Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αγγελική καλώς ήρθες στην παρέα μας να χαίρεσαι τον Λεωνιδάκο σου και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μικρό μπεμπάκι σου!!!

Σ ευχαριστω πολυ πολυ ροδακκινουλα μου εσενα ειναι το πρωτο σου νινι;

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλες τις φιλενάδες, νέες και παλιές!!!

βγήκε η κυστική όλα φυσιολογικά!

εδώ παρούσα η παλιά αυγουστομαμά, στην αθήνα που γέννησα εδώ είχε πολύ ζέστη, εξαρτάται κι απ τη πόλη πάντα. τις περισσότερες φορές με απλά αμάνικα φανελάκια τον είχα απ την αρχή. τις νύχτες με κανα σεντονάκι ενώ τις πρώτες μέρες του φόραγα και λεπτά καλτσάκια αλλά μόνο το βράδυ.

δεν έβαζα και κλιματισμό απ ότι θυμάμαι, ήταν και ζεστό καλοκαίρι. μ ένα φανελάκι όλη μέρα.

το πιο πιθανό είναι να γεννήσω κι εγώ αρεταίειο.

όλα τα ταμεία συγχωνεύτηκαν στον εοππυ, σε δημόσιο νοσοκομείο δε δίνουν πια επίδομα. μόνο για γέννα σε ιδιωτικά γύρω στα 900 ευρώ (για έμμεσα ασφαλισμένο).

Έτσι έτσι!!! Αυξανόμαστε και πληθηνόμαστε :cool:

Κορίτσια, που και που νοιώθω κάτι που ίσως :confused: να είναι κλωτσιδάκια, αλλά δεν είμαι σίγουρη.. Είναι αρκετά ανεπαίσθητα! Πότε γίνονται πιο έντονα;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Σχετικα με τα λικνα εγω ειχα παρει ενα απο τα Ηρα το οποιο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτα που πουλανε στα mthercare και ο μικρος μου βολευτηκε μεχρι 5 μηνων ανετα και ειναι και ψηλο παιδι, με λιγα λογια το συγκεκιμενο αξιζει! Τωρα το εχουμε αποσυναμολογησει κ ειναι στην σποθηκη αλλα τον Σεπτ θα το χρειαστουμε παλι!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, που και που νοιώθω κάτι που ίσως :confused: να είναι κλωτσιδάκια, αλλά δεν είμαι σίγουρη.. Είναι αρκετά ανεπαίσθητα! Πότε γίνονται πιο έντονα;;

στάνταρ το μπεμπέ είναι...

σε κανα μήνα και εντονότερα :-P

Και γω Μυρίνα μου αισθάνομαι κάτι σαν μικρά χτυπιματάκια αλλά όχι κάθε μέρα και πάντα είναι το βράδυ την ώρα που ξαπλώνω. Μάλλον είναι τα μωράκια μας αλλά για να γίνουν έντονα θα πρέπει να είμαστε κοντά στην 20η βδομάδα αν δεν κάνω λάθος !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Άννα συγχαρητήρια για την κυστική!! :wink:

Τι εννοείς δεν δίνουν επίδομα σε δημόσιο νοσοκομείο (εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο); Βασικά εσύ που έχεις ξαναγεννήσει :cool: και ξέρεις τι επιδόματα πέρνουμε; Υπάρχει ξεχωριστό επίδομα τοκετού και άλλο μητρότητας, ή είναι το ένα και το αυτό; :?:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημέρα σε όλες τις φιλενάδες, νέες και παλιές!!!

βγήκε η κυστική όλα φυσιολογικά!

εδώ παρούσα η παλιά αυγουστομαμά, στην αθήνα που γέννησα εδώ είχε πολύ ζέστη, εξαρτάται κι απ τη πόλη πάντα. τις περισσότερες φορές με απλά αμάνικα φανελάκια τον είχα απ την αρχή. τις νύχτες με κανα σεντονάκι ενώ τις πρώτες μέρες του φόραγα και λεπτά καλτσάκια αλλά μόνο το βράδυ.

δεν έβαζα και κλιματισμό απ ότι θυμάμαι, ήταν και ζεστό καλοκαίρι. μ ένα φανελάκι όλη μέρα.

το πιο πιθανό είναι να γεννήσω κι εγώ αρεταίειο.

όλα τα ταμεία συγχωνεύτηκαν στον εοππυ, σε δημόσιο νοσοκομείο δε δίνουν πια επίδομα. μόνο για γέννα σε ιδιωτικά γύρω στα 900 ευρώ (για έμμεσα ασφαλισμένο).

Συγχαρητηρια Αννα!!!!! :) για ον Σεπτ ισχυουν τα ιδια η να βαζουμε κατι παραπανω; Τον Λεωνιδακο τον γεννησα 29.11.10 οποτε δεν εχω ιδεα!!!

Ειναι το πρωτο σου; Την πρωτη φορα θυμαμαι ηταν περιπου στις 18 εβδομαδες ευχομαι να ηταν το μπεμπε σου!!!!

Ναι Ναι το πρώτο μου είναι :D:D:D:D:D:D:D:D

Με το καλο κοριτσακιιιι :):):)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αννα 27 μια χαρά και η εξέταση σου οπότε τώρα μπορείς να χαλαρώσεις κι άλλο !!! Πόσο χαίρομαι που έχουμε μανούλες στο καφέ μας και όταν έρθει η ώρα για ψώνια θα μπορούν να μας κατευθύνουν να μην κάνουμε άσκοπες αγορές !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική καλός ήρθες και από εδώ(λες να φωνάξουμε και τις άλλες κοπέλες??)Αννα μπράβο που είναι όλα καλά..Εγώ τα αποτελέσματα θα τα πάρω σε 3βδομάδες άτιμο δημόσιο..Μυρίνα το μωράκι σου είναι,κάθε μέρα που περνάει θα το αισθάνεσαι όλο και περισσότερο..Αχ μόλις φάγαμε και ναρκώθηκα και θέλω να κάνω και τα μικρά μπάνιο και να κάτσω να σιδερώσω με το νυχτερινό..Αννα πότε περίπου θα γεννήσεις???Δεν νομίζω να συμπέσουμε ε?

:-D

Αννα 27 μια χαρά και η εξέταση σου οπότε τώρα μπορείς να χαλαρώσεις κι άλλο !!! Πόσο χαίρομαι που έχουμε μανούλες στο καφέ μας και όταν έρθει η ώρα για ψώνια θα μπορούν να μας κατευθύνουν να μην κάνουμε άσκοπες αγορές !!!

Ροδακινουλα μου οτι μα οτι χρειαστεις εδω ειμαι εγω!! Η αληθεια ειναι οτι το ειχα ψαξει τοσο πολυ ετσι ωστε δεν εκανα καμια λαθος επιλογη ολα μου βγηκαν τελεια!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελική καλός ήρθες και από εδώ(λες να φωνάξουμε και τις άλλες κοπέλες??)Αννα μπράβο που είναι όλα καλά..Εγώ τα αποτελέσματα θα τα πάρω σε 3βδομάδες άτιμο δημόσιο..Μυρίνα το μωράκι σου είναι,κάθε μέρα που περνάει θα το αισθάνεσαι όλο και περισσότερο..Αχ μόλις φάγαμε και ναρκώθηκα και θέλω να κάνω και τα μικρά μπάνιο και να κάτσω να σιδερώσω με το νυχτερινό..Αννα πότε περίπου θα γεννήσεις???Δεν νομίζω να συμπέσουμε ε?

Ε ναι βρε Αννια ειδα και αποειδα χαχχαχαχαχαχ

Πηρα κι εγω τα αποτελεσματα της κυστικης... Φιουυυυυυυ ολα φυσιολογικα φοξα το θεο!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ω Θεέ μου!!!!! τι ξεστόμησες mimika84 τούρτα με γεύση kiss!!!!! θελω ΤΩΡΑ!!!!!!! θα πάω να πάρω κι εγώ kiss, ξετρελαίνομαι!!! :rolleyes:

myrina το μωράκι σου θα είναι!! κι εγω στην αρχή μπερδευόμουν αλλά τελικά αυτό είναι!! είναι λίγο διαφορετική η αίσθηση, νομίζω πως το έχεις καταλάβει!

ΑΝΝΑ27 ξέρεις αν θα ισχύει μέχρι και τον Αύγουστο αυτό, γιατί κι εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω αν θα ισχύει μέχρι τότε! Όλα τα αλλάζουν.. τι να πω!! :confused:

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...