάτω πώς θα φύγει?

κάνε ακριβώς ό,τι έκανες στο parents!

Mimika τώρα που είμαι άρρωστη να δεις τι άγχος τραβάς να είναι καλα.....χθες δεν τον αισθάνθηκα όλη μέρα....σήμερα έκανε μέχρι το μεσήμερι κάποιες κινήσεις και μετα ηρεμήσε.....εγω θα πάω την Παρασκευή αν είμαι καλα.....

Πας στην επεξεργασία υπογραφής και κανείς delete αυτο που έβαλες...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...