Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Κάθε φορά που θα σκουπίστω έχω ροζ και σα βλεννη λίγο. Άρχισαν και οι πόνοι χαμηλά.... της περιόδου δηλαδή. Κι εγώ παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως σας βρηκα! :D

Βλεπω ειναι μεγαλη η παρεα του Αυγουστου! Εν τω μεταξυ και γω και ο αντρας μου ειμαστε γεννημενοι αυγουστα αλλα διαφερουμε στα ζωδια.

Ειμαι στη 16 εβδομαδα, φυλο δεν εχουμε δει γιατι μας εχουν γυρισμενες τις πλατες τους απο τωρα.....Ο γιατρος μας παει απο υπερηχο σε υπερηχο. Γερα να ειναι και οτι θελουν ας ειναι.

Σιγα σιγα θα σας μαθω!

p1Utp3.png

γεια σας!!!

Αννα μπραβο για τα αποτελεσματα!!!!

Λετα πως εισαι;Περαστικα!

Μυρινα λογικα το μωρακι ειναι που χτυπαει θα το επιβεβαιωσεις σε λιγες μερες.

Λιμπερο μπραβο για το νεο γιατρο.Ολα καλα να πανε απο εδω και περα.

Σοφακι και εγω αμα ζοριστω με τις καουρες περνω ενα μαλοξ,ειναι αντιοξινο και δεν περναει στο αιμα και στο γιο μου επινα που και που γιατι η ατιμη η καουρα δεν υποφερεται.Ο γιατρος μου το εχει συστησει φυσικα.

Αγγελικη,ζιπουνακι και moritsa Καλως ηρθατε με το καλο τα μωρακια σας!

Ευτυχως δεν ειμαι η μονη απο οτι βλεπω που ακομα δεν εχω μαθει φυλο..χαχαχα!

Σημερα πολυ τρεξιμο και στο καπακι πηγα να γραψω και κατι αιματολογικες και επηξα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τσακιζω καθημερινα ενα παγωτακι! Χτες εφαγα με γευση λιλα παους :D:D

Αναψυκτικα πινω αραια και που αλλα με μετρο. Καφε πινετε? Στην αρχη δεν επιτρεπουν για την καφεινη ή υπαρχει αλλος λογος?

Ζιπουνακι σε ευχαριστω:wink:

p1Utp3.png

Για τον καφε τα ξαναειπαμε προχθες αλλα να σου ξαναπω μοριτσα οτι εμενα μου επιτρεπει γαλλικο και ελληνικο αλλα προτιμω τους ντεκαφεινε και κυριως καπουτσινο ντεκαφεινε.Νομιζω πως ναι ,για την καφεινη ,δεν κανει καλο οσο να ειναι.

Αναψυκτικα δε μου επιτρεπει μονο ανθρακουχο νερο και σοδα αλλά εγω 2-3 γουλιτσες κοκα λαιτ πινω μια φορα τη βδομαδα ετσι για τη χωνεψη.Μαλλον λογω της ζαχαρης δεν τα επιτρεπουν και καλα κανουν εδω που τα λεμε.Τζαμπα θερμιδες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Moritsa και Αγγελική καλώς ήρθατε! Μορίτσα κι εμείς Αύγουστο είμαστε γεννημένοι και οι δύο με διαφορετικά ζώδια και περιμένουμε και το μικρό μας Αύγουστο! Αυτό κι αν είναι σύμπτωση :wink:! Εδώ και 3-4 μέρες το καταλαβαίνω κι εγώ αισθητά το μικρούλι κι απο ότι κατάλαβα το αισθανόμουν και πιο πριν αλλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω αν είναι παιδί ή έντερο :tongue:! Καφεδάκι πίνω κάθε μέρα, αλλά έναν και ελαφρύ. Δεν μου το απαγόρεψε ο γιατρός απο την αρχή.

εγώ καφέ πίνω πάρα πολύ σπάνια, παρόλο που πριν έπινα σίγουρα 2 νες την ημέρα!! τώρα δεν ξέρω γιατί, αλλά με χαλάει! ο γιατρός μου έχει πει ελληνικό και γαλλικό, αλλά όχι πολύ!

Εμένα πάντως για τα αναψυκτικά 2 γυναικολόγοι μου είπαν ότι τα απαγορεύουν λόγω της άγνωστης προέλευσης χημικών που περιέχουν.. :confused:

αλλά και για τη σόδα το ίδιο αρνητικοί ήταν! ενω εσείς λέτε πως σας το επιτρέπουν! τι να πώ! θα πίνω κάπου κάπου καμια, γιατί μου κάνει καλο στο στομάχι!

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Καλως σας βρηκα! :D

Βλεπω ειναι μεγαλη η παρεα του Αυγουστου! Εν τω μεταξυ και γω και ο αντρας μου ειμαστε γεννημενοι αυγουστα αλλα διαφερουμε στα ζωδια.

Ειμαι στη 16 εβδομαδα, φυλο δεν εχουμε δει γιατι μας εχουν γυρισμενες τις πλατες τους απο τωρα.....Ο γιατρος μας παει απο υπερηχο σε υπερηχο. Γερα να ειναι και οτι θελουν ας ειναι.

Σιγα σιγα θα σας μαθω!

Χμ και σενα ναζακια σου κανουν; Κι εδω σασπενς!! Στην αυχενικη φαινοταν κατι σαν πουλακι οποτε μας ειπε μαλλον αγορακι χτες εξαφανιστηκε και του φανηκε κοριτσακι για να δουμε!!!

γεια σας!!!

Αννα μπραβο για τα αποτελεσματα!!!!

Λετα πως εισαι;Περαστικα!

Μυρινα λογικα το μωρακι ειναι που χτυπαει θα το επιβεβαιωσεις σε λιγες μερες.

Λιμπερο μπραβο για το νεο γιατρο.Ολα καλα να πανε απο εδω και περα.

Σοφακι και εγω αμα ζοριστω με τις καουρες περνω ενα μαλοξ,ειναι αντιοξινο και δεν περναει στο αιμα και στο γιο μου επινα που και που γιατι η ατιμη η καουρα δεν υποφερεται.Ο γιατρος μου το εχει συστησει φυσικα.

Αγγελικη,ζιπουνακι και moritsa Καλως ηρθατε με το καλο τα μωρακια σας!

Ευτυχως δεν ειμαι η μονη απο οτι βλεπω που ακομα δεν εχω μαθει φυλο..χαχαχα!

Σημερα πολυ τρεξιμο και στο καπακι πηγα να γραψω και κατι αιματολογικες και επηξα.

Γεια σου Ριτακι ευχαριστω για το καλωσορισμα!! Οχι βεβαια δεν εισαι μονη σου κι εγω παρεα!!!

Εγω τσακιζω καθημερινα ενα παγωτακι! Χτες εφαγα με γευση λιλα παους :D:D

Αναψυκτικα πινω αραια και που αλλα με μετρο. Καφε πινετε? Στην αρχη δεν επιτρεπουν για την καφεινη ή υπαρχει αλλος λογος?

Ζιπουνακι σε ευχαριστω:wink:

Αχ τι μου κανεις τωρα...παγωτο αποφευγω γιατι δεν με λες μοντελο..οποτε..

Καφεδακι πινω καποιες μερες ενα γαλλικο την ημερα, οταν ρωτησα τον γιατρ μου ειπε ε ας μην γινουμε και υπερβολικοι ενα καφε ελαφρυ μπορεις να τον πινεις αν θες. Στο πρωτο μου τον στερηθηκα 9 μηνες απο φοβ τωρα ξετσουμισα χαχαχαχαχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ζιπουνάκι αν δεν επιτρεπόταν και η σόδα θα είχα γίνει μπαλόνι και θα σας χαιρετούσα απο τα ουράνια! Αν πίνεις κανα δυο φορές ανθρακούχο νερό τη βδομάδα δεν παθαίνεις τίποτα, δεν είναι σαν τα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη ή ασπαρτάμη. Εννοείται όπως όλα κι αυτό με μέτρο:wink:

Εμενα μου λειπει ο νες για την ακριβεια ενα φραπεδακι. Τωρα που μου ειπε πως μπορω να πινω ενα το σκεφτομαι μηπως και βλαπτει, αλλα αν ειναι μονο η καφεινη που κανει ζημια θα πινω ντεκαφεινε. Επισης μου λυνει και το προβλημα δυσκοιλιοτητας γιατι με τα σιροπια δεν γινεται τιποτα.

p1Utp3.png

εγώ πάντως κορίτσια σίδηρο δεν παίρνω γιατί όλοι λένε προκαλεί δυσκοιλιότητα και δεν θέλω!!:rolleyes: Προσπαθώ να το παίρνω μέσα από τις τροφές! εξετάσεις αίματος είχα κάνει στον 2 μήνα κι από τότε δεν ξανάκανα, αλλά τώρα που θα ανέβω αθήνα θα πάω να κάνω! ελπίζω να είμαι σε καλό επίπεδο! Βέβαια ανέκαθεν στα πατώματα βρισκόταν οι τιμές σιδήρου και αιματοκρίτη, αλλά δεν μπορώ τη δυσκοιλιότητα.. τώρα πάω καθημερινά 2 φορές!!:D

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Εμενα μου λειπει ο νες για την ακριβεια ενα φραπεδακι. Τωρα που μου ειπε πως μπορω να πινω ενα το σκεφτομαι μηπως και βλαπτει, αλλα αν ειναι μονο η καφεινη που κανει ζημια θα πινω ντεκαφεινε. Επισης μου λυνει και το προβλημα δυσκοιλιοτητας γιατι με τα σιροπια δεν γινεται τιποτα.

Αν δεν σε πειραζει στην γευση πιες καλυτερα ντεκαφ γιατι ο νες ειναι γενικα βαρυς καφες ετσι θα εισαι σιγουρη!

ε μα κι εμενα υπερβολικό μου φάνηκε, αλλά είναι το πρώτο μου και είμαι αρκετά ψαρωμένη..

Σε καταλαβαινω απολυτα..κι εγω στο πρωτο ετσι εκανα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...