Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια! Ελπίζω να είστε καλά μανούλες και μωράκια! Λέτα δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να γράψεις για τιμές, για όλες τις κλινικές και τις τιμές τους απο τα φόρουμ ενημερωνόμαστε. Μ'ενδιαφέρει πολύ ο Άγιος Λουκάς, αν δεν σου κάνει κόπο κάνε μια αναφορά στις τιμές. Καλή αντοχή, μην το κουράσεις πολύ το μικρό σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβάννα τα σαιτ που ζητησες, οσο θυμαμαι ειναι αυτα:

www.asos.com

www.newlook.com

www.mammawebshop.com (αυτο το ανακαλυψα πρόσφατα)

Αχ χίλια ευχαριστώ :P:p:p:p:p:p Τα βάζω τώρα στα αγαπημένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάκια μου . Τι κάνετε ? Βλέπω αρχίσατε να κοιτάτε για κούνιες? Αυτή πάντως που βάλατε τον λινκ είναι πάρα πολύ ωραία για τους πρώτους μήνες την έχω δει .

Λέτα καλέ βάλε τις τιμές απο τον άγιο Λουκά να ξέρουμε. Η φίλη μου η μία που γέννησε πέρσι είχε δώσει για δίκλινο δωμάτιο με φυσιολογικό τοκετό 1480. Αλλά είμαι περίεργη να δω αν πέσανε οι τιμές μπες να μας πεις.

Λίμπερό ελπίζω να σου κάνει κλικ ο καινούργιος γιατρός.

Τάνιαμπελ έχεις ψωνίσει καθόλου απο τα συγκεκριμένα σαίτ ? Για να μας πεις εντυπώσεις.

Γιατί το βλέπω μόλις ανοίξει ο καιρός θα μείνω ξεβράκωτη γαι την ώρα βολεύομαι με ότι έχω ευτυχώς η μόδα ήταν με το μέρος μας και έτσι είχα πάρει 3 κολάν παντελόνια και μπλουζάκια ριχτά και μερικά φορεματάκια και με αυτά την βγάζω για την ώρα !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Αχ να σας βάλω και γω το σετάκι που μου αρέσει και θέλω να πάρω ελπίζω να μου κάνει την χάρη ο αντρούλης μου

http://www.oneira.gr/images/detailed/bebe-1413232654394edf6d9f24c8d.jpg

και καλαθούνα αυτή για τους πρώτους μήνες !!

http://www.oneira.gr/images/detailed/oneira-2413212725724ec104fc6a9f6.jpg

Η οποία καλαθούνα είναι τεράστια την είδα απο κοντά και έπαθα πλάκα δεν έχω δει μεγαλύτερη. Το κρεβατάκι και τη συρταριέρα δεν τα έχω δει απο κοντά !!

Για πείτε σας αρέσουν ???

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Αχ να σας βάλω και γω το σετάκι που μου αρέσει και θέλω να πάρω ελπίζω να μου κάνει την χάρη ο αντρούλης μου

http://www.oneira.gr/images/detailed/bebe-1413232654394edf6d9f24c8d.jpg

και καλαθούνα αυτή για τους πρώτους μήνες !!

http://www.oneira.gr/images/detailed/oneira-2413212725724ec104fc6a9f6.jpg

Η οποία καλαθούνα είναι τεράστια την είδα απο κοντά και έπαθα πλάκα δεν έχω δει μεγαλύτερη. Το κρεβατάκι και τη συρταριέρα δεν τα έχω δει απο κοντά !!

Για πείτε σας αρέσουν ???

ααα πολυ ομορφα ροδακινουλα μου!!!μονο εγω ειμαι πισω κ δεν κοιταω ακομα τιποτα??????απο τιμες τι λεει?

pysXp3.png

Διαφημίσεις

αχ αυριο το πρωι θα παω στον Αγιο Λουκα να με δει ο νεος γιατρος οπου μονο εκει ξεγενναει...η ξαδερφη μου ειπε οτι για δικλινο πληρωσε 1250!!!!Λετα βαλε τιμουλες αν γνωριζεις για να ξερουμε τι γινεται!!!

pysXp3.png

Γειά σου Λιμπερό μου!!

ΜΜΜΜΜ όσο για τις τιμές δεν μπορώ να πω ότι είναι φτηνά το κρεβάτι με την συρταριέρα βγαίνει 850 ευρώ χωρίς το στρώμα και η καλαθούνα έχει 165 δεν τα λες και λίγα γιατί αν βάλεις το στρώμα και την προίκα. Βέβαια λέει ότι αν κάνεις την αγορά μέσω ίντερνετ βγαίνει λίγο ποιο φθηνά ας πουμε την καλαθούνα λέει ότι απο 165 την έχει 116 αν θυμάμαι καλά.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

αχ αυριο το πρωι θα παω στον Αγιο Λουκα να με δει ο νεος γιατρος οπου μονο εκει ξεγενναει...η ξαδερφη μου ειπε οτι για δικλινο πληρωσε 1250!!!!Λετα βαλε τιμουλες αν γνωριζεις για να ξερουμε τι γινεται!!!

ΑΑΑΑΑ πολύ καλή η τιμή πέσανε και άλλο. Αχ ελπίζω να τα πας μια χαρά με τον καινούργιο γιατρό θα περιμένουμε να μπεις να μας πεις εντυπώσεις ! Τυχερή που είσαι αύριο θα δεις το μωράκι σου!!!

Πότε γέννησε η ξαδέρφη σου ??

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ΑΑΑΑΑ πολύ καλή η τιμή πέσανε και άλλο. Αχ ελπίζω να τα πας μια χαρά με τον καινούργιο γιατρό θα περιμένουμε να μπεις να μας πεις εντυπώσεις ! Τυχερή που είσαι αύριο θα δεις το μωράκι σου!!!

Πότε γέννησε η ξαδέρφη σου ??

τον ιουλιο γεννησε!τωρα δεν ξερω αν ανεβηκε ή κατεβηκε η τιμη αλλα σιγουρα ο Αγιος Λουκας ειναι πιο οικονομικος απο γεννεσις κ διαβαλκανικο!μετα τις 11 θα παω οποτε μεσημερακι θα σας εχω κ νεα!!!!!!φανταζομαι οτι θα αργησω γιατι πρεπει να δωσω ιστορικο να συζητησουμε για τι χαπια κ εξετασεις πρεπει να κανω κτλ....

εγω εχω δει το δωματιο που θα αγορασω απο περυσι οταν η ξαδερφη μου εψαχνε...το ερωτευτηκα αμεσως!!!χωρις να ειμαι εγκυος ειχα πει οταν με το καλο θα μεινω θα το αγορασω...για πες μου την αποψη σου...

http://www.kidplanet.gr/maxi-swing-3-leyko.el.aspx

pysXp3.png

ΑΑΑ πολύ ωραίο είναι πολυμορφικό αν κατάλαβα καλά βγαίνουν όλα και γίνετε κανονικό κρεβατάκι. Πόσο έχει ? γιατί δεν το είδα να το γράφει πουθενά.

Εσύ το έχεις δει απο κοντά το δωμάτιο στην ξαδέρφη σου? Γιατί εγώ μόνο απο φώτο το έχω δει όποτε μπορεί βλέποντάς το απο κοντά μπορεί και να αλλάξω γνώμη!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑ πολύ ωραίο είναι πολυμορφικό αν κατάλαβα καλά βγαίνουν όλα και γίνετε κανονικό κρεβατάκι. Πόσο έχει ? γιατί δεν το είδα να το γράφει πουθενά.

Εσύ το έχεις δει απο κοντά το δωμάτιο στην ξαδέρφη σου? Γιατί εγώ μόνο απο φώτο το έχω δει όποτε μπορεί βλέποντάς το απο κοντά μπορεί και να αλλάξω γνώμη!!

αυτο εδω στην θεσσαλονικη το εχει 800 ευρω ολο το δωματιο...το βρηκα στην βουλγαρια στα 495!!!!!!ειναι απο τουρκια τα επιπλα κ ειναι πολυμορφικα οπως ειπες!!!!

pysXp3.png

Μου έχει πει και μένα φίλη για την βουλγαρία ότι αν πάω θα τα πάρω σε μισή τιμή. Δεν ξέρω ακόμα το σκέφτομαι. Πήγε τώρα τελευταία και έριξε μια ματιά στα παιδικά και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ φθηνά. Εκείνη να φανταστείς πήρε σαλόνι τραπέζι σαλονιού και σύνθετο μοντέρνα όλα και μία πολυθρόνα σε σχήμα γόβας πολύ ωραία και έδωσε για όλα αυτά 950 ευρώ:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Μου έχει πει και μένα φίλη για την βουλγαρία ότι αν πάω θα τα πάρω σε μισή τιμή. Δεν ξέρω ακόμα το σκέφτομαι. Πήγε τώρα τελευταία και έριξε μια ματιά στα παιδικά και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ φθηνά. Εκείνη να φανταστείς πήρε σαλόνι τραπέζι σαλονιού και σύνθετο μοντέρνα όλα και μία πολυθρόνα σε σχήμα γόβας πολύ ωραία και έδωσε για όλα αυτά 950 ευρώ:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

λοιπον εμεις θα παμε στο Σαντανσκι οπου εχει ενα παιδικο μαγαζι με ολα τα καλουδια!!!!!τα εχει μιση τιμη κ να φανταστεις ολοι πηγαινουν να αγορασουν φθηνες πανες απο κει!!!!

απο δωματια καροτσια μπιμπερο κ οτι μπορει να βαλει το μυαλο σου!!!με λιγα χρηματα αγοραζεις παρα πολλα πραγματα!!!!ααα κ κατι χρησιμο...αν δεν μπορεις να τα μεταφερεις η μεταφερεις η μεταφορικη στοιχιζει μολις 50 ευρω!!!!!

pysXp3.png

λοιπον εμεις θα παμε στο Σαντανσκι οπου εχει ενα παιδικο μαγαζι με ολα τα καλουδια!!!!!τα εχει μιση τιμη κ να φανταστεις ολοι πηγαινουν να αγορασουν φθηνες πανες απο κει!!!!

απο δωματια καροτσια μπιμπερο κ οτι μπορει να βαλει το μυαλο σου!!!με λιγα χρηματα αγοραζεις παρα πολλα πραγματα!!!!ααα κ κατι χρησιμο...αν δεν μπορεις να τα μεταφερεις η μεταφερεις η μεταφορικη στοιχιζει μολις 50 ευρω!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ θα αρχίσω να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά τώρα...........να δω πως θα πίσω το αντρούλη μου τουλάχιστον να με παει για βόλτα μια φορά να δούμε τι παίζει και βλέπουμε.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑ θα αρχίσω να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά τώρα...........να δω πως θα πίσω το αντρούλη μου τουλάχιστον να με παει για βόλτα μια φορά να δούμε τι παίζει και βλέπουμε.

bambino.bg μπες κ ριξε μια ματια...

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...