Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

9 Νοεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα... άρα σήμερα είναι η 15η ημέρα νομίζω 

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

χαχα Αγγελικη εγω μαρτυρας!!

Τελικα ειναι πολλα τα ντροπαλα μωρα! Σε λιγες μερες θα εχουμε αποκαλυψεις!!

Ζιπουνακι ελπιζω να μην φτασουμε στη β επιπεδου για να δουμε τι ειναι....

Thnks :) θα σε χρησιμοποιησω σε περιπτωση αμφιβολιας του αντρα μου χιχιχιχιχι

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ τα gynotardyferon έπαιρνα και ο αιματοκρίτης στο γιο μου είχε φτάσει 43 ενώ ξεκίνησα με χαμηλό τώρα πριν 2μηνες που έκανα τον προγεννητικό είχα 35,8 λογικά στις 9/4 που θα πάω γιατρό θα μου πει να κάνω καμία γενική αίματος

:-D

Διαφημίσεις

μαγνήσιο έπαιρνα για κανα δίμηνο, αλλά σήμερα το ξανάρχισα, γιατί νιώθω μαλλον συσπάσεις... δεν είμαι και σίγουρη, δεν ξέρω πώς είναι οι συσπάσεις, αλλά μια κοπέλα στο forum μου είπε ότι είναι συσπάσεις αυτό που νιώθω!

Angelikig εσύ παίρνεις? έχεις συσπάσεις?

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Σήμερα έκανα και την πρώτη αγορά για μένα για το καλοκαίρι πήρα μια μπλούζα σμαραγδί με ένα σχέδιο μπροστά μαύρο φαρδιά αμάνικη......άντε να φουσκώσω να καλοκαιριάσει για να την βάλω χιχιχιιιι!!!

σμαραγδί με μαύρο.. τέλειος συνδυασμός!! με γεια!!;)

αγγελικη,μοριτσα και ζιπουνακι πειτε μου τις πητ να σας βαλω και εσας στην λιστα μας!!

13/08 εγώ, για να δούμε!!

Εγω κανω εξετασεις καθε 2 βδομαδες τωρα εχω την παρασκευη. Ο αιματοκριτης ξεκινησε απο 41 αλλα αρχισε την κατηφορα σιγα σιγα οπως αναμενοταν.

γιατί κάνεις τόσο συχνά?

Διαφημίσεις

σμαραγδί με μαύρο.. τέλειος συνδυασμός!! με γεια!!;)

:D:D:D:D:D:D:D

Πάντως Ζιπουνάκι δεν είναι απαραίτητο να σου δημιουργήσει πρόβλημα ο σίδηρος όλα είναι θέμα οργανισμού. Να σου δώσω να καταλάβεις προ εγκυμοσύνης πήγαινα κάθε 3 μέρες τουαλέτα με το που ξεκίνησα το σίδηρο πάω κάθε μέρα και μερικές φορές και δύο αφού σκέφτομαι να το συνεχίσω και μετά την εγκυμοσύνη :confused::confused::confused::confused::confused:

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

μαγνήσιο έπαιρνα για κανα δίμηνο, αλλά σήμερα το ξανάρχισα, γιατί νιώθω μαλλον συσπάσεις... δεν είμαι και σίγουρη, δεν ξέρω πώς είναι οι συσπάσεις, αλλά μια κοπέλα στο forum μου είπε ότι είναι συσπάσεις αυτό που νιώθω!

Angelikig εσύ παίρνεις? έχεις συσπάσεις?

Την Δευτερα που πηγα στον γιατρο την ωρα του υπερυχου ειδε οτι εκανε συσπασεις η μητρα μου και μου ειπε οτι ειναι απο κουραση και να προσεχω. Εγω ενιωθα πιεση σαν να πετρωνε καπως η κοιλια μου..πως ειναι οταν εχεις φαεινπολυ και νομιζεις οτι θα σκασεις; Καπως ετσι..φαντασου τις προηγουμενες μερες νομιζα οτι ακουσα το μωρο αλλα τελικα ειχα συσπασεις.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εγώ παίρνω Legofer σίδηρο. Επίσης, ασβέστιο και μαγνήσιο. Ο γιατρός μου έδωσε και μαγνήσιο γιατί γενικά βοηθάει σε πολλά κι επίσης αντισταθμίζει λίγο το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας που προκαλείται απο τον σίδηρο. Δεν είναι ανάγκη να έχεις συσπάσεις για να το πάρεις

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.zipounaki 13/08

7.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

8.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

9.afroad 24/8 κοριτσάκι

10.libero10 27/08

11. Marilenaath 28/08 ???

12.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

13.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

14.moritsa 2/9

15.myrina 3/9

16.elisabeth 6/9 αγοράκι

17.Rodakinoula 6/9

18.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

19.annia 10/9

20 angelikig 10/9 μάλλον κοριτσάκι

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...