Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γιοβάνα

Για τη κούνια στο κρεβάτι, το έκανε κυρίως λόγω έλλειψης χώρου, αλλά τους βόλεψε γιατι θήλαζε κιόλας αρκετό καιρό. Οσο για το στρώσιμο, θα τη βρεις την άκρη. Βέβαια, είναι ήσυχη στον ύπνο της. Πάντως λίγο που το συζήτησα με τον άντρα μου, δε του αρέσει σαν ιδέα. Θα δούμε, εύχομαι μέχρι τότε να έχει αλλάξει τη γνώμη του και σε πολλά άλλα πραγματάκια!

Να κάνω μια ερώτηση στις παλιές. Το λίκνο δε σας βόλεψε? Τα κοιτούσα χτες, και σκεφτόμουν να πάρω κάτι τέτοιο να το έχω για όταν είμαστε στο σαλόνι. Πόσο λέτε να το χρησιμοποιήσω? Οταν είχα πάει στον αδερφο μου, το μωράκι τη μέρα το είχαν σε μια κούνιαα από χαρτόνι. Ηταν πολύ όμορφη και φαινόταν αρκετά ανθεκτική, και ελαφρια. Ψάξαμε στο ίντερνετ, και δε μπορέσαμε να τη βρούμε.

Πάντως λίγο κοίταξα τιμές σε ελληνικά site και τρελάθηκα! Τι τιμές είναι αυτές? Χτες βρήκα αυτη τη σελλίδα, φαντάζομαι θα υπάρχουν κι αλλες με παρόμοιες τιμές. '>http://www.just4baby.co.uk/acatalog/Swinging_Glider_Cribs1.html.:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς σας βρήκα afroad!!!

βρε κορίτσια πίνετε σόδα και όλα αυτά τα ανθρακούχα? εμένα η γιατρός μου είχε πει να μην πίνω γιατί περιέχουν λέει άγνωστης προέλευσης χημικά!! κ μου αρέσει τόσο η σόδα και η sprite :-(

Όσο για το φούσκωμα απ΄το φαγητό μόνο υπομονή κάνω..

Zipounaki άλλο η σόδα κι άλλο τα ανθρακούχα γενικά. Τα αναψυκτικά όλοι οι γιατροι προτείνουν την αποφυγή τους αλλά η σόδα επιτρέπεται. Να φανταστείς το πρώτο τρίμηνο με ενοχλούσε πολύ το νερό στο στομάχι κι έπινα σόδα για να το αναπληρώσω. Ο γιατρός μου είχε πει να το κάνω άφοβα. Τώρα ευτυχώς μόνο στα φουσκώματα και στις καούρες τη χρειάζομαι, όχι συνέχεια

καλημερα κοριτσακια!

τι ωραια τα λινκ με τα δωματια που βαλατε!δεσποινα για το λικνο που ρωτας εγω δε το χρησιμοποιησα πολυ 2-3 μηνες με ειχε βολεψει η καλαθουνα περισσοτερο.εισαι τυχερη παντως που εισαι εξωτερικο σιγουρα θα τα παρεις ολα πιο οικονομικα.

ζιπουνακι καλως ηρθες στη παρεα μας με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

λιμπερο χαιρομαι που τα βρηκατε με το γιατρο!καλα αποτελεσματα στο τεστ!

λετα περαστικα σου!ελπιζω να επεσε ο πυρετος και να εισαι καλυτερα!

για τα φουσκωματα και τη δυσπεψια εγω παιρνω μαλοξ(ο γιατρος μου το εχει πει) ειναι το μονο που με ανακουφιζει καπως...οσο για τα αναψυκτικα πινω 1-2τη βδομαδα δε μου χει πει τιποτε ο γιατρος.

πραγματακια για το μωρο δεν εχω ψωνισει κ εγω τα περισσοτερα τα εχω απ τη κορη μου...στρωμα θελω για τη κουνια κ ενα μπανακι γιατι το προηγουμενο το πεταξα ηταν τεραστιο και δε χωρουσε πουθενα.οσο για τα ρουχα...εχει να φορεσει ροζ ο μπεμπης ουυυυ:lol: ειδικα για τους πρωτους μηνες δε παιρνω τιποτε ας φορεσει τις κορης μου δε θα παθει τιποτε...πολλα ειναι και ουδετερα οποτε ειμαστε οκ.

χθες πηραμε την ελλη νωρις απ το σταθμο και πηγαμε παραλια...τι ωραια που ηταν..επαιξε με την αμμο βουτηξε λιγο και τα χερια της στη θαλασσα..αχ ποτε θα καλοκαιριασει ν αρχισουμε τα μπανια?λατρευω τη θαλασσα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερααα!

Ζιπουνακι καλως ήρθες στην παρεα μας!!

ΛΕτα μου περαστικα, ευχομαι σημερα κιολας να εισαι περδικι!!!

Δεσποινα μην ανυσηχεις που δεν καταλαβαινεις το μωρακι σου, μπορει να φταιε και η θεση του. Χαλαρωσε, φαε κατι γλυκο και μπορει να σου κανει τη χαρη!!:tongue:

Εμεις εχουμε ξυπνησει απο νωρις,συμμαζεψαμε και τωρα περιμενω να φαει η μικρη μου , να ντυθουμε και να παμε βολτιτσα στο βαφτιστηρη μας, να παιξουν τα μικρα και να πιω καφεδακι. Σχετικα με τα αναψυκτικα να σας πω οτι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη για 2 μηνες επινα με τα λιτρα τα αναψυκτικα καθημερινα γιατι τιποτα αλλο δε με ανακουφιζε. Ο γιατρος δεν μου ειχε πει τπτ, εκτος τουλαχιστον να προτιμω τα light για να μην παιρνω τζαμπα θερμιδες. Αυτη τη φορα πινω παλι, αλλα πολυ πολυ λιγοτερα 1-2 κουτακια την εβδομαδα.

Ρουχα ευτυχως δεν θα χρειαστουμε αφου ήδη εχουμε κοριτσιστικα! Να ρωτησω εχει γεννησει καποια καλοκαιρι? Τι φοραμε στα μωρα ας τον Αυγουστο, φανταζομαι οτι λογω ζεστης απλα τα φανελακια αλλα ρωτω και τις πιο εμπειρες:tongue:

Σημερα παω στο νοσοκομειο παλι γι αυτην την ερμη αδεια, πιθανον να με κρατησουν ενα βραδυ μεσα αν και δνε το θελω, αλλα μην ειμαι και αχαριστη!

Σας φιλω , τα λεμε μετα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα τανια!

τις πρωτες μερες οταν ηρθαμε σπιτι της φοραγα αυτα τα μακρια φορμακια με μακρυ μανικι που ειναι σα σακος(ξερεις αυτα που τους φορανε στο μαιευτηριο)...επειδη ομως ειχε πολυ ζεστη αργοτερα τις φοραγα καλοκαιρινο ζιπουνακι με τιραντουλα.θα δεις τι θα σας βολεψει.

οσο για την αδεια κ εγω το σκεφτομαι να μπω για μια μερα στο ρεα(μου το προτεινε ο γιατρος μου) ωστε να παρω 15μερες ακομα και να γυρισω στη δουλεια μετα το πασχα...εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα με τις αδειες ειδικα τωρα που εκασε το θεμα με τα ψευτικα επιδοματα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ε οπότε θα πίνω κι εγώ σόδα άφοβα πια!! ;)

Καλημέρες σε όλες!!! :D

taniabell, elisabeth, Despina80 καλώς σας βρήκα!! ;)

Despina80 πάντως το λίκνο απ΄ό,τι μου είπαν φίλες μου δεν τους βόλεψε από την άποψη ότι είναι για λίγο χρονικό διάστημα, πιάνει χώρο και δεν ξέρεις τι να το κάνεις μετά (εκτός αν το χαρίσεις ή έχεις αποθήκη) και το θεώρησαν τζάμπα λεφτά! καλύτερα να επενδύσεις κάπου αλλού! κι εμένα μου αρέσουν τόσο πολύ αλλά μου άλλαξαν τα μυαλά οι φίλες μου!

μια ερώτηση: πού θα γεννήσετε οι Αθηναίες?? elisabeth εσύ απ'ό,τι κατάλαβα στο ΡΕΑ ε? ξέρετε αν για τις κλινικές σου επιστρέφει κάποιο χρηματικό ποσό το ΤΕΒΕ? δεν έχουμε κάνει ακόμα έρευνα, γιατί είμαστε στη Λέσβο προς το παρόν..

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Καλήμερα σε όλες τις κοιλίτσες:tongue::tongue: σας διάβασα στα γρήγορα για να σηκωθώ να μαγειρέψω και να σιδερώσω σιγά-σιγα...Ζιπουνάκι θα πατήσεις πάνω σε όποιο τικερ σου αρέσει θα το φτιάξεις και όταν θα είναι έτοιμο θα αντιγράψεις τον bbcode,μετά θα έρθεις εδώ θα πας πάνω δεξιά στα βοηθήματα και επεξεργασία υπογραφής εκεί θα κάνεις επικόλληση τον κωδικό που αντέγραψες και αποθήκευση;)....Θέλω και εγώ να σας ρωτήσω επειδή και τα 2μου παιδιά τα γέννησα χειμώνα και τώρα έχω πητ 10/9(ελπίζω να γεννήσω μέχρι 30/8) τι κάνουμε με το ντύσιμο τους??Αννα27 βγήκανε τα αποτελέσματα της κυστικής?Ζιπουνάκι εγώ κατά 95% να γεννήσω στο αρεταιειο

:-D

Καλημέρα κι από εμένα!! Πω πω όλες ξυπνάτε νωρίς :roll: εγώ είμαι μόνο υπναρού στην παρέα;;; :confused::oops: Α σήμερα είναι και η παγκόσμια ημέρα ύπνου!! :lol:

Για τα αναψυκτικά και εμένα μου είχε πει ο γιατρός να μην πίνω, αλλά πχ όταν είχα πάθει γαστρεντερίτιδα (στην πολύ αρχή ήτανε) μου πρότεινε ο ίδιος να πιω κοκακολα! Φαντάζομαι κι εγώ ότι τα κόβουν γιατί όπως λέει και η Τάνια έχουν πολλές θερμίδες, και όχι θρεπτικά στοιχεία! Προσωπικά θα πιω πολύ σπάνια, και προτιμώ ανθρακούχο νερό!! :wink:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Moritsa kai Zipounaki καλώς ήρθατε στην παρεούλα μας!!!!

Μορίτσα νομίζω ότι είσαι η μόνη διδυμομανούλα στο καφέ μας με το καλό να έρθει η ώρα να τα πάρεις αγκαλίτσα. Την ιστορία σου την ξέρω γιατί διάβαζα το καφέ που ήσουνα και χαίρομαι ιδιαίτερα που μπήκες στην παρέα μας.

Όσο για τα αναψυκτικά που λετε και μένα ο γιατρός μου μου είπε να μην πίνω αλλά δεν ρώτησα το λόγο γιατί ούτως η άλλως δεν έπινα ποτέ αναψυκτικά!!!

Λίμπερο μια χάρηκα πολύ που ο γιατρός σου φάνηκε καλός αλλά πολύ ζόρικο μας βγήκε το μωράκι σου και δεν θέλει να μας δείξει τα απόκρυφα μέρη του χιχιχιιχι!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου τι κάνουν ?????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ! ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ? ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.ΠΡΟΛΑΒΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ! Η ΛΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. Η ΛΙΜΠΕΡΟ ΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΙΛΕΣ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ! ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ! ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΠΗΡΑ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ! ΑΧ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΛΕΙΑ...ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΙΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

2sCXp3.png

Καλημερα κι απο μενα!!!!

Με λενε Αγγελικη και ειμαι καλα!!! ::)

Με θελετε κι εμενα στην παρεουλα σας παρολο που αναμενετε να γεννησω με καισαρικη στις 10 Σεπτ;

Να σας συστηθω..με λενε Αγγελικη ειμαι 35 χρονων και εχω ενα ζουζουνακι τον Λεωνιδα μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ! ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ? ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.ΠΡΟΛΑΒΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ! Η ΛΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. Η ΛΙΜΠΕΡΟ ΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΙΛΕΣ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ! ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ! ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΠΗΡΑ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ! ΑΧ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΛΕΙΑ...ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΙΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

Αχ Μιμικά τι μου έκανες τώρααααααααααααααααα θέλω και γω τούρτα με γεύση Κις πωπω τι μου θύμησες ...........νομίζω αύριο που θα πάω στο σούπερ θα πάρω μια για να φάω να μου φύγει απο το μυαλό τώρα που μπήκε....

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημερα κι απο μενα!!!!

Με λενε Αγγελικη και ειμαι καλα!!! ::)

Με θελετε κι εμενα στην παρεουλα σας παρολο που αναμενετε να γεννησω με καισαρικη στις 10 Σεπτ;

Να σας συστηθω..με λενε Αγγελικη ειμαι 35 χρονων και εχω ενα ζουζουνακι τον Λεωνιδα μου!

Αγγελική καλώς ήρθες στην παρέα μας να χαίρεσαι τον Λεωνιδάκο σου και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μικρό μπεμπάκι σου!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...