Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Sisheido είπε:

Κι εμείς δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας το σενάριο διδυμα... ειχα μεταφέρει τόσα έμβρυα που ειπα θα ειναι η τελευταία προσπάθεια κι αυτό επειδή είδα τη Παναγιά στον ύπνο μου!

Όταν στη ζωή σου έρχεται κάτι μ ένα μαγικό τρόπο πιστεύω ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις... επίσης να σχολιάσω ότι στο πρωτοτοκκο ένιωθα περισσότερο κουρασμένη, μάλλον συνήθισα και τα ξενύχτια και όλα...

Εμένα ήταν 4 ότι γέννησα κι έτσι έχει κατανόηση κλπ αλλά είχαμε βρει τρόπους στην εγκυμοσύνη να κάνουμε αρκετά πράγματα... στην αναμονή της χοριακης δε δούλευα κανονικά στο παιδικο σταθμο και σηκώνω τα 2χρονα να τα αλλάξω...

Εύχομαι να σας έρθει το αδερφακι-ια και να γεμίσει ευχάριστα το σπιτι και τη ζωή σας!!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Μακαρι να τα καταφερω.. και να πιασω.. και την εγκυμοσυνη.. και το μετα! Ωστοσο δεν καταλαβα αυτο που ειπες.. Σηκωνες 2χρονα στην εγκυμοσυνη να τα αλλαξεις;? 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά που συμβαίνουν και φαντάζομαι κι εγω τι σοκ θα πάθω όταν θα κρατάω τα ρουχαλάκια του!! Ακομα δεν ξερω το φύλο βέβαια!

Εμείς το μάθαμε πολύ νωρίς στην αυχενική! Συνήθως λένε πως τα κοριτσάκια αργούν να φανούν! Αλήθεια πόσων εβδομάδων είσαι; Να είναι γερό και ότι να είναι!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Zipounaki καλώς μας ήρθες. Με το καλό να γεννήσεις και εσύ το μωράκι σου.

Libero όλα θα πάνε καλά με το νέο σου γιατρό. Τι είναι το τριπλό τεστ;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

σας ευχαριστώ πολύ :D:D:D καλώς σας βρήκα!!!

Εμάς στην αυχενική μας είπε μάλλον κοριτσάκι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει λέει, οπότε δεν το πήραμε σαν δεδομένο! Στον επόμενο υπέρηχο δεν μας έκανε την τιμή να μας δείξει τα απόκρυφά του, επομένως στη β΄ επιπέδου τώρα θα μάθουμε, στις 10 Απρίλη!!

Τώρα είμαι 19w+2d.

Θα κοιτάξω να βάλω και κανένα τικεράκι, αλλά περιμένω να μάθω το φύλο για να βάλω και το ανάλογο χρωματάκι;)

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας....δυστυχώς ανέβασαν πυρετο....ω ναι....ελπίζω να μείνει στο 38 και να μην έχω κανένα απρόοπτο αύριο.....εννοειται οτι δεν μπορω να φύγω απο τα meeting... Αλλα το πιο γελοίο ξέρετε ποιο είναι????οτι οπότε βηχα δυνατά κάνω τσισα πάνω μου....αχ χαχαχαχαχχαχα αφού φοραω σερβιετακι..

Καλησπέρα σε όλες σας!!!

Είμαι καινούρια στο cafe (αν και όχι στο forum γενικά). Σήμερα σκέφτηκα να αναζητήσω το μέρος που επικοινωνείτε μεταξύ σας και να μπω κι εγώ στην παρέα σας!! :D

Είμαι στην 20w +1d και αναμένεται να γεννήσω τον Αύγουστο :D Η ΠΗΤ μου για την ακρίβεια είναι 13/08 κι ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο, γιατί την τελευταία φορά που κάναμε υπέρηχο καθόταν σταυροπόδι και δεν μας έκανε την τιμή!! Δεν πειράζει όμως, καλά να είναι και θα μάθουμε και το φύλο! Έχω κλείσει τη β΄ επιπέδου στις 10/04 στο Έλενα.

Έχει κάποια εμπειρία από β΄ επιπέδου στο Έλενα?

Ζιπουνακι καλωσορίσες......με το και να υποδείχτεις το ΜΠΕ ΜΠΕ......

αλο κοριτσακιααααα!!!μιμικα μου χρονια πολλα να εισαι γερη με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!!

λοιπον τωρα μαζευτηκα σπιτι απο το πρωι!!!πηγα στον γιατρο,καλος φαινεται ομιλητικος με εκανε να νιωσω ανετα!πηρε το ιστορικο μου κτλ μου ειπε τι να προσεξω κ μου εγραψε να κανω το τριπλο τεστ οπου θα το κανω αυριο!!!για αλλη μια φορα φυλο δεν ειδαμε το μικρο δε μας κανει την χαρη να μας δειξει τα αποκρυφα του χιχιχιχιιχ!ειναι 200 γρ πλεον κ επειδη ο υπερηχος του νοσοκομειου δεν ηταν τοσο καλος μου ειπε σε μια βδομαδα να παω απο το ιατρειο του οπου θα μου πει με σιγουρια τι ειναι!!!!!αυτα τα νεα κοριτσακια μου!!!!ααα β επιπεδου μου ειπε αρχες μαιου....εχουμε ακομα........

Libero χαίρομαι που αισθανθηκες άνετα με τον γιατρο...σε πιο νοσοκομείο είναι???

Μιμικα χρονια πολλα καλε,,..,.

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λέτα μου υπομονή κουκλίτσα! Πραγματικά θαυμάζω την προσπάθεια σου!! Κουράγιο, όλα καλά θα πάνε!! Όσο για την ακράτεια, εγώ και χωρίς να βήχω μία ελαφριά ακράτεια την έχω κι εγώ :oops:

Πω πω, τώρα έφαγα μία ΙΟΝ αμυγδάλου (η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή), την μέτρια έφαγα (ούτε μικρή, ούτε τεράστια) και μου έκατσε βαρυά... Γενικά τα έχω περιορίσει τα γλυκά, πχ και γλυκό να φάω ποτέ δεν το τρώω ολόκληρο, αλλά αυτή η άτιμη με ξεγέλασε :P και τώρα πονάει ο στομάχις μου :confused: Καμιά ιδέα για να περάσει;;;;;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Myrina σοδίτσα κι άγιος ο Θεός! Μόνο αυτό με ανακουφίζει κάπως όταν είμαι στη θέση σου. Ζιπουνάκι καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου! Λέτα μου υπομονή! Εγώ ήμουν κάνα μήνα έτσι και είναι πολύ δύσκολα, το ξέρω

Διαφημίσεις

καλώς σας βρήκα afroad!!!

βρε κορίτσια πίνετε σόδα και όλα αυτά τα ανθρακούχα? εμένα η γιατρός μου είχε πει να μην πίνω γιατί περιέχουν λέει άγνωστης προέλευσης χημικά!! κ μου αρέσει τόσο η σόδα και η sprite :-(

Όσο για το φούσκωμα απ΄το φαγητό μόνο υπομονή κάνω..

OJzRp2.png dg3Lp2.png 0pz2p2.png

Καλησπερα κορίτσια!

Τι κάνετε?

αν και λιγο καθυστερημένα, Μιμίκα χρόνια σου πολλά. Εύχομαι να πέρασες καλά στα γεννέθλια σου και του χρόνου να τα περάσεις με το μικρό σου αγκαλιά!

Τι διαβάζω? Σα να φαίνεται ο μικρός μια βδομάδα μεγαλύτερος? Δηλαδή μάλλον θα με φας λάχανο στην ΠΗΤ! Τυχερούλα!

Λίμπερο, πολύ καλό που σου άρεσε ο γιατρός. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!

Βλέπω αρκετά κοριτσάκια είδατε τα μικρά σας. Και πόσο μεγάλωσαν! Αχ, θέλω και εγώ να δω το δικό μου, μακάρι να είναι καλά, γιατι αν και είμαι 20εβ, ακόμα να το νιώσω:-(, και όσο και να προσπαθώ, μια δυο άσχημες σκέψεις περνάν από το μυαλό μου.

Λέτα, αρρώστησες καημενούλα. Εύχομαι να μην ανέβει ο πυρετός, και να περάσει γρήγορα. Οσο για την ακράτεια, και αυτη δυστυχώς στο πρόγραμμα είναι! Και πάλι περαστικά σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...