Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

αααααααα και γω δίδυμη είμαι με την αδερφούλα μου και γεννηθήκαμε 38η βδομάδα και δεν μπήκαμε σε θερμοκοιτίδα μας πήρε η μαμά μου κατευθείαν στο σπίτι!!!!! Μορίτσα μου όλα σχετικά είναι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική !!!

Ολα σχετικα ειναι! Εγω δεν ειμαι διδυμη αλλα γεννηθηκα 6,5 μηνων και χωρις προβλημα περα απο τα κιλα!

Καλα να περασεις!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς θερμοκοιτίδα! Μας είχε γράψει και η εφημερίδα τότε επειδή η μαμά γέννησε στη Μήλο κι εκεί δεν υπήρχε νοσοκομείο και είχε πολλά μποφόρ.. ήρθε ελικόπτερο να μας πάρει αλλά δεν μπορούσε να προσγειωθεί και τελικά ήρθε καράβι από Σύρο..

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου....

Δυστυχώς χειροτερεψα....έχω πυρετο κολλημένο στο 38,3 εδω και 4 ώρες και δεν λέει να πέσει.....πήρα depon στις 15.30 και ακόμα τιποτα....η φωνή μου έχει κλείσει δεν μπορω να μιλήσω και ο βήχας γινεται χειρότερος...να πω οτι δεν ανησυχω θα είναι ψέματα....πιο πολυ με φοβίζει η ιδέα της πνεύμονιας η οποία έχει πολλα κρούσματα τελευταία.....στεναχωριεμαι μωρε γιατι το καημενο το μωρακι μου το ταλαιπωρω πολυ....στον γιο μου δεν είχα άρρωστη δει ούτε μια φορα σε αυτο συνέχεια... Με πιάνει το παράπονο.......

εγω απο φάρμακα παίρνω fysiofer(σίδηρο), ασβέστιο φολικο και μαγνήσιο....

Γεια σας! Είπα να μπω και γω στη παρέα σας μιας και αν όλα πανε καλα τον Αυγουστο περιμένω τα μωρακια μου!!! Υπάρχει κι άλλη μέλλουσα διδυμομανουλα?

Καλωσορίσες...λέμε το καλο τα μωρακια σου....

Καλημερα κι απο μενα!!!!

Με λενε Αγγελικη και ειμαι καλα!!! ::)

Με θελετε κι εμενα στην παρεουλα σας παρολο που αναμενετε να γεννησω με καισαρικη στις 10 Σεπτ;

Να σας συστηθω..με λενε Αγγελικη ειμαι 35 χρονων και εχω ενα ζουζουνακι τον Λεωνιδα μου!

καλωσορίσες Αγγελική Με το καλο το μπεμπε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ξαναρθα, δε πολυκοιμήθηκα, η κύστη δε το επέτρεξε και αυτή τη φορά. κι ο μεγάλος γιος επίσης.

κι εγώ δε θυμάμαι πολλά απ όσα είπατε.

λέτα πως πάει το κρύωμα; πολλά περαστικά!

δε ξέρω αν θ αλλάξουν τα ασφαλιστικά δεδομένα. τα νέα πάντως για τα επιδόματα ισχύουν από 1.1.12, τώρα μέχρι τον αύγουστο να ξαναλλάξουν; ποιος ξέρει.

εγώ ξερω μόνο ως άμεσα ασφαλισμένος παίρνεις ένα επίδομα τοκετού γύρω στα 900 ευρώ αλλά μόνο αν γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο αλλιώς όχι.

αν αλλάξει κάτι θα γραφτεί σίγουρα!

λεγκοφερ παιρνω κι εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες. έχει δίκιο το ροδάκινο (ροδάκινο πάλι για καφέ πας;;;;;;; χιχι) έχει να κάνει με τον οργανισμό και ίσως και άλλες παραμέτρους. εγώ ποτέ δεν είχα προβλήματα στ άλλα παιδιά με το θέμα. σε αυτήν την εγκυμοσύνη υποφέρω αρκετά.

καλησπερα!!πωπω ποσα γραψατε!!

αγγελικη και μοριτσα καλως ηρθατε στο καφε μας!με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!

αννουλα και αγγελικη μπραβο για τα αποτελεσματα σας!

μυρινα σχετικα με τα επιδοματα αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο δε δικαιουσαι επιδομα τοκετου...ισχυει μονο γι ατα ιδιωτικα.υπαρχει ενα επιδομα απο τον οαεδ λεγεται συμπληρωματικη παροχη μητροτητας η καπως ετσι αυτο λογικα το δικαιουσαι...κ επισης υπαρχει και επιδομα καισαρικης.ας με διορθωσει καμια αν εχω κανει λαθος δε τα θυμαμαι και καλα.

εγω μαλλον στο ρεα θα γεννησω...ο γιατρος μου ειναι στο ρεα και στο μητερα...θα το αποφασισω ομως τελευταια στιγμη αναλογως πως θα διαμορφωθουν οι τιμες...στο μητερα ειχα γεννησει τη κορη μου..ενα εχω να πω αναλογως το δωματιο ειναι η εξυπηρετηση τους..

εντωμεταξυ προχθες που ημουν ξαπλωμενη ειχα κ εγω μια συσπαση...κ οσο να ναι αγχωθηκα...ειχα να νιωσω το μωρο 2 μερες..επικοινωνησα βεβαια με το γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω και το μωρο ειναι πολυ νωρις γι ανα το νιωθω καθημερινα..εγω παντως εχω αγχωθει...θα περιμενω ομως μεχρι την αλλη βδομαδα...υπαρχει και η περιπτωση ν αμπω στο ρεα για μια μερα οποτε λογικα θα μου κανει και υπερηχο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια μου....

Δυστυχώς χειροτερεψα....έχω πυρετο κολλημένο στο 38,3 εδω και 4 ώρες και δεν λέει να πέσει.....πήρα depon στις 15.30 και ακόμα τιποτα....η φωνή μου έχει κλείσει δεν μπορω να μιλήσω και ο βήχας γινεται χειρότερος...να πω οτι δεν ανησυχω θα είναι ψέματα..

περαστικά!!!! σουπούλες και πορτοκάλια προτείνω! μη σκέφτεσαι αρνητικά! Πήγες σε κανένα γιατρό να σε δει?

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. οι γιατροί σας τι τιμές σας έχουν πει για φ.τ.?

Αν έχω καταλάβει καλά τα ιδιωτικά μαιευτήρια παίρνουν πάνω κάτω στα 1600-2000 για φ.τ. και γύρω στα 200 παραπάνω για καισαρική ε?

Βεβαία είναι και το θέμα δωματίου, αν είναι μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο ή τετράκλινο.. Αλλά αυτό καθορίζεται εκείνη τη μέρα ετσι δεν είναι??

(Παραείμαι άσχετη τελικά!!!!!!!!!)

Λέτα περαστικά! Να παίρνεις βιταμίνη c όσο περισσότερο μπορείς. Βοηθάει πολύ!Και μη φοβάσαι θα περάσει!

Εγώ σίδηρο παίρνω resoferon και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.Όσο για τις συσπάσεις είχα και εγώ κάτι πονάκια και ρώτησα τη γιατρό μου στη β-επιπέδου και μου έγραψε κάτι χάπια που μειώνουν και ελέγχουν τις συσπάσεις. Βέβαια δεν ξαναένιωσα τίποτε οπότε δεν το ξεκίνησα! Δεν μπορώ άλλα χάπια!

Το μωράκι πλέον το νιώθω καθημερινά και αρκετά ειδικά τα βράδυα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...