Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

9 Νοεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα... άρα σήμερα είναι η 15η ημέρα νομίζω 

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εμενα μου λειπει ο νες για την ακριβεια ενα φραπεδακι. Τωρα που μου ειπε πως μπορω να πινω ενα το σκεφτομαι μηπως και βλαπτει, αλλα αν ειναι μονο η καφεινη που κανει ζημια θα πινω ντεκαφεινε. Επισης μου λυνει και το προβλημα δυσκοιλιοτητας γιατι με τα σιροπια δεν γινεται τιποτα.

με τον καφέ κι εμένα με πιάνει αμέσως!! φρούτα, σαλάτες τρως?

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως απο την μέρα που μπήκα στο 4ο πίνω ένα νες την ημέρα ελαφρύ,ο γιατρός μου απο την αρχή μου είπε πως μπορώ να πίνω έναν καφέ δεν χρειάζονται υπερβολές !! Και συγκεκριμένα σήμερα που είχε και ωραία μέρα το έκανα φραπεδάκι !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Angeliki ειναι φαινεται ντροπαλα τα μωρα μας :tongue: ελπιζω τη δευτερα που εχω γιατρο να δουμε τιποτα ;)

Ζιπουνακι σε ζηλευω!!! 2 φορες????συγχαρητηρια!

τρωω αλλα εχει μουλαρωσει χαχα!

Σημερα θα πιω το πρωτο μου καφεδακι σαν φαρμακο :-D

p1Utp3.png

Angeliki ειναι φαινεται ντροπαλα τα μωρα μας :tongue: ελπιζω τη δευτερα που εχω γιατρο να δουμε τιποτα ;)

Και γω δεν ξέρω τι είναι το μπεμπάκι μου αλλά αύριο αν είμαι τυχερή που θα πάμε ίσως μάθω !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ναι moritsa ασε!! αφού κι εγώ με θαυμάζω!!!!:tongue::tongue: Ποτέ μου τέτοια δραστηριότητα!!!:D:D

Ούτε κι εγώ το έχω δει το φύλο ακόμα!! Ελπίζω στη β΄ επιπέδου, 10/04 να μας το δείξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχχχα ναι τα ζουζουνια μας!! Ελα ομως που η μαμα απο την πρωτη ωρα πιστευει οτι ειναι κοριτσακι και πρεπει να το αποδειξει στον απιστο θωμα=πατερας.... Θα σκασω μεχρι να περασουν αλλες δυο εβδομαδες αν και...θυμηθειτε τα λογια μου...ειναι κοριτσι εχω μαρτυρες ετσι;

p2mPp2.png

BMqPp2.png

με τον καφέ κι εμένα με πιάνει αμέσως!! φρούτα, σαλάτες τρως?

Εγώ θα σας κουφάνω.............με το που παίρνω το σίδηρο το πρωί το πολύ σε 15 λεπτά πάω τουαλέτα θαρρείς και ενεργοποιεί το εντεράκι μου !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Και γω δεν ξέρω τι είναι το μπεμπάκι μου αλλά αύριο αν είμαι τυχερή που θα πάμε ίσως μάθω !!!!

Αντε με το καλο να δεις το μωρουδακι σου και να μαθεις κ το φυλο!!!

Ναι moritsa ασε!! αφού κι εγώ με θαυμάζω!!!!:tongue::tongue: Ποτέ μου τέτοια δραστηριότητα!!!:D:D

Ούτε κι εγώ το έχω δει το φύλο ακόμα!! Ελπίζω στη β΄ επιπέδου, 10/04 να μας το δείξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Εμεις στις 2 Απριλιου για να δουμε τι θα δουμε.. Χαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσια ούτε εγώ έχω δει φύλλο ακόμα,συγκρίνω όμως τις εγκυμοσύνες και έχω μπεδευτεί ενώ έχω ζαλα΄δες και αναγούλες όπως στην κόρη μου,έχω τρελή όρεξη για αλμυρά/ξινά που είχα στον γιο μου:confused::rolleyes:..Εγώ από καφέ πίνω έναν ελαφρύ φραπέ κάθε πρωί

:-D

Διαφημίσεις

Εγώ θα σας κουφάνω.............με το που παίρνω το σίδηρο το πρωί το πολύ σε 15 λεπτά πάω τουαλέτα θαρρείς και ενεργοποιεί το εντεράκι μου !!

Παντως κι εγω που περνω 2 χαπακια την ημερα μια χαρα παω τουαλετα φτου φτου!

Μαγνησιο περνει καμια; Προχθες στον υπερυχο ειδε συσπαση καινετσι μου το εδωσε..κακα τα ψεμματα με ενα μωρο ηδη κουραζεσαι καμια σχεση η πρωτη εγκυμοσυνη γι αυτο προσπαθηστε να την χαρειτε!!! Παω να ξαπλωσω λιγακι τώρα που κοιμαται ο μικρος κ τα λεμε αργοτερα φιλακιααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαχα Αγγελικη εγω μαρτυρας!!

Τελικα ειναι πολλα τα ντροπαλα μωρα! Σε λιγες μερες θα εχουμε αποκαλυψεις!!

Ζιπουνακι ελπιζω να μην φτασουμε στη β επιπεδου για να δουμε τι ειναι....

p1Utp3.png

Αλήθεια??? εισαι η μοναδική που μου λέει κάτι τετοιο!!!! Λες έτσι να λειτουργήσει και σε μένα? πάντως αν οι εξετάσεις δεν είναι καλές θα πάρω!

Χαχαχχχα ναι τα ζουζουνια μας!! Ελα ομως που η μαμα απο την πρωτη ωρα πιστευει οτι ειναι κοριτσακι και πρεπει να το αποδειξει στον απιστο θωμα=πατερας.... Θα σκασω μεχρι να περασουν αλλες δυο εβδομαδες αν και...θυμηθειτε τα λογια μου...ειναι κοριτσι εχω μαρτυρες ετσι;

Εγώ πάντως θα σε στηρίξω!!! χαχαχα!! εγώ πάλι δεν νιώθω κάτι.. δεν έχω κανενα προαίσθημα!!

Σήμερα έκανα και την πρώτη αγορά για μένα για το καλοκαίρι πήρα μια μπλούζα σμαραγδί με ένα σχέδιο μπροστά μαύρο φαρδιά αμάνικη......άντε να φουσκώσω να καλοκαιριάσει για να την βάλω χιχιχιιιι!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...